ÖNSKEOUTFIT




Den här läckerbiten vill jag bära på fredag när ja och tjejerna ska ut och parta.
(om jag förhoppningsvis är frisk då)
Någon som vet om den finns i butik just nu?




SY,SY,SY,SY







Åh, vad man får ont i axlarna av att sy flera timmat i sträck. Perfekt "hemma och är sjuk göra"..Men snart börjar jag bli färdig med allt. Har bara en pause nu, ska strax fortsätta..Resultatet av allt kanske ni får se sen nån gång när jag har på mig det..Ne, nu ska jag fortsätta..Tjing




PARTYBLÅSOR




Nu när höstens alla fester drar igång så tänkte jag tipsa er om höstens absoluta partyblåsa - den enaxlade klänningen - helst med paljetter på! Förutom att den är döläcker så slimmar den kroppen så man ser smal ut på något vis?. De ni mina vänner! Dags att investera!




Klänning Derek Lam.



En annan variant är detta tighta fodral - nyårsblåsa?

Klänning Kate moss för topshop






GREASE






I höst står paljetttights, skinnbyxor eller lackleggings på många tjejers inköpslistor. Även om trenden slog igenom stort förra året så tror jag det kommer braka loss i höst. Jag blir så inspirerad av GREASE, att både vara rockig och söt på samma gång. Blanda kortkorta klänningar och vippiga kjolar med röda läppar och skinndetaljer." Jag älskar stilen! Tänker du låta dig Grease-inspireras i höst?


MÅNDAG


GODFÖRMIDDAG på er! Måndag idag, ny, färsk vecka att se fram emot! En annan är ledig från jobbet, men inte från hemmet. Har en dunder tvättdag idag, måste städa, fixa massor trots att jag egentligen borde vila bort min förkylning (om man nu kan göra det?) Måste ringa massa samtal också. fullt upp. Så jag börjar redan nu!




Armband från topshop. Hur snyggt är det inte?..




090830



Just ja, kom på nu att ja glömt och tipsa er om FREDAGS-bilagan med Elin Kling. Ni köper väl den? Jag är helt beroende! Där tipsar hon om massvis med hösttrender, olika outfits, vad som finns hos "kedjorna" just nu osv osv.. Satans bra läsning en slö, långtråkig fredageftermiddag efter jobbet..






SÖNDAGSOUTFIT


Imorse var det ruskigt kallt ute så skinnpajen åkte på utan tvekan! Nu känner man verkligen i luften att hösten är här..Både mysigt och spännande på samma gång. Det händer grejer i mitt liv just nu kan man säga. Trots att sommaren är över och höstens "nya tag" börjar närma sig så vill jag inte!! Jag lever kvar i sensommarens drömmar! Jag vill, jag kan, jag ska! Kom igen nu Linda!! PUSCH!

Förkylningen släpper inte! Vad är det för fel? Imorgon har jag en ledig dag, och är jag inte bättre då, då är jag piskad att sjukskriva mig på tisdag för att tillfriskna! Orkar inte gå runt och hosta som en idiot och snyta sig varannan minut.







Randig tröja h&m, skinnjacka h&m, tights med nitar BikBok, skor DinSko



EN SMYGTITT



Halloj på er mina raringar!
Dålig uppdatering idag jag vet, har haft fullt upp med annat. Kom precis innanför dörren, är helt slut. Är sugen på nå riktigt gott typ snabbmat..
Ni vill se hu jag bor, ja kan bjuda på en halv bild på köket. Hoppas det lugnar er en aning! För övrigt har jag inte så mycket att säga förutom att jag är dödstrött och satans hungrig!








COME ON

Fredagshemmamys i köket med fläskfile, rostad potatis, pepparsås och ett glas vin. Kan inte bli bättre en dag som denna.
Osminkad, nyduchad, mjukis och hungrig. Nu kör vi!




POSEN (old gymnast med rockfeeling hahaha)

BYE BYE LOVE







AVSKED. Igår fick jag för mig att rensa garderoben - ut med det gamla - in med det nya.
Men så blev det ju inte såklart! Hade varken tid, ork eller lust. Men en sak var säker. Jag skulle bli av med min paljett jacka/kavaj för att sedan köpa en ny i en annan modell så ja ringde Sara och frågade om hon va sugen på den. Jaa det är väl klart som fan att hon var det!! Aaa och nu har hon vart och hämtat den och jag ÅNGRAR MIG haha men men så kan det gå. Jag köper en ny så fort ja kommer till Stockholm. Så nu ger jag min älskade ett avsked här på bloggen. Kommer sakna dig lika mycket som du kommer sakna mig! Bye




DJURMÖNSTRAT








jeans BikBok, t shirt gina tricot, mocka jacka h&m, ballerina attitude, leopardscarf cubus (förra året)



GODDAGENS PÅ ER
. Har precis kommit hem efter en fullspäckad dag på jobbet.
Min hosta har fortfarande inte släppt. Blir tokig snart! Jag vet att man inte ska jobba "sjuk" men tyvärr så måste jag. Finns ingen annan personal. Nu ska ja fixa och trixa lite här hemma..sy farsans skjorta måste jag också göra -GLÖM INTE!
Vi hörs snart igen!






DAGENS OUTFIT








Så här har ja gått runt på stan idag! Ena stunden har det varit satans varmt och ena stunden var det kallt så kavajen har åkt av och på hela tiden..Tur att jag tog mina ballerina skor, för Annelie skulle ju in på varenda butik. Till och med barnaffärer har vi vart in på för att hon skulle köpa nått till sina två små barn! Gud så söta kläder det finns! Jätte mini!

Har ni lagt märke till mitt hår? vad tycks?

Nu - fredagsmat!



DAGENS KÖP.













Dagens köp blev denna gammelblommiga kjol, vem kan motstå den liksom? Köpte även den svarta lite transparenta toppen till. Båda från ginatricot. Nitarmband och halsband från Lindex. Det sista får ni se en annan dag!





BY ONATSU







Åh, idag har jag sovit ut, så underbart! så länge jag får chansen att vakna av mig själv och inte klockan så är det lyx. Idag blir det shopping med med Annelie. Men ska ta det ganska lugnt, har ju en del att spara till..
Min hosta vill inte ge sig trots sövande hostmedicin. Klunka som fan igår, och slockna. Helt förlamad i kroppen. Skönt som fan hehe..Hade tydligen pratat i sömnen och sagt att jimmy att han skulle släcka lampan trots att den var släckt, hade frågat konstiga saker och skrikit aj aj    (I don´t remember) skumt!

Ne nu blir det en dusch!
Hörs snart igen! Tjing.





UNDER ÅREN

Nu ni mina vänner kommer en årsgenomgång på hur jag har sätt ut under åren..Har försökt att skriva en kommentar om alla bilder men det va fan svårt...
Dessa bilder är de äldsta jag har i min nya data så kan inte gå längre tillbaka i tiden..



2005 - nyårsafton i idre fjäll



2006 - party kväll med tjejerna. Min älskade Melissa, jag saknar dig!



2006 Syrran & jag på västkusten



2007 - klippte page. förpärla hos mig, fixar håret på Daniela.



Även detta är 2007 på Melissas födesedagsfest. Jag & Daniela igen



Hösten 2007 blev jag brunett



och rocka till det som fan haha...



sen drog vi tjejer till sälen och åkte loss



2008- sedan klippte jag lugg lagom till syrrans student..


Och det trivdes lilla Linda i



2008 ville jag börja odla ut håret igen..



Och det växte på en kryssning (ja och Janina)



och på efterfesten (Linda&Linda)



2009- sen hände det grejer..håret bara växte och växte till Janinas 30års fest :)



Lagom till min födelsedagsfest så blev det lugg igen..



och så här ser jag ut idag - är på väg till kusinens examen.





Vilken förändring va ?...





DAGENS.

Jag är väl inte den enda som tycker vädret är lite små konstigt? Kallt på morgonen, varmt på dagen, sol, moln växlar hela tiden..Imorse innan jag åkte till jobbet såg jag iallafall ut så här..Rockchic love!

För övrigt hade jag varken svininfleuensa eller vanlig infleuensa..Bara luftrörskatarr
(vad det nu är?) Skum jäkla doktor, han kunde inte ens titta på mig när han prata med mig. Tänk GW persson fast värre!
Fick medicin iallafall, så nu hoppas vi på bättre tider så jag kan bli normal igen. Min hesa röst vill jag dock ha kvar! Älskar hesa röster! Så nu vet ni de ;)


Och detta har jag på mig idag..


Jeans BikBok, T shirt ginatricot, skinnpaj H&M, scarf cubus, skor DinSko.






DEN OSMINKADE SANNINGEN



Hej på er mina underbara läsare! Ni blir bara fler och fler för varje dag som går! Satans kul !
Har ni haft en bra dag? Själv är jag sjuk, men är en kämpe som jobbar ändå. Idag var värsta dagen på den här veckan men efter 2 alvedon, lite nässpray, halstabletter och hosttabletter så var man i hyffsad form igen! Tack mina kollegor för att ni tog hand om mig imorse. Jag frågade till och med våran sjuksköterksa om hon kunde höra på mina lungor (misstänkte lunginflammation). Hon ba nej, jag behöver inte lyssna med stetoskop, jag hör ändå hur du låter..Ring läkaren och åk hem! Sagt och gjort - ska strax åka till farbror doktor och förhoppningsvis få lite medicin.




En dag på jobbet, den osminkade sanningen




Ni är några stycken som undrar vad jag jobbar med! Och ja ska tilläga att jag ej jobbar i butik eller är frissör.
Jag är undersköterska! Jobbar på ett demensboende, men snart psyk avd känns det som. Kommer in mer och mer...
Jag älskar mitt jobb och mina kollegor är underbara! Ett tips till er som funderar att jobba inom "psyk" branchen är att ha TÅLAMOD OCH ALLTID VARA TREVLIG/GLAD. Därför ja vill byta jobb inom snar framtid är för att jag inte orkar pendla 8 mil tur/retur om dagen. Dyrt är det också. Så synd men ja måste vidare i livet.
Vi hörs snart igen!




SVAR PÅ TAL





Fick en kommentar som löd:
lägg in lite bilder från när du var yngre och framåt och skriv lite hur du var förr, skulle vara kul =) och på din lägenhet!


Svar: Kul ide! Självklart ska jag lägga upp lite bilder från förr och berätta hur jag var. En livshistoria blir det definetivt inte men ska försöka så gott som så fort jag får tid!

Däremot vill jag inte lägga upp bilder på min lägenhet än, därför att det är för personligt att lägga upp den på bloggen! Kom hit och kika istället!





JAG HAR GÅTT OCH BLIVIT KÄR


I dessa två underbara skapelser! Hur snygga är dom inte? Älskar verkligen paljetter i alla dess former. Skulle nästan kunna göra vad som helst (förutom att åka frittfall) för att få dom men plånboken säger starkt nej
(ävan fast då vet ni vad jag önskar mig av tomten :)





PALJETTFNATT




Goddag på er! Kom precis innanför dörren, har jobbat hela dagen, har även vart och handlat, postat iväg paket och rensat apoteket (återigen) haha är man stammis så är man! Nu måste laga nå gott att äta - är dödshungrig.
Sen - tona håret, det blev så solblekt i barcelona
. Vi hörs snart igen!

Jag har verkligen fått paljettfnatt, nästan lite nördvarning på mig!
Älskar outfiten! Så här kommer jag att matcha mina paljett tights i höst! Tack för inspirationen!


BRIST PÅ MOTIVATION





hahaha jag har gått och blivit rullstolsbunden på fyllan..
så här sliten var man efter 3 dagar..



Det är brist på motivation, jag vet inte vad jag ska skriva om! Kom med förslag mina goingar!



Barcelona...








Gud vilken underbar stad! Vill verkligen flytta dit. Den charmar mig totalt.
Och tusen tack alla för en super trevlig resa, och Tack Daniela & Lina för boendet.
Kommer snart och hälsar på igen!


SEMESTERSTÄNGT


Här har ni att roa er med medan jag är i Barcelona!






Lovar du att vara ärlig? absolut

Du heter: Linda
Smeknamn: älskling
Födelsedata: vattuman
Bra egenskap: Oemotståndlig
Dålig egenskap: svår som fan
Beroende av: Mat
Vem behöver du mest just nu: Jimmy i mitt handbagage

Vad tror folk om dig? Massor! bla. att jag är rik

Stämmer det? nej.
Vad får du oftast komplimanger för? mitt hår, mina ögon, mina kläder.

Vad säger du för att imponera på någon? ger beröm!

Hur imponerar man på dig? humor och bra självförtroende!

Brukar du skratta för dig själv? det händer men oftast åt mig själv haha

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: från Sara: Dom rotar väl inte i väskorna? Jag tänkte ta med mig dildon hahaha

Var bor du? Västerås
Trivs du där: stundvis, vill till Göteborg eller stockholm!
Sprit, cider, vin eller öl: ett glas rött tack!
Vad har du för mobil operatör: Tele 2 & Telenor (har två lurar)
Är du allergisk i mot något: nej
Har du haft sex idag: nej
Nästa mål i ditt liv: hitta jobb i västerås, orkar inte pendla.

Hur svarar du i mobilen: hallå!

Vem ringde du senast? Jimmy

Antal timmar sömn inatt: 6
Sov du ensam: nej
Brukar du komma i tid: fint folk kommer sent!

När mår du bra: när jag umgås med folk jag tycker om och som får mig att må bra!
När blev du fotad senast: ehh, av mig själv idag..

Hur känner du dig nu: stressad

Vanligaste färg på dina kläder: ala neutral - svart
Vad tycker du om fötter: I hate fötter - håll dom undan från mig!!!
Vad saknar du: alla mina vänner!
Hade du en bra kväll igår: absolut!

Favorit dryck på morgonen: kaffe med mjölk

Rakar du benen: varje dag! Det hoppas jag verkligen ALLA kvinnor gör!

Är du blyg? oftast inte, men det händer!
Sysslar du med någon idrott: jag bloggar.

Vill du hellre ha mail än brev: ja, tack
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: det gör jag!
Har du spytt offentligt: haha nej det tror jag inte!

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: hahaha sätta på en brud såklart.

Är du nöjd med ditt liv: jadå, det är jag. men bättre kan blir bäst!
Är du bortskämd: njae.
Vad gör du i morgon: åker till Barcelona!

Vad är det värsta du vet? otrohet, oärlighet, avundsjuka, folk som bara stjäl energi från en.
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? 0-5000 beror på vad jag gör!
Vad behöver du just nu? pengar som fan och en bil

Vad längtar du till: Barcelona! Sol, bad, shopping, party, middagar och vin!
Vad är det finaste du fått? en resa till gran canaria av b-friend i julklapp och en fet diamant ring
Hur gammal är du: snart 23
Om fem månader: är det 2010
Du samlar på: samlar och samlar...modetidningar och kläder har jag gott om! eller förresten MYNT samlar jag på!
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Annelie på jobbet hahaha

Gillar du golf: har aldrig testat.
Vilken tid gick du upp idag: 05.20

Har du sovit i din egna säng inatt: hahaha absolut!
Har du strumpor på dig nu: nej
Vad ska du göra ikväll: jobba, sova

Är det okej att gråta: absolut

Laddar du ner musik och film från Internet: mm..

Vad skulle du göra om du vann en miljon: hohoho.. investera i aktier.

Bär du glasögon eller linser: inget av dom. men skulle behöva ha ett par glasögon känner jag!
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: nej
När går du upp ur sängen en helgmorgon: om jag är ledig så mellan 10-12

Har du piercing: öronen, naveln, har haft i tungan
Vill du gifta dig: Ja!

Vill du ha barn: självklart!
Solar du ofta: solarium? aldrig. Ute? med solskyddsfaktor och solhatt haha
Är du bra på att laga mat: ja, riktigt duktig!
Gillar du att dansa: älskar att dansa!
Hur vig är du: haha gammal gymnast!
Vad dricker du helst när du är törstig: vatten

Tror du på ett liv efter döden: ja
Tycker du om sushi: aldrig provat
Har du tandläkarskräck: nej
Är du morgon- eller kvällsmänniska: inget, dagmänniska!
Vilken ögonfärg har du: melerade, alltså grön/blå/grå
Biter du på naglarna: nej, det är äckligt!
Röker du: ingen kommentar
Hur ofta tränar/motionerar du: periodvis! uppehåll över sommarn!

Vad gör du på helgerna: om jag inte jobbar så försöker jag träffa mina nära och kära!
Motto i livet: I´m beautiful, your beautiful!


090819


God morgon på er! Har precis packat det sista och är redo för avfärd. Köping ikväll, åker inatt!
30 gradet har dom där nu! Självklart åker bikinin med!
Ha det så bra så hörs vi snart igen! Ciao ciao, ola ola haha :)


Så här vacker är jag idag!





Hoppas förfan att jag inte har glömt nå. pass, biljett, pengar.. japp då kör vi!



DAGENS PLAGG






Vi är tillbaka på mormors tid, gammelblommigt som har klätt soffor och liknande förr är hetare än hetast i höst.
Så dagens plagg får bli denna mönstrade kjol. Kommer från Gina tricot och kostar 299 kronor.

Så matchar du: Svarta strumpbyxor, svart topp och klimpga klackar! Hot hot!



DAGENS.



Har precis avnjutit en middag med b-friend bestående av lassange ala Linda och ett glas rött! Så fantastiskt gott!
hehe nerå, men det var mysigt! Han tände ljus och korka upp! Vilken fantastiskt kille jag har!
Har inte hunnit packat heller-det måste jag göra nu för imorn bitti bär det av till köping sen skavsta-mot Barcelona! yeeeh!



Här har ni en dagens..



Randig skjorta second hand, tights med dragkedja ginatricot, skinnväst h&m. nitboots DinSko



SKINN DIG TRENDIG










Våga investera i ett par byxor i skinn i höst! Gillar man inte dem i helskinn så finns det andra varianter som dessa med skinnlappar på. HOT. båda kommer från Ginatricot. Själv är jag stolt ägare till helskinns byxorna högst upp! Testade lapp byxorna i sommras men dom var ju meterlånga, inge snyggt att vika upp dem heller..

nu- blir det lassange!

HOTHOTHOTHOTHOT


Goddagens på er! Jag har precis kommit hem från jobbet, det är mycket som skall hinnas med idag. Ska packa resväskan inför imorgon, sy en skjorta och sätta dit axelvaddar på min paljettkavaj, göra mitt chema inför hösten, det tar sin lilla tid så jag tror jag börjar redan nu!





Hur het är hon inte?!
Hela bilden är magsik vacker! Cigaretten gör ju allt! Så klockrent!
Håret - rena lyckan! HOTHOTHOT



DAGENS


Dagen har varit fullpropad trots att jag har varit ledig! Så mycket att fixa både hemma och inför resan. Men nu är jag äntligen hemma igen och ska strax hoppa in i en dusch för att sen lägga sig i renbäddad säng! Underbart!


Här har ni en dagens.






Slå knut på din stickade tröja! På med bootsen och skinnvästen för nu e det höst!
Skönt att åka till Barcelona - där är det 35-40 plus! Men läste att det skulle bli runt 20 grader iallafall på torsdag här i Sverige. Så lite har ni att gotta er med!
 



NEDRÄKNING







Hej på er!
Har en ledig dag idag,
så jag kör på en så kallad "tvätt- och städ dag"
Under tiden jag väntar in tvätten så testar jag olika solglas som ska få följa med mig till Barcelona på TORSDAG!
Högst upp. Klassiska RayBan clubbmaster. Under. Spegelglas pilot. Vilka tycker ni?



BLACK IS HOT










Helsvart  - JA TACK!
Så här kommer jag klä mig i höst, så svart ögat kan nå i alla dess former!
Jag älskar verkligen den Rockchica looken, massa svart, allt från skinn, läder till sammet, massa nitar och tuffa accoseoarer! Kommer även att hålla en ganska neutral make up till så det inte blir för "hårt" Gärna glammiga lockar till för att få till det där lilla extra!




LÅRHÖGT









Skavsår på hälar och tår är ju vardagsmat. Det fixar alla skor. Men skavsår i ljumskarna (av ett par boots) är det nog bara Balenciaga som kan fixa..Vad tycker ni om trenden? hot or not?
Jag har ju börjat publicerat mina kommentarer nu ;)

Bild lånad av http://www.pause.se/bloggar/Fashion%20Flash/

DAY ´N NIGHT






Sitter här och väntar på att min kära sambo ska komma hem. Hungern börjar ta över allt mer! Vi ska laga söndagsmys middag som vi kallar det! och så blir det en film på det förstås! Medan jag väntar in honom så tänkte jag ta hand om mina stackars fötter, fila, måla, smörja och det är NU!

Och jag passar även på att tacka för en riktigt trevlig 30 års fest i fredags! Grymt dansande kul!
 

DAGENS



Idag kändes det verkligen som höst när jag klev upp 05.30. Grått, kallt, blåst, lite halv mörkt ute och bara 6 grader!!!!
Så jag kände mig verkligen manad för att inviga mina nya nitboots
(nästa vecka blir det att skifta sko låda öppe på vinden)
Ja, jag har min halva garderob där uppe, men vi bor så litet, har knappt utrymme för mig själv i våran lilla 2a på 55 kvadrat.









jeansskjorta jc, linne & tights ginatricot, skor dinsko, kinnväst, divided.



elle



Här har ni höstens stora färjpalett. Allra starkast är den cerise rosa/chochrosa (matchas helast med svart!). Den som vågar: satsar på ett helt fodral eller en dress.

"Räkna med att den lilla svarta får konkurrens av den lilla rosa på höstens fester skriver elle"
Vad tror ni? jag fortsätter nog att köra på ett säkert kort - min heliga lillasvarta i olika varianter!




SÖNDAG

Hej på er!
Nu är jag hemma igen efter en hård helg i köping och jobb.

Här har ni helgens outfit. Har tyvärr ingen bättre helkroppsbild än denna!
Nu blir det en dusch och en tupplur!




Paljettkjol h&m, linne vettitusan, gammalt som gatan. kavaj ginatricot, skor ryns, väska zara






GÅRDAGENS KÖP - DAGENS OUTFIT

Jag har fått många kommentarer om varför jag inte publicerar alla kommentarer jag får. Och här kommer svaret: Jag hinner inte, orkar inte och alla är inte så trevliga att läsa heller. Och andra sidan så får ja inte så jätte många! Jag hoppas ni har förståelse för detta.


Här kommer bild på mina nya ormskinns tights jag köpte igår. Dessa hittar ni på Gina tricot för ynka 199 riksdaler!

Köpte även en big ring och ett nitarmband!







Matchas bäst med SVART!

Nu - dusch, ikväll 30 års fest! GRATTIS Pierre!


ETTAN

Tänkte bara slänga in ett skryt inlägg..Är man aktiv eller är man aktiv?
kolla ettan!  WWW.MINOUTFIT.SE  
Rekomenderas ett besök!



DAGENS.

Har erbjudit mig själv (dumma fan) att bakat 4 st pajer tills morgondagens 30 årsfest/kräftskiva. Lättare sagt än gjort.
Har verkligen BAKAT dom från grunden till toppen själv. eller inte själv (Sara hjälpte mig) men vi gjorde degen själv och fyllningen. Det tog sin tid men till slut blev dom klara. Det var inte så svårt ändå. Bara smör, mjöl och vatten. (sara ladda jag knåda) sen fixa hon resten och jag betala! Perfekt att ha en syster som en vän ska ni veta! Men nu efter en hel kväll med bak så hoppar jag in i en dusch. sen kiss och gå och lägg sig!





Klorblekta jeans BikBok, skor DinSko, Skinnväst h&m, solisar Ray-Ban, väska (gammal) Ring h&m


LONDON - 6 TRENDER




Nu har höstkollektionerna trillat in till butikerna i STOCKHOLM, och Topshop har listat vilka 6 trender som de vill se i din garderob i höst:


1. Boots med snörning och spännen, kilklack eller peep-toe.
2. Den enarmade asymmetriska skärningen
3. En mini-kjol med struktur!
4. Paljetter, antingen från topp till tå eller något litet som ger den rätta gnistan.
5. En klassisk trenchcoat bör alla ha i sin garderob.
6. Haremsbyxan med lite häng, inte ner till knäna!!!


HETARE ÄN HETAST

Åh, jag är så sugen på denna läckra silverböna! Har testat den typ 4 gånger nu. Men plånboken skriker Neeej! Vad gör man? köper den ändå eller får det bara vara ögongodis tills jag skriker av avund när jag ser någon annan i den?
aaa nu vet ni tjejer vad jag vill ha i julklapp! haha!




paljettkavaj BikBok. lacktights BikBok, vit t shirt MED axldek... från nån gammal samling ja rotat fram.


Acne shoes S/S 10




 

Acnes skokollektion för våren och sommaren 2010 är det klös i. Kollektionen är fylld med djurmönstrat, snörning, dragkedjor, rostiga spikar som klackar, lårhöga stövlar och öppen tå. Färgerna går i grått, svart, rostbrunt, vitt och ljus pastell Mycket mocka blandat med skinn. Hot hot hot genligt mig!





MIN NYA FRISYR!

Hej på er!
Har vart ledig idag, får be om ursäkt för dålig uppdate. Har haft fullt upp! Syrran kom hit en sväng så vi har varit på stan och kikat. Blev lite shopping och en lunch som vanligt!
Alltså jag FATTAR INTE. Varför har inte västerås fått in höstkläder?? VARFÖR är det FORTFARANDE REA? Skrattretande! Jag shoppade förfan höstkläder på min semester i sommras i Stockholm och i Göteborg nu i helgen. Varför är västerås så satans sega?





Här har ni min nya frisyr! och mitt nya nitarmband!

Skinnväst h&m, vit t shirt (fått av Maggan min kollega), nitarmband lindex, solisar Ray-Ban


Min älskade lillasyster!

Solisar Gucci. ps. hon är inte förlovad trots att hon har ring på fingret!


Snyggaste nitskärpet äger hon iallafall! kommer från Lindex





090812

Brist på inspiration! Nu är det upp till er läsare!
Vad vill ni se mer/mindre av här på bloggen? eller kanske något ja ska lägga till?
Bikta er så får ni läsa en härlig blogg här framöver!



Bild från i våras!




Nu - fix med håret! - bild kommer!

R SOM I RUNT HALSEN

I höst är det andra saker än din killes arm som får vila runt din hals. (fast den också såklart!)
Kolla in detta! Har ni sätt nå större? Hallsdukarna ska vara större än störst i höst. Mjukt stickat och värmande värre!
Innomhusär det stora halsband som regerar!
Vad tycks. Hot or Not?


Nu - dusch och gå och lägg sig! Ny dag väntar imorgon! Kan inte träna heller - göteborgsblåsorna är lika stora som i lördags natt.





ROCK CHICT

Alltså vad är det för fel på folk.? Min telefon ringde nyss och jag svarar - i andra änden är det någon som flåsar/stönar! och slänger på luren. what?
Ja klippte mig aldrig igår, jag avboka tiden i sista sekund. Fick för mig till slut att ja ska ha långt iallafall som jag har! Snacka om beslutsångest! Men tur var väl det för idag kom ett glädjande besked !


SKINN + DENIM = SANT. När kylan börjar närma sig så återanvänd jeansvästen och släng den över skinnjackan. Supersnyggt, bekvämt och trendigt!






Skinnjacka Divided, jeansväst beyond retro, tights BikBok, ticha ginatricot




VECKANS KAP.

Jag har fått paljettfnatt. Började lagom förrförra hösten men har vuxit sig starkare och starkare för varje dag.
En sjukt snygg trend som håller sig starkt kvar i höst också!    Love it.
Är stolt ägare till ett par paljett tighs, paljett kavaj, paljettklänning och massa paljett bikinis. Så Veckans kap får bli denna paljettkjol. Finns på H&M för ett rimmligt pris.
Tips: Kläs lätt upp med ett par kalckar och snygg topp. Kläs ner med låga boots och stickad magtröja!










SKINN BYXOR


Ni får inte missa höstens hetaste byxa - SKINNBYXAN.
Dessa rockiga skinnbyxor med dragkedjedetaljer köpte jag i göteborg i helgen.
Passar perfekt i vinter också, dom är lagom varma och så grymt snygga! Kan matchas med nästan allt.



MERA HÖSTSKOR!


Ni har väl redan förstått att jag älskar skor! Min stora passion här i livet. Och igår i Göteborg blev det givetvis en shoppingrunda och ett par nya shoes! Såå heta så ja nästan bränner mig! Kilklack gör att det blir skönare och stadigare att gå plus att det är super hett! Dessa underbara skapelser hittar ni på Din Skoför en röding.






DAGENS

Är ledig idag, så underbart skönt! och tur framför allt. Har fått blåsor under fötterna efter helgens klackar! (glömde naturligtvis mina party all night long sulor hemma) Så jag kan knappt gå, jag undrar hur det ska gå imorgon på jobbet..?
men men.. man lär sig av sina misstag!


Ikväll kommer Emma hit (igen) min frissör alltså. Jag har tror jag har bestämt mig nu över helgen, jag klipper en lång page! vad tycker ni?



Jeansskjorta jc, nit-tights BikBok, t shirt ginatricot




BERSÅ

Är ute och kikar på vimmelbilder sen i lärdags i Göteborg! Titta vad jag hitta!
Fick reda på att förbandet till Madonna PAUL OAKENFOLD spelde på pusch efteråt. Smockat med folk. Tur att man hann se honom på ullevi då!

vill ni se mer vimmel kika in på  http://www.nattstad.se/partypictures.aspx

Jag, Sara& Janina

MADONNA 8 AUG

Behöver jag ens säga nå? Satan vilken upplevelse! 120.000 biljetter sålda. Fullsatt ullevi. Underbar show.
Hela stan var i MADONNA TEMA, mat menyerna - drinklistor, hennes musik på VARENDA liten krog!
En like a virgin tack!
MADONNA 2009 - oslagbart!


På väg mot GÖTEBORG - Göteborg nästa



På väg ner mot stan för att förfesta..



Ueserveringarna var fullproppade - lyckades TILL SLUT hitta ett bord



Kl är nu 19.00 - tre timmar kvar innan hon börjar spela



Showen startar.. så JÄVLA mycket folk



SÅ HETT - SÅ GRYMT





Kvällen fortsatte ner på Göteborgs gator - där det var FEST låångt in på småtimmarna!

FREDAGEN

Hej på er! Som ni kanske vet så har jag haft en liten minisemester nu i helgen så har inte kunnat uppdaterat som vanligt.
Först ut kommer tre bilder från fredagens middag med vänner och drinkar.
Tack för en jävligt trevlig kväll !!


Cosmopolitan - godaste



Stanna till på VARDAG för en drink




Jag & min barndomsvän Marre!

DAGENS


Nu har jag jätte bråttom, Marre och hennes kille är på väg hit och ska hämta upp oss vilken sekund som helst..
Vi har bokat bort 19.30. Åh så gott med mat och vin!


så här blev dagens outfit






Klänning h&m, kavaj gica tricot, halsband lindex, skor- vanliga klassiska pums!

MADONNA

Nedräkningen började redan i våras! Och nu är det endast EN dag kvar! Världens hetaste (och smartaste) kvinna i 50 års åldern! Imorgon smäller det! Ullevi i göterborg!

Sveriges egen popprimadonna Robyn, som turnerade med Madonna i somras, är enligt Live Nation inte aktuell som förband i sverige.(kan det vara för att hon kommer från Sverige kanske? Utan det är en av världens kändaste house dj istället , Paul Oakenfold. Tack för det! För vad hade det vart om självaste svenska robyn var förband åt madonna i  Sveige?


åååh jag längtar!!

MMM MAMA

Din sko har fått in massa höst nyheter. Ingen har väl missat? Här är mina 4 favoriter, garanterat blir någon utan dem mina i helgen. Troligtvis dessa till höger med snörning..9 cm klack gör att det är bekvämare att gå i till vardags..






http://www.dinsko.se/


Nu blir det att packa tills imorgon, jag åker härifrån västerås kl 9. Vi hoppas på att vara framme runt 15.00 (det blir ju massa stopp på vägen)

ikväll blir det restaurangbesök på en itialensk restaurang med Marre och hennes kille plus min b-friend såklart. Mysigt värre. Åh jag längtar!

DAGENS LÄSNING

Kolla vad som damp ner i brevlådan för ett tag sen! Nya Glamour! Det blir dagens läsning utan tvekan ute i solen!




DJURMÖNSTRAT

En TREND ni kan skriva upp till hösten är utan tvekan djurmönstrat! Allt ifrån leopard, zebra & ormskinn till djuransikten på tishan. Själv tänker jag köra på min zebra kavaj/jacka jag köpte förra året och leopard tights och toppar som hänger kvar från förr..dessutom äger jag ett par leopardpumps som jag fick i födelsedagspresent för 3 år sen som ja ska försöka använda lite mer!















MOCKA

Hur snygga är inte dessa mockaklackar? Plattå kombinerat med en rijäl klack slår väl allt? Ni har väl inte missat att mocka är "nya" skinnet i höst! Gäller på allt, skor, kjolar, väskor och jackor (det kommer komma in massa skit snygga mc jackor i mocka på en del budget butiker nu i höst. bla. H&M, MQ OCH BikBok vet jag ska ha ) Så har man tröttnat på skinnjackan redan så satsa på en i mocka vettja!

Själv äger jag både svarta mocka klackar& en beige kort mocka jacka!

Dessa klackar hittar nu på topshop!





GÅRDAGENS

God morgon på er! Eller god förmiddag är det ju nu, kl är 11.30. Är Ledig idag så jag tog mig en liten sovmorgon! Är ledig i 4 dagar nu framöver vet ni! Så underbart när det är fint väder! Sitter här med mitt mogon kaffe och försöker få tag i min mamma men hon vill inte svara!

En av mina frissörer va ju hem till mig igår och klippte mig. Resultatet är det samma som innan fast lite fräschare..så ja är nöjd. Var jäkligt sugen på att klippa en lång page men jag vågade inte eller ångrade mig i sista sekund! Kanske blir nästa gång! Hon var här till 22.00. Vi satt och snacka om allt möjligt, tog ett glas vin till det på balkongen. Såå härligt! Så unerbar tjej alltså!


Här har ni en gårdagens!






Spetstopp Lindex, stentvättade jeansshorts ginatricot




NITARMBAND

Hur snyggt är det inte?.. Älskart. Själv äger jag ett utav dem men ska definitift investera i ett till. Tror det blir 2 st från Lindex..
Dagens tips: Ös på med armband i höst!







H&M, topshop, Lindex, veckorevyn



nu - fixa håret!

JEANS + SKINN

Här får ni ett smakprov på min jeansväst jag köpte för ca 3 veckor sen och sedan sytt om den lite..
Vad tycks?
Jag har service kan man säga. En av mina frissörer kommer HEM till mig idag och fixar mitt hår! Kan man ha det mer lyx? Bara tacka & bocka (och betala)..




Jeansväst beyond retro, skinnshorts och linne gina tricot

INSPIRERAS

Dagarna bara svichar förbi..redan torsdag idag och imorn är det fredag och jag har klarat av första jobbveckan (eller 4 dagar), känns jäkla bra faktiskt. Nu e ja ledig i 4 dagar. kan det vara mer Underbart! Och helgen är fullbokad AB. Det är massa projekt på g nu känner jag. but..I love it! Jag är en rastlös typ! Älskar liv och rörelse!
Ne nu ska jag ta hand om min sambo som sitter och ylar efter mig ;)



Så hett med paljettkavaj, GRÅTT & nitar.



Hur snyggt är inte det här då ?

DAGENS SVART & VITT

Idag har det varit tokvarmt!  Vi hade 36 grader i solen på balkongen (om termometern visar rätt)
Slängde på mig en svart sliten jeanskjol med skinnbälte, en vitt topp och addera det med beige fransväska och klackar!. Känns så skönt att man kan få använda lite sommriga kläder för en gång skull..









Nu - dusch


AUGUSTI

Hej på er mina smultron!

Sommar = dålg uppdatering. Men snart, snart.. kommer jag ifatt! Har massor att fixa med inför helgen..åker till göteborg och kollar in Madonna!






Jag är nog inte ensam om att gilla höstens skor från Burberry. Bekväm gummisula, hög klack och snörning. Lite fulsnygga sådär. Gillar att sulan är i samma färg som själva skon, och inte som för några år sen, där sulan var i en helt annan färg. Men eftersom skorna från Burberry aldrig någonsin kommer finnas i min ägo (möjligen om de rear ut dem för en sisådär 90%) försöker jag därför att hitta en budgetvariant..

Tjuvkika på höstens trender!

Köpte med mig som vanligt Sofismode när ja va på ica idag..Den bjuder på "tjuvkik på höstens trender" och jag kan inte säga mer än I like it. Inte för att jag redan vill lämna min favorit nu i sommar -Balmains vår och sommarkollektion så kommer höstens mode med STORA bokstäver vara underhållande och väldigt inspirerande! Jag är väldigt glad över att både paljetterna, kavajerna , lacktightsen och de transparenta plaggen hänger kvar! Mina favoriter!

checka in detta...


(Tjuvtitt på mitt kök)























Nu blir det att pilla lite på min nya lur och försöka förstå mig på den. Som sagt - samsung. Är van med sony ericsson.

NY LUR.

Goddagens på er! Hoppas ni har haft en bra dag hittils?! Själv har ja nyss kommit hem från jobbet och andra dagen efter semestern är avklarad! Känns skönt men samtidigt är ja sååå trött! Är ju inte van att gå upp 5.20 under semestern inte. men men...Nu är jag tillbaka och på tal om något helt annat så ska ni få se min nya mobil jag fick hem igår!
En Samsung sgh-f480 Touchwiz.. Så underbar! Betyg: 9/10, väger inte alls mycket, 5 megapixel kamera, stor display (med touch då förstås) fast nu efter en dag börjar jag redan bli förbannad för den är så känslig för "feltryck" men den väger upp för den är så satans snygg och har alla dessa (plus massa mer) funktioner..


Nu- maat !!


NITA TRENDEN

Dessa snyggningar var jag "sååååå nära" på att köpa på scorett sist ja va där. Jag är så kääär i dom att ja nästan funderar på att ta en sväng dit igen. Det fanns ETT par 36or kvar!  Dom brukar alltid vara slut när ja kommer..jag verkligen stod där och fundera säkert 10 min men priset gjorde att jag gick utan dem..säkerligen var den nån annan som tog dem sekunden efter, men nu gott folk har dom kommit in IGEN! så skynda synda!





Bild lånad av Elin Kling

Festival på westerkvarn.

Goddagens på er! Första jobbdagen idag. Känns sådär! Men nu är den över och ja är svinhungrig & lite halvseg i bollen..Jag tackar alla solgudar så hemskt mycket att ni gav mig sol innan OCH efter semestern, men inte en enda dag UNDER semestern! Tack ska ni ha under alla dessa 5 veckor! Nu blir det att laga mat och ta en dusch..


Här kommer lite bilder från i lördags när jag och tjejorna var på westerkvarn och röjde till Veronica Maggio & rytterne röjj. Otäckt vad mycket folk det var. Runt 2.000 kanske?

Och på mig hade jag paljettights BikBok, vitt ribbat linne, nitbälte GinaTricot, overzice kavaj Cubus och väska Zara





























HUR SNYGGT!

Hur snygg är inte denna outfit? åh jag älskar! Jeansen, vit over zice kavaj, Hela looken..

Bilder från gårdagens fest/konsert på kvarn kommer inom kort, har fullt upp att ladda nför jobbet imorn!
5 veckor har redan gått. Imorn börjar allvaret igen!


Nu - söndagsmys med ost & kex och en bra film! Ha en trevlig kväll!



FREDAGENS

Förlåt för dålig uppdatering.. Har fullt upp med massa annat! Har bla varit på kalas hos Dan och ätit massa tårta! Super trevligt. Här kommer lite bilder från hans födelsedagsfest vi hade för honom i FREDAGS. Startade hos Madde, vidare till bill & bobb, avslutade på Blue moon där vi dansade hela natten lång!


Förfestet hos Madde & Dan!



Födelsedagsbarnet i mitten



Kvällen bjöd på massa skratt som ni ser!



Värmde upp på dansgolvet



GÅRdagens


Gårdagens födelsedagsfest var såå himla trevlig! Det var ju som sagt en överraskningsfest för Dan !
Han anade INGENTING! sen drog vi ner till bill&bobb där alla vännerna var samlade (hade bokat bord) och när vi kommer in så börjar hela stället sjunga Ja må han leva! DÄr står han i chock några sekunder innan han börja asgarva hahaha underbart!

Nu- dusch & fix sen kommer en kompis över så ska vi börja förfesta för ikväll ska vi till westerkvarn och röjja till Verinica Maggio & rytterne röjj! Hoppas på det bästa! Tjiing.



Paljettkavaj Bikbok, Spetsboddy & jeans gina tricot





DAGENS SKOR

Alltså guuud vad tiden går fort? Det är redan 1 AUGUSTI idag! Hösten är här på allvar nu! Därför tänkte jag tipsa er om ett par superläckra kängor som finns att köpa på h&m för 299kr. (för vem vill gå runt i tygskor när löven börjar falla och regnet dröper ner?) Själv tänker jag fortsätta köra på mina kängor ja köpte förra året . Toksnygga! Passar till allt!


RSS 2.0