LACKAT



I OCH MED att jag har vart ledig idag och inte haft nå inplanerat plus uppehåll med träningen tills på tisdag så passa jag på att ha lite spa här hemma. Peela ansiktet, färga håret, hade fotbad, skrubba kroppen och smorde in mig i brun-utan-sol (måste ha lite färg innan barcelona känner jag) och slutligen målade tånaglarna vårfräscha i en ljus beige/sandig ton (essie på bilden) Lite ovant att ha ljus färg, har haft svart och rött hela vintern. Dessutom har jag fått en välbehövlig massage. Underbart!

Nu måste jag fortsätta kika runt på resor, har ni förslag på var man kan åka för en rimmlig slant om man vill ha vit sand och turkost vatten och massa restauranger? Ge gärna tips!


PÅ HÖG HÖJD




HERRE JÖSSES. Jag har inte vart ut på hela dagen. Suttit frömför datan som en tok, det finns så mycket underhållande så ja skulle kunna ha det som heltidsjobb. Jag är inte alls för nätshopping, jag vill gärna klämma, känna och testa innan jag köper. Men nu har jag nätshoppat och hittat massor. Bla. dessa tre par skor, och jag kunde inte bestämma mig vilka jag ville ha, jag vet ju inte om dom passar bra eller sitter snyggt på så jag beställde allihopp för att sedan skicka tillbaka dom jag inte vill ha. Är det så närshopping går till?

Ni hittar dem på Nelly.com  Vilka tycker ni jag ska behålla?


SOFIE




Jag är inne och kikar igenom alla bloggar jag brukar gå igenom när jag har tid. Hittade denna bild på Sofis snapshot Jag tycker hon matchar den gröna militärjackan förvånadsvärt bra ihop med marinblått, svart och en gnutta grått. Perfekt vardags-outfit. Hon bor i new york nu för tiden för er som inte viste det (?) Och slutligen så är det bestämt nu att det kommer en uppföljare till Sofis mode. Spännande! Den måste jag bara läsa, var helt såld på första boken.

 

 


KOPIA



JAG TESTADE dessa klackar från SCORETT förra veckan, (kopia av Alexander wang) jag var riktigt nära att slå till men gjorde det aldrig vilket jag ångrar djupt. Dom är så gudomligt snygga så jag blir grön av avund. Finns dom kvar i butik tro?


SNO STILEN



DET ÄR JU INGEN nyhet att budget kedjorna gör kopiöst bra kopior på designplagg. Sno sport-looken från Alexander Wang. Jacka ginatricot, jeansshorts h&m, skor converse. En givande vinnare i vår och sommar!

Nu ska jag ta och fixa lite här hemma, det är ju för sjutton 1 april imorgon, tänkte packa ner alla pälsar och tjockare jackor och bevara dom uppe på vinden tills nästa år!



KÖPMÅSTEN






NEDRÄKNINGEN HAR börjat. Nästa torsdag, om exakt en vecka åker jag och tre tjejer till Barcelona För att hälsa på två kompisar som bor där och dessutom shoppa såklart. De jag ska leta efter är dessa tre skapelser. Ett par beigea träklackar, en beige magkort topp och har jag tur hittar jag en fransjacka.

Tog mig en välbehövlig sovmorgon till 10.00 och har fastnat framför datan sen dess. Så nu blir det brunch.

Later.


DENIM




SITTER OCH TITTAR på gamla bilder på datan. Dessa är från förra sommaren. Åh vad jag längtar tills sommaren 2010, gå i sandaler och tunna skira plagg, åka utomlands, ha tre lata semester dagar på det. Rosé vin och massa grillkvällar. Och även denna sommar kommer plaggen bestå av massor av denim. Helst tillsammans och ihop Älskart! Kommer även satsa på jordnära färger som beige, vitt, militärgrönt och pasteller. En mönstermix på det så är allt räddat.

Nu - tv.


DENIM





DAGEN BÖRJADE med att jag försov mig imorse, (har aldrig hänt!) Jag fattar fortfarande inte varför att jag stängde av klockan och somnade om, ja skulle ju bara ligga och vakna till ett tag sedan vakna jag 06.10 i panik..efter 10 min satt jag i bilen och lekte rallycalle. Men ja hann till jobbet mitt i prick. Äntligen har jag fått i mig lite mat efter träningen så man blev bänniska igen. Nu fattas bara en dusch sen tänker jag inta soffan resten av kvällen.

Later.

BLÅTT ÄR FLOTT



BLÅTT OCH SILVER är en riktig snygg kombo, det kommer jag köra på i sommar. Jag skulle vilja ha ett blå/sivrigt nagellack. Var jag nu ska hitta det? För övrigt så kom hem från jobbet för en stund sen. Står och steker kyckling, snabbmiddag idag. Ska ju åka iväg och dansa om en timme.


Later.

SOMMARTID










SOMMARTIDER HEJ HEJ..Äntligen är våren här och sommaren på ingång. Kan inte bli bättre. Ni har väl inte missat att ställa om klockan? Detta firar vi med att min jobbhelg är över och nya färska inspirationsbilder från vouge paris april nr. Satan i gatan vad läckra bilder.

Nu dusch efter ett svettigt gympa pass..Sen väntar sängen!

SATURDAY



HELLO MY FASHIONS. Kom precis innanför dörren efter en jobbdag från 7 imorse. Har jäkligt bråttom, jag är bjuden på itialensk kväll hos Helen & Micke! Ost, kex, gott vin, You name it. Det ska fasiken bli riktigt mysigt. Och kom ihåg earth hour ikväll mellan 20.30-21.30 SLÄCK ELEN FÖR EN TIMME och tänd massa levande ljus istället. Kom ihåg att du gör nytta för klimatet! Nu måste jag hoppa in en en snabb dusch!

GLAD LÖRDAG!

NYTT I GARDEROBEN





Jacka från H & M

HÄR KOMMER EN megasnabb Dagens outfit bestående av min nya militärgröna jacka jag glömt att visa er. Jag inviger den idag ihop med svarta jeans, grå hoodie och vit hallsduk. Nu måste jag åka till jobbet.

TREVLIG FREDAG!

 

 

 


ÖNSKEOUTFIT




SÅ HÄR skulle jag vilja se ut idag. Tights med skinndetaljer och en grå vanlig t-shirt ihop med XL halsbandet och vita converse. Skulle heller inte tacka nej till den prickiga toppen och kjolen med skinndetaljer på till fest. SNYGGT!

Nu blir det lunch.




MORNING



GOD MORGON gott folk. Eller det är väl förmiddag nu, men har vart vaken sen 8 och har fortfarande morgon här hemma. Sitter och kikar igenom mejlen och dricker kaffe. Har precis tagit en tvättid också, så idag är det tvättdag. Annars då? det är våffeldagen idag och självklart ska det ätas våfflor. Längtar!


Later.

JUMPSUITS



ETT AV MINA absoluta favoritplagg på våren och sommaren är jumpsuiten. Långben eller kortbent spelar ingen roll. Ta på dig efter väder och vind och sätt ett skärp i midjan för snyggast kontrast. Givetvis klackar till. Själv äger jag en svart och en leopardmönstrad som jag definetivt kommer använda flititgt i vår och sommar. Tänkte även kika runt om jag hittar en mönstrad kortbent i regnbågens alla färger i skirt material. Hojta till om ni hittar någon!



Nu - mat

NYTT I GARDEROBEN




HAR TOTALT glömt bort att lägga ut mina nya plagg som ja lovade. Men den som väntar på något gott...Jeansskjorta 249kr. Transparent tunn/tunika blus 199kr. Båda fån Gina tricot.

TIPS: Jeansskjortan tänkte ja ha instoppad i ett par vanliga jeans eller jeansshorts, tunikan tänkte jag bära öppen som en lite tunnare jacka/cardigan/skjorta.


SPORT-INFLEUENSER



JAG ÄLSKAR det nya sportinspirerande modet. Sportigt möter kvinligt med klackar. Det känns nytt och spännande. Jag tror definetivt att det kommer bli en stor trend, inte minst i stockholm där alla vill vara lite annorlunda och sticka ut. Annars tror jag på en genomträngande trend utöver hela landet nästa vår och sommar.
Någon som redan har hakat på trenden är Caroline som driver en av Sveriges mest lästa modebloggar. Och enligt mig den mest inspirationssäkra och beroendeframkallande bloggen.



FESTIVAL KOLLEKTION










H & M SLÄPPER EN festival-kollektion inspirerad under namnet Fashion against AIDS. Kollektionen kommer att släppas i maj 2010. Hela 25% av intäkterna kommer att sänkas till HIV-organisationer. Plaggen är mer än bärbara, de är fantastiska. Det ser verkligen lovande ut. Mycket denim, paljetter, metallic, cyckelbyxor, kavajer, hattar, långklänningar, djurmönstrat, arméjackor, Hejja H & M!

Hela kollektionen hittar ni HÄR



LÅNGKLÄNNING



HEJ MINA VÄNNER! Jag är ledig idag, underbart skönt måste jag säga. Jag tog mig en lång sovmorgon, åt frukost i lugn och ro. Det är ju såå underbart! Nu pågår storstädning för fullt här hemma så jag måste fortsätta innan jag fastnar här. Tänkte tipsa er om att det finns massor av snygga långklänningar på Asos.com Själv tänkte jag köra all in och satsa på en mönstrad långklänning i sommar.

Later.


HELP ME




GUDARS SKYMMNING! Jag har kraftig beslutsångest, jag brukar oftast inte fråga er om råd, men nu känner jag att min sista utväg på min bestlutsångest är att jag måste jag fråga. Vad tycker ni. Ska ja kapa av luggen? JA eller NEJ.



MY NEW SHOES


Mina nya peeptoe med kilklack, Din sko


GODDAG PÅ ER. Gud vilken dag. Det började med att jag kom 1 timme förTIDIGT till jobbet, gick upp 05.20 helt i onödan. Har vart fruktansvärt trött hela dagen. Var på utbildningsmöte på eftermiddagen och sedan åkte jag och träna. Knappt någon ork men kämpa mig igenom passet en timme. Svettigare än vanligt. Nu sitter jag här belåten. Nyduschad och proppmätt och svintrött.

Sängen snart ?


BOWLING



FASIKEN DET ÄR MYCKET man gömmer att skriva..Vi stack och bowla efter förfesten, sedan blev det utgång och massa dans. Underbar kväll trots att jag var trött som natten efter 6 dagars jobb. Ni vill inte veta när jag vakna på söndagen, jäkla sendrag i vaden väkte mig hela tiden. Och typiskt så sträkte jag en idag på dansen.

Ps. Ni får inte glömma att kika in alla bilder på min facebook.

 

 


SUMMER OF 69



PHUU pust och stön. Vilket träningspass. Är helt slut. Alltså jag glömde ju att lägga upp den bästa bilden av alla. Man kan nästan tro att det är maskerad men det är en helt vanlig 25 års fest med dom bästa. Här har vi födelsedagsbarnet själv Magnus ugla och ja va tydligen the ark (ser ni likheten?) inte jag hahaha...

Nu - dusch

 

 


2010





GODDAGENS mina älskade! Sorry för dålig uppdatering igår. Jag var totalt slut efter att ja kom hem efter 25års festen i lördags. Sitter och små tittar på förkväll, och har precis ätit mig proppmätt på kyckling-pasta. Måste ladda upp inför kvällens dans pass. Jag måste bara säga, satan i gatan vad Elin kling är snygg i lugg. Man blir ju bra sugen.

På mig i lördags hade jag skinnbyxor från gina tricot, randig tröja h & m, over zice kavaj cubus. Hippieband h & m. Partyhatt lånad av Annelie.

Later.

SATURDAY






HALORDOS. Slutade jobbet för en stund sen, kom precis hem till syster, duscha och fixa lite här innan ja ska på 25 års fest. GRATTIS EMMA! Som vanligt hittar man lite roliga bilder på syrrans data. Dessa är från aug när vi åkte till Barcelona. Nu har nedräkningen börjat. Om 3 veckor åker vi igen. Underbart!

TREVLIG LÖRDAG!
Tjing.





KILKLACK





TRÄKILKLACKAR med öppen tå, jag dör av avund! Jag skulle kunna göra vad som helst för de ljusgröna skorna högst upp på bilden. Någon som vet var jag kan få tag i ett par? Gärna budget. Fy fasiken vad snyggt i sommar till bara ben och en trench, precis som på bilden. Träkilklacken tilltalar mig väldigt, väldigt mycket. Nya älsklingar? Ja visst!

Snart blir det tacos frossa!


LA MUSICA



GODDAGENS! Har brist på dagens outfit bilder så här kommer en gammal goding från i vintras. Hoppas ni mår bra idag, för det gör jag! Jag sitter och fixar min spotify lista. Tro det eller ej, men jag har aldrig haft spotify förut. Nästan lite skrattretande. Jag är lite old när det gäller tekniska prylar. Just nu strömmar Coldplay ut högtalarna på högsta volym.

Jag skulle vara jätte tacksam om ni kom med musikförslag. Jag har noll koll på musikvärlden just nu känner jag. Så släng gärna in en kommentar med er favorit låt/låtar.


HOT



NU BÖRJAR jag få ont i ryggen av att sitta i soffan med datan i knät och zappa på tv:n. Det är otroligt skönt att vara ensam hemma ibland. Kunna göra vad man vill, när man vill, hur man vill. Dagens inspiration får denna donna stå för. En riktigt snygg vardagsoutfit. Skinnbyxor, enkel grå t-shirt med strass och klackar till det. Mumma!

Hörde jag 25 års fest på lördag ?


RAY BAN




Brist på annat, brist på inspiration, motivation. Här kommer..
6 saker ni inte viste om mig:

Jag biter ihop och tycker synd om personer som försöker och tror att dom är bättre än andra.
Jag är fruktansvärt hemlighetsfull.
Jag klarar inte av svaga människor som trycker ner andra för att själva må bättre.
Jag älskar att köra bil. Fort.
Jag älskar kyckling och sparris.
Jag måste minst ha 9 timmars sömn för att vara riktigt utvilad.


6 saker jag måste göra:

Betala bilskatten
Börja pensionspara
Hitta de perfekta trä klackarna
Åka på semester till ett soligt ställe.
sluta umgås med folk som tar min energi och får mig att må dåligt.
Ta tag i träningen igen.



DAGENS KÖP



JAPP JAPP JAPP..Dessa skapelser klickade jag hem nyss och är mina inom en snar framtid. En mönstrad klänning, en leopard jupmsuit och ett par beigea shorts. Blev dock lite till, som vanligt när man shoppar budget..

Dagens komplimang till mig själv är att jag har lärt mig att låta håret självtorka åtminstånne 1 gång i veckan utan att klaga på frizzet. Fan vad jag är bra! Nu sitter jag här i halvblött hår och ler.


ÅÅH


KAN MAN bli mer frustrerad! Ja sitter och nätshoppar på h & m och ja la dessa skor i shoppingbagen och ja ska ju narturligtvis kika vidare innan ja slutför mitt köp. Och när jag kommer till kassan står det att dom är slutsålda. Konstigt värre. Någon lycklig rackare hann före mig. Och vi pratar om max 5 min. Arg! Aja det är bara att bita ihop, sucka och önska sin "fiende" ett gott och lyckligt liv som man annars gör!


Later.

FEELING



ÅH SÅ HÄR vill jag se ut i vår och sommar! Satan i gatan vad läckert. Förövrigt kom jag precis innanför dörren. Phu vilken dag, behöver jag säga mer?

Nu - mat. dödshungrig.


GREY



USCH jag har inte rest mig upp på över två timmar, sitter bara vid datan och surfar runt. Beroende? Ja!
Tänkte passa på att tipsa er om det nya gråa. Våren närmar sig med stormsteg (tro det eller ej) och vad passar inte bättre då än att investera i en grå eller beige kappa? Blake gör det galant, låt dig inspireras i ljusa nyanser!

Nu - sängen.
Imorgon väntar en lång dag, möte och jobb.


BLACK



JAG KAN INTE sluta titta på dessa bilder. Svart i olika material och nyanser tillsammans är verkligen en hit. skinn, lack, ull, reptil, bomull. Allt ihop. Sätt  ett skärp i midjan på din kappa för en snygg kontrast.

Och jag måste bara påpeka till er som klagar över mina stavfel och att jag missar punkter och mellanslag. Själv tycker jag inte att det sker speciellt ofta men - tusen förlåt till er som stör er eller inte kan förstår vad det står. Jag lovar, jag ska skärpa mig!

Nu - tv




STYLE



SITTER HÄR proppmätt, nyduschad och totalt slut i kroppen. Har lite träningsvärk på det också, försökte träna bort det idag på gympan, det gick för stunden men ja kan bara tänka mig hur jag kommer att känna imorn. Jag kan verkligen inte förstå att man är nere på noll efter bara 2 veckors uppehåll?

På tal om bilden. Jag kan inte sluta bli inspirerad. Chinos, slapp tröja och kavaj. Grått på grått och brunt på det . Snyggt! Så kommer jag definetivt att klä mig i vår!


Later.


WEEKEND


Det guppar i bussen..








PHUUH Kom hem från zomban för ett tag sen, det känns att man varken har dansat eller gympat på 2 veckor. Fy sjutton vad Fernando är grym att köra slut på en! Och i sommar kör vi utomhus på löga !

Som ni vet har jag haft helgstängt här på bloggen. Har varit iväg på en kryssning, jag (och 12 till). Så här kommer lite bilder ni väntat på!


BACK


Trenchcoat, h&m. Militärgröna byxor, gina tricot.


HALLÅ HALLÅ. Äntligen är jag hemma igen efter en minst sagt galen helg på Silja line - Galaxy. Nu är jag så trött så jag måste vila en stund. Hoppas ni har haft en bra helg.

Later.

HELGSTÄNGT




NU SKA JAG ut på äventyr. Vilket innebär helgstängt tills på söndag kväll.

TREVLIG HELG!


ELLE




GAAH TITTA vad som damp ner i brevlådan igår! Nya elle. Jag blir lika glad varje gång. Frossa i vårmode. Nu har jag riktigt bråttom, måste åka till jobbet NU.

GLAD TORSDAG!
Later.

PRICKIGT




OKEJ då kör vi tredje gången gilt med dessa prickiga strumpbyxor. Har lyckats gjort masker i båda ja haft innan. Händer det igen då är det ta mig fan dålig kvalité. Men ja kan inte slitas ifrån dem, jag älskar dem. Perfekt att piffa till en fest outfit med.

Nu är jag totalt slut i kroppen ochknoppen så jag måste krypa ner. Hoppas ni har haft en bra dag!
Godnatt.


SHOPPING



FÖRLÅT för dålig uppdatering. Har inte haft en syl i vädret på hela dagen. Jobb, jobb, och åter jobb. Sedan blev det lite snabb budget-shopping. Fick bla med mig mina älskade skor hem och en vårjacka plus en skit snygg klänning och lite till..

Later




BLUE



NYSS hemkommen från jobbet. Eller ja har hunnit duscha också. Åh vad underbart tungt, jävligt och svettigt det var att träna efter nästan 3 veckors uppehåll. Man är verkligen nollställd nu känner jag. Men det är bara att jobba sig upp igen. Dagens inspiration får denna donna stå för. Ljusblå jeansskjorta med marekrade axlar kombinerat med svarta jeans. Enkelt och väldigt Hot. Armbanden och vita naglar är pricken över i:t.

Nu - mat.

 


YESTERDAY




GÅRDAGENS tjejmiddag var oslgbar! Tacos, alkohol, melodifestivalen, spel, skratt och slutligen utgång och dans...Har tyvärr inga bättre bilder på outfiten men har på mig puderrosa skjorta, gina tricot. konjaksbrunt läder bälte, h &m. Fler bilder under kvällen kommer upp snart.

nu - dusch.

NEW

 

SNYGG KOPIA eller vad? Snart blir dom mina. Syrran är så snäll att hon köpte som till mig för dom finns inte kvar i västerås (självklart betala jag för dem). Fast det är väl ett tag kvar innan man kan inviga den öppna tån.

Nu måste jag in i en dusch, tjejorna kommer på middag om några timmar och ja har lite och fixa med innan. Hörde jag skål?

Later.




DAGENS





DAGENS OUTFIT består av jeans-tights, BikBok. Randig tröja, ginatricot. Vit kavaj, JC. Hallsband, Lindex. Skor, Din sko.

Nu ska jag börja förbereda middagen inför ikväll, det blir 2-rätters. Trevigt värre!
GLAD FREDAG!

 


 


GLAMOUR




HEJ HOPP i lingonstugan. Fy sjutton vad skönt det är att vara ledig. Man hinner fixa och trixa med saker man annars inte hinner. Underbart! Och titta vad som damp ner i brevlådan - Nya GLAMOUR. Nu blir det kaffe och snabbtitt i den. Hela outfiten får ni se sen.

Later.

SHOES




ÅH HERREGUUD. Hur ska det här gå? Jag har fått skomani så det skriker om det. Stackars plånbok säger jag bara. Ge mig alla träklackar, kilklackar, öppna tår. Nu!

Nu - brunch.




FREDAG




HALLÅ SNYGGINGAR. Fedag idag och sol ute. Kan inte bli bättre. Jag får sånna vårkänslor att jag nästan skuttar omkring här hemma. wiiie! På tal om något annat - Min nya kavaj. Perfekt pastelligt ljus. Over zice och helt magiskt. Undra om jag ska inviga den idag ?

Later.


LEOPARD



LEOPARDTIGHTS, svart&beige. klumpskor, platta skor, grått, lång kavaj, markerad midja, konjaksbrunt, lösa byxor, transparant, spetsig tå, strumpor i skorna, hög midja, knälång kjol, markerade axlar, sidbena, brunett, blondin. Listan kan göras lång. Inspiration får man aldrig nog av. Styla om och styla rätt och få din egen stil. Inget är rätt och fel. Huvudsaken är att du vågar! Lek och ha kul.




TRÄKLACK










NÅGOT NYTT jag kommer köra stenhårt på i vår och sommar är träklacken. Titta bara! Gudomligt snygga, ett måste i sommar. Om du vågar - ha strumpor i skorna. Riktigt hett. Tycker ni inte om höga klackar finns ett lägre alternativ. Den traditionella träskon!




DAGENS


Militärgröna byxor Ginatricot. linne med lejon-tryck gammalt som gatan, kofta h & m

KOM HEM precis. Sitter och tittar igenom mejlen och dricker te och tar mig en två smörgåsar. Ja var bara tvungen att åka förbi stan innan jobbet idag (skulle lämna tillbaka två toppar som ja va osäker på) och istället blev det annat. Otippat, livsfarligt. Annars har jag inte gjort mer än att jobbat idag.

Later.


XL




JAG FULKOMMLIGT älskar XL halsband. speciellt det tjocka, ganska tighta på nedersta bilden. Ju större desto bättre. Jag måste investera i något liknande, har letat överallt men hittar inget snyggt. Dessa två kommer från H & M.


Nu - dusch, sen väntar sängen.



BEIGE




JAG HAR GÅTT och blivit helgalen i beige. Det känns som att halva min garderob är beige. Helst i en ljus pudrig nyans. Här ser ni min nya kavaj med markerade axlar. Mycket snygg på! VÅR kom till mig.

Nu blir det kycklingpaj.
Later.


HÖST / VINTER 2010






KOM JUST innanför dörren, lång dag på jobbet. Är fruktansvärt trött idag, orkade inte ens åka och träna.

Tjuvkika på höstens hetaste trender redan nu! Om New Yorks stjärndesigners får välja, ska vi klä oss i stora kappor, pilotjackor, jordnära färger, sammet och fårpälskragar i höst.
trendiga Alexander Wang bjöd på ovanligt eleganta sammetsklänningar, knästrumpor och slickade frisyrer.

Några av de tydligaste trenderna för höst/vinter 2010 är:
Kontrastfärger som rött, orange och himmelsblått.
Smala läderskärp med instoppad flärp.
Beige och grått.
Vattenkammade frisyrer.
Naturlig make up i beiga toner.
Vida byxor i “flare”-modell.
Grafiskt printade byxor.
Pilotjackor med fårpälskragar.
Långa kjolar.
Platåskor.






FLÄTAT





JAHA JA då var det 1 mars idag. 1 meter snö och snöstorm. Kan inte bli bättre. Men en sak är säker, jag tänker inte packa upp vinterjackorna en gång till (har ju faktiskt gjort det 2 ggr) Jag trotsar och tror att våren är på väg i samma veva som det snöar. Praktiskt. För övrigt kom ja hem från jobbet precis..Lång dag.

Nytt i smyckeskrinet är dessa flätade armband. Perfekt att missmatcha med andra smycken eller bara ha ett åt gången, eller varför inte alla fyra på samma gång. Ni hittar dom på vila och kostar 80kr/paret.

 

 


RSS 2.0