DAGENS









GODDAGENS! Här har ni mina nya boots jag köpte i förra veckan. Vist är dom chica?! Jag gillar dem grymt mycket! Förövrigt så är jag nyhemkommen från jobbet. Konstigt nog har jag ingen träningsvärk från igår. Jag hade verkligen väntat mig det värsta. Vist känns det lite i bröstmusklerna och axlarna, men thats it. Skönt!
Jag känner verkligen att jag behöver en ny kamera!! NU omgående skulle inte vara fel. Min jag har nu är verkligen på slut-tampen och andas sina sista andetag i mina händer känner jag..Hoppas tomten kommer med en ny hahaha=)

Ne nu måste jag fortsätta här - ska storstäda. Måste göras.
Tjiiing



LADY IN RED





GO KVÄLL. Jag har gått och förälskat mig i RÖTT. Röda naglar och rött läppstift (som varje höst) men ja älskar verkligen färgen på naglar och läppar. HOTT HOTT HOTT. Får verkligen skämmas när ja inte uppdaterar så ofta. Ska försöka bättra mig...(lägg märke till försöka) jag har ju inte det lättaste jobbet att blogga ifrån så det blir bara på hemmaplan..

På tal om något helt annat. Idag spräckte jag "mitt sommaruppehåll med träningen" Har ju inte tränat på 3 månader som ni vet. Men idag är ja frisk, har fått orken tillbaka, och som vanligt, var jag hur peppad som helst. Trots att det var en helt ny koreografi så fick svetten rinna och ja va överlycklig. Vi får väl se om ja kan röra mig imorgon..Invigde dessutom mina nya skor. grymt sköna. Det stämmer verkligen med frasen "man får vad man betalar fört"

Nu blir det IDOL och min gudomligt goda köttfärssås.
Seee ya


FOTO



HEJ PÅ ER. Har inte hunnit bloggat nå idag. Tog mig en sovmorgon efter en hård helg. Sen åkte ja direkt till jobbet. Kom hem för en stund sen och var vråålhungrig så ja gjorde ordning smält-ost-mackor. Gudomligt gott. Så ni sitter jag här nyduschad och mätt. Har dessutom hunnit kika på IDOL, (jaa, jag är beroende)

På tal om bilden - älskar outfiten. Klumpiga skor, smalt nertill, stort upptill. kort cape/poncho och svart, svart, svart. Så där kommer jag definetivt klä mig i höst..


SÖNDAG.

USCH vilken dag! Har suttit inne hela dagen, är fruktansvärt seg och orkeslös, har inte orkat gjort ett gjota. Är sugen på allt, har småätit chips, nötter, godis men suget släpper inte..Varma mackor skulle inte sitta helt fel just nu. Ska invänta min sambo som är och tränar sen blir det något gott att stoppa i sig

Här får ni 10 höstiga trend-tips att förgylla söndagskvällen med.







KRÄFTSKIVA

JAPP DÅ VAR ÅRETS FÖRSTA KRÄFTSKIVA AVKLARAD..Ja åt så mycket så ja nästan sprack. Massa plockmat och sen grillning. Har säkert gått upp 3 kg den här helgen. Men det är det värt. Helt perfekt lördagskväll. Blev ganska sent inatt så idag är jag tröttare än tröttast. Nu - Inta sidoposition i soffan.
Imorgon väntas åter en jobbvecka! Härligt!


Gårdagens outfit



Jimmy. Självklart är det träning även på fest SUCK










Lack tights BikBok, jeansskjorta jc, kilklackar Dinsko.


090926



JUST JA. Har totalt glömt bort att visa er mina köp på h&m´s hemsida. Här har ni dessa. Dö-läckra skor så ja nästan dör av avund när ja bara ser dom. Hoppas verkligen dom är gåvänliga och snälla mot mina fötter. Tightsen känns också härliga, älskar detaljerna på knäna och höga midjan. Hoppas dom sitter som ett smäck annars blir ja riktigt besviken. Vad jag shoppa igår får ni se sen..Det blev iallafall ett par låga boots med nitar och en pastell-creme-vit transparent blus med volanger. HOT. Nu MÅSTE jag vila om ja ska orka kvällen.


KATE





KATE MOSS FÖR FRANSKA VOUGE. Det kan vara en av världens bäst klädda kvinnor! Eller det ÄR nog det.
Älskar Balmain-looken. Vassa axlar, rock-chict, enkelt men ändå så festligt. Kan inte få nog.
Leopardpäls? nejtack men paljettklänning, ja tack.

Nu ska ja slänga mig på soffan och ta itu med min beslutsångest inför ikväll .
Trevlig Lördag!



GÅRDAGEN


HEJ HOPP. Tusen tack för igår tjejer! Underbart kul hade jag!
Fick en härlig överraskning också, Marre kom! bra gjort av er att lura mig på det sättet hahaha =) Det gillas.
Och mina fötter idag ska vi inte tala om, har liktår plus att trampdynan är öm och skinnflådd. Haltar lite lagom idag, men men man mår som man förtjänar. En fotvård på det här så är man återställd. (ja jag måste ha klackar)
Här kommer lite bilder från igår då. Fest hos mig sen tog vi en taxi till blue moon och dansa hela natten.



Min nya festblåsa med poweraxlar som ja köpte igår.



alla tjejer (lägg märke till marres rumpa som sara ser sugen på) hahaha
När vi umgås alla så kan det spåra ut vilket det gjorde också;) men dom blderna behåller ja för mig själv.



My sexi ladies, Tema: SVART. Gruppbild: Jag, Marre, Annelie, Sara & Melissa. åååh vad jag älskar er!




Det blev kanske lite för många drinkar ser jag, adjö för den här gången



DAGENS.




TJABBA TJENA HALLÅ. Här har ni en dagens. Har haft fullt upp hela dagen som vanligt. Har jobbar sen 7, direkt efter det hämta ja upp mina tjejer och gensast blev det massa skratt hahahah älska annelie.. Det bärde av till västerås (hem till mig) eller nee till stan, shopping stod på chemat. vad det blev får ni se sen...ja där har ni min dag.

Nu festar vi här för fullt, måste kila.
Ha en satans trevlig fredagkväll, jag är helt slut efter en veckan jobb men vad gör man inte för sina vänner..

min lilltå kommer vara vit morgon - sitat Melissa



YELLOW - DAGENS DETALJ




VARSÅGODA här har ni en halvtaskig "DAGENS" Hade bråttom, och ni får ursäkta posten som ligger bakom! Livet i stress med andra ord.
Har iallafall på mig sammets tights från Lindex, over zice tröja från ellos, skinnjacka H&M, senapsgul sjal (gammal som gatan) och mockaskorna är från 1800 talet som ja stylat om (vikt ner)

Nu säger jag adjö för idag så ses vi imorgon! soffhäng, myspys. Natti


HÖST I PASTELL, JA TACK







PASTELLER - Behåll  vårens pudriga nyanser i höst.

JAG HAR GÅTT OCH BLIVIT BESATT i pastell + svart. Hur snyggt är det inte? Satan-i-gatan! Hot, hot,hot.
Det får bli något åt det hållet imorgon när vi ska ut och göra stan osäker.. Synd bara att min skinnkjol har gått och blivit förliten, eller är det jag som har gått och blivit förstor? hmm..hett är det iallafall.


Nu - snabb dusch, sen IDOL
Tjiiing.


THE NEW BY H&M







GODDAGENS. Precis hemkommen från jobbet. Jag vet inte vad som har hänt, jag har börjat fått mörka ringar runt ögonen. vad är det liksom??? Jag blir mörkrädd bara ja ser dem. Jag sover ju bra, och äter bra (hoppas ja) Dags att införskaffa sig en conceler snart så inte folk tror att dom ser ett spöke mohahaha...Och förresten, måste börja använda anti-wrinkle cream snart också. Det ska man tydligen börja med vid 20 så nu ska ja ta tag i det. Bättre sent än aldrig för vem vill se ut som ett russin när man är 50 liksom?
Och speciellt när man har fött barn, åldras huden mycket mycket fortare! Så tänk på det mina vänner!

H&M kom idag ut med sina höstnyheter "STYLE GUIDE BLACK" SVART är ju verkligen min färg så det passar utmärkt! Det blev 2 köp direkt kan jag säga. Vad det är får ni se sen! Nu ska ja rulla köttbullar och göra iordning en riktig husman för 2 ;)




090923




ÄR HELT SLUT efter denna dag..Har jobbar sen 12 - sluta 21. Nu blir det en dusch och sen sova. Mer uppdatering imorgon. Tack och godnatt.

COLUMBINE




Ni som inte redan viste det så läckte det ut igår på Klingans blogg att den här tjejen är hennes nya assistent (högerarmen) Det var säkert flera hundra som sökte, kanske var det du?
Alla som är gröna av avund räcker upp en hand! Ni hittar Columbines blogg
HÄR
Klingans vänsterarm (Emma) hittar ni HÄR

Nu - IDOL


GUMMI MED KLACK?







OMG, vad är det jag ser? Gummistövlar med KLACK? Jisses vad fult.
Ni har väl kanske redan lagt märke till hur fashion det faktiskt blivit med gummistövlar. Stövlarna finns för alla smaker, olika färger, mönster och märken. Tycker det börjar bli överdrivet när man till och med ska ha gummistövlar med kilklack. Vad tycker ni? HOT or NOT ?


För mig blir det det största NOT någonsin..


DOGTOOTH




Jag är jätte sugen på en hundtandsmönstrad kappa lite senare i höst när det blir sådär kyligt så att kavajen/skinnjackan inte går att använda. Eller ha den som vinterjacka när solen är framme!
Denna kappa kommer från Fredflare och kostar 660 kr. Jag tror nog ja klickar hem den. Det är dubbelknäppning och markerad midja, precis som jag vill ha det! Det verkligen skriker Linda om den!



New york fashion week.


Höstrensar ni i garderoben? Isåfall kan ja meddela er att spara det rosa, turkosa, plattåskorna och det nya i skoväg är "korkskruvsklackar"
På catwalken för vår/sommar 2010 syns fortfarande mycket fuchsia-rosa och turkos, precis som under sommaren 2009, så det kan man behålla i garderoben.




Axlarna fortsätter att vara markerade i sommar. Shorts och kavaj ska matcha i färg eller stil



Hippietrenden fortsätter att inspirera. På catwalken i New York syns både utsvänga jeans och slarviga håruppsättningar. Modet på stranden går mot mer påklätt och baddräkter á la 50-talet verkar bli helrätt i sommar.







ÖNSKEOUTFIT




Det här skulle jag vilja sätta på mig idag. Man känner verkligen i luften att det är höst. Löven börja bli röda, gula, orangea och en del har börjat falla..Underbart! Hösten har verkligen sin charm, alla mysiga outfits, stora hallsdukar, skinnhandskar och bara grejen att kunna tända ljus på kvällen. ååh mys!
Ne nu ska ja hoppa in i en dusch och fixa lite. Blir ingen dans idag, dom har ändrat dagar nu till hösten..


VIOLA

Hola, hola som man säger på spanska! Är ledig idag, det var meningen att ja skulle ta mig en låång sovmorgon (behövligt när man jobbar som en tok) men ja vakna utvilad och pigg redan vid 10. Konstigt för att vara mig. Kan det vara för att ja somna 20.00 i söndagskväll och sov till 10.30 på måndag förmiddag ? jaa jag tror det.
Just nu sitter jag och dricker kaffe och går igenom min dos av bloggar jag stadigt följer. Har varit ont om tid den senaste tiden så har inte hunnit gå igenom alla..Ne nu måste jag fortsätta här. See you later.



Hur snygg är inte den här outfiten ? Skinnshorts, randig tröja och röd väska och den klockrena koftan. Love it.
Dags att börja använda mina skinnshorts lite mer känner jag. Viola.
 



ARMÉJACKAN




Hetaste jackan för mig i höst är arméjackan. Såå härlig och såå het. Kommer slita den med hälsan.Är stolt ägare till 1an högst upp till vänster!

1. Arméjacka
från H&M/Hm.com, 349 kr.

2. Arméjacka från Gina tricot/Ginatricot.se, 499 kr.

3. Arméjacka från Gina tricot/Ginatricot.se, 499 kr.

4. Arméjacka från Fredflare/Fredflare.com, 640 kr.


MOVIE




Någon som sätt "Flickan som lekte med elden" än? Ja vill ha betyg om den är värd att se på bio eller om man lugnt kan vänta..Har läst böckerna så är lite sugen på att se filmen..


Nu blir det en dusch och toast..

AXLA TRENDEN




GODKVÄLL på er! Nyss hemkommen från jobbet. Lite svårt att hålla bloggen i trimm dessa dagar ja arbetar kväll. Oftast är det 12-21, eller alltid är det dessa tider..

Kolla in läckerbiten. Denna kavaj med markerade axlar vill bli min. Markerade axlar är mer än Hett, hett, hett i höst..Jag älskar! 499 kr från Lindex. Lindex har verkligen gjort ett ansiktslyft den här sessongen! Finns massor med läckra godbitar att snappa åt sig!


HÖSTENS HETASTE






Ny höst betyder nya färger, nya mönster och nya trender. Vilka färger är hetast på höstkappan, stövlarna och accessoarerna? Glamours moderedaktör och bloggare, Lina Aastrup , guidar dig till höstens trendigaste färger och mönster.



Vilken är höstens it-färg?
– Vinrött, koboltblått och senapsgult om du ska ha färg. Om du vill vara mer neutral så är det trendigast att ha grått eller kamel i olika nyanser. Jag säger: SVART, GRÅTT & SILVER. Även Blått och vitt känns nytt för i år.

Hur bär man färgerna bäst?
– Helst i kombination med varandra. Hitta rätt nyanser och blanda en hel outfit. Finast är om du helt kan undvika svart i mixen. Kolla på Marni och Dries Van Noten, de är mästare på udda färgblandningar! Jag säger: Addera en färgklick i en svart/eller grå outfit. För mycket färg blir för tramsigt.

Vilken färg är hetast på höstkappan?
– Grått eller vinrött. Jag säger: Grått, mullvad eller ceriserosa.

Vilken färg är hetast på byxor?
– Byxor är svårt att få till bra i starka färger och mönster. Det blir lätt spexigt, och det är sällan bra. Välj svart, brunt, vinrött eller marinblått. Jag säger: SVART SVART SVART, annars djurmönstrat i svart/vitt eller brunt/vitt/svart.

Vilken färg är hetast på blusen?
– Beror förstås på vad du har till. Men det är fint att bryta av med antingen ljusare eller mörkare gentemot vad du har på dig i övrigt. Jag säger: Även här djurmönstrat, guld, metallic, svart transparent känns hett. Våghalls? Satsa på chockrosa.

Vilken färg är hetast på accessoarer?
– Samma sak här. Men om vi pratar metaller känner jag mig personligen mer peppad på guld, koppar och varma toner, än silver. Jag säger: SVART ihop med nitar. Guld/silver? välj själva. Mixa gärna båda om ni vågar!

Vilken färg är hetast på skor och stövlar?
– Grå mocka. Jag säger: Grå mocka, svart skinn. ormskinn.

Vilket mönster är höstens hetaste?
– Rutigt definitivt. Det finns även mycket blommigt och brokad. Jag säger Rutigt, helt klart. men även brokad (gammleblommigt) och massa massa spets.

Hur bär man mönstret bäst?
– Den försiktiga har ett mönstrat plagg och resten enfärgat. Den modiga (vilket jag förstås vill uppmana alla att åtminstone testa!) väjer att blanda hejvilt till en egen och unik mix. Lättast brukar vara att välja en färgskala at hålla sig inom, för att inte bli för clownig/hysterisk. Betraktaren (och du själv) ska inte bli sjösjuk på kuppen! Jag säger: Till färgade mönster föredrar jag enfärgat till så man lyfter fram själva mönstret i plagget så det får tala för sig själv. Har man mönstrade tights, så rekomenderar ja enfärgat upptill och tvärt om..


Mer tips och inspiration hittar ni på HÄR



GÅRDAGEN

TJABBA TJENA HALLÅ mina fashions! Nyss hemkommen från jobbet. Är helt slut efter denna turbulenta helg. Som tur är, är jag ledig nästa helg!  Nu blir det en låång dusch sen ska ja laga kyckling! Här kommer gårdagen i bilder. (nu kommer dom strypa mig) men det tar jag! Tjjing på er my ladies!


Jag


Linda och hennes bebis.


Martina snyltar av sista solen för det här året!


Vickan & Nathalie med en smoothie


Jaaa som sagt..Nästan alla mina old friends har barn.. så jag träffar dem inte så mycket nu för tiden. Men det var satans trevligt att träffa dem igår. Vi har glidit ifrån varann lite de senaste åren men när vi väl träffas så känns det som igår. Underbart!
Även fast jag har flyttat ifrån er, och inte umgås med er lika mycket så ska ni veta att jag tänker på er hela tiden. Det är så svårt att få ihop nåt när vi lever i helt olika världar..men men om några år är tiden kommen för mig med!


ROCKCHICT



Till alla er som inte har haffat en skinnjacka än så kommer här tips på två döläckra mc jackor att fynda !
Höstens skinnjacka: mc modell (kort sådan), dragkedjor, nitar. Rockchic helt enkelt.

 

Den till vänster kommer från h&m och kostar 499kr. Den till höger kommer ifrån Lindex och kostar 499kr.
Rikgitga KAP!


LÖRDAG


TUSEN FÖRLÅT, förlåt, förlåt att jag inte har varit aktiv här på bloggen idag. Har jobbat hela dagen från 7-20, hade rast mellan 12-16 då ägnade jag tiden på kaffe latte med en lång lunch med mina tjejer i köping. Väldans trevligt faktiskt. Så inihelvetes goda toast har dom. Älska! men men det var det de..Har inga bilder och lägga upp för dom är så tråkiga och vill vara annonyma så ni får väl ett smakprov på min sambo som tävlar i kickboxning då...
Trevlig lärdag gott folk






SKOFROSSA


GOD FREDAGSKVÄLL PÅ ER! Kom hem från jobbet för en stund sen. Har vart en tuff dag. Kan tyvärr inte bikta mig. Har ju tystnadsplikt som det heter! (hmm, hmm) men men nu är jag hemma iallafall och har kikat lite på IDOL, älskbart! Hade jag inte jobbat denna helg så hade ja antagligen dansat mig hyperglad till Pitbull - I know you want me. Trevlig Fredagskväll- nu blir det en dusch och hopp i säng!





Kilklackar, boots, lårhöga stävlar, skyhöga klackar. Jag kan inte få nog av alla dessa läckra skor!
Så varsågoda och frossa i höstens skor!

Natti och tjiiing!



DAGENS.

GOD MORGON PÅ ER. Har tagit en liten sovmorgon idag. Det är ju såå skönt att få sova ut. Speciellt när man ska jobba hela helgen. Klockan väckte mig runt 10.00. Ska strax åka till jobbet, börjar jobba kl 12.00 (pendlar ju 4 mil till jobbet vet ni. 8 mil tur/retur) så det tar ju sin tid.

Så här ser jag ut idag - Håliga tröjan jag tipsa om igår (en liknande) och leopard tights som blev förra veckans köp inviger jag en dag som denna. till det en svart tunnare hallsduk som ja virat runt. Perfekt höstig outfit.








Hålig tröja BikBok, Leopard tights H&M, Skor DinSko, Halsduk cubus.


HÖSTENS LÄCKRA ÖVSLÖJANDEN




Åh vilken härlig tröja. Hålig, over zice, och svart är höstens melodi. Själv äger jag en liknande från BikBok men denna snygging kommer från h&m och kostar 499kr





Transparet är ruggit hett i höst. Bär den över en snygg spetsbh, helst iv svart då genligt mig. kostar 400 kommer från weekday


EN LITEN DEL




JUST JA.
Har totalt glömt bort att berätta att jag hade en liten second hand-kväll hos mig i torsdags. Fick bort massor för en liten peng. Suveränt nu till hösten när man vill rensa. Ut med det gamla, in med det nya!
Jag har slutat skänka kläder, nu kör jag på min lilla loppis. Går back så mycket pengar annars. eller det gör jag iallafall, men mina vänner får det billigt och bra! Jag tänker 10 saker in 1 ut.
Här har ni en liten del av min nyrensade garderob..





Nu blir det maat. fläskkotletter, kantareller, potatis, sås och broccoli mumma!


GJORT SLAG I SAKEN



HEJ PÅ ER! Idag är jag ledig, så jag tog en extra lyxig sovmorgon! Har inte sovit ut sen förförra lördan. Har ju vart på kryssning, sovit lite här och var och alla vaknar så himla tidigt. Ni som känner mig vet ju att ja kan sova huuur länge som helst. men men nog om det nu...
Här kommer en bild på mina nya gympa skor som jag även ska ha i gymmet hade jag tänkt. Det är så sjukt att man lägger ut så mycket pengar på klackar och övriga skor, men ett par bra gympa/gym skor (även jobb skor) kommer i sista hand. VARFÖR ÄR DET SÅ? Nu har jag iallafall gjort slag i saken och införskaffat mig ett par jäkligt sköna hopp och studs skor! Det var svårt att hitta ett par PERFEKTA, ja jag är ju sååå kräsen! Vill bara ha svarta, inte med massa färger på, helst ska som va snor billiga också! Sen är ju gymskor såå himla fula så ja nästan dör av skratt, men nu e köpet gjot och ja är såå stolt över mig själv att jag verkligen tog tag i det. Nu ska ja bara försöka hitta ett par bra jobbskor.


Dessa Nikeskor hittar ni på intersport för 1000 kr.



VILL HA





Åh, jag är sååå nära på att klicka hem dessa skor. Men jag har lite beslutsångest. Har gjort av med alldeless för mycket pengar på senaste tiden så det är knapert. Vad tycker ni JA eller NEJ? 399 kr från H&m.


Förövrigt idag har jag jobbat 7-16. Vart på förflyttningsutbildning 13-16, hann till och med tanka Roger och handla lite på ica innan ja åkte hemmåt. Nu tänker ja sätta mig i soffan och skratta högt till IDOL med en skål av det beroendeframkallande jäkla lösgodiset!


DAGENS.





Detta har jag haft på mig idag. Tights och tunika ginatricot. jeansskjorta jc, nitboots DinSko, leopardscarf cubus, väska gammal som gatan.


DOLCE & GABBANA




JUST JA. Denna goding köpte jag i lördags! Det är så sjukt..Det var en kille som kom fram till mig och sa "du skulle verkligen passa i dolce & gabbana, the one" eller har du den på dig? ja ba nee, ja har gucci på mig. Jag blev så snopen att ja var tvungen att gå in i taxfreen och lukta. Den luktade ju underbart så ja köpte den rakt av. Sen ser ja han efter en stund igen, då visar ja upp parfymen då blev han kär haha..kul grej!
Nu är det slut på parfymköp för min del. Har 6 urläckra dofter som ja varvar mellan.!



JACKA MED LUDD, GE MIG.







Gud vad jag älskar den här outfiten. Jackan är underbar! upprullade tights, magkort tröja och klumpiga skor ALLT som jag verkligen älskar i en och samma outfit! Ge mig! Toffsen mitt på hjässan är verkligen pricken över i:t. åååh vad snyggt de är! Tack för den inspirationen!
Jacka med ludd är hetare än hetast och jag ska bara ha en. Någon som vet om budget kedjorna får in någon liknande i höst/vinter? Denna läckerbit kommer iallafall från acne och kostar 5995kr. liiite för dyrt för mig men ack så snygg!

Nu måste ja kila vidare, ska laga mat och sen sla ni få en dagens!
Tjiing

DANCING QUEEN




GO KVÄLL Har jobbat hela dagen. Fullt upp med andra ord. Har glömt och säga att dansen har kört igång igen men jag är fortfarande lite hostig så jag vågar mig inte på den denna vecka. Men nästa vecka ska ja attans ta tag i det. Köpte nya gympa skor igår också. väldigt behövligt, men attan vad det sved i plånboken. Gympan startar jag också med nästa vecka! En riktig power start kommer det bli med gym, dans och gympa efter sommaruppehållet. But I Like it, ska bli sköt och komma igång igen. Nu kör vi!

Nu- dusch




GÅRDAGENS OUTFIT


GOD MORGON PÅ ER. Vakna för en stund sen. Sitter här med en kaffe i största hugg. Har bråttom, måste åka till jobbet strax. Glömde totalt bort att slänga ut en dagens igår. Men inte sura, här kommer den!
Ha en bra dag så hörs vi senare!




Sammets tights BikBok, Skor DinDko, kofta Cubus, skinnväst H&M, väska Kapphal


HELGEN SOM GÅTT


SÅDÄR JA. Då är jag hemma igen efter helgens rabalder.. Guud vilken helg alltså. Så fullspäckad från topp till tå. Har varken hunnit bloggat eller ens setat vid datan. Men men nu är jag här och ska ge er en sammanfattning. Vill berätta ALLT men det går tyvärr inte. Började i fredags - kryssning med tjejerna. Starade runt 15 snåret. Blev massa skratt, dans, fest och åter fest långt in på småtimmarna. Behöver jag säga mer ? Lördag runt 21.00 kom vi hem igen så ja stack direkt hem till Annelie och duscha och vidare på förfest sen krogen sen blev ja så sliten så va tvungen att gå och lägga mig.. Vakna dagen efter trött, dålig, hungrig och superglad =)


Lördagens outfit.



Nu blir det hemmamys med Marre!
Tjiiing;)



SEMESTERSTÄNGT

Hej och hejdå! Nu har jag semesterstängt tills på söndag. Hoppas ni får en trevlig helg.
Här har ni min nya orkersterjacka. Den hittar ni på Divided.
Tjiiiing.







DAGENS






HEJ, HALLÅ, HEJ...Gud vilken stressig dag det har varit. Jobbat, hämta upp en kompis och sen ner på stan för lite shopping. Blev bla. denna skjorta med nitaxlar (hade en helsvart outfit innan, så bytte om efter köpet) Skjortan hittar ni på Ginatricot för 300. Det jag mer köpte får ni se sen. Nu ska ja och mina tjejer laga middag, dricka vin och ha lite loppis i min garderob. SKÖNT!
På återseeende!




My shoes.

AJAJAJ...Ni minns att jag köpte dessa ormskinns klackar förra veckan?!
Måste bara tala om att jag är inte så van att gå i 13cm klackar och det syntes verkligen! (genligt mig) Vist kan man gå runt och mingla i dem utan problem. Men sen frammåt natten och lite alkohol på det och bullersten så blev det allt svårare! MEN jag älskar dem ändå, trots att jag måste gåträna hemma! Och wenda gjorde en "klackbrytare" i helgen. Hela klacksulan lossna..såg ut som flipflops efter det hahaha man fick sig ett gott skratt!










HETA KOSTYMBYXA


Kostymbyxan - höstens jeans? jaa tack!


Dessa snyggingar har jag köpt på ellos (förra året) är lite haremkänsla i dem, men ack så snygga och bekväma! Till det har jag en transparet topp från veromoda och massa smycken!



Här har ni ett par liknande från acne och kostar 1400 för er som är sugna!


Nu - maat för hela slanten!
Amour.


THIS BOOTS ARE MADE FOR WALKING


HEJ OCH HÅ...Hur det kan gå! Jag har så fullt upp nu så ja hinner knappt blogga. Brist på DAGENS är det också! Skärpning! Men snart, snart så är jag här för er igen! Som vanligt är jag såå trött, men ja börjar bli frisk! Aptiten har kommit tillbaka och ja sväller! Älska MAT! Förövrigt har jag inte så mycket att säga än att dessa läckra boots vill bli mina! Hur snygga! De kommer från DonDonna och kostar ca 1400kr.







MIN GUD-DOTTER




Hej på er.
Tog en rigäl sovmorgon imorse så jag nästan försov mig, sedan dess har jag jobbat.
Just nu är jag hemma hos syrran i köping och ska sova här inatt. Vem vill sova ensam liksom?
Så jag sitter här och kollar på gamla bilder..här är en utav dem. Min Gud-dotter Emilia. Hur söt får man bli. Världens sötaste flicka! Kanske lägger in fler bilder om ett tag...
Tjiing.



CHECK IT






Checka in denna snygga, avtagbara skoaccessoar! Bara att sätta dit som ett bälte på skon! Måste införskaffas!
Vagabond, 150 kronor per par.



KLINGAN FÖR IDOL 2009






En glad nyhet gott folk! Måste tipsa er om mitt favoritprogram (säkert erat också?) IDOL börjar imorgon kl 20.00. Fyllt med massor av pisanmma auditionmoments och underhållning på hög nivå. Åh jag längtar. Så synd att jag jobbar till 21.00 bara. Men det är väl repris på söndag som vanligt ?
Och inte minst Leila bagge och gänget. Modebloggerskan Elin kling är deras nya stylist.
Det är en av mina favorit-modebloggar jag läser dagligen.
Det gör ju bara programmet ännu mer sevärt ! Ska bli intressant och se vad hon har att komma med In real television! Förresten, hon söker nu en personlig assistent till er som är sugna att flytta till STOCKHOLM!
Tjiing.



SVART MAGI







Usch vilken hemsk dag jag har haft idag. På alla sätt och vis. På jobbet, har vart allmänt trött för ja inte kunde sova inatt, här hemma är det helt tomt (b-friens är ju på borta på semester tills nästa måndag), orkar inte göra mat för en, så det blev pizza idag igen. Jaa och nu sitter jag här och har inte ett skit att blogga om..Nu vet ni min dåliga dag iallafall. Hoppas verkligen den blir bättre imorgon! eller redan ikväll!

Nu - dusch

 


RYGGSÄCKENS COMEBACK

Ni har väl inte missat ryggsäckens comeback? Denna läckerbit hittar ni på Lindex för 299kr.
Perfekt att ha till jobbet, till träningen, på shoppingrundan, ja man kan använda den till allt. Bekvämt och skönt dessutom!
Vad tycker ni? Hot or not?


UTEKVÄLL


Sådär ja..Vad glad man blir när man inte har någon aptit. Beställde en pizza nyss, åt 2 tårtbitar sen klara jag inte av mer.. Vad är det för fel på mig?..Har inte ätit nå på hela dagen..Man orkar ju knappast laga mat efter en 2 dagars och dessutom en söndag när man är ensam..Nog om det.

Gårdagen spenderades med Martina & Annelie här hemma hos mig. Väldans trevligt måste jag säga! Åt chips och nötter, spela guitar hero och drack drinkar och snacka om allt mellan himmel och jord! Vi fortsatte ner till stan och tog en drink på bill&bobb och sedan vidare till tabasco. Underbar kväll! Här kommer lite bilder..



Kvällens outfit.



Förpärla hos mig!



moi




Jag & Martina på bill & bobb.



Jag, Annelie och Martina på tabban..underbart ställe! Synd bara att ni var tvugna att åka hem så tidigt. Det här måste vi göra om tjejer!



Nu - söndagsmys i min ensamhet!


FREDAGEN


Dålig uppdatering i helgen. Har haft fullt upp både fredag och lördag! Har inte hunnit suttit vid datan överhuvudtaget. Här kommer lite bilder från i fredags när vi hade överraskningsfest/födelsedagsfest för Daniela i köping!
Jäklar vad chockad hon blev när vi hoppa fram och skrev SUPRISE!! Sen var festen i full gång med smörgåstårta och massa alkohol! Så himla trevligt!



Kvällens outfit

volangkjol & nitbälte gina tricot, transparent topp h&m, halsband lindex




Gruppbild på alla tjejer - Vad är det för apinspirerande miner alla gör? vad missa jag? haha



Självklart blev det karaoke också!



Nu blir det pizza för hela slanten - dör av hunger!
Tjiiing.



090903




SÅDÄR JA...Nu ska jag ta kväll. Har packat väskan inför morgon (ska åka till köping och parta med brudarna), fixat med alla pressenter och donat. Imorgon väntar fest för hela slanten. Så underbart kul! Längtar!

Nu - adjö-kväll med ost&kex med Jimmy (han åker till norrland och kommer hem om ca 2 veckor)
FRI VECKA! Bara att komma på besök!





Ny frisyr!










Sådär ja. Då är jag hemma igen efter 1,5 timme hos frissan (min vän Erika)
Resultatet blev skiiit bra tycker jag, som alltid! Hon vet vad hon håller på med! Handvana med andra ord ;)
Har skvallrat om allt mellan himmel och jord, från svininfleuensan till resor till flytt.. lalalala..
Nu måste jag ha MAT i mig. Dör snart!

Förresten. Här ser ni resultatet på ett par byxor jag sydde om i måndags. Gjorde om dem till lite förkorta stuprör. Passar perfekt till klackar då dom slutar precis vin ankeln!


LONDON: ACNE VÅR/SOMMAR 2010

 

Acne presenterade vår- och sommarkollektionen 2010 på Barbican Centre på Silk Street i London i tisdags kväll.












Västen hänger kvar, fransarna också, likaså jeansskjortan och de volymiösa skjortsen. Vad tycks?
Kolla in detaljerna på de gråa jeansen på bilden längst ner!



DAGENS TREND





GISSES vad tiden går fort idag. Nu har jag bråttom! Har precis kommit ut från duschen. Måste skynda mig, har tid hos frissören om 40 min (måste åka på ett ärende innan) Hur ska ja hinna?...En banan brunch nu sen måste ja kila..Resultatet får ni se sen!

Ingen har väl missat gummistövelns comeback?
Perfekt för höstens regninga dagar! Både snyggt och bekvämt!
Dessa kommer från Lindex och kostar 299 kronor.
Matchas bäst med ullstumpbyxor, klänning/tunika, kavaj och halsduk!



I EFTERSKOTT




MEN ÅHH..Hur kunde jag glömma din födelsedag igår min ängel? FY SKÄMS på mig! Verkligen!
Tusen Grattis till dig Gumman! Ska aldrig mer glömma! Imorn kör vi och då ska det FIRAS!!


GLAMOUR






TITTA vad som damp ner i mn brevlåda nyss! Nya GLAMOUR! Underbart!
Min "sjuka hemmadag" är räddad! Förkylningen vill inte ge sig trots alla möjliga sorters mediciner. Har haft konstant lock för ena örat också, undra på att man blir dumstämplad när nån försöker prata med en utan en reaktion från mig haha! Imorgon ska jag iallafall ta mig till jobbet!

Förövrigt så sov jag länge idag med, vakna vd 12 och trodde höftkulan hade gått sönder, satan vilken hård säng jag har..men efter en kaffe så läkte den rätt snabbt.

Nu - dusch





DAGENS KÖP.




MY NEW SHOES
Köpte dessa ormskinnsklackar idag inne på Bianco. HOT HOT HOT Underbart snygga!




DAGENS







Sammets tights Bikbok, t shirt Monki, Skinnjacka h&m, skor Dinsko



OKEJ...Bloggen har varit knas hela dagen. Men nu verkar den fungera!
Trots att jag har vart hemma och varit sjuk idag så blev jag rastlös redan efter 15.00 Jag fattar inte var jag får energin ifrån? Borde egentligen ligga nerbäddad i sängen och vila. Men trots hostandet och yrslet så klädde på mig, åkte ner på stan för att hämta ut medicinen och råkade halka in på bianco och h&m. Självklart blev det shopping. Vad det blev får ni se sen..



Nu - kyckling gryta!


I MITT BADRUMSSKÅP






Hittar ni detta..
Brukar inte skriva så mycket om skönhet men lite förändring är bara kul!

Favorit parfymen är Gucci, kan inte sluta älska den!
Har testat massor i rengöringsväg och för tillfället har jag fastnat för VICHY och Clarins serie. Kombinerar dessa med en rengörings-peeling från Mary kay. Underbar kombo. Man blir len som en babyrumpa!



JA MÅ HON LEVA






GRATTIS ANNELIE PÅ 29 års dagen!

Åh det är ju så typiskt att jag är SJUK på hennes födelsedag!
Men inga sura miner! Hon fick äran att höra min ljuvliga stämma imorse haha..Det är inte många som får höra den! Ha en underbar dag, så firar ja dig riktigt nästa helg på kryssningen!!!!


090902



Hej på er mina fashions! Jag tog en rigäl sovmorgon idag, tack och lov vakna jag inte förrän 12 . Bestämde mig igår att verkligen sova ut idag, och inte ställa klockan! Jag känner mig slö i hela kroppen idag också. Har ringt läkaren, han skulle ringa upp mig snart. Måste ha nån dunder medicin för nu orkar jag inte vara sjuk längre!
Så dagen idag blir bara att ligga hemma och slöa. Det passar mig perfekt för det är världens oväder ute. Mysigt!





Spetsboddyn ovan som många underar över har jag köpt på Ginatricot (dock i våras!)
Vet ej om den finns kvar. Och hur jag endast vågar bära bh under vet jag inte, det är bara att göra! Inga konstigheter. Släng på en kavaj om ni känner er obekväma! eller skippa den helt och hållet.



090901






Jag fattar inte att jag åker till jobbet fast jag är sjuk. Läkaren sa att ja skulle sjukskriva mig HELA VECKAN, jag själv säger det, min kropp säger det. Alla säger det. Men ändå jobbar jag en hel vecka (plus en helg) SJUK. Varför liksom? Jag kan ju smitta andra, jag själv mår sämre utav det, jag går på halvfart så mina kollegor får ta skiten (haha)
VARFÖR SKA DET VARA SÅ SVÅRT ATT SJUKSKRIVA SIG?

Imorse när jag vakna höll ja på att hosta ihjäl mig, kunde knappt andras. Ändå hoppar man in i en dusch och åker till jobbet. SUCK vad irriterad jag är på mig själv. Och när jag väl kommer fram till jobbbet (efter 30 min) tänker jag- vad i helvete gör jag här?- tänkte inte mer på det, jobba vidare på halvfart, alla frågade hur det var med mig, och jag svarar BRA! Det är väl fan inte bra med mig tänkte jag! Kunde ju knappt stå på benen. Skakade i händerna, benen orka inte bära mig. tröttheten tog över. Tog 2 alvedon och nässpray (hosmedicinen har jag redan klunkat upp utan resultat) men inget hjälpte så ja bestämde mig att åka hem vid 19. Så nu är jag hemma och ska verkligen VILA UPP MIG så jag blir frisk.



RSS 2.0