YESTERDAY








SOM NI SER blev det en annan outfit innan utgång. Skinnbyxor, prickig t-shirt och mockakavaj..Ingen hitt att frysa och bli sjuk i detta snösask. Det har jag verkligen inte tid med.

Äntligen är denna tvättdag över för den här gången. Nu ska ja krypa ner nyduschad i en renbäddad säng och kolla på film. Kan inte bli bättre!
Tjing.

GÅRDAGENS OUTFIT







PHUUGH sega internet, äntilgen kan ja ladda upp bilder. Gårdagen spenderade jag i min hemort köping med syster och och några vänner! Det blev middag, alkohol, musik, skratt och vidare ut på krogen för drinkar och dans. På mig hade jag beige/puderrosa skjorta, ginatricot. Mönstrade strumpbyxor, Lindex.

Nu - pizza.


GÅRDAGENS OUTFIT







GÅRDAGENS OUTFIT bestod av mina lackbyxor från h & m.
Mönstrad klänning (här som linne) NY! från Bikbok
Blå over-zice kavaj också NY! från Bikbok
Stövletter Dinsko
Halsband Lindex

Som ni ser klippte jag aldrig lugg. Jag ångrade mig i sista sekund. Jag väntar till våren/sommaren när det är torrt i luften (mitt hår har lite tendens att lockigt när det är fuktigt ute) men däremot vet jag en annan som har kapat luggen. Självaste Klingan. Det var inte helt otippat! HOT!


YESTERDAY







GÅRDAGEN BJÖDS på en mysig hemmaförfest med bara tjejer hos en vän. Kvällen startade med shottar och vin. Mellanlandade nere på stan och slutade med en arg taxi chafför och en kall kebab! Men satan i gatan vad trevligt jag hade, skratta, prata, dansa, drack mina älskade limedrinkar (har inte gjort de sen sena 80-talet känns det som) Så idag mår man som man förtjänar med andra ord. Vad ska man hitta på ikväll då ? Jag har b-friend fritt!
Bättre bilder på hela outfiten får se se snart.

Later.

HOODIE




GOD LÖRDAG på er mina vänner! Jag är lite sliten efter gårdagen, men efter en liter apelsinjuice, avslagen fanta och en treo så är jag på bättringsvägen. Jag strosar runt här hemma i b-friends hoodie, så underbart skön. Tror till och med att jag sov i den inatt ett tag haha..så kan det gå när inte haspen är på. Nu måste jag ta nå att äta för kebaben ja åt inatt gick genom kroppen på 10 sek. Och vilken jäkla taxichafför ja råka haffa inatt. Helt galen för att jag ville betala med kort och inte kontant (som jag tydligen hade sagt?) hahaha ja det räker med dom orden, ni fattar att jag blev arg och börja äta kebab i bilen i väntan att han skulle ge sig och ta mitt kort. JAG HADE INGA KONTANTER! Det sluta med att jag var tvungen att springa upp till mig och öppna sparbössan och skicka ner 100kr (efter att jag hade ätit klart då förstås haha!)

Vilken kväll, bilder kommer snart.

 

 


NYTT I GARDEROBEN




PHUUUH..Precis ätit tacos efter en heldag på stan. Det blev en hel del nytt i garderoben, bland annat denna transparanta skjorta. Nu har jag lite bråttom, ska iväg till en kompis snart och festa loss lite! Bilder på det kommer imorgon!

TREVLIG FREDAG!

 

 


SNÖRNING






JAG HAR varit ute efter ett par stövletter med snörning och klumpig klack i ett år nu men har inte hittat de perfekta än, tills jag såg de här snyggingarna från TOPSHOP Dock är dom lite väl dyra för min smak, 1699kr. Samtidigt är man sugen är på vårskor! Men det lär ju dröja några månader innan snön är borta så jag avvaktar. Vår är det enda jag i princip tänker på just nu. Vet inte hur mycket grejer jag har köpt på mig till den där perfekta vårdagen som bara hänger hemma i väntan på att få användas. Vinter jackorna har åkt ner, upp, ner, upp och nu är dom uppe på vinden för gott.

Blir man inte galen av det här vädret?
Nu ska jag börja fixa mig lite sen tänkte jag scana av shoppingutbudet.


Later.

M . WILLIAMSON






GOD MORGON. Har vart vaken en timme redan, mysigt att vakna så tidigt och ta en morgon kaffe. Mindre mysigt va när ja skulle gå ut på balkongen och ser att ekorren sitter och bajsar på balkongsbordet och det ligger ekorrskit överallt! (jävla Jimmy som matar han med nötter!) Nu kommer han varje dag!

Matthew Williamson låter några av de stora vårtrenderna följa med till hösten. I hans visning kan vi se printade klänningar, volanger, draperat, stövletter och kakhi-färgat! Älskart!




INSPIRATION





JAG HAR vart inne hela dagen. Hopplöst men samtidigt så skönt. Jag som skulle ta en shoppoing runda och klippa mig idag men jag tog fel på dag. Jag trodde jag skulle få lön idag, men det är imorgon jag får pengar haha så kan det gå när man inte har alla hjärnceller på plats. Ingen träning blev det heller, man bli lat när man är ledig.

Jag måste rota fram min militärgröna kavaj-jacka som jag köpte för många herrans år sedan, kan den kanske vara uppe på vinden?! William Rast Fall 2010 inspirerade mig verkligen här!

Nu - sängen.





ANN-SOFIE BACK FÖR CHEAP MONDAY





Revor, hål och slitage hottar upp kollektionen. Cheap Monday gör inte bara billiga stuprörsjeans. Den senaste kollektionen är designad av prisbelönta Ann-Sofie Back och innefattar olika plagg och accessoarer.
Det mest utmärkande är plaggens udda slitningar. Kjolar, toppar, klänningar och jeans i beige och grå färgskalor. Samtliga är märkta med stora revor, hål och slitage.
   
Kollektionen kommer till utvalda återförsäljare från och med månadsskiftet fabruari/mars 2010.


PASTELLIGT TIPS





Nu är det dax att stoppa undan alla svarta och vinröda nagellack. Våren är på ingång och modehusens pastellfärger har smittat av sig till makeup-kollektionerna.

Tona ner dina naglar i färger som beige, aprikos, grått, turkos och skirt rosa. Strunta i glitter och pärlemorskimmer. Vårens lack är matta i färgen och glansiga på ytan.


ROSETT




KOLLA IN vilken häftig rosett i håret! Fy bubblan vad coolt. Kolla in halsbandet! Hot, hot, hot. Ihop med en grå enkel t-shirt och skinnjacka, såå snyggt så jag dör. Tygpåsen på axeln gör sitt och solisarna är pricken över i:t. Snacka om inspiration! Så här tänker jag se ut så fort termometern visar 10 +


BUISTERS









SITTER HÄR med olivoljeinpackning i håret och kikar igenom mejlen, era kommentarer och alla bloggar jag läser. Är ledig idag så jag tog mig en välbehövlig sovmorgon. Vakna runt 11, så underbart skönt att få sova ut och vakna av sig själv och känna att man är pigg och utvilad. Eller lite trött och virrig var jag för jag råkade spilla ut ett helt glas kaffe på bordet. Typiskt!

Något ni ska satsa på i vår och sommar är en buisters! Så snyggt under ett stort linne, en transparent skjorta eller bara som den är under en kavaj. Hot shot säger jag bara.

Nu - brunch.



GÅVA





ÅH TITTA vad som låg på bordet när jag kom hem från jobbet idag. Jimmy hade köpa en liten present till mig. Det uppskattas! Han hade ångest för att han fick en alla-hjärtans-dag gåva av mig, men inte gav mig något. Det förstår man ju, vem hade inte fått det? Det blir lite tight när man fyller år 4 dagar innan. Det var en sport-topp. Jag som tjatat efter en till, har bara en (likadan). Perfekt. Nu har jag en svart och en vit och dom är super bra, håller allt på platsoch drar åt sig fukt. Ni hittar dom på team sportia och kostar 399 kr st.


Nu blir det sängen.
Imorgon blir det frissan, lugg och shopping.







HELP








GAAH imorn tänkte jag åka till frissan och klippa lugg..Har lite beslutsångest men det lutar åt det. Jag tvekar fram och tillbaka hela tiden, skit jobbigt. Ska jag, ska jag inte..Syrran säger JA, mamma NEJ, Jimmy säger gör som du vill (nehe?) jag säger JA och NEJ men mest ja fast lika mycket nej haha. kan någon vara den överläggande handen och avgöra!!







JUST NOW







NI ÄR NÅGRA som vill se mer bilder på vad jag gör om dagarna. Dagen i bilder med andra ord. Det är lite svårt för mig att ta bilder på jobbet då jag arbetar inom sekretess. Men så fort tillfälle ges försöker jag överbemanna min kamera och ge er lite bilder. Så här struttar jag runt just nu - tights och en..ja vad ska jag kalla det...sweet shirt? hoodie utan luva? Skön är den iallafall och snygg som vardagströja i övrigt.

Ne nu måste jag laga mat innan jag kvider- min efterlängtade kycklinggryta. Kom till mig!




SMYCKA DIG






KOM PRECIS innanför dörren efter en lång dag med jobb och utbildning. Så fruktansvärt lärorikt och intressant så jag nästan funderar på att bli lärare (jag som kan tala för mig haha) Förövrigt kan jag inte säga mer än Yjaaaaaaaaa! Jag är ledig i hela 4 dagar nu, helt otroligt. Underbart skönt är ledorden för dessa fyra dagar! 

På bilden ser ni mitt otroligt snygga armband jag fick i present av en kompis!  TACK tack tack! Jag använder det flitigt. Så snyggt med silver och svart! Det är så kul när man får personliga presenter som är väl uttänkta och som personen ifråga tycker passar mig. Fick en jäkligt snygg leopard korsett också, den får ni se på när tillfälle ges!






YEAH




JAG SKULLE VILJA

  • bli blond (som på bilden)
  • klippa en lång page
  • resa till ett soligt och varmt ställe
  • köpa ett par nya rayban solisar att varva med
  • träna varje dag och ändå ha tid med jobb och allt annat
  • slänga upp skinnhandskarna på vinden och bära vårkläder
  • att ni kommenterade mer

 

5 SAKER NI INTE VISTE OM MIG

  • Jag är en frihetsälskande människa.
  • Jag kommer ofta i sista sekund eller sent
  • jag är katastrofalt dålig på språk
  • Jag är nästan alltid stressad
  • Jag älskar överraskningar
  • jag kan lätt kläcka ur mig saker jag ångrar sen.

 


STORY




Visste ni att handväskan gjorde entré under sent 1700-tal och var då en mindre väska som skulle bäras i handen (dagens kuvertväska). Den första modellen av handväska var en liten påse med dragsko högst upp, handväskan var ofta fint dekorerad. På slutet av 1800-talet så utvecklades handväskan till att likna det vi i dag kallar handväska med olika fack och handtag. Väskan på bilden kommer ifrån Alexander wang, men det finns en riktigt bra kopia för en lite billigare slant på modekungen.se

Nu blir det sängen.. Snark!





TRÄNING



NYSS HEMKOMMEN från dans passet. Svettigt värre! Men fasiken vad skojsigt det är. Så här ser jag ut efter träningen. Svettig och hungrig. Det blir en dusch på en gång, sen mat!
Later.



SÖNDAG.



OKEJ MINA vänner! då var denna jobb helg över inkl dålig uppdatering här på bloggen. Det blir så när jag jobbar konstant. Utöver jobb så har det hänt en massa i helgen. Klingan åkte ut ur lets dance (Fasiken alltså!!), det kom världens snökaos (helgen då jag jobbar och ska pendla 4 mil såklart) Darin gick direkt till final i melodifestivalen (ingen kommentar)
Och på tal om bilden - Hon gör det igen! Elin. Så hett och vågat att blanda olika mönster samtidigt på över och underdel. Inspiration arne! Hot hot hot.

Nu blir det en snabb dusch sen sängen kan jag säga.


FACE



FACE TO FACE! Här har ni mitt ansikte i den närmaste närbild ni någonsin kommer att komma..hahaha

Rätta mig om jag har fel men ni är några stycken nya på bloggen? Jag tänkte att vi kör en frågestund nu när jag äntligen har tid (ni kan vara anonyma). Har ni ingen fråga eller vill veta nåt om mig så skriv gärna lite om er själva. VILKA ÄR NI? Jag har inte en susning om vilka ni är som läser. Skulle vara spännande och höra vilka ni är!

ps. Ni skriver i kommentarsfältet.


Go go go!




TRÄKLACK



Nya skor i vår? Satsa på ett par TRÄ-klackar som sticker ut! Snyggt och effektfullt.
Har jag berättat att Barcelona resan är bokad och betalt? Åh så underbart! 8 april tjejer!

Nu - mat!

WHITE


Hallsduk divided

KOM PRECS innanför dörren. Lång dag med utbildning och tjosan hejsan. Väldigt givande och nyttigt måste jag säga MEN lättare sagt än gjort. Men det är det ju med allt här i livet. Förövrigt så har jag inte så mycket mer att säga än att det är riktigt jäkla kallt idag. Skulle inte tacka nej till 3 halsdukar, en varm filt och en kopp te.

 

 


DAGENS







HÄR FÅR ni en halvtaskig dagens outfit bild. Tänkte passa på att säga att använda alla stickade plagg nu medans vinterns kyla är bitande kall. Snart är det vår och då åker nya plagg på (eller av)
Förövrigt har jag jobbat hela dagen. Kom hem för 40 min sen. 

Nu -  te och smörgås!

 


VÅR HOS TOPSHOP




KOM HEM FRÅN jobbet för en stund sen. Min bil startade inte imorse så jag var tvungen att låna b-friends bil och det visade sig att han också skulle jobba så han var tvungen att ta en taxi till jobbet haha kul kul..Nog om de - här kommer lite inspiration från TOPSHOP vår och sommar. Gillar att tightsen har blivit byxor, älskar axelremmsväskan, jeansdressen och kavajerna. Underbart.

Nu blir det lite vila innan träningen.
Later.

ALLA HJÄRTANS DAG




GUD VAD TIDEN går fort. 4 år har redan gått och det känns fortfarande som att det var igår. Firade gjorde vi med hemmagjord pizza och mys pys.



OUTFIT



På mig hade jag skinnkjol med mocca detaljer från h&m, transparent blus h&m, prickiga strumpbyxor Lindex, och halsband lindex. Båda armbanden är presenter, ringarna är gamla som gatan.



GÅRDAGENS

TACK TACK TACK alla vänner för en fantastisk kväll och underbara presenter. Nu är barskåpet påfyllt och jag har ett växthus av blommor (speciellt tulpaner!) Ni är underbara! Här kommer lite bilder. Ska försöka få med alla 14 tjejerna!

Nu blir det hemmagjord pizza. MUMMA!


 




PARTY


TJABBA TJENA HALLÅ. Nu känner jag stressen börja komma sakta men säkert. Håller på och fixar mig akut. Alltid sen i sista sekund. Men jag hinner slänga in ett inlägg. Vet inte vad jag ska ha på mig heller! PANIIK! Men det löser nog sig i slutändan. Min frisör kommer strax och ska sätta i lite löshår på mig för ikväll. Sen kommer alla tjejorna på FEST. Så här såg det ut förra året jag fyllde år!

GLAD LÖRDAG HÖRRNI!
Hörde jag skål?!!!!



R.I.P




ALLTSÅ ÄR DET JAG som är efter, eller är det jag som är efter? Hitta hos Klingan att ALEXANDER MC QUEEN har begått självmord! För er som inte vet vem det är så är det en känd designer. 40 år blev han bara. Varöfr vet man inte. In i det sista twittrade han sunday evening been a f**king awful week but my friends have been great but now i have to some how pull myself together (sic).” Usch vad hemskt!






LÄCKERT



TITTA IN mina underbara skålar jag fick i present av syster yster! Visst sjutton är dom läckra? Jag älskar dem. TACK Sara! Fick lite annat också bla. presentkort på make up store och en smyckeshängare (heter det så?)
TACK TACK TACK..

Nu måste jag börja fixa och trixa här hemma imorgon kommer alla tjejorna. Hörde jag SKÅL ?!
citjiing.




IN THE ARMY




PRECIS KOMMIT innanför dörren! Det har minst sagt vart en häcktisk dag. Skandal på ICA igen haha denna gång var det inte bara kvist tomaterna utan ALLT jag hade i korgen. Piinsamt. Jag har min senaste shoppingrunda att skylla på (!).

Har tänkt att lägga upp det här kollaget för länge sen men tiden har lixom inte funnits till för att ens starta datan sorgligt nog. men men bättre sent än aldrig. Paljetttightsen i metallic och den militärgröna kavajen ihop med pilot-rayban solglas - VILL HA!
Armé-stilen inspirerar mig nå komiöst mycket nu i vår. Beige plus militärgrönt plus metallic= sant
.






 

NYTT I GARDEROBEN





DOM HÄR TVÅ transparenta skjortorna fick följa med mig hem på senaste shoppingturen.

Nu blir det en dusch sen kommer jag somna. Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag har haft.
Tjiing.



GÅRDAGENS OUTFIT




Militärgröna byxor (Nya!) och transparent topp från Gina tricot. Kängor skopunkten. Kappa och halsduk h&m.


BIRTHDAY

TACK SNÄLLA! för alla grattulationer och presenter jag fått. Nu har jag blommor som pryder hela lägenheten. För alla som undrar så blir jag 23 år. Nu är jag helt slut efter allt firande. Känner att huvudvärken hinner ikapp mig. Kan nog bero på att jag bara sov 5 timmar inatt. Blev ju lite överraskad av b-friend igår med 3 rätters middag med bubbel och grejer på FRANK, sedan bio, såg AVATAR. Riktigt mysigt.
Later.




Jag får ursäkta bildkvaliten. Har ingen annan att bjuda på tyvärr.


NATURLIGT




NÄR JAG KOM hem igår efter shoppingrundan insåg jag att jag bara hade inhandlat plagg i naturens färgskala som vitt, beige, militärgrönt, brun/grått och pudrigt pastellaprikos. Riktigt vårigt och läckert i transparenta tyger. En närmare bild på plaggen får ni sen nu måste jag in i en dusch för ikväll ska b-friend och jag ut och äta middag och sen bio. Tisdagsmys. (jag antar att det är min födelsedagspresent?)


Later.




NYTT I BADRUMMSSKÅPET




Dessa tre skönhetsprodukter fick följa med mig hem igår. Volym mosse från TRESemmé - oslagbar volym. Rekomenderar starkt. Värmeskydd från Loreal (det hoppas jag varje människa med långt hår har i sitt badrummsskåp som anväder fön, lock/plattång.) Ger mindre slitage och har en anti frizz formula i sig så håret blir slätt och fint. Och slutligen proffs hårspray i miniflaska som man kan ha med sig i handväskan dels för att styla sig med med också ha som pepparspray om nån otäck sak dyker upp från ingenstans.







ELLE




ÅH JAG BLIR lika glad varje gång nya elle dämper ner i brevlådan. Nog för att den kom förra veckan men har inte hunnit bläddra i den förrän idag på min lediga dag. Frossa i vårmode är det enda jag säger. Jag är såå glad att paljetterna och nitarnas tid är över för den här sässongen. Det blir lite väl mycket när var och varannan människa ska se ut likadant. Tack alla naturfärger och pasteller för att ni kom i rätt tid.

Våga vara dig själv.
Kom ihåg - klä dig som du själv vill och tycker är snyggt. Och framför allt - använd bara plagg som passar just dig och din personlighet. Strunta i trender om du inte kan bära upp det eller passar i det. Det blir bara totalt misslyckat och ser förtaskigt ut.



ALEXANDER WANG T-SPRING SUMMER




DET ÄR SNYGGT med lång page och lugg. Rockigt chict.

HÖGRANDIGT



HEJ ALLA FASHIONISTAS. Förlåt, förlåt, förlåt för dålig uppdatering. Ni har säkert märkt att jag har haft helgstängt i helgen (och igår) Det är så mycket jobb nu så jag hinner ingenting. Och igår var jag inte hemma på hela dagen förrön 20.30. Men jag hann med både en shoppingrunda och träning.

Dagens inspiration står
Caroline för. Jag skulle kunna göra vad som helst för kavajen hon har på sig. Någon som vet var den finns att köpa?

Nu - brunch.



HÖST/VINTER 2010


VÅREN ÄR INTE ens här. Men denna vecka är det fashions week by Berns i STOCKHOLM för höst och vintertrender 2010.
Här får ni lite smakprov på vad som kommer att gälla i höst och vinter.









Lårhäga stövlar, sammet, kavajer, långklänningar och svart är lite vad hösten kommer att bjuda på. Inget speciellt nytt med anda ord. Håret - mittbena eller backslick i neutrala nyanser. Smink - så neutralt som möjligt. Sammanfattning - Se ut som du gör på morgonen och låt kläderna få tala för dig.

Nu blir det mat sen bio.
Tjing.

 

 


FÄRG



ÄR LEDIG idag. Håller på och färgar mitt hår. Hann aldrig igår. Eller rättare sagt jag somna på soffan och vakna vid 2 och då har man ingen lust att börja färga håret precis. Hoppas resultatet blir som jag vill annars vet jag inte vad jag gör. Blir blond kanske. Är jävligt sugen!

Ne nu måste jag tvätta ur färgen.
Later.

ÖNSKEOUTFIT



SÅ HÄR VILL jag se ut i vår! Skinnkjol ihop med en vit lyxig bjus. Kort och stelt ihop med träklackar! ÅH vad snyggt! Men än så länge ligger snön kvar, och ännu mer ska det komma. Lite väl kyligt att gå ut så här i minusgrader, men längta kan man göra!

Nu - fika med b-friend.

SOFIES MODE







KÖPTE SOFIES MODE när jag var förbi ICA och köpte en hårfärg. Så nu blir det läsning på hög nivå, sen ska jag ta och färga håret (utväxten). Det känns så skönt när håret får vila av allt löshår jag har haft ett tag. Men nu är det borta, eller det har det varit ett tag men det är så skönt att vara utan. Nu fattas bara en klippning sen är allt under kontroll.

Men först - mat!


DAGENS TIPS





HUR MAN PIFFAR upp en tråkig outfit?

Svar ett: FÄRG, färg, färg. Nu till våren är det mycket pasteller och färger som militärgrönt, beige, vitt och metallic. Men varför inte våga sig på korall, orange, kornblått eller grönt? Snyggt!
Svar två: Ett par mönstrade tights piffar upp vilken outfit som helst. Vardags som fest. Våga använda tightsen som byxor (man behöver inte ha en längre tröja till!) Men dock inte super tight och kort, gärna lite volymiös/overzice men kort.
Svar tre: Accoseoarer i massor, armband, stora XL halsband, örhängen, XL ringar. Bär dock ej allt samtidigt.
Svar fyra: Ett par klackar och en snygg jacka till vardags gör att man inte känner sig så tråkig. Ha som mål att blanda minst tre färger (tex. blå jeans, grå topp, beige trench) eller varför inte ett par klackar, en väska eller en halsduk i färg?
Svar fem: Våga missmatcha! tex en rockig t-shirt med spets. djurmönstrat med ränder osv. Coolt.


CHLOÈ ss 2010


Chloé satsar på beige på beige, denim på denim och svart. I like! Älskar den naturliga blond-beiga hårfärgen modellerna har, lite ofixad "fixad" frissyr känns naturligt och fräscht till våren.


FÖR ÖVRIGT kom jag precis innanför dörren. Lång dag. När jag skulle åka hem från jobbet slutade vindrutstorkarna fungera mitt i snöovädret så jag kunde inte komma hem (!) Där står jag 4 mil hemmifrån och jag och bilar kommer inte så bra överänns har vi märkt. . Jag fattar verkligen INGENTING om bilar, det är såå typiskt att nåt med bilden ska hända mig precis på fel tidpunkt. Men men tack och lov har jag världens bästa syster som är GULD värd och ställer upp att lånar ut sin bil till stackars mig. TACK!
Later

DAGENS



JAG TROTSAR INTE kylan. Dunjackan har åkt på. Kan ju vara bland de tråkigaste dagens-outfit bilderna på länge.  Nu får det verkligen räcka med snö och kyla. Jag håller sakta men säkert på att frysa till is. VÅR NU TACK!

Nu ska jag iväg på zomba power, dansa loss ordentligt ska jag göra för att ja missade gympan igår. Är inte alls laddad, är sjukt trött men det blir det ändring på snart.
Later.


DAGENS INSPIRATION



En av mina absoluta inspirationbloggare är utan tvekan Elin Klings assistent Collan. Hennes blogg och massvis av stil hitar ni HÄR


MJAAAUU




MÖNSTRAT, RANDIGT, PRICKIGT svart & vitt är mina absoluta favoriter just nu. Helst i en salig blandning. Men annars går det bra att ett plagg får tala för sig själv.
Förövrigt så kom precis innanför dörren. Jobb. jobb och åter en jobbvecka framför sig. Känns skönt. Svängde förbi apoteket och systembolaget på hemvägen och jag blev så förvånad att apoteket ville ha legitimation av mig men inte bolaget? Det ska väl ändå vara tvärt om?

 




RSS 2.0