FÖDELSEDAG




GRATTIS ÄLSKLING på födelsedagen!
GRATTIS PAPPA på födelsedagen!
Hoppas ni får en fin dag. dubbelkalas idag med andra ord.


JULDAGEN


BÄTTRE SENT än aldrig.. men här kommer bilder från juldagens party med tjejerna i min hemstad köping.
Tack för en superkul kväll och på tal om något annat så är jag fruktansvärt trött på glögg.
Äntligen börjar nyår närma sig, men jag har inte en aning om vad jag ska ha på mig. Det visar sig i sista sekund som vanligt. Har ni hittat erat nyårs-fodral?

Kvällen till ära såg jag ut så här..klänning med markerade axlar och lårhöga stövlar. Till det hade jag min päls.















DAGENS KAP



DAGENS TIPS får bli dessa läckra strumpbyxor med prickar på. Ni hittar dom på Lindex för under 100 lappen. Jag köpte mig själv ett par i lördags när jag var ner och kika rean som hastigast. Piffar upp vilken nyårsblåsa som helst och är väldigt festliga.


BAKLUCKE


Så här såg min bagagelucka ut den 24 dec 2009.
Tomten var snäll i år!
Hoppas ni har haft en underbar jul och att ni har vart lyckliga!
Fler bilder på alla dessa juldagar dagar kommer inom kort bla. juldagens party- så stå ut !




LUVAN PÅ


Måndag 28 dec, klockan är snart sju och det är första gången på HELA julhelgen jag har 5 min över till att ge er några rader. Helt sjukt vad mycket som har varit. Julen är mig ta mig fan den stressigaste tiden på året. Ska firas hit och dit och överallt, födelsedagar mitt i smeten och inte på tal om nyårsafton och massa jäkla jobb mitt i allt. Nää..Nästa år är jag inte hemma denna tidpunkt. Då ligger jag garanterat på en solstol och tänker på er över hela jul&nyår.

Nu måste jag kila.
GLAD MÅNDAG



NYTT I BADRUMMSSKÅPET


KÖPTE EN LITEN julklapp till mig själv idag. Det är jag värkligen värld (tycker jag). Dagen före löning och allt. En ögoncreme anti rynkel-skrynkel som jag brukar säga. Dags att börja i tid så man inte ser ut som ett russin om 10 år. Satan i gatan 450 spänn för en liten ögoncreme, det kommer ta ett tag innan jag har smält det trots att jag fick lite julrabbat. Men men nu har jag hela serien och är mer än nöjd..




DAGENS


GODKVÄLL. Kom hem från jobbet för ett tag sen. Tomt och öde är det här hemma, Jimmy är också på jobbet. Sitt extrajobb arbetslöshetens tecken.

Här får ni som vanligt en halvdålig bild på dagens outfit. Randig kofta från shine (b-friends), jeans levis.


ORLANDO BLOOM & MIRANDA KERR



Kan vara ett av världens vackraste par! Grr..

BALMAIN SPRING 2010


BALMAIN´s vår kollektion 2010. Kan inte säga mer än att jag gillar det. Rockigt och chict, åh så läckert. Pimpa till med massor av brosher så är du hemma!

Nu - mat


JUL-SHOPPING


GODDAG. Vilken lång dag det har varit. Men äntligen är jag hemma. Så skönt, Det är svinkallt ute. Gårdagen spenderades ute på hälla shopping, bla. IKEA. Köpte lite nya vita prylar som ska invigas i hemmet inom kort och det sista till julklappspåsen. Förövrigt så låg jag vaken nästan hela natten och läste ut Elsas mode av Sofie fahrman. Sjukt spännande i slutet så man måste nästan ha en 2:a.

Någon som önskar sig elsas mode i julklapp?








NYTT I GARDEROBEN

GÅRDAGENS shoppingrunda slutade med denna t-shirt tröja med en läcker liten ficka med dragkedja på bröstet. Perfekt basplagg. Har märkt att jag har dåligt med svarta tröjor att variera mellan så jag slog till direkt när jag såg prislappen..För övrigt har jag och jimmy haft en mysig 4:e advents frukost. Färskt bröd från ica och massa gott pålägg..

Om ett tag ska vi åka till IKEA en sväng och kika.
GLAD SÖNDAG!


Tröja från cubus.

STYLISH


SNYGGASTE FESTSTILEN stavas B.L.A.C.K. Har vart ute på stan hela dagen idag och kikat efter en ett nyårsfodral. Men till min förvåning hitta jag inget. Absolut ingenting trots att jag inte shoppat på evigheter (känns det som) Men jag kom på att jag tar förra årets blåsa som jag aldrig använde. Kommer passa perfekt. Dock paljetter men den får duga. Efter nyår har väl alla tröttnat på alla dessa paljetter vid det här lagret !
Såg även att som rear ut alla paljettplagg på 30 % inne på Bikbok. Ta er en titt om ni är sugna på något glittrigt till nyår!

Åh vad jag längtar till efter 2010 när butikerna börjar med vårmodet. Desperat! Och tack spicy hot att ni gör så fruktansvärt god mat!




Bild: h&m

GÅRDAGENS


Det är så underbart att få sova ut en lördag när man är ledig och har inget inplanerat. Bara vakna i lugn och ro och ta en kaffe och bara vara.. Så skönt! Jimmy kommer hem från jobbet om ca en timme då ska jag förhoppningsvis få med han ner på stan och kika lite. Men först - en dusch.
Trevlig lördag!


GÅRDAGENS OUTFIT såg ut så här..



GLÖGG

Nedräkningen har börjat. Endast 5 dagar kvar. Granen är klädd och klapparna ligger och väntar..Riktigt juligt är det hemma hos mig nu. Snön utanför är verkligen pricken över i.
Gårdagens middag sprang iväg fort, helt plötsligt var klockan 21.30 och vi hade inte börjat med varmrätten än..Tiden går fort när man har roligt. Men trevligt var det och mätt blev man..


Årets gran!


Välkommsdrinken var GLÖGG. Här sitter vi och skålar!


DINNER


SÅDÄR JA..Då var allt fixat och klart inför kvällens middag. Jag har städat och stått i hela dagen.  Vi får fin besök av syster och hennes kille. Det blir 3-rätters så nu måste jag skynda mig och börja med förrätten, dom kommer om en timme och ja måste hinna värma glögg också!

TREVLIG FREDAG!






MINOUTFIT


JAG KAN INTE låta bli att inspireras av alla outfits på MINOUTFIT.SE Här är några av favoriterna. In och kika med en gång och varför inte lägga upp dina egna bilder så andra kan inspireras?
Just nu kan ni se bilder från Fashion Networks. Snyyyygt.



FREDAG


HEJ PÅ ER! Jag håller på och julstädar för fullt här hemma. Fy satan vad skitigt det kan bli på så kort tid. Att ha en städare här en gång i veckan vore inte helt fel. Nu har jag fått in den fina julklappen av chefen i mitt julpynt. Glasvasen med ett rött ljus i är det. Passar perfekt.
Lägg märke till mina fina vita tomtar till vänster - Älskvärda!
Later.



NEW SHOES


Här har ni mina nyinköpta stövlar, kängor, boots, kalla det vad ni vill. Högt skaft är det och fodrade är dom. Underbart varma. Mina första riktiga vinterskor på säkert 7 år tillbaka. Dom känns lite ridsko-inspirerande på bilden men är inte så i verkligeheten. Och än en gång, bekagar dåliga kvaliten på bilden. SUCK!

GLAD TORSDAG! - Nu är jag ledig tills på måndag! Underbart.





INSPIRATION


GODDAG my fashions! Kom precis innanför dörren. Ja tänkte att jag slänger in ett inlägg så ni inte tror att ja har dött. Nu måste ja skynda mig iväg för vi ska göra hemmagjort julbord jag & Jimmy ikväll och ta oss en glögg. Gott gott gott!
Sen tänkte jag göra lite julgodis. Det blir knäck och rocky road. Men först - ICA
Later.


Jag låter bilden tala för sig själv. Soo hot.




PÄLSVÄST


Den omtalade pälsvästen håller dig varm i vinter! Ha den över en varm stickad kofta eller över skinnjackan så blir du trendrätt. Tro mig, det är inte kallt alls. Det värmer!

Pälsväst från Jc 399 kronor




KLAPPAR


Äntligen är alla julklappar färdiga, så skönt! (dock ej alla på bilden) Vet inte var ja ska lägga dom så dom ligger fint på mattan här. Dags att ta fram granen snart ?
Köpte även nya högtalare och bas till datan så nu jäklar ska ja poppa EMD´s julskiva och griljera skinkan samtidigt som ja kokar risgrynsgröt och rullar köttbullar!
Det är jul i mig nu må ni tro! Imorn efter jobbet åker plastgranen fram och i helgen är jag ledig då ska tomten få åka stjälke!

Mary christmas!


ELLE


ÅH TITTA vad som damp ner i brevlådan idag! JANUARI nummret av elle. Kan inte bli bättre! Och kolla in vem som pryder omslaget, välkänt ansikte- självaste prinsessan Madeleine. Coolt.




JUL FEELING


JAPPJAPPJAPP, nu har tomtarna åkt fram! Gud jag tycker det är så svårt att pynta. Jag vill ju ha det stilrent och städat, men julen måste ju ha lite feeling. Fick min första julklapp eller julgåva igår, av chefen. En snygg glasvas med mossa i och ett rött stort ljus med en liten tomte i. Tackar så mycket!

Nu ska vi åka inhandla de sista julklapparna!
Later.







ONSDAG


GOD FÖRMIDDAG. Är ledig idag så jag tog mig en rigäl sovmorgon - väl behövligt. Pigg och utvilad - börja jag baka ..hahaha debuten är spräkt. Tack kungsörnens bara blanda med vatten kit. Resultatet ser ni här. Råkade grädda dom i 10 min, fast det stod 5 men tack och lov blev dom inte super brända. Bakning är inte min starka sida har jag märkt. Men vad gör man inte för lite julstämning ?

Nu blir det fika! GLAD ONSDAG!





15 DECEMBER


Halordos! Helt otroligt. Första snön är här! Satan i gatan vad snö det är. Jag kunde inte ens parkera för ja fastna i drivorna precis utanför porten, kom ingenstans, jag bara stod där och spann. Det är inte det man vill efter en lång jobbdag, så jag ringde Jimmy i panik (blokerade hela vägen) som självklart inte svara för han stod i duschen. Men till slut kom han ner och hjälpte mig efter ca 10 minuters vänta och va på "slå-i-hjäl-plogarn-humör. Tack och lov hände inget tragiskt och allt slutade lyckligt.


Snygg vardagsoutfit - Är det något jag inspireras av till våren så är det bohemiska smycken i massor och smycken med djurmotiv. Ringar, jag bara älskar XL ringar..soo hot. Kolla in metallic skinnjackan- vill ha!









PROFIL



Precis avnjutit en gudomlig middag med tända ljus och massa mys med älskling bara så här en måndag. Kan behövas efter nu i julstressen. Nu ska ja ta mig en liten lässtund - elsas mode, är helt fast. Sen blir det tv och bara vila upp mig inför morgondagens jobbdag - ska ha chemamöte.

GLAD MÅNDAG!



DAGENS

GODDAGENS. Det är långa dagar på jobbet. Men nu är jag äntligen hemma. Eller jag har vart hemma ett tag men uppkopplingen på internet har strulat. Det skulle inte sitta helt fel med lite ljusterapi i något varmt land nu i vintermörkret. Det är bäcksvart när man åker till jobbet och bäcksvart när man åker hem. Detta innebär trötthet för mig trots vitamintillskott och massa träning. Jag gillar myshetsgraden med vintern men jag är en sommarmänniska in i själen.


Här kommer en dagens outfit.







LÖRDAG




Sorry för dålig uppdateing. Ska bättra mig. Har fullt upp, jobbar dessutom hela helgen. Har slagt in massa julklappar och nu avnjuter jag en 3 rätters middag med Jimmy.

Trevlig lördag!
Tjing.

DAGENS


Hello my fashions! Har vart och julhandlat hela dagen idag. Påbörjade mina första julklappsköp för i år. Det är ju såå kul att köpa till andra. Knepa och knåpa, man vill ju köpa nästan allt. Är nästan klar med alla, väldigt skönt så man inte har kvar alla till sista sekund.

Förövrigt har jag fruktansvärd träningsvärk i nedre ryggen och bak på vaderna från gårdagens dags-dag. Kan knappt röra mig, stel i hela kroppen. Lederna är ömma, ja känns lite halvsjuk men det går nog över! Det märks verkligen vilka muskler man är van vid att träna och inte, men lite skönt är det med träningsvärk och jag älskar att dansa!









Skinnbyxor gina tricot, stickad tröja med paljettaxlar & jacka h&m, halsbans lindex

DANSDAG

TJABBA, TJENA HALLÅ.. Sitter hemma hos syrran och tar en matpause nu efter afro-passet, måste fylla på med energi till zomban 19.00 men först en kaffe hos mor. Later

Hitta dessa två bilder på mig på hennes data sen 2008. Snart 2 år gamla. Är jag mig lik?


DUFFEL


Nu är det dags att investeria i en mysig duffel kofta. Graderna kryper allt lägre och lägre vad är då inte mysigare än en härlig kofta som värmer och samtidigt är trendig!

Imorgon är det dansdag, tänkte köra jazzen, afron och zumban. Afro har jag dansat många gånger, skit kul. Men någon som vet något om jazz och zumba? Svettigt blir det iallafall har jag hört. Och självklart ligger alla mina träningskläder i tvätten. SUCK.

Nu-halv åtta hos mig- Älskart!




HIT ME


Åh det  är så bitande när man kommer hem från träningen dö-hungrig, helt slut och tröttare än tröttast och bara vill trycka i sig snabbmat och ens sambo sitter och tittar på tv som ingenting har hänt och inte har påbörjat maten som vi kom överäns om. åååh det blev mamma scans köttbullar och pasta. Klart och färdigt stod det på bordet när jag kom ut från duschen. Och då blir man sådär -men åh älskling, inte ska du behöva laga mat när jag kommer hem och är otrevlig puss puss puss (fast egentligen tänkte jag: Har du ingen fantasi människa?)




 


NEDRÄKNING


Nedräkningen har börjat. Egentligen för länge sen men det är 16 dagar kvar tills julafton. Helt otroligt vad tiden går fort. Ja minns våran Afrika resa som igår, men det var 8 månader sen.

För er nyfikenhet kommer här en bild på mitt kök. Här har ni våran nya adventsstjärna. Passar utmärkt i köksfönstret. Tomtarna tar jag fram lagom tills lucia!
Glad Tisdag!



H&M´s vårkollektion 2010



Tjuvkika på våren- och sommaren hos h&m redan nu.
Kollektionen innehåller ljusa färger, kavajer, draperat, skira tyger, blommigt, puffärmar, stora halsband, armband och örhängen, tjurfäktarjackor, långa kjolar och jodpurbyxor..I like it. Hela kollektionen hittar ni HÄR



NYTT I GARDEROBEN


Min Nya röda väska som jag köpte i fredags invigdes idag. Är inte van med färg när det gäller väskor, men jag trivs som fisken i vattnet med den. Piffar lätt till en helsvart outfit (som jag nästan alltid har) och varför jag köpte en ny väska, är för att jag behöver ha en väska med flera fack för jag har verkligen miljoner saker att hålla reda på. Det kan bli riktigt drygt när man inte hittar tex. bilnyckeln när det är stressigt och bråttom. Och en RÖD väska var det ingen tvekan om, jag haffa den i samma ögonblick jag såg den. Ni hittar den på Lindex för 299kr tror jag det var?. Väldigt prisvärt!







Nu bir det tv och julgodis!
TREVLIG MÅNDAG gott folk!



OLD



Brist på bilder får ni en bild på mig från i sommras med mina slitna Levis, remsandaler, mockajacka och solisar RayBan..Gillar bilden skarpt mycket!
Nu på tal om något helt annat. Kom precis innanför dörren, pust och stön. Gud vad trött och sliten jag har vart idag. Kom inte igång förrän efter lunch, och jag kom på vad som var felet. Ja missa en kopp kaffe runt 10 snåret! Jag skulle vara så duktig och dricka te istället för kaffe men det gick inte märkte jag. Efter 12 kaffet så var allt bättre. Skumt?

Tänkte lyxa till det lite ikväll med tacos och film, ja bara en vanlig måndag! Mys!
Men nu - dusch. Sen får ni en "dagens"
Later.

KLINGAN




ELIN KLING
 ska vara med i Lets dance! Hur coolt är inte de då hahaha, ja kommer garanterat sitta klistrad framför tv varenda fredag och se hennes långa ben stapla sig fram! Underhållande!
Vad tror ni. Kan hon dansa?



FREDAGENS


Just ja, glömde bort att lägga ut en helbild på fredagens outfit. Det fick bli lårhöga stövlar till min mocka/skinn kjol och mönstrade strumpbyxor, transparent topp och min paljettkavaj på det.

TREVLG 2:a advent!
Vi firade det imorse med en mysig adventsfrukost med två tända ljus och nygräddat bröd med massa gott till! Mysigt!




30 ÅRS FEST


I Fredags var det 30 års fest för Joanna! Ett stort Grattis än en gång! Temat för kvällen var glitter & Glamour, och bad boys för killarna. Här kommer kvällen i bilder.. 

















KAVAJFNATT


Jag har fått kavajfnatt! Är helt galen i kavajer i alla dess former. Korta, långa, svarta, färgade, med paljetter, utan paljetter, detaljer och axlar! Älskart! För den vågade så kommer den limegröna färgen på kavajen (och kläder i allmänhet) stort till våren!

Hur snygg är inte den vita kavajen med svarta detaljer? Perfekt till skinnbyxor eller bara vanliga svarta jeans. Vill ha!! Ni hittar båda skapelserna på Ginatricot.

Imorgon är jag bjuden på 30 års fest. Tema glitter & glamour/bad boys. Kan inte bli bättre!
Så nu ska jag försöka rensa lite i garderoben och hitta nått riktigt glittrigt och festligt!
Later.






DAGENS


Jag beklagar den dåliga kvaliten på bilderna! Hoppas verkligen tomten kommer men en ny kamera i år så ni kan få riktiga bilder i bra kvalite och färg!

Så här har jag iallafall sätt ut idag!
Pälsväst (bikbok) över skinnjacka (h&m) ihop med svarta jeans (ginatricot), brun kofta (fått av syrran) och nitboots (dinsko
)

Nu - mat, sen dusch!
GLAD torsdag!





FLÄTAT


Variera hästsvansen och knuten på hjässan med en trendig fläta!
Ledordet stavas: Slarvigt och ofixat.



INSPIRATION


Jag låter bilderna får tala för sig själva!
  





3 December


Hello my fashions!
Vill först och främst säga grattis till mig och Jimmy på våran 3,5 års dag idag! Hurra för oss och våran framtid tillsammans. Det var vart 4 underbara år och det känns bara bättre och bättre för varje dag som går!

Invigde min bruna pälskrage igår, Så ja tänkte att ni skulle få se den också. Dom är så praktiska, varma och snygga på samma gång så jag var bara tvungen att köpa två. Båda kragarna kommer från h&m och piffat lätt till en tråkig outfit i vinterkylan!






1 DECEMBER


Måste bara tipsa er om denna snygga kostymbyxa med lite harem i. Känns glödande hett just nu. Matcha med pasteller, neutraler, djurmönstrat och transparenta plagg. Ni httar dem hos Ginatricot NU!

1 December idag, nu börjar nedräkningen!
Första snön kom nervräkandes idag precis när jag hade lämnat västerås bakom mig. Minus graderna höll på att ta dö på mig. Orka skrapa rutor varje morgon 6.10? Ne usch, annars tycker jag om vintern! Härligt med skidor och allt mys pys!
Imorgon ska ja besiktiga min bil - Hoppas för guds skull att den går igenom!
Så det största tack som går att ge, ger ja till er Sara, Jimmy och pappa. Tack för lånet av bilarna och att ni ställt upp på mig!
Det blit ett jäkla pussel när man inte bor och jobbar i samma stad tyävrr.

Nu -sleep time. Goodnight.

HOT


Så hett med svart, skinn & leopard.

Åh jag är helt slut i kroppen. Helt slut hela jag. Har haft spänningshuvudvärk hela eftermiddagen. Trodde den skulle försvinna efter gympan men icke sa nicke. Den blir bara värre och värre..Ja orkade inte prestera som vanligt, kände mig yr. Äter bra, dricker bra, sover bra (tycker ja) äter mina vitaminer som ja ska. Vad är felet? Börjar ja bli sjuk?..


RSS 2.0