Vår - sommar 2010



Nyfiken på vårens och sommarens hetaste frisyr och hårtrender. Här kommer de..


BAKÅTKAMMAT

Bakåtkammat hår, oavsett om du har långt eller kort hår är en hit. Om du tycker att det blir för stramt, kan du jobba upp höjden, genom att tuppera uppe på hjässan, för en mer avslappnad retrolook.

KNUTEN

Knuten mitt uppe på huvudet hänger stadigt kvar, dels i en tupperad 60-talsversion som hos Lanvin, den lilla knorrade knuten, som hos Marc Jacobs, den städade som hos Charlotte Ronson och den slarviga ruftsknuten som hos Fendi. En knut för varje stil.


ROSETTEN

Rosetten kommer stort i vår, och den ska inte vara liten. Ju större resto bättre. Hos Marc by Marc Jacobs matchas rosetten med en tupperad snedlugg (den tupperade snedluggen syntes på flera olika visningar, till exempel hos Prada). Hos Luella sitter rosetten som kronan på verket och används tillsammans med knuten.

FLÄTAN

Den långa, lösa, sneda flätan är vårens absolut starkaste hårtrend, och ska stylas som om du precis stigit upp ur sängen. Vilket faktiskt är det bästa tipset här, gå och lägg dig med flätan och stig sedan upp med resultatet. Undvik dock att gå och lägga dig med blött hår, för att undvika virveln på bakhuvudet (som jag altid gör). Den lösa flätan syntes bland annat hos Miu Miu och Alexander Wang.

RUFSET

Tuppera, tuppera, tuppera! Och rufsa. Höjd, tuppering och slarv är dina västa vänner i vår. Louis Vuitton har satsat på ett dockkrull, i sann afrostil,  som prytts med rosetter, medan House of Holland har satsar på en lite mindre variant av rufs. Det tupperade håret går igen i olika varianter.

KNORREN

Knorrarna är tillbaka! Dels i en retrovariant, som hos Peter Som, men även som en mer klassisk frisyr hos Antonio Benardi. Knorrarna är tillbaka!

MITTBENAN

Än en gång: RUFS! Denna gång tillsammans med mittbenan, som kommer stor i vår, tillsammans med långt, stiga-upp-ur-sängen-hår. Syntes bland annat hos Chloé, Jil Sander, Givenchy och Burberry Prorsum.

ZIC ZAC BANDET

Franska modehuset YSL har väckt liv i en gammal klassiker, zick-zack-bandet. Men istället för att använda ett enda, har man maxat antalet, och använder det som en sevärd accessoar tillsammans med knuten.



PIMP IT


Gärna tights, men då allra helst med detaljer på. Allt ifrån nitar, skinn, lappat, dragkedjor, mönstrat, djurmönstrat, glitter, paljetter, spräckligt, jeans, och färgat. Hitta dessa två läckerbitar på ginatricots hemsida.

Nu - mat, sen tänkte jag baka en mjuk pepparkaka. Tacka vet jag kungsörnen! Bara att blanda med vatten - grädda -klart!

Orkar jag åka på gyman idag ?

GLÖGG-PREMIÄR


JAPP då var den traditionella adventsmiddagen hos "svärmor" avklarad . Årets första glögg är svept och årets första saffranskaka och juleskumm uppätet. Massvis av choklad slank också ner. Perfekt jul-feeling. Tack alla!


Invigde min nya pälskrage från h&m. Gillar den skarpt. Perfekt att piffa till en outfit med.



Invigde även det här fodralet, perfekt till adventsfirande! (som ni märker släppte jag ut håret och tog bort läppstiftet efter 3-rätters middagen)



1a advent



Jag har fått önskemål om att lägga ut bilder på mitt hem återigen, så här får ni en liten bild.
Helt otroligt vad tiden går fort. Redan 1a advent idag. Så nu efter storstädning ska jag börja pynta lite här hemma. Det är ju så mysigt trots att jag gillar designen jag redan har.

GLAD ADVENT!

SKINNBYXOR




Skinnbyxorna jag har ser ut så här och kommer från gina tricot. Köpte dom i Göteborg i sommras. Har ni tur kan dom finnas kvar i butik. Annars finns dom på hemsidan. Dom är dock överdrivet långa i benen (jag har sytt upp mina och gjort om dom till stuprör) Rekomenderar att köpa skinnbyxor i en storlek mindre då dom töjer sig lätt!

Nu måste jag hoppa in i duschen - det väntas adventsmiddag ikväll och ja måste vara färdig om 2 timmar ganska så exakt. Det har varit många funderingar vad jag ska ha på mig men nu har jag bestämt mig. Tänkte inviga min nyinköpta silvriga klänning med heltäckande armar,vad passar inte bättre på en adventsmiddag? Bild får ni se sen! Till det - RÖTT!
GLAD LÖRDAG !



NYINKÖPT


Det är ju ingen nyhet för er att jag älskar transparenta material. Har länge suktat efter en transparent skjorta. Nu har jag äntligen hittat en. Dock är den lite föör genomskinlig för dom känsliga men man kan ju alltid ha något heltäckande under om man vill. Ni hittar den på Ginatricot för endast 149 kr. Snacka om kap!


PÄLS


Åh gud, jag somna på soffan till andra delan av cocco chanel filmen direkt när ja kom hem efter jobbet. Så skönt att ta en tupplur när man är halvt dåsig en fredags eftermiddag efter en veckas jobb.
Nu sitter jag och väntar på att IDOL ska börja. Hur laddad kan man bli. 4 ska bli 3. Vem åker? En sak är säker jag hoppas ERIK vinner, samtidigt som jag diggar Toves scen-styling (som egentligen klingan har fixat fram) men hon gör sig på bra på scen ändå. Trots allt tycker ja Erik ska vinna! Bäst röst. Det är väl de tävlingen går ut på?

Ne nu ska jag ta ett glas vin och äta ost & kex med my lovely.

Blev djupt förälskad i alla pälsdetaljer i chanelfilmen. Älskart! Trots att 2000 talet kör en uppdaterad look så är jag helt farsinerad över cocos livsstil och pundus. Grymt !


BASIC



Tänkte tipsa er om bas toppar! (dessa kommer från monki) Är det nåt man ska lägga ner mer pengar på så är det bastoppar och jeans. Saker man använder dagligen som slits hårt tvätt efter tvätt. Så införskaffa er en basgarderob av bra kvalité som håller länge och är tidlösa. Sedan kan man inhandla trendplagg på budgetkedjorna eftersom dom oftast byts ut efter en (eller två) sässonger..

 


Chict




THE TREND IS BLACK. Svart i olika former och material. Allt från glänsande lack, mocka till matta urtvättade jeans. Allt som är svart känns riktigt hett just nu och allra helst tillsammans. Snyggast blir det om du öser på med detaljer som dragkedjor, metalic av olika slag, päls, brokad och massvis med accesoarer.


Nu blir det en dusch och sen, film. chanel.



DAGENS


TJABBA TJENA HALLÅ! Gud vad dagarna går fort, redan torsdag kväll (snart). Tiden bara springer iväg för mig. Jag är inne i en cirkel med vardagsrutiner (vilket jag kan gilla ibland), stiger upp, åker till jobbet, äter, kommer hem, äter, duschar, sover. Bla bla bla Samma sak varje dag.. Men nu börjar jag tröttna riktigt. Behöver omväxling. och det är NU. Hur ser era liv ut? Vad gör ni?


Ni har väl inte missar att H&M har 20% rabatt på alla jackor & Kappor nu till 29/11.
Dessutom 10% på allt (bara idag)
Jag fyndade den här jackan i söndags för 20%rabatt, kap!





love is in the rain .


Det har verkligen regnat hela dagen idag och vad passar inte bättre då med lite inspiration av dessa 2 bönor. SNYGGT är det enda jag får fram! Älskar skorna (båda) älskar cykelbyxan under strumpbyxan, orkesterjackan, modigt! Kan inte bli mer än hett och rätt!





GÅRDAGENS


GODKVÄLL my fashions! Kom hem för en stund sen efter lite julpynt-shopping. Jag är helt förälskad i VITA tomtar. Dom är så underbart kala och läckra! Finns inget mysigare än att få julpynta, dricka glögg och äta pepparkakor.

Nu blir det hamburhare - GLAD ONSDAG!


Min nya skjorta med nitaxlar har ni här. BLACK & WHITE som jag säger. Matchat med svarta tights med dragkedje detaljer, spetslinne & boots





READ




Kom nyss hem från jobbet, usch vilken dag är hetl slut. Var iväg på gyman också, det tog imot idag kan jag säga men ja pina mig igenom och mådde betydligt bättre efter.

Nu blir det en dusch sen varma mackor mumma! Efter det blir det läsning tills ja slocknar!
GODKVÄLL

MY NEW SHOES


MY NEW BOOTS, kan inte säga mer än att jag älskar sönder dom! Bekväma, varma, snygga, passar till allt. Boots i alla dess former kan ju vara bland den bästa och mest viktigaste investeringen i vinter!
Nu tar jag kväll. Hoppas ni har haft en bra dag allihopp!
Tjiing.





VECKANS KAP.


JUST JA, har glömt bort att visa er min nya kappa som jag fyndade förra fredan. Som ni redan vet har jag varit på jakt efter en herrinspirerad kappa ett bra tag nu. Äntligen kan jag säga att jag till slut hitta en ganska så perfekt kappa i min storlek på h&m av en ren slump. Tvekade ett bra tag mellan grå och svart, (tänkte först ta båda haha typiskt mig när jag gillar nått) men det blev en klassisk svart tillslut iallafall. Såklart. Från 600kr till 239kr (70% rea) så säger jag bara Veckans kap !







 



DAGENS


OH HERRE JISSES
 vad jag har vart dålig på att uppdatera både igår och idag. Jag erkänner men dygnet har för få timmar att hinna med allt och ja behöver alldeless för mycket sömn för att orka med. Men jag har min förklaring, jag har haft så mycket att stå i. Igår blev det en spontan shoppingrunda i tre timmar på stan, självfallet självförvållat. Kunde inte låta bli.
-hitta äntligen mina lårhöga stövlar (med klack såklart) och lite till..och därefter var vi till sura på öppet-hus för super läckert handtverk, det bjöds på pepparkakor & glögg!
Mysig julstämning! (hann dessvärre hem 10 min innan för att slänga i mig lite kebabpizza från lördagen), sen var det bråttom till gympan. Så jag var inte hemma förrän halv nio, sen var det bara äta, duscha och gå och lägg sig.

Nu - hemmagjorda pannbiffar med fetaost. mumma!

Gårdagens köp blev bla. denna härliga halsduk och den urmysiga stickade koftan.








MÖNSTERMIX


INGEN HAR VÄL missat att djurmönster är höstens och vinterna hetaste trend! Det är ju underbart läckert men börjar bli lite trött på det. Jag hoppas verkligen den trötthetskänslan släpper fort.

För den lugna: Räcker med en djurmönstrad topp, scarf eller ett par tights, möjligtvis en klänning till fest. kombinera med neutrala färger.

För den vågade: mönstermixa med andra mönster. tex zebra tillsammans med leopard. Leopard och rutigt/prickigt för en missmatchning. Eller varöfr inte köra djurmönstrat från topp till tå i OLIKA färger?











Själv är jag riktigt svag för svart/vitt. Zebra och randigt. Så kavajen Tove låna i fredags på IDOL skulle ja inte tacka nej till. Har en liknande fast i kort modell. Skulle vilja ha kavajmaterialet och lite längd istället.


PERSONALFEST


GÅRDAGAN bjöd på personalfest. Det bowlades för fullt först och sedan åt vi filébuffe. Riktigt trevligt och gott var det! Efter det gick vi vidare till bishop och sedan hem (en del gick ut) Tack och lov mår man bra idag efter alla glas vin och alla drinkar. TACK FÖR EN TREVLIG KVÄLL.









GÅRDAGENS OUTFIT


Här kommer gårdagens outfit. Skinnbyxor gina tricot, transparent blus h&m, kavaj cubus, skor dinsko, halsband lindex, nitarmband fått av en vän.

Fler bilder under gårdagens personalfest kommer senare..Nu storstädning och lite måleri här hemma!
GLAD LÖRDAG!







DAGENS


TOG MIG en välbehövlig sovmorgon, åt en mysig frukost med Jimmy och nu är det dags att åka iväg till jobbet.
Usch vad tråkigt det är att sitta och köra 8 mil om dagen för att komma till och från sitt jobb. Inte nog med att det är dyrt, det tar TID också!

HÄR KOMMER en snabb dagensoutfit. GLAD TORSDAG!



WHITE








Jag har länge varit sugen på  en VIT kappa för just färgens skull, lite annorlunda och chict på samma gång. Vill ha en rak modell så jag ska fundera lite till om nitarna på axarna verkligen är värd köpet. Skulle vara mycket bättre om kappan var ren och hade svarta knappar. Vad tycker ni, jag måste ha eran spark i rumpan. Ska ja slå till?

Later aligator.

THE PAPER



Vad snygg Agnes är på omslaget! Tänk om man hade en personlig stylist varje gång man ska ut. Underbart!

Köpte med mig Elle & Sofis mode på hemvägen. Skulle bara in en snabbis på ica och köpa apelsinjuice och en grillad kyckling. Jodu, när ja kom till kassan var korgen (tack och lov på hjul) överfull med bla pepparkakor, en påse chips och massa onyttigt. Lågt blodsocker ? Svar JA!

Ikväll blir det en till Johan Falk rulle, satan vad grymma dom är! Rekommenderas starkt!
Nu - dusch.


SKOFROSSA


HEJHOPP! Nyss hemkommen från jobbet. Svängde förbi apoteket och inhandla massa vitaminer mm. Så nu ska vi se om jag blir piggare hädan efter. Köpte "Kvinna", det är en allvitamintablett för oss kvinnor som vi ska ta 1 om dagen. Köpte även B brustablett, (vet inte vad det är bra för), men har hört talas om att det ska bota trötthet. Eller var det D vitamin som skulle bota det? hmm nu blev jag osäker hehe..Någon som vet det rätta svaret?

Ne nu måste jag ha mat. Later.

Här kommer 8 superläckra skor för alla smaker. Kängor, boots, stövletter, ankelboots, kilklack, plattå, lårhägt, detaljer som nitar, spännen, dragkedjor, bred klack och snörning känns fortfarande rykande hett.







LADY IN RED



Jag fullkomligt älskar den här bilden. Rött, vitt och svart. Snygg combo.
Förövrigt kom jag hem från jobbet och träningen för ett tag sen. Full dag med andra ord. Nu tänkte jag hoppa in i en dusch sen tar jag kväll.

Förresten, finns det någon där ute som har koll på nyinkommet på skofronten? Skulle gärna vilja ha tips om ett par snygga FODRADE skor som finns i butik nu? Jag har inte shoppat på evigheter känns det som, så jag har noll koll. Gärna i känga/bootsmodell. Måste hålla tassarna varma i vinter!






INSPIRATION



Behöver jag säga mer? Bilden får tala för sig själv. Hett, hett, hett !



GRÅTT


USCH VAD GRÅTT det är ute idag! Nästan att man blir lite deppig, eller trött och seg rättare sagt. Tycker inte om svenska vädret när det är som gråast och mörkrast. Som pepping får man ha lite hemmamys och massa tända ljus. Sitter här och väntar på att Jimmy och "svärmor" ska komma hit. När hon har gått blir det blir det varma mackor och flm. Mys! Glag Måndag!


 

BLACK AND WHITE


Åh jag kan inte sluta sukta efter den här zebrakavajen. Den är så läcker så ja nästan spricker!
Den finns att köpa på Tjallamalla. Butiken hittar ni på Bondegatan 46 i Stockholm.


Eller den här kavajen som Tove hade på sig i fredags är inte heller helt fel. Råsnygg outfit så ja dör av avund. Sen är hon så söt också så hon nästan smälter i regenet.



SATAN I GATAN


ÅHH JAG BLIR SÅ TRÖTT på all stress och alla negativa människor..Människor som blir otrevlga av att inte få sin egen vilja igenom. Trotsar som ett litet barn så fort egot inte får som egot vill. Vi var iväg till IKEA på förmiddagen. Jag köpte en vit kruka, som jag letat länge efter som jag äntligen hitta. MEN vi glömde den. Vi har betalat för den (har kvitto) men krukan står kvar vid kassan för varken jag eller Jimmy bar ut den, så typiskt när han inte har tålamod, när stressen tar över och är på dålig humör. Man glömmer det mesta då. Jäkla skiiit.


Nu ska ja lägga mig i soffan och läsa Elsas mode..Riktigt skön söndag, en dusch och mat på det här så är kvällen räddad. Later




KORS


GÅRDAGEN spenderades hos Janina & Pierre ute på virsan. Vi åt god middag, drack lite vin och spela spel. Väldigt trevligt tills alla somna på soffan till en film..Men vi vakna pigga och utvilade. Tack för det (ja och Jimmy delade på en 90 säng) trodde ja inte skulle kunna sova men det gick bra, vakna bara 5-6 ggr under natten.


Jag har fått någon känsla för kors nu, kombinerar detta med nitarmband och en stor ring.



stickad kofta, tights med dragkedja och spetslinne ginatricot, kors gammalt som gatan. ring, vet ej?


Nu - ska vi göra en älggryta.

McQUEEN



Kolla in (rent ut sagt) KLUMPARNA som skor!
En av höstens stora modesnackis är självfallet de skor som Alexander McQueens modeller strosade ner för catwalken med under hans vår/sommarvisning. Faktum är nu att McQueens säljkontor blivit totalt nedringt av folk som vill köpa skorna och det började redan första dagen efter visningen. Ingen hade väl tanken på att de någonsin skulle stå i skohyllan på världens lyxbutiker, det var ju bara en show piece? En del av intressenterna ville ha skorna endast som konstverk. Skorna har inte gått i produktion och enligt en av McQueens talesmän så kommer alla de skorna som användes till visningen eventuellt att säljas på en välgörenhetsauktion.

Vad tycks? Hot or not?

Nu - lite dusch och fix inför kvällens middag.


JIMMY CHOO



NI MISSA VÄL INTE premiären av JIMMY CHOOs kollektion som släpptes idag världen över 10.00?
Själv låg jag och sov den tiden hahaha, va helt slut efter gårdagen. Någon som var där?
Jag skulle vilja ha de lårhöga stövlarna, men dom rök väl lika fort som att ens ha tanken att ställa sig i kön en lördagmorgon?

GLAD LÖRDAG!


ÖVERRASKNING


Kvällen igår fortsatte hemma hos mig. Det var bara att byta om från målaroutfiten till lite festligare kläder. Dan & Madde kom över. Vi hotta upp med en stark chilliconcarne med ungsrostat bröd MUMMA. Sedan kika vi på IDOL såklart och åt ost & kex plus massa goda korvar från charken och lite rödtjut på det. Kan inte bli bättre en fredags kväll.
Madde har varit i thailand 2 v, med sig hade hon en present till mig. Såå gulligt!
ÅH VAD GLAD man blir när man får överrasknings presenter. Hur snygga är inte skorna? Nitarmbandet är ju verkligen jag. Bra smak Madde! Du vet vad jag gillar! Tusen tack och en stor kram till dig!


Kolla in markerade hälarna. I love it. Öppen tå är bara pricken över it ! Detta kommer att användas flititgt.


Kvällen till ära slängde jag på mig dessa älskvärda ormskinnstights, till det hade jag bara en enkel svart over zice topp till med jätte stora fickor på .


See you later aligater.

GÅRDAGEN

HEJ HOPP. Här kommer en gårdagens. Uppkopplingen krångla igår så jag kom inte in när jag väl hade tid. Så kan det gå. Gårdagen spendera jag på jobbet, sedan hem för att fortsättafredags eftermiddagen med att måla. Jag är inne i en vit period nu så jag vill ha allt VITT. Ska försöka förnya lite små detaljer i den vita skalan. Älskar när det är ljust och fräscht.
Later.





Jeans Gamla som gatan. Stickad tröja med paljettaxlar, jacka, halsduk h&m. Boots med nitar skopunkten.


ORANGE

JAG HAR GÅTT OCH BLIVIT HÄNDIG. Jag är bara tvungen att visa resultatet av mina hemmasydda kuddar. Jag är så stolt att jag till slut sydde ihop dom. Och det blev faktiskt bra! En snygg kombo, olivgrön, brun och orange. Tanken var att det skulle se höstigt ut med höstens färger och det blev det ju men det är ju snart jul så vi får se om dom får hänga kvar tills dess..Och sen har jag målat idag också, en vägg och lite lister i vitt och självklart skvätter det köttfärssås på det vita så ja får måla om. men men resultatet blev godkänt.

Nu - glee.




MARY KAY


HAR FYLLT PÅ badrummsskåpet med MARY KAY´s make up borttagning, rengöringslotion och ansiktssalva. Så dagens köp känns lite ångestfyllt i mitt köpstopp.. Men man måste ju ha rengöring, så är det ju bara. Har sedan tidigare MARY KAY peelingen som känns underbar så nu byter jag troget från alla vichy produkter till MARY KAY kittet.




DAGENS


HEJ PÅ ER! Får verkligen beklaga den dåliga uppdateringen, men det är inte alltid lätt att hinna med när man jobbar sena kvällar och har fullt upp. Härligt nog kom jag hem från jobbet för en stund sen, är döhungrig men har inte inspiration till någon lockande maträtt. Något förslag någon ?


Idag har jag värmt mig i denna senapsgula skapelse. mys!



Sammetstights Lindex, cardigan cubus, svart kofta (fått av syrran) halsduk gammal som gatan (tror den kommer från h&m)
Till det hade jag mina nitboots som tyvärr inte fick bli med på bild idag.


MAKE UP


HEJ OCH HÅ vad det går. Kom hem från träningen för en stund sen. Kände mig inte riktigt frisk och kry i kroppen idag..Huvudvärk hade jag också, men den försvann med alla situps och övningar. Hade en annan tränare idag, det blev mer styrke än kondition. Skönt att variera! Hoppas ni har haft en bra dag! Nu ska jag äta kycklingpaj och njuta av kvällen.


Alltså vad är det jag ser?..Ögonskugga på lapp?..För er intresserade finns dom att köpa på nelly. Jag tokdissar denna variant. Dessutom är det extra fult med leopardskugga, kanske funkar på Lady gagga eller någon åt det hållet men inte för mig. Någon som tagit patent på denna grej? Kanske slår igenom stort i framtiden.




POTRÄTT




Dagsfärsk bild.


Vill Tacka för alla fina kommentarer ni skriver! Dom gör mig super glad. Glömmer ofta bort att godkänna dom eftersom jag läser dom via mejl innan. Så vill ni se kommentarer får ni gå tillbaka några dagar..Ska försöka göra det till en god vana att acceptera dom varje gång ja bloggar.
Och nu till det roliga. Vilka är alla läsare? Skriv lite om er själva i kommentarsfältet så jag lär känna er.

Så många men jag har inte en aning om vilka ni är..

GLAD MÅNDAG!

 


DAGENS KÖP


Det är inte alltid lätt att avstå shopping när man har köpstopp. Man hittar sin favorithylla vart man än är. Men nu handlar det om skönhetsprodukter, inte kläder. Nu har ICA (och säkert många fler butiker) börjat sälja TRESummés sortiment. Som nästan alla vet så är det ett frisörmärke till lite billigare pris och jag kan inte säga mer än att jag är helt såld på produkterna. Har fått hem prov på det och ja kunde inte motstå frestelsen att haffa alla tre idag när vi va och storhandlade. 89kr/ per flaska. Bra pris tycker jag. Håret blir "lika a dream" eller hur ja ska säga?..Japp det var dagens tips till er!








BLACK AND WHITE


Missa att ta en dagens idag, men ungefär så här har jag sätt ut idag. Jag fick värsta julkänslan idag..Det börjar bli mörkt vid 16.00. De julpyntas i alla affärer, mamma ringer och frågar om jag skrivit någon önskelista än (självklart har jag inte ens tänkt tanken men jag vill ha en ny kamera. thats it. en dyr sådan också) Visst julen är mysig på alla sätt och vis, det säljs pepparkakor och julmust. Och på tal om allt det här måste jag erkänna att jag köpte årets första julmust igår..och den är redan slut. Fan vad sugen ja blev på lussekatter..







UTBRÄND ?



ÅH VILKEN DAG. Dagen har vart fullspäckad. Har trots allt har jag vart ledig idag, och ja det är då man passar på att göra allt man inte hinner annars. Har medvetet skolkat från bloggen, har känt mig stressad över att alltid uppdatera med bra och intressanta saker. Och sen måste jag erkänna att jag inte har haft ork, tid eller lust idag. Har ägnat dagen åt att bara ta hand om mig. Nog om det, nu till något roligare.. Min bok av Sofi Fahrman har kommit, yeah. Ska försöka hinna hämta den imorgon innan jobbet. Sen blir det läsning på hög nivå kan ja lova!

Här får ni fyra tips på vardagsoutfits i november mörkret..



DAGENS


TJABBA TJENA HALLÅ. Äntligen är denna jobbhelg avklarad. Ikväll ska ja bara vara hemma och njuta, vila och äta. Kan inte bli mer underbart! Farsdag är det också idag. Grattis pappa. Var där med lite vaniljmunkar och en present. Hoppas du blev glad! Och så här har jag sätt ut idag.





Jeans h&m, skjorta ginatricot, skor dinsko.


ONT


GODDAGENS. Har haft fruktansvärt ont i armen efter svininfleuensasprutan igår. Knappt sovit, vaknat av ilningar, pulserande smärta, jaa det går inte att beskriva. Har legat på ena sidan så höftkulan har fått stryk. Det har ju inte gått att lega på den onda armen. Me nu känns det lite bättre iallafall. Hoppas verkligen inte jag blir sjuk för ja ska jobba hela helgen. Ska strax åka iväg till jobbet med min onda arm som ja knappt kan lyfta. Hur ska detta gå?..


Snygg inspirerande outfit - så här skulle jag vilja klä mig idag. Älskar skorna!




VINTERMYS



VISST är det mysigt att vira in sig i massa stora stickade halsdukar och bära favoritkappan till..eller bära ett tight fodral på partyt. Men sen kommer vi till snygga vardags outfits - skit svårt tycker jag. Allt känns stort, varmt, bluffigt och kladdigt. Vinter för mig innebär myspys och massor av sköna material framförallt bekväma material och plagg. h&m har fått vinter feeling, vardag som fest. Låt dig inpsireras av vardagsoutfits i en bekväm toutch.


Min favorit tröja med paljettaxlar. Synd bara att den hårar mer än en hårig katt.


Piffa till med klackar på fötterna och kedjor runt halsen


Gör en snygg frissyr tex locka håret till mysiga slappa plagg för att hitta rätt feeling, eller varför inte en huvudbonad som en supertrendig pälsmössa. Låt sockorna sticka fram i skorna!


Det är inte för fint att använda klassiska pumps till vardags. Vem har kommit på den regeln?


Lager på lager och blockfärger kan inte bli mer rätt i vinter! Mixa och matcha dina favoritplagg precis som du själv vill. Ps. glöm inte att smycka dig!



Nu intar jag sidoläge i soffan och vilar min stackars arm.


FASHION NEWS BY H&M



HEJÅHÅ,
vilken fullspäckad dag. Har jobbat, hade personalmöte. Blev "övertalad" att ta knorr-vaccinationsprutan (jag som är livrädd för sånt) Kände inte att ja vågade utan ett starkt stöd. Så jag ringde syrran och bad som stöd, lyckligtvis tvinga ja på henne sprutan också (bra gjort av mig) Så vi åkte ner till sjukhuset och stod i kö ett tag och helt plötsligt var det vår tur. Svimmfärdig, kallsvettig, panik, ja allt du kan tänka dig i skräckväg. men det gick bra trots allt. Nu har man lite efterkännigar armen, vet inte hur ja ska beskriva men ungefär som träningsvärk/öm efter ett slag typ. Tydligen ska det bli värre i armen med det återsår och se! Jag är iallafall hur stolt som hest över mig själv att jag klara det och att jag gjorde det efter många om och men. Utan Sara hade det aldrig gått!


Vintertider betyder PARTY tider - underbara H&M har fashion news och mer paljetter, volanger och festligaplagg hittar ni HÄR










Nu- dusch & maaat



LADIES


USCH vilken dag, har vart helt slut hela dagen, knappt orkat prata eller gjort nån nytta. Börjar ja bli sjuk?
Trots allt är jag ledig, och när jag får sova ut brukar jag vara pigg men är helt döende.
Ikväll ska ja se se filmen - män som hatar kvinnor. Såg den på bio för länge sen men va så trött så ja kommer inte ihåg nånting av den trots att ja läst boken också.




Måste ännu en gång tipsa er om Minoutfit.se, man får massvis av inspiration och tips, dessutom har dom masa roliga tävlingar till alla som är intresserade av det. Sidan hittar ni HÄR .

YEAH BABY


HALLÅ DÄR! Jag är lycklig! Jag måste bara tala om vilken gentleman jag har till sambo. Han har blivit varslad (arbetslös) så nu är han hemma mer än vanligt. Från att ha varit trött surgubbe till att han totalt vänt om på bara 5 dagar. Vad har hänt liksom? En annan hade ju mått dåligt av att vara arbetslös men tydligen inte han.

Efter att ja kom hem från ett minst sagt svettigt gympapass så står maten på bordet serverad och klar. (Har typ ALDRIG hänt förr) Sen har han fixat kökslampan som inte har varit ihop kopplad på ca 1år och 2 månader. (jag fattar ju mig inte på elektronik) dessutom har han varit och handlat (fast ja tjata lite om det igår). Och nu ska han fixa alla lister och trösklar i lägenheten som stått orört i 2 år sen renoveringen och fläkten ska han koppla in (ja vi har lagat mat utan fläkt i mer än 1år nu) VAD HAR HÄNT? Känner knappt igen honom..Men glad är jag! Tack och lov blev han arbetslös (kan man säga så?)



 
 


HOTTIE


HALLÅ HEJ. Bloggen strula innan jobbet tidigare idag så ja kom inte in, men nu äntligen funkar den. Hej och hå hur det kan gå. Kom hem för en stund sen, snabbdusch på det och nu maaat - hungrig som satan. Vad har ni gjort idag då mina fashions? Glöm inte att slå på svt1 21.30 till alla som älskar mode.! Seriestart för Fahion: Modeveckan i New York. Spännande.

Jag är sugen på den här blonda nyansen, vad tror ni? Bortse från utväxten på översta bilden. Förövrigt, råheta bilder. Dom andas neutral rockchic. I like.




FREDAGENS

FREDAGENS födelsedagsfest var super trevlig! Började med middag på Belmans, vidare till tabasco, avsluta kvällen med att skaka rumpa på bmb. TACK för en underbar kväll!

Som vanligt vill inte många vara med på bild här på bloggen så här kommer stjärnskotten!
Plus min outfit som vanligt
.



Jag & födelsedagsbarnet!









Kvällens outfit betod av klänning och skinnkjol från h&m, strumpbyxor armband och halsband lindex, päls cubus, skor h&m trend.
Saras spetsklänning kommer från BikBok om ja inte minns fel?


RSS 2.0