MIDSOMMAR






OH HERREGUD VAD jobbigt det är att vara utan data. Hoppas ni har haft en underbar midsommar och att ni mår bra. Min midsommarhelg spenderade jag i saxe uppe i dalarna om jag minns rätt ? med nära och kära, helt underbart! Nedräkningen till min semester har också börjat - endast 2 veckor kvar! woohoo, kan inte bli bättre.

Håll ut, bloggen fortsätter som vanligt så fort jag får tillbaka min data. D ska ni få se massor av bilder ni missat i en månad!

Tjing tjing.

RHODOS








ÅH HERREGUD VILKEN resa. Jag lever iallafall. Ni lär väl tro att ja har gått och dött eller nå, det har jag också på sätt och vis. Jag finner inga ord över vad som hänt och kommer att hända..Kom hem för exakt en vecka sen idag och jag har inte haft någon data sen dess (för en riktigt duktig! kille har pajjat den) så jag är handikappad med andra ord. Men som tur är har jag en syster! Vad skulle jag göra utan dig Sara, du är bäst! Så fort min data är lagad eller när jag har skaffat mig en ny så fortsätter bloggen som vanligt. Håll ut.

Hoppas ni mår bra!




 

SEMESTERSTÄNGT







SÅDÄR JA, DÅ är det dags att ge sig av på en välbehövlig semeter. Som de flesta vet sticker jag och syrran iväg till Rhodos en vecka. Ska bli underbart! Ha det så jätte bra här hemma så ska jag försöka fullproppa kameran med massa bilder åt er! Tar en pause ifrån bloggandet hela veckan för att bara koppla av och njuta. Vi ses igen nästa onsdag!

1 JUNI






GUD VAD TIDEN går fort. Det var inte länge sen man gick klädd så här påpälsat. Det känns att det är 1 juni, solen lyser, det är varmt i luften. För varmt att ha jacka på sig. Gud jag är så glad att sommaren äntligen kom till slut. Jag har ett litet spa här hemma, har precis målat naglarna i sommrigt aprikost/korall och tånaglarna rosa. Har filat och klippt. Känns skönt. Nu har man sommarfräscha naglar igen.

Nu måste jag kila till ica och handla, det väntas grillkväll ikväll. Tjing tjing.


PACKNING





JAG KÄNNER STRESSEN börja komma sakta men säkert. Jag måste börja packa nu, vi åker ju imorgon. Hoppas för guds skull att vi hamnar på ett bra hotell, vi chansade och körde på ospec. Måste hinna uträtta massa ärenden innan också, hur ska jag hinna ? Dags att jag börjar nu.

Later.

RSS 2.0