ELLE GALAN


INGEN HAR väl missat att elle-galan hölls i fredags. Här kommer lite vimmelbilder på modeikonerna och designerna. Låt dig inspireras! Vill ni se alla bilder kan ni titta in HÄR.





OUTFIT




GÅRDAGENS OUTFIT bestod av en prickig stor topp BikBok , skinnbyxor Ginatricot, moca blazer h&m, halsband lindex. Hittade tyvärr ingen bättre helkroppsbild (då fotograferna var amatörer och min kamera på fyllan)


GÅRDAGEN





BLOGGEN STRULADE hela dagen igår så ja kunde inte skriva alls. Surt när man har så mycket att säga men men kort och gott var det rockkväll igår på Taj mahal. Den traditionella rockkvällen där både kompisar till mig och Jimmy spelar plus Jimmys farsa och hans band. Skön kväll med trevligt sällskap. Och kolla in vad Madde blev snygg i page efter klippningen!! Gudars skymning vilken förändring.
Vad jag hade på mig får ni se snart.

Nu- tvättstugan.


HOODIE




CITYSTYLE. En av mina absoluta favorittrender till våren är huvan. Huvjacka, eller hoodien, båda passar till det mesta! Mina favorit hoodie-outfits är en grå hoodie tilsammans med en svart skinnjacka eller till en beige trenchcoat. Snyggt, bekvämt och vårfräscht!

Nu ska ja börja lite med maten vi ska äta. Det blir stekt kycklingfilé, klyftpotatis, pepparsås och en god tomat och fetaostsallad på roccola. Viola.



TRANSPARENT



HEJ HOPP. Äntligen helg efter en minst sagt tung vecka. Så underbart. Det blir lugna puckar ikväll med mat, lets dance (hejja -Elin!!) och den nya serien, solsidan (eller vad den heter?) Möjligtvis ett glas vin till det. Så mysigt och behövligt.

Nu måste jag kika igenom mejlen
Later.

 

 


ACNE AW10


 Klingan


Paris modevecka inför hösten 2010. Skinnbyxor, militärgrönt beige mm. Älskart!
Är fruktansvärt sugen på att både bli blond och klippa lugg, precis som på bilden, så snyggt så jag blir grön.
Vad tycks?

Nu - jobb.

FÖRÄNDRING




JAG ÄR DESPERAT. Jag måste göra nåt med mitt hår. Förändring. Nu. Sitter och tittar på gamla bilder (från 08-09) när jag hade lugg. Har till och med tittat på bilder när jag var blond, hade page, blev brunett osv osv.
Jag är sugen på att bli blond igen. Vad tycker ni? eller lugg? Skriv förslag så jag kan bli inspirerad. Behöver ha den där lilla extra sparken i baken för att våga förändring. Smile


HOTHOTHOT





HAR PRECIS duschat, så jag sitter här med blött hår idag igen. Kom hem för ett tag sen efter ett minst sagt svettigt gympa pass. Kände mig inte riktigt kry idag, men ja presterade allt iallafall. Vi får väl se om ja börjar bli sjuk ?

I vår (eller så fort vädret tillåter) tänker jag inspireras av denna vackra donna att ha en brunt läderbälte i midjan till trenchcoaten. Strumpor i skorna känns också ganska vågat och hett. Eget med andra ord.





ZOMBA POWER






SITTER HÄR med blött hår efter en välbehövlig dusch efter ett ZOMBA POWER pass. DÖ svettigt kan jag säga. Lite blandning av afrikansk vicka på stjärten/rulla höfter och street funk. Skit kul.

NU - pizza (haha)


LAPPAT SOM CHLOÉ






LAPPAT OCH KLART. Jeans på jeans. Är du en riktig jeanstjej så tycker jag definetivt att du ska våga bära jeans på jeans i vår. Kolla bilderna, urläckert. Jag är ute efter de perfekta Chloé jeansen med lappar på fast i lite tightare modell. Dessa jeans hittar ni på h&m trend i stockholm. Någon som vet var det finns att köpa liknande i västerås? Eller är jag tvungen att sy egna?..

Nu måste jag börja fixa mig lite, ska på ljusparty och investeria i doftljus sen iväg på gympan
Later.



THE PERFECT ONE




ETT AV DAGENS KÖP
Jag har letat efter den perfekta grå baströjan ett tag nu och det är svårare att få tag i än vad man tror. Men nu har jag hittat den på Gina Tricot. Rätt grå nyans, rätt material (collegetröjaliknande), rätt halsringning, kortare fram än bak som jag älskar, rätt fall. Perfekt.


THAKOON



JAG ÄR SÅ tokinspirerad av Thakoon-stilen. Det krävs verkligen sin kvinna för att kunna bära upp lösa kostymbyxor ihop med en stor kavaj. Jag testade en ljusgrå och en pastellrosa kavaj på ginatricot idag men den var för lång (overzice) för min smak. Lite lång och herrig ska den va men överdrivet lång är inte så hett, så det blev aldrig nåt köp. Jag får nöja mig med mina svarta och vita kavaj jag har.

NU - en dusch

SHOPPING




KOM PRECIS INNANFÖR dörren efter en shoppingrunda och 2 laxar fattigare. Jag har inte riktigt tid att springa på stan ofta så det blir ganska mycket när jag väl är på G. Invigde mina nya-gamla byxor idag dessutom. Hade totalt glömt bort dom då dom legat underst och bakom allt i in garderob. Det är totalt katastrof i min garderob just nu. Det hänger dubbelt på nästa varje galge och ingenting får plats. En stor röra - och en stor suck.

Nu måste jag packa upp allt. Vad det blev tillökning av får ni se sen. Mycket beige blev det iallafall.
Later.


H&M



NI HAR VÄL inte missat att H&M har CLUBDAG imorgon fredag. 10% på allt. Ta en titt HÄR vettja eller spring till närmsta butik. Ps. Du måste ha clubkort för att kunna utnytja rabbaten. Jag hinner varken beställa online eller springa till någon butik imorn. Så synd, så synd..men så trevligt jag ska ha ändå!


KORS





Kom precis innanför dörren. phuu, lång dag på jobbet med andra ord. Sista dagen imorn sen är jag ledig hela helgen. Underbart! Kan tyvärr inte berätta något ingående om mitt jobb i och med sekretess (tystnadsplikt) så jag har väl inte så mycket mer att säga än att jag måste in i en dusch nu och sen blir det pasta ala köttfärssås med massa sambal och vitlök i mmmumma!
Vad gör ni en vanlig torsdag som denna?

Later.

BABYLISS


FICK BABYLISS locklång i julklapp av b-friend. Har testat den två gånger och jag vet inte vad jag ska säga. Lite lurad blir man av reklamen (för det ser ju fruktansvärt enkelt ut att bara dra ett drag för en lock) men i verkligheten är det en konst. Jag måste säkerligen lära mig att hantera den på rätt sätt men hittils tycker jag nästan att det är enklare att locka håret med plattång som jag alltid gjort. Någon som har den? vad tycker ni?
Tips tack!

Nu- dusch, sen sägen.

ONSDAG



JAG TÄNKTE att jag slänger in ett inlägg innan jag åker till jobbet. Jobbar till 20.00 idag. Har tyvärr inte lagt upp någon outfit bild på länge, men det är för att mina kamera har pajat (eller den fungerar till och från) men ska förhoppningsvis köpa en ny inom snar framtid. På tal om bilden - Älskar varenda liten detalj.

Later.

INSPIRATION


Bild lånad av hanna&john


SPRING/SUMMER 2010


Här får ni ett litet inspirationkollage inför den kommande våren. Ni är många som vill veta vårens trender och här kommer några av mina favoriter från catwalken. Men kort skulle man kunna säga att jag tänker mig en vår med mycket av färgen beige, konjaksbrun och ljusa pasteller, transparenta, skira tyger, enfärgade outfits (vitt påvitt ex) denim, och så vill jag det enkelt, rakt, lite etno, indian, randigt, stora kostym byxor ala harem. Just nu i alla fall.


TRENCHCOAT



trenchcoat h&m


NYTT I GARDEROBEN. Denna urläckra trenchcoat fick följa med mig hem i lördags. Jag älskar den ljusa/pastelliga beiga färgen. Passa på att investera i en tidlös klassiker som denna trenchcoat nu medan de finns hos budgetkedjorna för en billig slant. Det blir definetivt veckans kap och vårens favorit. Kan inte sluta längta tills att få invga den i ett par stuprörsjeans och klackar.

Ne nu måste jag gå igenom mina mejl sen intar jag sidoläge i soffan.
Later.


LJUSARE TIDER



Våga matcha svart på svart, djurmönstrat på djurmönstrat och randigt på randigt. Ap läckert.


KOM HEM från träningen för en stund sen och gissa vad som stod på bordet? Joo, Mat. Tackar Gud för det annars hade jag ersatt all träning med snabba kolhydrater (pizza). Nog om det. Märker ni att vi börar gå mot ljusare tider? Det börjar bli mörkt vid fem nu, för 2 månader sen var det bäcksvart redan vid tre. Det uppskattas.
Ska strax visa er veckans KAP. HÅll ut.

Nu- en dusch.


ÖGONGODIS



KOLLA IN Dolce & Gabbana´s vår/sommar kollektion, lite annorlunda och eget sänder de ut sina modeller på catwalken i ett gäng istället för en och en. Sen att man kanske inte hinner lägga märke till alla plaggen är ju en annan femma, fast det är ju och andra sidan helheten som räknas. Jäkligt kul.


INSPIRATION



DAGENS INSPIRATION kommer här. Skinnbyxa ihop med en marinblå päls och träklackar. Åh så läckert. Lägg märke till den randiga tröjan som tittar fram i ärmarna. Tänk om snön kunde försvinna nån gång så man kan använda sina solglas för en tuffare look.


KNITS




SÅ SNYGGT med en overzice knits. Helst till bara ben (som på bilden) men det går ju inte i detta kalla Sverige. Men ett par transparenta strumpbyxor eller mönstrade tights till så blir det en hitt.
Gud, jag har inte varit utanför dörren på hela dagen. Har städat, fixat och suttit framför datan..Dagen går så fort när man tar sovmorgon.

Nu ska jag laga mat till min hungriga sambo som kommer hem från jobbet om ca en timme.
Later.




TIPS



Ingen har väl missat att vårens stora trend är denim i alla dess former. och vad passar inte bättre med ett slitet skinnskärp i brunt till alla jeans material. Detta kommer från jc och blir ditt för 299kr. Kan vara ditt livs investering. Tidlöst och såå snyggt.


NYTT I GARDEROBEN





Det blev en liten shoppingrunda i eskilstuna på rasten i lördags. Metallic klänning och en lite annorlunda kavaj i mocka. Båda kommer från h&m´s vårkollektion. 

Nu ska jag spika upp min Marilyn monroe tavla jag fick av syrran i julklapp förra året. Den har alltid stått lutandes mot väggen men nu ska den upp när jag har möblerat om lite här hemma. För er som inte viste det så älskar jag denna kvinna. Har tre tavlor uppe på henne. Så stilsäker och sexig.


LANCOME



GODDAG. Det har inte blivit så mycket bloggande under helgen när jag jobbar långa sena pass men det tar jag igen nu idag när jag äntligen är ledig. Har totalt glömt bort att visa er min lilla ask med läppglans jag fick i julklapp av Jimmy. 4 st små Lancomes Juicy Tubes till min ära. För er som inte har testat dem så är det verkligen på tiden. Dom smakar lika gott som dom luktar och sitter som ett smäck på läpparna utan att rinna utanför.

Later.


ÖNSKEOUTFIT



SNO ANTONIO BERARDI - stilen på ett kick. Så här skulle jag vilja se ut imorgon. Enkelt, elegant och en mix av ledigt ofixat och påpälsat fixat. Jag gillar kontraster. Får se om det finns ork till en shoppingtripp på eftermiddagen..Har ju som sagt rast mellan 12.30 och 16.00.


GO KLINGAN



Ingen har väl missat att Elin Kling är med i årets i Letsdance? Bara för att hon är den hon är så säger jag bara Heja Klingan! Go, go, go..

Hennes blogg hittar ni HÄR.

DAGENS


Idag blev det en riktig slapp outfit. Tights, stickad stor tröja och lite spets på det.
Lagom torsdag!

GUD SÅ skönt att storhandlingen är gjord, nu kan jag ära ihjäl mig på allt gott, det blev tacos till middag (på torsdagar har vi lite helg här hemma när jag ska jobba fre, lör,sön) och till det ett glas rött. Och dagens suprice - Ica kortet fyller 20 år så jag fick 250kr rea på all mat. Det uppskattas!

Nu - en dusch sen sängen!


OLSEN



HEJ HOPP. Kom precis innanför dörren, lång jobbdag. Ska strax åka och handla. Storhandla dessutom. Livsfarligt med andra ord. På tal om bilden - man blir alltid lika imponerad av systrarna Olsen, så himla fashion och glöheta så jag nästan bränner mig. Att dom alltid får till det.

Ne nu måste jag kika igenom mejlen sen kila
Later.

 


PÅSVÄSKAN



Påsväskan kommer stort i vår, så är ni ute efter en ny väska så tycker jag definetivt att ni ska spana in den här fina från Monki för 180 kr. Snacka om KAP.

För övrigt så har jag suttit ramför TV:n och moffat nougat, saltlakrits och dajm. Nu blir det lite must och film.
Godnatt

 


JAK & JIL



Bilden är lånad av JAK&JIL (an av alla modebloggar jag läser)

Det är så attans snyggt med skjortor. Skjorta kommer bli vårens melodi för mig känner jag. Jeans, bomull, RANDIGT, prickigt, enfärgat, pasteller. ja nästan allt funkar. Rulla upp ärmarna och styla slarvigt men fixat och du är hemma! Mmm HOT




LÖRDAGS

Låt mig pressentera min toygirl och min nya kollega Joanna. Spännande!




Rutig skjorta med nitaxlar gina tricot, grå t-shirt monki, tights h&m, halsband lindex, ringar gammla som gatan och nitarmbandet har jag fått av en vän.

KOM PRECIS PÅ att jag glömt att föra över korten från i lördags på Janinas 31års middag. Inte för att det blev många kort precis (min kamera lever sitt egna liv, ibland funkar den och ibland inte. Ena stunden blir korten konstiga och suddiga och andra stunden blir korten bra men olyckligtvis råkar någon blunda eller liknande). Tror vi klickade 4 st och här är dom.

Nu måste jag göra mat, dö hungrig.
Later.

VÅR & PASTELL



Det är ju aningen kallt än så länge men jag vet att det är många som vill att jag skriver om vårens trender, och och bilderna från Louise Goldins vårvisning får mig verkligen att längta till våren och sommaren. Eftersom jag älskar pastell färger ihop med SVART (helst skinn) så köpte jag på mig några pastelliga plagg redan förra våren när trenden kom smygandes. Och jag tror definitivt att pastellfärger (speciellt beige, aprikost och konjaksbrunt) kommer bli en trend som man kommer att se på en och annan i vår.
(ps. lägg märke till strut bh:arna. Nu kan ni med gott samvete gå toppless i sommar)

SOMMARLÄNGTAN





Det enda som existerar i mitt huvud nu är sommar. Sol, värme och bad. Var ska jag åka på semester och sånt där. Jag älskar charter och europa men samtidigt vill jag se och upptäcka världen från ett annat synhåll. Jag älskar historia, se historia, sitta på mysiga fik, gå runt i hamnen och bara vara. Någon som har ett jäkligt bra förslag om vart man ska åka nu snart? Blir tokig och deprimerad av denna kyla och mörker. Bilderna ovan är från våran afrika resa april 09. Gudomligt vackert och mitt livs bästa upplevelse.

För övrigt, förlåt för dålig uppdatering, nu jääävlar ska det bli bättre.


NOSTALGITRIPP



För tio år sedan firade vi in det nya decenniet med oro för millenniebuggar, telefonnäten kraschade när vi skulle ringa med våra Nokia 3210 (utan kamera) och vi trippade ut i snön iklädda almighty partytopp, en snedskuren kjol och våra skor med spetsig tå och klack. Vi var så heta. Trodde vi. Då. Nu i efterhand. Nja ...

 Följ med på en nostalgitripp i 00-talets it-trender!

 2000 Året då piratbyxan, fejkreptilskärpet och partytoppen regerade. En jeansjacka från Levis och stövlar med spetsig tå på detta och du hade looken.

2001
Byxor med låg midja och vidd i benen och pochahontas-topp. Indian-looken var het, liksom Moulin Rouge-korsetter och kassler-linne. Sade någon otippad kontrast?

2002 Singoallatoppen med volanger, matchade med stora örhängen regerade vid sidan av den allt mer tilltagande rockstilen (glamrock) där pilotsolglasögon var det enda rätta. Rockbrutta goes ziegenare.

2003 Gummisnodd runt bootcut-jeansen, nätbrynja och ballerianskorna med snörning upp på vaden, var något vi tyckte var hot detta år. Minns någon Gina tricot-setet? Linne och tröja i ett?

2004 Nu skulle vi stoppa in jeansen i stövlarna med rund tå, och samtidigt vira in oss i ryska sjalar som gärna fastande i våra egengjorda örhängen.

2005 Leggingens tid var kommen. De kunde med fördel matchas med såväl omlottklänning, etnoinfulerade tunikor som den vita skjortan med skinnjackan över.

2006 Klänningen med bältet i midjan var årets it, tillsammans med etnoaccessoarer eller ett par pumps med peep toe.
2007 Midjan kröp uppåt på byxorna, i samma takt som platåskorna blev allt högre. Vi gick i Paperbag-kjolar och hade nitskor.

2008 Det gyllene chinos-året, som även innehöll vippkjolar, hattar och blommigt.

2009 Byxdressen gjorde en revival, liksom axelvaddarna och MC-jackan. Nitar och svart regerade.

Nu återstår bara att se vad 10-talet ger oss för trender!


NYTT I GARDEROBEN



HÄR HAR ni min nya blackdress (som jag beställde till nyår egentligen) men som kom förra veckan. Älskar de BH liknande kuporna och att den är figursydd. På sitter den som ett smack, timglasformad. Baktill är det dragkedja.
Förövrigt är jag ledig idag, skönt som bara den. Har inget speciellt inbokat, shoppingförbud lyder. Försöker spara pengar till lite resor vi ska göra nu i vår bla. London, barcelona och kanske sälen ?

Nu - brunch
Later.


elle







TITTA VAD SOM damp ner i brevlådan igår. Nya elle. Kan inte sluta beundras att vi prenumeranter får ett specialgjort omslag, snyggt! Denna månad är det Jennifer Aniston som pryder det maxade omslaget och hon gör det snyggt! Lite tjuvkik på våren med Elsa Hosk som modell är det DENIM i alla former och färger som gäller och mycket brunt skinn/mocka/läder. Och HÄNGSELBYXAN är tillbaka på riktigt! Och jeanskjolen gör en stark comeback! Bra gjort Elsa!


HAPPY BIRTHDAY


Stentvättade jeans, spetsboddy ginatricot, kavaj cubus, västa zara

GODDAG. En ledig lördag var inte igår. Härligt värre! Som vanligt har jag haft fullt upp med jobb osv. Var iväg till IKEA igår efter jobbet och brände 3 laxar. Som ni vet håller jag på och fixar iordning mitt hem i en vit skala. Det blir läckert. Svärmor och hennes man kom också förbi igår för att fira Jimmy i efterskott. Det blev vedungsbakad pizza och ett glas rött till Lets dance! Riktigt trevligt.

Nu ska ja hoppa in i en dusch. Sedan bär det av till nästa firande. GRATTIS JANINA 31 år!
(Bilden är från i sommras på ett hotell i gamla stan i stockholm)
Later.


TOPSHOP s/s 2010


Tjuvkika på vårkollektionen hos topshop. Kan inte säga mer än att jag gillart. Åh härliga vår! Kom!



GARDINTOFFS



GODKVÄLL. Dagens inspiration ser ni här. Attans vad hett. Gardintoffs som bälte är verkligen en hitt.  Kombinerat med en lös kostymbyxa och magkort tröja får mig att bli grön av avund. För övrigt har jobbar kväll 12-21, två dagar i rad nu så det blir inte såmycket bloggande. Hinner helt enkelt inte.

Nu - dusch.

 

 


VILL HA




Åh jag nästan dör av "vill ha känslor" för denna underbara skapelse i ljus natur-beige. Perfekt modell i over zice och kortare fram än bak. Mörka knapparna gör allt . Den är som en härlig dröm som aldrig kommer gå i uppfyllelse för den är slutsåld. Typiskt.

Ni hittar den på modekungen.se ta en titt, värt besök!

 


2010




SKEPP Å HOJJ..Vilken fullspäckad dag! Jobb 7-16, fort till ica för att handla och hämta ut mina kläder jag klickade hem på mellandagarna. Åh vilka snygga blåsor! Sedan hem fort, in i en dusch, laga mat och nu sitter jag här proppmätt och belåten efter en mysig middag med älskling. Gårdagens ledighet var mer än behövligt, jag är piggare än piggast idag. Så skönt! Hoppas verkligen inte tröttheten kommer tillbaka.

På tal om bilden ovan. Fy satan vad snyggt att vara så där rockigt ofixad blond med solglas och randig tröja. Jag måste införskaffa mig en kortare variant att varva med. Nog om det. Nu ska jag gå och bli blond!
Later.

ETT UNDER




Jimmy jobbar fortfarande (han åkte runt 6 imorse och klockan är nu 22 snart) så jag har vart ensam hemma hela dagen. Underbart att bara få vara och göra som man vill men samtidigt tomt nu efter alla dessa timmar så jag sitter och kollar in lie vårtrender. Gladligen så älskar jag korsetter och allt som har med underkläder att göra.
.
Underkläder
cementeras allt hårdare som trend. Det började med korsettrenden för ett par år sedan, och klänningar med korsettsömmar, men i vår är trenden hetare än någonsin. Efter ett 2009 fyllt av behåklädda Lady Gagas, Beyoncé och korsettbärande Rihanna och victora beckham, har underklädesförsäljningen ökat markant.
Enligt branschtidningen WWD ökade till exempel korsettförsäljningen med hela 70% under november 2009.

På catwalken syntes korsetten, som fungerar som topp eller klänning, hos modeskapare som House of Holland, Antonio Berardi, D&G och Alexander Wang. Själv älskar jag korsetter. Men däremot har jag lite svårt för mormorstrosan som gör entré som modeplagg, och gästspelar i vår och sommar som shorts.
OM man inte vill bege sig ut i bara fillingarna, så fortsätter det transparenta modet, där underklädera syns igenom kläderna, som hos Fendi och många fler. I like it.



H&M - THE GARDEN COLLECTION





Den 25 mars släpper H&M -The Garden Collection- En vårig och somrig kollektion av helt återvunna eller ekologiska material. Inspirationen är hämtad just från trädgården och materialen ska tydligen vara av antingen ekologisk bomull, ekologiskt linne, tencel som tillverkats med minimal miljöpåverkan eller polyester av återvunna petflaskor. Go, Go eco. I like!



REAPROFFS




Det känns verkligen att jag har vart hemma hela dagen. Har inte vart ut mer än på balkongen för några friska andetag. Jag måste snart prata med mig själv och höra om rösten finns kvar hahaha..

Vinterreorna är i full gång nu, och det är dags att fynda rätt. Men skippa föregående trender och satsa på vårens kommande trender och klassiska, och hållbara köp. Jag själv hatar rea och fullkomligt ignorerar den totalt men här får ni lite hjälp på traven till vårens smarta köp via reakapen.

1. Safaritrenden är stor i vår. Hittar du något arméinspirerat i khaki eller beige så är det bara att slå till!
2. Denim är en annan stor trend. Leta efter klassiskt indigoblå denimplagg – gärna kjolar och skjortor. Köp både överdel och underdel i samma nyans för att få till en hel denimuniform!
3. Exklusiva material som kashmir är alltid bra att rea-shoppa. Sköna, stickade tröjor kan man inte ha för många av i garderoben!
4. Dyra skor och väskor är också bra att shoppa på rea. Tänk bara på att inte köpa något på halva priset bara just därför att det är rea. En investeringsväska eller –sko är ändå dyr och ska vara i en stil och modell som du verkligen gillar. Oavsett tidigare pris.
5. Underkläder är toppen att köpa på rea. Ta dig tid att rota runt i korgarna, det brukar löna sig.



TIPS




MINA PRICKIGA strumpbyxor som jag piffa till nyårsoutfiten med var det jäkligt dålig kvalite i. Varenda gång jag gick på muggen var jag tvungen att ta av mig alla smycken för att det inte skulle gå hål i dem (det gick ett litet hål i dem tidiagare under kvällen), men ju längre kvällen gick så tänkte jag äääh, skit samma och försökte dra upp dom ändå, med alla smycken på. Och resultatet blev en liten (läs: stor) mask på hela benet. Som tur var så har min vän marre lärt mig att alltid ha ett par reservstrympbyxor i en plastpåse när man ska bort (så dom inte maskar sig om dom ligger löst) och naturligtvis hade jag påsen med mig och fick byta till vanliga transparenta strumpbyxor. Tråkigt men tur i oturen. så dagens tips är att klippa av era trasiga maskade strumpbyxor och ha som vanliga stumpor. Gärna lite längre så dom syns i skorna. Hett och rätt.


NYÅRSAFTON 2009


NYÅRSAFTON 2009 - här kommer bildbevisen!
Som vanligt får ja inte lägga upp bilder på vissa personer men vi hade det trevligt med mat, spel, musik och champange vid 12 slaget.








Och här dog min hatade kamera. Den började vibbrera och tog suddiga bilder.
Nu har jag en anledning att köpa en ny. Någon som har förslag på någon bra?

GUESS


Guess - hot, hot hot

GODDAG PÅ ER! Är ledig idag efter att ha jobbat helgen så jag tog mig en välbehövlig sovmorgon, sov ända till 11, men det är jag värd. Första dagen på evigheter som jag är ledig och inte har något inplanerat alls. Det känns såå underbart. Ska bara strosa runt här hemma i mysdress och plocka bort alla julgrejer, tvätta, städa, kolla bloggar som jag inte har hunnit kolla sen nov 2009.

Men nu brunch.

 


OUTFIT


JOBB HELGEN är avklarad och julen och allt stök är också avklarat. Det känns så skönt! Nu börjar jag på ny kula. Bloggen ska garanterat bli bättre och jag ska uppdatera oftare. Men för att hitta inspiration och motvation så behöver jag er hjälp! Skriv i kommentarsfältet vad ni vill läsa, höra och se, så ska jag se till att bloggen blir mycker roligare och mer spännande för er.

Det verkar vara något fel på uppkopplingen eller är det internet som är segt? eller håller min data på och kollapsar..Tar en evighet att logga in - lägga upp bilder. Har hållt på sen 16 idag. Tänkte lägga ut lite minnen från nyårsafton, men ni får en nyårs-outfit istället så får vi se om det går bättre senare..







Prickig klänning med tyll och volanger h&m, prickaiga strumpbyxor lindex, lårhöga stövlar skopunkten, päls cubus, halsband lånat av syrran


GOTT NYTT ÅR!


Det nya året är här! 2010 kommer bli ett grymt år! 2009 lämnar vi bakom oss. Nu är det nya tag och nya utmaningar vi intar.
Jag hoppas verkligen ni har haft ett bra år och att ert nyårsfirande slog allt i festväg!
Själv spenderade jag nyårsaftonen i köping med b-friend, syster och vänner med 3 rätters, champange och fest.
Gott nytt år än en gång!




RSS 2.0