HAPPY BIRTHDAY



GRATTIS ÄLSKADE SYSTER på 22 års dagen! HURRA URRA HURRA!!! Idag ska vi fira hela dagen, kvällen och natten!


FREDAG



GUDARS SKYMNING, JAG har inte haft en sus i världen att uppdatera bloggen på hela dagen. Fullt upp´- jobbat hela dagen, har även vart och storhandlat (kors i taket!) jag hade faktiskt tid med det idag, känns skönt! Så nu ska jag äta hela helgen! Har redan smällt i mig potatisgratäng, grillad kyckling, basilika & tomat sallad PLUS en halv chokladkaka! GÖTT.

Nu - Idol!

101102



MAN BLIR JU bra sugen på sommar när man ser denna bild. Lovely! Längtar till sol och värme och jag kan nu säga att vecka 2 drar jag och Jimmy till thailand 2 veckor! Grymt nice! Så nu till min fråga:

Jag vill veta allt om thailand. Vart ska man, vad bör man uppleva? vad måste man göra? besöka? Jag vet att thailand inte är en big deal men seriöst, jag har aldrig varit där och därför inte engagerat mig. Det känns bara som ett måste att åka dit så man inte snackar före man vet. Är väldigt tacksam för alla svar! Förresten - ett tips till er läsare, när ni skriver en fråga (och antagligen vill ha svar på den?). Skriv gärna en adress jag kan svara till annars kan det bli lite svårt..och ni negativa, satans avundsjuka och ja jag vet inte vad, finner inga ord - sluta skriv och börja jobba med er själva än att ödsla tid med att försöka trycka ner andra! Jobbigt läge ni befinner er i.

Nu intar jag soffan
TREVLIG KVÄLL!





FRANSAR



OJOJOJ, KOLLA IN bootsen. Jag blir grön av avund! Dom skulle inte sitta fel på mina fötter idag. Älskar cowgirl stilen med fransar, skinn och boots. Som vanligt är jag ute i sista sekund - nu måste jag åka till jobbet. Möte, utbildning och jobb väntas! Och idag kommer mina tjejer hem från kryssningen! wiiihiie! Hoppas ni har haft skiiit kul utan mig. Det känns jävligt surt att jag inte kunde följa med!

TREVLIG TORSDAG!

BLACK IS HOT



SÅ HÄR SKULLE jag vilja se ut i helgen - på min syster födelsedagsfest! Jag ska se om jag kan ordna något liknande. från och med nu har jag 15 minuter att sitta ner och pusta ut innan ska jag åka iväg och dansa. Har vat en riktigt lång dag idag, jobb, utbildning bla bla bla. Nu äntligen får ja sitta ner och andas. Alla mina tjejer är på kryssning idag, satan i gatan vad jag skulle vilja ha följt med! Men men får trösta mig med min roliga vardag istället.

TREVLIG ONSDAG!

MARINBLÅTT



MARINBLÅTT, RÖTT & LEOPARD = sant. Synd att man inte kan gå barbent nu, annars hade ja kopierat detta omedelbart. Givetvis kan man ha strumpbyxor till, men hela grejen va barbent till en stor kofta/tröja. Det känns "jag har precis klivit ur sängen och slängt på mig en tröja bara" påklätt/naket. Jag älskar när det krockar! Och så klckar till det. Lööövie!

Nu måste jag åka och dansa! phuu ända till 20 ikväll.


BEAUTIFUL DAY



VILKEN FIN DAG det är idag! Solen lyser och det är så där krispigt kallt i luften. Och inte har jag vart ut idag heller, har bara vart hemma och städat och donat. Jag gillar hösten trots allt, jag är en ljusmänniska, så på hösten pryds hela lägenheten av tända ljus. Jimmy brukar säga - va fan det är ljus överallt, ljusstakar här och ljusstakar där. Men ja gillart även fast jag inte har alla tända samtidigt.

Har fortfarande inte kommit in i garderoben än hahaha, jag fastnade här framför datan (som vanligt) Nu måste jag in och rensa!



I WISH



ÅH VAD JAG skulle vilja ha dessa tre plagg! Senapsgult är min refräng varje höst, och jag kör med det i år igen. Vitt är tidlöst och passar till ALLT, beige känns nytt men ändå tidlöst, poolokragen gör verkligen allt på denna skapelse! Och vet ni vad? Jag har inte hunnit in i garderoben än, jag fick oväntat besök av pappsen! Det gillas! Vi drack kaffe, snacka skit och så hjälpa ham mig med lite saker! Så jag dyker in i garderoben NU!

Later.


101025



GODDAG PÅ ER! Är ledig idag, har vart vaken sedan 7.30. Kunde inte somna om efter att b-friend väckarklocka ringde, ringde och ringde. Sånt blir jag galen av! En annan vaknar bara av vibbrationerna innan själva ringningen. Så ibland är han värd alla armbågningar han får på morgonkvisten hahaha..

Nu tänkte jag fixa i garderoben lite, har så j*vla mycket kläder så det är helt sjukt. Får inte plats med nå, och J vill inte flytta till en 3a heller för att ha ett rum som en stor walk in closet. Så jag fick ett satans bra tips av en kompis. - Lägg allt du inte använder, eller de du vet att du inte kommer använda på ett tag i kartonger, sen bär du upp det på vinden och om några månader tar du fram dom igen och byter ut plaggen för ny inspiration! Kan ju knappast få ett bättre tips, så jag startar NU!


MÖNSTRAT & STICKAT


Kofta från gina tricot 499kr. (Ny!)

KUNDE INTE MOTSTÅ denna frestelse. Det var kärlek vid första ögonkastet. Inget är väl så mysigt, varmt och skönt som stickat! Den här kommer bli min bästa vän i vinter. Nu blir det en dusch - sen inviger jag koftan och soffan och har myslördag!

TREVLIG LÖRDAG !

HÖSTIGT




PHUU KOM PRECIS innanför dörren. Låg jobbdag idag. Men äntligen är man hemma - och jag börjar inte förän 12 imorgon så jag har en liten semester nu, Grejt! Idag åkte kängorna på! Var upp på vinden och hämta dom för någon dag sedan och jag tror dom håller en tredje höst efter min kärleksfulla omvårdnad! Har jag tur kanske dom får vara med nästa år igen, 4:e året gillt. Än så länge är dom gåvänliga fast yttersulan är ganska så nedsliten (halkrisk!!!!)

Later.


PÄLSAT




GOD MORGON! ALLTID i sista sekund - har lite bråttom nu, jobb står på schemat men ja måste bara säga att mina nya pälstassar åker på idag. Ruggit kallt ute! Jag laddar för den kallaste vintern ever som ni märker. Pälsvantar från Lindex. Dom är riktigt varma och goa måste jag säga! Helt klart värda 129kr. Nu ska jag bara hitta en päls mössa så är jag lik en björn! Mycket FUSKpäls för min del nu!

TREVLIG SÖNDAG!

 

 


DENIM IS THE SHIT




JUST JA, HAR totalt glömt bort att visa er mina nya jeans jag köpte förra veckan. var egentlgen på jakt efter ett par grå jeans men jag hittade inga som jag var ute efter.
Läste en undersökning om köp av jeans. - Många har svårt att hitta jeans som sitter bra. Ingen har ork att gå runt i olika affärer för att leta och prova. Dom kom fram till att det 20:e paret jeans man provar sitter perfekt. Helt sjukt att det ska vara så svårt att hitta jeans. Jag provade 5 olika innan jag bestämde mig för dessa. Jag tänkte långsiktigt.. Det är året runt slitning på dom. Passar perfekt även på våren och sommaren likväl som hösten och vintern! N hittar dom på jc för ynka 400. Snacka om KAP!


@ WORK




SITTER HÄR OCH surplar på mitt morgonkaffe. Dags att åka till jobbet strax. Jobbar hela helgen och då vet ni att det betyder dålig uppdatering. Men ja ska försöka blogga lite ändå om tid finns!

TREVLIG FREDAG !


NEW



Jacka bikbok. 599kr.


HÄR KOMMER JACKA nr 2 jag köpte igår. Äntligen har jag investeriat i en god 90-tals klassiker - fårskinnsjackan! Det känns bra, den är varm, snygg och inte alls farligt dyr. Hade lite svårt för guldknapparna, så vi får se om jag byter ut dom mot beigea. Nu är jag varm hela vintern! Jag minns att jag hade exakt en sån här för ca 10 år sen, fast i en längre modell. Men så dum som ja va så kasta jag den för något år sen. Attans! Men så kan det gå när inte haspen är på!


NYTT I BADRUMMSSKÅPET




KOM HEM FRÅN jobbet för en stund sen, har precis druckit te och ätit två rostmackor (kan ju vara det godaste som finns!) så nu är jag laddad för sängen. Men först tänkte jag tipsa er om detta glansgivande serum för torrt hår och kluvna toppar! En räddare i nöden när man är blondin/eller har torrt hår i allmänhet. Kan användas i förebyggande syfte också så inte kluvna toppar uppkommer. Den här varianten kommer från Kérastase kostar 225 kr. Säljes bara hos frissan. Kan starkt rekommendera den! Luktar gott gör den också!


LEOPARD PÄLS


Fuskpäls från gina trocot, 599 kr.

HÄR HAR NI min älskvärda leopardpäls. Kan ju faktiskt nte bli bättre än så här. Den här kommer jag slita med hälsan och älska i nöd och lust. Har redan fått förfrågan om jag vill sälja min andra päls som jag köpte för 2 år sen, men nää, jag vill behålla den! Bra med en kort varienat också, sen kan det vara skönt och kunna byta mönster på pälsen (om jag nu tröttnar på leopard!) Vad tycker ni? Visst sjutton är den snygg? !

nu - jobb.


NYTT I GARDEROBEN



GOD MORGON MINA sköna. Sitter här och dricker mitt efterlängtade morgonkaffe och tittat igenom mejlen fort! Har lite bråttom för jag börjar jobba om 1,5 timme och jag sitter fortfarande nyvaken här och yrar.
Förutom två nya jackor så blev det ett flätat skärp och 4 stickade tröjor på gårdagens shoppingrunda. Färgskalan går i marinblått, beige, svart och senapsgult. Ni ska strax få se mina nya jackor, ska bara försöka få till en bra bild!


DAGENS OUTFIT




SOM JAG LOVAT så kommer här en outfit bild från idag. Strumpbyxor från lindex, och transparant leopard skjorta från jc. Inge mer med det. Glömde totalt bort att be mamma att ta en bild med ytterkläderna på men jag hade en svart kofta över det och en pälsväst och mina boots. Pälsvästen ser ni i bakgrunden förresten hahaha..

Nä nu  måste jag kila.
TREVLIG ONSDAG!




BUDGET





KOM PRECIS INNANFÖR dörren. Har vart på stan och budget shoppat med mamma och min minsta lillasyster(Lina). Har rensat gina tricot, h&m, Bikok och lindex. Sedan gav mina shopping kamrater upp så vi hann inte längre. Blev en dyr vända kan jag säga trots köpstopp och tidsbrist. Men som tur är har man världens gulligaste pojkvän som hjälper till med en slant. Tack hjärtat för den fina pälsen! Ska ta och visa er den sen. Nu måste jag ta en kaffe för om en timme ska jag iväg och dansa.

Later!


FRÅGOR & SVAR!


SÅDÄR JA MINA sköna! Nu är äntligen alla frågor besvarade. Vissa undantagsfall har jag tagit bort likadana komplimanger men jag tackar så hemskt mycket för dom!

Nu blev det lite bråttom till dansen igen, hejpa!


Varför har du jämt mittbena?
Svar: hahaha, ja du..Jag vet inte. Jag har haft det i ca 3 år nu och trivs bra med det. Men samtidigt måste jag tillägga att jag har snebena/snelugg ofta när jag vill vara fin!

Vad skulle du aldrig sätta på dig?
Svar: Oj, svår fråga! Ett par foppa tofflor kanske (?) haha nä jag vet inte, en kort volangtopp tror jag inte att jag skulle sätta på mig, men man ska aldrig säga aldrig!

Hur lång är du och hur mycket väger du?
Svar: Jag är 1,60 korta cm. Väger runt mellan 49 och 53 (beroende på hur mycket jag tränar) Under vintern äter jag mer för at bygga, under våran försöker jag gå ner lite till sommaren.

älskar din blogg. fortsätt som du gör!!
Svar: Tack så hemskt mycket!

Vilken färg gäller i höst???
Svar: BEIGE, camel, vitt, puderrosa. RÖTT, rostiga färger, samt svart är ju ett säkert kort.

Varför går du jämt i högklackat? får du inte ont i fötterna?
Svar: hahahah nä jag går inte alltid i högklackat, men ofta skulle jag vilja säga och anledningen till det är för att jag vill bli längre!. Visst går jag ofta i högklackar (läs kliklackar) men jag går ju även med mina kära låga converce. Och nu på hösten kör jag mycket boots och kängor.

Varför färgade du håret blont Du passa så bra i mörkt!!!!
Svar: Tack! Jag har vart blond nästan hela mitt liv och det känns mer jag. Vem vet, jag kanske blir mörk igen (?)

Du klär dig så snyggt och kan mycket om mode. Jag brukar se dig på vardargar och du får till en enkel outfit så snyggt. Varför ger du inte oss läsare mer modetips? Jag vill ha mer dagens outfit.
Svar: Tack snälla du! Ska jag vara ärlig så ansträngar jag mig inte så mycket på vardagar, jag sätter på mig det som känns rätt för dagen och bekvämliget kommer före fashion. Och samtidigt tycker jag att jag ger er massa modetips, jag vill inte förändra er på något sätt, utan min blogg handlar om mig och min smak. Mitt motto är att ni ska hitta er stil och utgå från den. Och dagens outfit bilder - Det kommer mer! Jag har svårt att hitta en fotograf, känns inte så bra att ta på sig själv varje gång och liiite pinsamt att be andra ta ett kort på mig. Men jag ska försöka bättre mig så fort jag får min nya kamera!

Vart kommer ditt mode intresse ifrån? Jag vet vem du är sedan tidigare och du har alltid varit så fin och snyggt klädd. Jag diggar dn blogg. Läser den varje dag!
Svar: Men åååh TACK! Så rart! Ja, jag vet inte vart intresset kommer ifrån. När jag tänker tillbaka på livet så vet jag att jag var klädmedveten redan som 13 åring och gjorde om mycket kläder (slitna jeans mm) Allt exploderde på gymnasiet känns det som (snart 8 års sen) då började jag läsa modemagazin och klippte trendiga frisyrer! Jag vet att min nuvarande jeansjacka är från 1999. Den bär jag än idag!

Grymt bra blogg! Jag vill se en till omgång med "bilder genom åren" som du la ut förut, det var roligt att se hur du har sätt ut genom åren.
Svar: Givetvis ska jag lägga ut ett till, bara för din skull! och för alla nya läsare! Jag älskar er! Utan er hade inte bloggen levt kvar!

Hur många läsare har du som följer din blogg?
Svar: Inte så många längre efter sommarens ledlägning, men dom börjar komma tillbaka. Idag har jag 436 besökare hittils (blir mer under kvällen). Rekordet är 721. Men spåkulen säger att jag ska bli Sveriges största modebloggare (hahaha!)

Du är så jävla snygg måste jag säga
Svar: Tack så hemskt mycket!

Hur skulle du beskriva din stil? Jag diggar den, men saknar mer dagens outfitbiler.
Svar: Oj, svårt. Men jag känner att min stil är min egen, jag struntar oftast i trender och tänker att allt klär en skönhet hahaha! Skämtåsido, lite rock chick (tänk balmani), och samtidigt älskar jag att se hel och ren ut. Jag klär mig efter humör, ibland blir det lite finare och ibland när jag inte orkar blir det bara jeans och t-shirt. Jag älskar Jag älskar material kontraster. Det kommer fler dagens outfit bilder snart. Håll ut!

Du har så fint hår, har du rakt eller vågigt hår i verkligheten?
Svar: Tack snälla du! Jag har självlockigt hår, men ibland plattar jag det och ibland lockar jag det! Men oftast försöker jag lufttorka det och då blir det vågigt/busigt.

Jag skulle vilja se hur du bor? Kan du inte lägga ut lite inredningsbilder??
Svar: Okej! Ska sova på den saken!

Vilken affär shoppar du på mest?
Svar: Det var inte en svår fråga, H&M rakt av! Men jag bra bra på att mixa nytt/gammlat, budget/dyrt.

är du singel?
Svar: Jag har min sambo, Jimmy sedan 4,5 år tillbaka.

Hur länge har du dansat? Dansar du bara zumba eller nåt mer? Jag älskar din blogg
Svar: Tack ! Jag bli så glad atni gillar bloggen! Jag har dansat i 1,5 år nu. Jag dansar både zumba och ragga, det tar upp all min fritid.

 


GRÅZON



Jeans från cheap monday.


GUDARS SKYMMNING VAD trött jag blev, har jobbat hela helgen och idag (plus imorgon!), då blir det inte mycket uppdaterat inte. Men nu är det måndag och nya friska tag trots att kameran vart död! Hoppas ni har haft en toppen helg allihoppa! Det har verkligen jag haft, trots att jag jobbat! Har myst med tända ljus, druckit vin och hunnit ätit rådjur. De ni ! Mys på hög nivå och jag gillart!

Jag är på jakt efter ett par ljusgrå jeans i den här nyansen fast med högre midja och inte så överdrivet mycket stuprör. Någon som vet var jag kan hitta ett par ?

Nu- dubbel pass. Ragga & zumba!

Later.

NYTT PÅ SKOHYLLAN






HÄR HAR NI mina nya boots! Åh guuud vad jag älskar dom! Klassiska, tidlösa! Satan i gatan vilken tur att jag köpte dom, riktigt sköna, snygg färg, perfekt klack! Helt underbara! Ni hittar dom på dinsko för 499kr om jag inte minns fel.
Nu måste jag verkligen sätta köpstopp denna månad.

TREVLIG FREDAG!
Nu måste jag skynda mig, alltid i sista sekund, inte hann jag ta mig en kopp kaffe heller. Amanda kommer och hämtar mig nu, sen bär det av till STOCKHOLM för dansuppträdande ! Wiihoooow! Wish me good luck!




DEAL




FICK P-BÖTER UTANFÖR danslokalen igår, jävligt dyrt danspass måste jag säga! Fick en på 600 i vintras också, skärpning Linda! Men va fan, ja orkar inte gå runt halva stan när det finns kundparekeringar! Sen fick jag väldens bästa idé, jag frågade Jimmy om vi kunde införa ett system där vi delar på alla p-böter så det inte svider lika hårt att betala. Då sa han- men det är ju bara du som får böter, jag har aldrig fått. Då sa jag- men du kan ju få och då är det inte kul. Så han gick med på dealen. Då drog jag fram min p-bot och jäkar vad jag garvade. Då sa han, den där får du betala själv, efter den börjar vårat avtal. hahahaha lite kul var det allt!



XL RINGAR


HEJ ALLA UNDERBARA! Sitter här och äter frukost, lite sent, jag vet. Men jag kan inte äta direkt när jag vaknat, måste alltid vänta nån timme. Tänkte visa er mina nya ringar som jag just klickade hem från h&m, givetvis blev det lite till också (såklart!) Attans, att man inte kan motstå! Gillar speciellt den guld/silvriga ringen, snyggt att missmatcha guld och silver!

Nu måste jag hoppa in i en dusch, för ikväll väntas dansuppträdande i stockholm!
Det kommer bli grymt (!)

Later.


LÅGA BOOTS




OJOJOJ VILKA SNYGGINGAR! Boots i uppdaterad verision från Rizzo - LACK! Älskart! Dessvärre har jag liknande i skinn, så dom får överleva denna höst och vinter igen! Men nästa år tror ja verkligen den här varianten av boots slår igenom stort (som de mellanhöga bootsen gjorde för två år sedan och som hänger kvar även i år)

Äntligen har jag fått bort det mesta av spraydammet som satte sig över hela lägenheten. Satan i gatan säger jag bara! Rekommederar starkt vanlig målarfärg och pensel. Trodde det här skulle vara smartare att bara spraya dit men icke sa nicke!

Nu - dans!


KATE ALA VOGUE PARIS




KATE MOSS FÖR Vogue Paris. Snyggt med korsett/boddy tillsammans med en vippig klol. Men det allra snyggaste - för korta byxor och KLASSISKA pumps med spetsig tå! Skinnpajen och det stora lockiga håret gör hela outften mer 80-tal. Jag tänker lite på hon i grease (stavas det så?) när jag ser bilden. Snyggt!

 

NOT MY DAY TODAY


Transparant skjorta och ringar från h&m, hallsband och nitarmband från lindex, klocka (fått av syrran) det andra armbandet har jag fått i present.

ÅH DET ÄR verkligen inte min dag idag. Bad hair day, spille ut en hel kopp kaffe IGEN, som tur var det över diskbänken den här gången och inte över hela byrån. Jag håller på och spray-målar ett vinställ vitt och det är färgdamm i HELA LÄGENHETEN! (Jimmy kommer döda mig!) Hoppas det går att våttorka annars är det bara köpa nytt golv (Ja, jag har tidningspapper under! Men det flyger liksom i luften och ner på golvet, till och med ute i hallen) Sedan slutligen- det står i mitt horoskop att energitjuvar ska stjäla min energi idag och det orkar jag verkligen inte med på min lediga dag! Vad kommer här näst ?


KOSTYM BYXA



SITTER OCH SURFAR runt lite på nätet och hittar denna bild som jag bara måste visa er. Ibland vill jag bara få fram budskapet i bilden, och ibland måste jag visa er bilden OCH skriva för att ni ska förstå vad jag menar. Och med denna bild vill jag visa er hur man matchar kostymbyxan rätt.

Jag personligen är helt såld i kostymbyxan (fast det vet ni ju redan!) , gärna i lite haremstuk (större upptill och smalare nedtill), eller i rak passform (smalare upptill och lite vidd nedtill som dessa) Huvudsaken är att byxan INTE sitter för tight och att man har överdelen INSTOPPAD mer eller mindre! Helt klart höstens och vintern partyvinnare med ett par klackar till!


HÖST JACKOR





JAG HAR FÅTT en fråga vad jag tänker använda för jackor i höst och vinter. Och jag kan säga så här att JAG tänker använda många av förra årets jackor dvs, pälsen, fårskinnsjackan i biker modell, capen, rocken, trenchen, parkasen, skinnpajen, den raka kappan och så även den militärgröna jackan. Jag är även på jakt efter en kamelfärgad kappa och en beige fårskinnskappa i år. Men har inte hittat en passande ännu. Jakten fortsätter!


SILVER


GODDAG PÅ ER! Är ledig idag, så jag tog mig en välbehövlig sovmorgon, det är jag verkligen värd nu känner jag! Har inte gjort nå mer idag än att suttit framför datan och kikat igenom alla mejl, druckit kaffe och ätit frukost. En riktigt mysig morgon!
Jag är i en silver-metallic period just nu. Målade tånaglarna i metallic-mörkgrått för någon dag sedan och nu ska jag måla fingernaglarna den här nyansen av SILVER.

Later .

 

 


NYTT I GARDEROBEN



DAGENS KAP FÅR bli denna läckra, underbara, fantastiska frans-skinn-jacka från h&m (såklart!) Guuud vad jag älskar den, den riktigt skriker Liiiinda! Var lite skeptisk i början eftersom vintern snart är här, och dessutom äger jag redan en skinnpaj, eller FYRA rättare sagt. FYRA!!! What? Har jag så många? Det är ju inte det första man tänker på när man köper en ny jacka! men men..vad tusan, det är en livsinvestering (jag såg det så, för det kommer den garanterat bli för mig) sedan att det var 10% på h&m idag (oväntad överraskning) gjorde att jag slog till. Det var ödet som jag säger!

Nu måste jag äta och föna håret - sen ropar sängen!


THE DAY




PHUU VILKEN DAG. Jobb, shopping, zumba. Lite stressigt har det allt varigt. Kom hem för en timme sen!
Vi (jag och syrran) fastnade inne på jc, sedan din sko (vi skulle ju bara till h&m en snabbis), helt plötsligt var klockan allt för mycket och då fick jag stresshormonerna att hoppa längdhopp. Men vi hann in på h&m en snabbis ändå. Och det är jag riktigt glad över! Vad det blev får ni se strax.


MONDAY



ÅH HERREGUD VILKEN dag! Trött är bara förnamnet. Jag förstår inte att alla mina krafter är totalt bortblåste efter en dag på jobbet. Men men det är bara iväg och dansa. Blir både ragga och zumba. Kommer verkligen lida mig igenom det och dessutom ska jag leda zumban med mic idag.

Så här skulle jag vilja se ut idag, men nä det var minusgrader imorsen och jag fick till och med skrapa rutorna på bilen. SUCK! Nu börjar allvaret, en vinter till eller inte är frågan!

Later.

SKINNBYXOR



JAG KAN INTE säga mer än satan i gatan vad snyggt, Elin! Skinnbyxor som sitter lite löst så där och en instoppad tisha och kavaj och låga boots på det. Jag snor inspirationen rakt av och säger välkommer höst! Tänker även klippa mina toppar raka igen (som på bilden), det känns mer jag, än de flikiga som frissan klippte sist på mig.

Har precis ätit våfflor! Guud vad länge sen det var - riktigt smarrigt måste jag säga! Det är lite mysigt att springa varannan gång och hämta, och sen dela på varje våffla för att inte sitta våffel-lös! Det är kärlek det! Älska söndagar!


101010





Jag på kräftskiva i augusti.

LEDSEN FÖR DÅLIG uppdatering. Har har bloggtorka så det skriker om det, och den ger sig inte heller. Vet inte vad jag ska skriva om och då tappar man lusten..Det har verkligen varit full rulle i helgen, fullpäckad till tusen. Jag har bara tagit hand om mig själv, vilat upp mig, ätit goda middagar, drucklit några glas vin, städat, sytt, tvättat, varit på matmässa, jaa listan kan göras lång. Var även iväg till intredningsbutiker och köpte en massa nya prylar så nu har jag fixat om lite här hemma. Mycket nöjd! Nya lampan är upphängd, nu är det bara ett nytt köksbord kvar. Det känns som en nystart och jag har laddat batterierna!

Håller fortfarande på med era frågor, det tar tid när man inte har tid, skit svårt att svara! Men jag gör mitt bästa.
Hoppas ni har haft en lika fin helg som jag har haft!


BEGÄR



KOM PRECIS INNANFÖR dörren. Jobbat en hel dag, och jag kan inte säga mer än att jag snart får hjärnblödning och magkatarr..Inget känns bra just nu, allt verkar gå åt skogen . Mår jag bra? NEJ!

Så nu har jag biktat mig - på tal om nå annat. Jag är sjukt jäkla shoppingsugen. Nu tänker jag bränna pengar som aldrig förr och glömma alla energitjuvar!

TREVLIG LILLÖRDAG på er!





 

LEOPARD


JAG ÄR INNE i en leopard period. Jag verkligen älskar mönstret. Har tunikor, tröjor, scarfar, kavaj, underkläder mm i detta djuriska mönster. Måste nog sätta köpstopp för leopard från och med nu. Det kan lätt bli för mycket och uttjatat. Denna scarf hittar ni på lindex.

Nu måste jag åka iväg och dansa!
TREVLIG MÅNDAG!


SNELUGG



TJENA SNYGGINGAR! JAG är ledig idag, har haft fullt upp sedan 10 imorse, så jag har inte haft en sus i vädret att blogga förän nu.
Jag är på jakt efter ett par nya jeans, och så såg jag denna bild på klingan och blev dökär i jeansen. Jag måste bara köpa på mig flera olika jeans som sitter som ett smäck, det är ju inte det lättaste att hitta jenas som sitter bra. Just nu är jag inne på mellanhög midja, precis som klingan valt här. Snygg styling över lag också med randigt och skinnpaj. Håret gör ju verkligen susen! I like!

Later.

WORK


byxdress och bälte från h&m


BILD FRÅN I sommras, man har inget val av bilder när man inte har tillgång till sin egen data. Jag är nämligen hos syster yster i köping. Har rast från jobbet, så jag åkte hit en stund. Guuud vad jag saknar sommaren. Vill ha sol, sol, sol, SOL! ! Det blir ju garanterat en resa i vinter. Har ni nå läckert förslag ? Jag vill ha vit sand, turkost vatten och minst 30 grader och molnfritt.

TREVLIG LÖRDAG!
Nu - back to work!


FRIDAY



ÅH JAG BLIR så grymt sugen på att klippa page igen. Velar hela tiden. Kan inte bestämma mig. Ena dagen vill jag ha kvar mitt långa hår och ena dagen tänker ja: ääh jag kör! Beslutsångest AB.

Och inte kan jag vara med på dansuppträdandet ikväll heller, jag som verkligen hade hoppats på att få vara med! Jobbar ju kväll som vanligt! 4 kvällar i rad nu. Känns inte gött. I och för sig har jag missat alla extra träningar också den här veckan och förra (jobbade kväll då också) men men livet går vidare..Jag hoppas på en förändring, ska bli intressant att se hur det kommer att bli i framtiden. Åh vad jag ska njuta och se när andra får ligga som dom har bäddat!

TREVLIG HELG!
Nu - jobb




RSS 2.0