NÄRBILD

Här får ni eran efterlängtade närbild på mig! Tyvärr är bilden ej tagen idag, men så här ser jag ut på nära håll!
Håll i hatten för nu ska ja börja fixa mig inför kvällens födelsedagsfest! Vi ses på Bill&bobb gott folk! Och skål förresten!




ÖNSKEOUTFIT

Åh vad läckert! Så här vill jag se ut ikväll när jag ska på födelsedagsfest på bill & bobb. (äger redan jeansen) men hur ska ja få till helheten? Det får antingen blir over zice kavajen till eller mc jackan. Eller varför inte min paljett kavaj! som sagt det återstår och se. Nu måste jag fortsätta dagen.. Ha en bra dag allihopp! Ps. att sy om jeansvästen igår var ett projekt kan jag säga. Symaskinen krångla och jag hade inte ätit..men men till slut blev den klar iallafall och fick betyget 3 av 5. Sykurs nästa!! haha



STICKAT ÄR LÄCKERT


Nytt i butik hos gina tricot!
Hur läckra är dom inte! Satan i gatan! jag vill ha den rosa, men plånboken tillåter inte efter alla äventyr som väntar nu framöver..Perfekt att matcha ihop med ett par lack tights i höst!




JEANS VÄST

Tänkte visa er min jeansväst jag köpte på beyond retro när ja var i Stockholm sist..Ungefär så här ser den ut, eller nästan exakt så ser den ut, ska bara sy in den lite och det tänkte jag fördriva tiden med nu!



DAGENS PLAGG


Dagens plagg jag rekomenderar är ett par skinnshorts, nyinkommna från gina tricot och kostar 299kr.
Hur snygga? Jag har ett par liknande som jag köpte förra året men dom kom aldrig till användning, så jag ska nog inviga dom vilken dag som helst här framöver..



4 HÖST TRENDER

Jag tänkte att jag skulle dela med mig av det bästa..Köpte veckorevyn (brist på annat) och blev väldigt förtjust i deras upplägg av mode sidorna. Brukar aldrig köpa tidningen annars, (flera år sen sist) men eftersom ja har läst varje tidning som finns den här månaden (känns det som) så fick det bli den..så här kommer 4 stora hösttrender till er!


Hösttrend 1 -80 tal
Madonnas stil från 80-talet har återuppstått och är återigen superhett! Var inte rädd att blanda paljetter med krossad sammet - och så spetshandskarna på det så blir du riktigt retrocool.




Hösttrend 2 - Rockchict
Den rockchica stilen är inget som lämnar oss iförsta taget. Svart läder och denim tillsammans med en sliten t-shirt och nitarskapar en sexig look. Riktig Rockbabe




Hösttrend 3 - Dressad dandy
Engelska landsbygden inspererar. Den lite herrlika höststilen med platta skor, hatt och sngga skjortblusar är supersnyggt till både kjolar och byxor.




Hösttrend 4 - Folklore
Det blåser ryska vindar över modevärlden. Blommigt, kvinnligt och färgglatt är ledorden för höstens etnoprinsessa.


Nå, vad tycks?..

SKINNVÄST

Såg precis att gina tricot också fått in en variant av skinnväst. Även om västen kom sakta men säkert förra året så tror jag på genombrott i år! Den från h&m (översta) är ju liiiite läckrare än den från gina, men båda ser ända checka ut.
Köpte även en jeansväst i stockholm sist på byond retro, även den döläcker! Riktig vintagefynd!
Go, go, go...väst i höst säger jag! Vad tycker ni?






Matchas bäst över en ljusgrå huvtröja, stickad kofta eller den klassiska jeansjackan!

mera plock...

Japp, jag hade rätt. Det blev ut på stan idag! b-friend var tvungen att klippa sig så ja passa på att strosa runt lite under väntetiden..

Det blev hela denna outfit. plus ett par till lacktights (mina gammla är så slitna och matta)


Skinnväst divided, jeans BikBok, Skärp & halsband Lindex















Nu kom precis Madde & Dan över - vi ska grilla och ta ett glas vin, sen senare ska ja kanske ner till bill & bobb med en kompis..Ha en trevlig kväll gott folk!

ME LIKE

Snyggaste frisyren är också den enklaste: en fläta.
Flätorna är hetare än någonsin och kan kombineras på alla möjliga sätt.

här kommer min favorit..

En tuperad knut med flätor ger dig en cool look.
Hur snyggt? Jag verkligen älskar det

HETT I HÖST - ATT MATCHA SILVER MED GULD

Ni har väl inte missat att höstens stora trend är att missmatcha guld- och silver tillsammans!
Helst smycken, men det börjar komma in mer och mer på kläder också!
Att jag har varit en looser på det i alla tider vet de flesta redan (smycken villsäga) Blanda som ni tycker, och skapa något eget efter din smak!



UNDERBART.

God förmiddag på er! Jag sitter här med mitt morgon kaffe i största hugg. Det måste vara nå sömnmedel i penicelinet jag fick. Jag är så fruktansvärt trött hela tiden. Men idag tänkte iallafall försöka ta vara på dagen och kanske ta mig ut och göra stan osäker...
Så underbart att alla är nöjda med bloggen! Då gör jag ett bra jobb! Tack alla!


Här kommer världens fulaste bild jag hitta på fb igår.. det är sjukt länge sen..så ful men så skön så ja tänkte att ni skulle få ta del av den. Skratta högt!

Stickat..


Halordos på er! Solen skimtar fram lite då och då, Kan det vara mer underbart! Jag har lite brådis för ja ska till IKEA (igen). Jag är helt beroende av inredning så ja blir knäpp på mig själv..

Eftersom alla butiker börja fyllas med allt mer höstkläder så tänkte jag tipsa er om två läckra skönheter från H&M.
För (minst) en stickad kofta måste man bara ha! och gärna i en lite längre modell (som på bilden) som man kan mysa i hela hösten och vintern. (låter sjukt när jag säger det mitt i juli) men så e det!


YEY! Nu drar jag ut en sväng. Berätta vad ni vill se mer utav på bloggen så länge!

höstmode.


på omslaget - Natalia Vodianova - kanske en av världens mest framgångsrikaste toppmodeller




Favoriter i repris - höstmodet 09/10



Älskar paljetttights matchat tillsammans med en grå enkel t shirt (se vänsta bilden)



Hösten börjar närma sig med stormsteg - Ja det är sant!  snart är vi där igen..
Sitter och kikar i min älskade tidning - Elle. Höstmodet kan ju vara det bästa någonsin! Det mesta från förra hösten- och vintern hakar på och även vissa sommartrender fortsätter att dominera.
Höstkollektionerna bjuder på allt från skinn, läder och paljetter till skarpa färger, djurmönstrat och smycken i drivor.

Mina favoriter är..Spets & läder. Nitar & paljetter helst tillsammans- kontraster mellan klassiskt manliga och kvinnliga plagg. Figurnära klänningar med spetsdetaljer och maskulina kavajer fortsätter dominera. kombineras snyggast med sylvassa klackar. (Kombinera med den lårhöga stöveln.) Till vardags - plocka undan conversen och köp ett par kängor eller boots och värm fötterna i.

Långklänning & mc jacka tror jag kommer bli en riktig hitt - allt Kate moss gör, gör vi sägs det!
Jag instämmer med gummistöveln - ja jag är stolt ägare till ett par svarta gummistövlar med snörning. Skit bra när det regnar ute och man vill vara torr om tassarna! Bästa investeringen ja gjort kanske förutom mina gymskor!

hjälp mig!

Hej på er gott folk..Vad gör ni en dag som denna? Själv sitter man hemma och är sjukskriven, rastlös och totalt trött & deppig för att vädret har varit så här satans dåligt hela JULI, hela min semester!!
Idag är en sån där slö dag när man inte gör nånting. Orkar inte ens gå utanför dörren. orkar inte göra nånting här hemma heller, orka laga mat. usch..Ge mig energi nån!!

Inte nog med det  jag måste ha er hjälp mina kära läsare. 8 aug måste jag ha sovplats för 5 pers i Göteborg och alla hotell och vandrarhem är upptagna! Det finns
EN husvagnsplats kvar på nåt campinghak alltså hahahha vad gör man? HJÄLP mig!
Vad kan ni rekomendera?



Här kommer en grå/silvrig fransklänning från h&m som ja fynda på rean redan i sommras
98kr  bara, snacka om KAP! vet inte när ja ska inviga den bara..
Tänkte matcha den med en svart kort kavaj och svarta klackar!

100 inlägget.

Gud vad tiden går fort, det här är 100ande inlägget!
Semestern är slut! 4 veckor har redan gått, regnat bort med andra ord. MEN, jag blir sjukskriven denna vecka pga en otäck bakterie som inte vill ge sig! Suck vad irriterad man blir, förlorar så mycket pengar. Och vädret är ju inte heller nå att hurra över! men men nu e det som det e! blir samanlagt 5 veckors ledigt.

Nu - bio med b-friend och vänner, public enemy. Hoppas för guds skull att den är bra!


Är det någon som har provat på den nya locktången från babyliss som man bara behöver dra genom håret? Jag är lite sugen på den men är osäker på om det verkligen är så smidigt som det ser ut att vara?



GÅRdagens.

Gårdagen bjöd återigen på fest. Tack Annelie & Tomas för en super trevlig grillkväll och Rock kväll på hantis!
Jag hade skiiiiit kul och ja hoppas ni också hade det!





Volangkjol gina tricot, linne monki, nitbälte & kavaj gina tricot, skor din sko





Jag & Annelie!

en helg i köping.

Jaha då är man hemma igen efter en helg i köping. Har hälsat på syrran och hennes sambo, mamma, farsan, mormor och min vän Annelie! Det har bjudits på mat överallt! Tusen tack till er mina änglar!


Fredagens outfit.

spetsklänning bikbok, skinnjacka divided, skor din sko, väska h&m



Mamma bjöd mig och jimmy på mat på grekiska, underbart gott och trevligt ställe!

Nitarmband bikbok & h&m (egen kombination)



Lindas sambo jobbar på greken så hon kom förbi med hennes nyfödda son - åh så söt han är!!
Älskar verkligen små bebisar! Man blir ju sugen när man håller i dem, men det får vänta några år!
Det kommer när det kommer som J säger..Det kommer när man e mogen för det som mamma säger!

h&m höst

Just ja, har glömt att skriva att H&M höst kattalog damp ner i brevlådan i tisdags. Ingen har väl missat ?
Har precis kikat igenom den, men what?? säger jag.. bara skit. Åh så besviken ja blev. Jag lägger ner kattalog och internet shoppa nu. Det finns mycket bättre och snyggare grejer i butik. Plus att man slipper returera om det inte passar och man får känna på kvallen liksom..

Trots dagens diss för H&m kattalogen så hissar ja denna pastelliga mintgröna håliga kofta. Lager på lager känns fortfarande hett. och massa hallsband och armband på det så blir det prima!



Liknande kofta i ljus korall blev min när ja va i stockholm sist. Älskar färgen. Perfekt att ha kyliga sommardagar som denna till bara jeansshorts eller tights och passar även utmärkt i höst (bilden högre upp)
Koftan kommer ifrån gina tricot och jag kan rekomendera att köpa en strl större så den blir stor och skön, lite over zice över det hela. I like it.

gårdagens middag

Gårdagens middag var super trevlig,  det bjöds på fint väder dessutom. Grabbarna åkte ring efter båt och vi tjejer titta på och blev myggätna. åh det är sånt fint ställe, kolla in utsikten bara! Massa blommor överallt en och enorm veranda.



Hålig rosa tröja Brandtext, klorblekta jeans BikBok, skor din sko


Sommar fin frissyr, inbakad skruv i luggen, och en låg bulle på sniskan

veckans kap.

Goddagens på er! Jag hoppas ni har haft en bra dag hittils. Själv tog jag sovmorgon till 11 sen vidare till IKEA, köpte en ny bäddmadrass till sängen. Får så satans ont i höfterna av den hårda vi har. sen blev det ju såklart lite smått och gott när man går igenom, vem kan motstå liksom?...Nu håller jag på och tvättar och städar. Imorn bär det av till köping för middag och fest på lördag med min saknade Annlie! såå underbart!



Jag verkligen älskar rea! Fyndade dessa chicka skor med både fransar och nitar på dinsko för ynka 99 kr.
Och tightsen med nitar, också på rean! 99 kr från bikbok..Såå klockrent!


dagens.

Gud vilket fint väder det är ute! Solen lyser och himlen är blå! kan det vara 25 grader!
Kom hem från stan för en stund sen..Blev luch på waynes uteservering, underbart god mat där! Kan verkligen rekomendera detta ställe! Sedan vidare in i reahysterin. Det blev ett par klorblekta jeans som jag spanat in ända sen i våras men nu slog ja till när det var 50% på dom! Riktigt kap måste jag säga! Hett & rätt!

Ne nu ska hela ligan hem till Helen, hon bjuder på middag ikväll! Riktigt trevligt!


Magkort tröja - slitna jeansshorts. Båda från gina tricot
Många undrar vart mitt armband på vänsterarmen kommer ifrån, men tyvärr vet jag inte det själv. Köpte det för flera flera år sen och är egentligen ett långt halsband som ja bara snurrat på handleden.

Onsdag.

God mogon eller god förmiddag kanske man ska säga! Äntligen är detsol ute idag! Vi får se hur länge det varar ?
Syrran är här i stan, hon är hos frissören för tillfället så ja måste skynda mig ner till henne för vi ska strosa runt på stan och kika..Satan i gatan vilken dålig film vi såg igår, trots att ja somna alvägs så hann ja tröttna. I´m too old for this shit heter den och rekomenderar den verkligen inte!

schyssta glajjer Danne vann på grönan...




Ja & b-frind strosar runt på söder

Dagens köp.

Nu e vi äntligen hemma igen efter två dagar i storstaden. Det blev grönan igår plus lyx middag på kvällen. Idag har hela dagen bestått av shopping. Det är fortfarande rea-hysteri, men några kedjor har fått in höstnyheter.

Nu blir det tacos och film mys med b-friend och vänner!


Dessa nitboots blev ett av dagens köp. Kommer från DinSko

STOCKHOLM nästa

Eftersom vädret är som det är så kan man varken bättre på brännan eller glassa  en båt. Så därför kör vi en impulsgrej IGEN. Mitt älskade stockholm! Vi (ja, b-friend, danne & madde denna gång) drar 9 imorgon bitti så vi e där till 10. Shopping väntas, bara strosa runt och glassa i SOLEN (om man ska lita på smhi & yr) Fast det enda som skiljer denna gång mot förra veckan är att vi ska bo på scandic på söder istället för rica i gamla stan.Det blir fett najs! Massa vin och skratt, sen grönan på tisdag! (om grabbsen får bestämma) jag blir spyfärdig bara jag tänker på det! Hellre drar man ut i skärgården och glassar...vi får se vad det blir. Det blir nog ett pari om den ;)


Önske outfit !




semesterväder..

Alltså excuse me..vart är solen?? varför regnar det jämt och hela tiden?? Hela min semester! har en vecka kvar och kolla vädter nyss = regn hela nästa vecka också!!! what?? mörkt, kallt och dystert. Precis som höst. Inte blir det gotland heller, satans regn!!!! Sista minuten resorna är skyhöga, dåligt väder = alla vill dra iväg, resorna har dom dragit ner på för att världen håller på och kollapsar ekonomiskt. vädret har också kollapsat! 7000 spänn för en sista minuten till turkiet (2 sjärningt hotell och inte ens i Alanya) hallå.. turkiet ska inte kosta mer än 4 lax. Nej nej, det får vara! Vi var ju i Afrika i april och i aug blir det barcelona! Det får räcka! Sen hoppas jag verkligen på thailand i vinter älskling!!

Så här är väder utsikten idag från vår ballkong!

en helg i saxe.

Jag är ledsen över att jag inte kan ge er den uppdateringen ni är värda, det är så satans irriterande att vara utan internet vart man än åker. mobilt bredband kanske ?

Har precis kommit hem efter en lugn och skön helg med mina nära och kära i saxe (maddes sommarstuga) Gud vilket charmigt ställe. Riktigt lantigt med utedass och gasolspis, vatten i dunk och kokkaffe. 15 meter ner till sjön, utsikt att drömma om! Jaa det har varit en fantastisk helg med massa grill, vin, skratt, kortspel och bad!

Här kommer lite bilder...

Jimmy min älskling e fiske sugen som vanligt!


Massa tidningsläsning om höstens mode blev det också!


Och Jimmy läser om båstad!


Bröderna fixar med båten - den var vattenfylld ända upp!


Massa bad blev det såklart också - plus massa spänn.
Som ni ser ligger bryggan under vatten - snacka om att det har regnat! men vi trotsa det och bada glatt.


Min rosa paljett bikini - köpt på H&M


Ja & Madde förbereder middan med min poppulära potatissallad..


På mig på landet har jag tights med dragkedjor och overzice t-shirt med "wayfarer" tryck. Båda från gina tricot.

Barcelona...

Barcelona resan är bokad och betald... yeah, kan inte bli bättre! 20 aug drar vi!







Norge.


Äntligen är vi hemma från Norge! Visst, det är skönt att komma bort också, men.. borta bra men hemma bäst som man säger.. Vi har verkligen levt ett lantliv i 5 dagar. Sommarstuga med ute dass, ingen dusch (tvätta sig i sjön) mm.. det har ju en charm i sig men jag är en stadsbo ända in i själen känner jag!

Här kommer lite bilder...


Första 2 dagarna var det kallt..men inget hindra grabbarna från att åka ut och fiska. Vi tjejer brassa på min lilla kärleksgrill och grilla korv och drack öl.. vist e den frän?!!



dom var arga...



Massa grill blev det, dag som kväll. Mysigt



Vid middagsbordet på kvällen...



Solen kom, så vi tog vara på dom timmarna...



rosé på kvällningen..



skål!



ännu en fin dag - ut och sola på klipporna



vi i båten



my b-frind fiskar (lägg märke till hans snygga shorts som jag har valt ut) keep it short



alla vi på klippan - grill & öl



b-friend var tvungen att ta ett dopp i havet (alla andra torska)



mera sol. I love it.



Det var den resan. Hoppas på bättre väder nästa år...sol alla dagar tack!
Det som räddade hela resan var att jag tvingade alla att åka in till kristiandsand (närmaste storstad)
Bara gå runt och kolla i hamnen, strosa runt i stan och bara vara..tog en sen lunch och en öl på uteservering, solen lyste och alla tyckte till slut att det var en bra idé att åka in till stan ett par timmar!

Nu sticker vi till Norge!

Sista inlägget, hann tyvärr inte köpa mobilt bredband (eller jag fick inte köpa för Jimmy, för vi ska ju vara på landet och ha semester) i och försig har han rätt i det så det blir inget bloggande på 5 dagar. Skönt att bara koppla av och njuta av livet. Åter på torsdag kväll/fredag morgon. Ha en underbar helg och vecka på er för det ska ja försöka ha!


Här får ni en liten tjuvtitt på höstens trender...hoppas det glädjer er under dessa dagar!





Ny frisyr!

Här har ni min nya frisyr! Klippte bort 1 decimeter, det var så slitet. Egentligen ville jag klippa lite till så det blev en lite längre page men ja vagade inte..vad tycks??




Om 2 veckor blir det förändring igen... jag väntar bara på posten..lalalala..

Ha en trevlig dag allihoppa. Nu snart ska vi (alla som ska till Norge) samlas på ICA MAXI för att handla för 8 pers i 1 vecka.


veckans kap.

Goddagens på er! Vad gör ni en dag som denna? Jag håller på och tvättar för fullt. Vi åker till Norge imorgon, hela gänget - kommer hem på torsdag eller fredag. Jag ska försöka hinna köpa ett mobilt bredband så ja kan blogga lite där också för ja tror inte vädret kommer vara så bra alla dagar! Dem lovar sol på tis och ons iallafall..bara att hoppas!

här kommer veckans köp...
Prickiga shorts, H&M
plattå gladiatorskor, din sko












Och denna läckra väska från zara. T-shirt från gina tricot (gammal)

syster på besök

Vart är sommaren liksom?? I stockholm var det iallafall sol men inte så värst vamt inte.
Nu ska ja in i en dusch sen blir det tacokväll med Jimmy och hans familj plus Madde. Mys pys.

Efter att vi kom hem från Sthlm igår så kom syrran på besök. Vi grilla, drack vin sen tog vi en taxi ner till bill & bobb och efter det blev det tabasco. Jätte mysig och lugn kväll..



In the taxi. Jag, syster & Janina !





Har på mig
Marinblå chinos från gina tricot, vitt transparent t-shirt gina tricot, jeans skjorta JC, skor pepperoni, väska zara


Puss puss älskling! Jag älskar dig!

håret har jag bara flätat en inbakad i luggen och en bulle på sniskan nere i nacken. jätte lätt och hett.



Ja & Sara med en natchostallrik med salsa. Finns inget godare!



Bill & bobb



Syskonkärlek !



Runda av kvällen med en drink på tabasco

Stockholm

Spontan resa till Stockholm med b-friend, Janina & Pierre. Tog in på ett läckert hotell i gamla stan...shopping, mys, restauranger, fest och SOL =)

Jag & b-friend strosar runt i gamla stan...

Har på mig
tights från gina tricot. over zice skjorta second hand, skinnjacka H&M, skor från ryns, väska kapphal


Jag & Janina. Här stannar vi till mitt i shoppingrundan för ett gals vin/drink



På hotellet - är på väg till flottaste restaurangen. Hummer & oxfile. Notan vill ni inte veta.

Har på mig
Stentvättade jeans med hög midja och spetsboddy båda från gina tricot, over zice kavaj cubus, väska zara
(dagens köp)


Jag & b-friens tar en cosmo och GT



Janina, Pierre, Jag & Jimmy tar en drink innan middagen..




På väg hem igen - hela outfiten. I Love stockholm, vill flytta dit!!!

46 års fest

I lördags var det fest för hela slanten. Linus & Hedda firade 46 år tillsammans.Först förfest i hamnen sedan vidare ut med Tor (räkbåten) Vi var 44 st i vårat sälskap, det säger ju alt. Sedan efterfest i nån lokal. Åh jag hade sååå kul! En av de bästa festerna nu i sommar! Kvällen avrundades med en hamburgetallrik på vega. Ni kan ju bara tänka hur dålig jag var igår, men bilderna kom ut ändå. Bättre sent än aldrig.

Förfest i hamnen


Födelsadagssyskonen!


Grabbgänget


Jag & Oscar - åh vad han har det bra!



hahaha bästa trubbaduren! klockren!



mer folk.




Jag & min älskling!

Helgen.


Här kommer lite bilder från i fredags - power meet.



Förfest hos Micke & Sofia i hamnen innan vi gick ner och satte oss på stan.


Härligt värre. Hela gänget på gräsmattan.





sen börjas det hahahavad fula vi är!




Dagens outfit

Om solen stannar kvar så blir det denna outfit idag/kväll. Byter dock ut sandalerna mot klackar senare ikväll.
Vad ska ni göra ikväll då gott folk?




Sommar 09

Det har varit så mycket på senaste tiden. Har inte haft en helg ledig sen i april. Först Afrika, Kusinens Studentfest, Midsommarfest, massa grill partyn, Mickes 50års fest, mera grill och fest..

Det är även fullspäckat chema nu i sommar...

Imorn har Linus & Hedda slagit ihop och kör 46 års fest (Linus 24 och Hedda 22) Det blir förfest hos Linus farsa nere i hamnen. Sedan tar vi räkbåten ut och partar sedan "efterfest" i stan.
så här löd det senaste mejlet:

Ämne: Fest
Halloj!
44 pers blir vi på lördag. Riktigt bra uppslutning.
Ville bara meddela att efter det att båten anländer till kajen, så har vi fått lov att vara i Andrés lokaler på sigurdsgatan... så om vi vill så fortsätter festen där, vilket vore grymt. Hedvig och jag har styrt upp med tilltugg mm som kommer finnas där. Där finns även musikanläggning, TV, toa, kök, kyl/frys mm.... Så ta med dricka så det räcker natten ut!!!!!! :D
Ses snart !


På måndag skulle egentligen ja & b-friend åka till gotland/visby men skjuter upp det till v30 pga vädret. Vi funderar på en sista minuten till Grekland istället? annars åker jag ner till min kompis Louise i Göteborg.

Sommar Norge har blivit en tradition. Dit drar vi v 29 hela gänget som vanligt, blir där ca 1 v

V 30 blir det gotland för hela slanten

8 aug drar vi ner till göteborg en weekend och går på MADONNA!

22 aug drar jag & syrran till barcelona och shoppar och hälsar på Daniela!


Ni kankse undrar hur ja har råd med allt detta - det undrar jag också! ska man spara, investera eller slösa? Ja tycker vi kör på det sistnämnda i sommar iaf!

Här kommer lite bilder från Norge förra sommarn!










Min nya granne!

Åh vad glad ja blir! Erika min vän är min nya granne! trrååkigt! Gud så kul vi ska ha, vi tränar och dansar ihop, du är min frissör ja du bor huset brevid!

Jag har 3 förslag ikväll: antingen ska ja hem till Erika och grilla och parta, eller så ska vi umgås med krille, karro och ligan, blir väl också grill kan ja tänka mig (om vädret håller) och alkohol förstås. Eller så umgås ja med mina jobbkollegor (gamla klasskompisar plus fler) som ska komma hit. åh vad jobbigt, ja kan inte bestämma mig.




Dagens rekomendation.

Eftersom det är många som undrar vad jag använder för brun utan sol, så kommer den här!
Den är varken gul eller orange utan snyggt brun. Jag har inte blivit flammig eller fläckig alls. Dock är jag noga när jag smörjer benen (alltid vanlig lotion innan). Dessutom luktar den gott! Det är ganska ovanligt för bus-produkter som har en tendens att lukta äckliga  sura kemikalier. Används nästan dagligen (de flesta vet ju att ja är livrädd för uva och b strålar) i solen använder jag alltid solskyddsfaktor för att inte bränna sönder mig och se ut som en söndersolad afrikan och sedan börja flaga.

Så dagens rekomendation är att alltid skydda dig i solen och köra på en bra "bus" istället så håller du din hy ung och fräsch med en shysst solbränna. Vem vill ha rynkor på hela kroppen när man är 40 liksom?


Kostar ca 60 riksdaler på H&M, KICKS, ICA och liknande butiker. Skitabilligt och prisvärt!


GÅRdagens.


Sommartider hej hej! vart tog solen vägen? Vakna 8.30 av att det åska som bara den och regnet bara öste ner! Suck!
Jag har en rolig beundrare här på bloggen så ja nästan dör av skratt, det är så roligt att läsa dina avundkommentarer som det ligger såå mycket dåligt självförtroende i. Liksom vem skriver en negativ kommentar (och försöker trycka ner en?) Det måste vara en jävligt ostabil person som bara känner avund så det skriker om det.! skärpning! Upp på benen igen och ta vara på livet! Stör du dig på mig så behöver du inte läsa! Jag tror jag vet vem du är!

Här kommer en gårdagens iaf! Sol & bad ute i VAD. Det lär ju inte bli mer av det den närmsta veckan. SMHI lovar regn hela nästa vecka!

Vit paljett bikini H&M, solglas, wayfarer


sommarmode

Gud vadvarmt det är. Jag avlider snart! Skönt att solen är borta ett tag.
Min sambo försöker tvinga med mig och fiska ikväll haha.. Vad ska ni göra ikväll?

här kommer lite snygga modebilder inför sommarn! Ps. glömm inte hatten!


Mycket hattar, randigt, jeans shorts, skinn (trots värmen), transparenta tyger lager på lager och markera midjan för dom som inte har hakat på det senaste: ha skärpet löst hängandes på höften!

Ne nu måste ja kila vidare, ha en underbar kväll!

vill ha!

Hur läckra är dom inte!! Lovely dreams. Fanns på dinsko men är tyvärr slut. Har åkt landet runt nästan för att hitta dem men icke!



gårdagens.

När solen lyser så blir det  inte många timmar inomhus, men ja försöker slänga in ett inlägg så fort ja kommer åt en data.

Var ute och badade i VAD gropen hela dagen igår. Otippat nog så krånglar bettan, så nu har ja ingen bil. Hon vill inte starta. Vad gör jag för fel ? Så Danne kom och boxerade oss in till stan igen. Tusen tack sötnos! Pappa ringde igår och sa att min mersa som ja ska få snart är klar wiiie så då blev man ju genast gladare! Världens bästa pappa!

Efter badet blev det en skön sommarkväll med grill och rose hos Thomas & Petra. Så trevligt!

Ha en fortsatt skön dag mina läsare! Ni blir bara fler och fler! Underbart att se!



skönaste outfiten Cykelbyxor & over zice t shirt. Knut på huvudet och ray-ban (äkta såklart)

semestern har börjat.

Min semester började i måndags. Ja hann bara komma till jobbet sen va ja tvungen att åka till läkaren sen hem och sjukskriven 1 vecka! Tur i oturen kan man väl säga. Har semester hela juli, hela 4 veckor! Det är massa skoj som står på chemat bla. 46 års fest på lördag, Gotland & Norge!




Ja, b-friend

RSS 2.0