HAREM



JAG VERKLIGEN ÄLSKAR dessa byxor! Har nu även köpt ett par i svart, (det kanske jag redan har berättat?) Tänkte invga dem i lördags, men sen kom den blåa himelen fram och då åkte kjolen på. På tal om lördagen, jag har ju lovar er att lägga ut bilder, men det blir inget utav det. Hittar inga bra, alltid någon som blundar eller så är det bara olämpligt pga av olika anledningar.

Nu blir det en snabbkaffe innan dansen.


SATC




KOLLA IN Klingans och Collans Sex and the city plåtning. Snygga bilder!
För övrigt är jag som sagt ledg idag, har ju 12 dagars semester. Så jag håller på och storstädar, tvättar och poppar musik för fulla muggar här hemma. Endast två dagar kvar sen åker vi till Rhodos, wooohooo! Underbart.


MORSDAG



SITTER HOS SYRRAN och poppar musik. Ska strax åka och till mamma och fira morsdag med grillning. Underbart att solen lyser. Fick inte till en outfit bild igår, lätt hänt att man glömmer när man har kul. Tänkte lägga ut lite bilder under kvällen senare ikväll.

TREVLIG MORDAG!

GÅRDAGEN









GÅRDAGEN BJÖD PÅ fest, regn, skratt, dans, rosevin och utgång. Idag mår man verkligen somman förtjänar. Nu måste jag fortsätta fixa mig för det väntas fest ikväll igen. Förresten, resan är bokad och betald. Det blir rhodos på onsdag. wiiiiheey.

Trevlig lördag .

PARTY TIME



SÅDÄR JA, DÅ har jag jobbat klart för idag, har semester i hela 12 dagar nu. så jäkla underbart så det finns inte. Så detta ska firas hela helgen kan jag säga. Ikväll blir det party med brudarna för hela slanten. Men först en dusch.

Trevlig fredag!


HUVUDBODNAD



FARLIGT HETT MED sjal på huvudet, precis som på bilden. Annars kan man ha en turbanliknande huvudbonad på beachen för att skydda håret. Är övermätt av potatsmos och fläskkottletter, älskar husmanskost. Nu måste jag packa inför helgen - en helg i köping väntar (cityfestivalen) Hoppas på massor av skratt och underbara människor..


HA BEGÄR



DETTA ÄR JAG sugen på: Ett nytt halsband, en blommig byxdress och en grå bommulsklänning. Men måste verkligen tänka över mina inköp nu, det har blivit ganska mycket på senste tiden. Sen ska jag ju utomlands också, man kan ju hitta ett par fynd där också. Usch jag är så trött, vet inte om jag orkar dansa ikväll, är totalt slut efter gårdagens after work. Ska ta en powernap nu så får vi se om jag blir piggare.

Later.

 

 


TORSDAG




KOM PRECIS INNANFÖR dörren, lång dag på jobbet idag. Men imorgon är sista dagen sen har jag semester i 12 rackarns dagar ! Kan inte bli bättre. Har inga färska bilder heller så jag bjuder på lite suddiga mästerfotografsbilder från i lördags när vi spelade kubb som slutade i tragedi (JAG råkade kasta kubbpinnen på min älskade syster och hon började störtblöda och fick ett jack mitt i pannan, som tur va behövde hon inte åka in och sy) FÖRLÅT än en gång. Usch vad jag skäms!



NEDRÄKNING



KOM HEM TILL Sara för en stund sen, tänkte lägga mig och vila efter jobbet/innan after worken. Men som vanligt ringer telefonen hela j-vla tiden och sen måste jag springa upp och kasta ut pengar, sen ringer det på dörren. Alltid när jag vilar. Aja nog om de. Nedräkningen har börjat, endast två dagar kvar sen har jag semester i 12 dagar. Jag och syrran ska åka iväg och ha lite försemester tänkte vi. Har ni något smultronställe att rekomendera ? Det lutar åt Rhodos (se bilden) om ni inte har nå bättre förslag.
Nu måste jag in i en dusch.

 

 


LOPPIS

 



I LÖRDAGS VAR det strålande sol och 30 grader varmt i solen (genligt farsans termometer) så efter att vi vaknat och hunnit solat lite på balkongen så cyklade vi ner för att köpa kött för kvällens grillning och tog en sväng förbi bakluckeloppis, inge vidare som ja trodde. Hade inte med mig nå kläder som passade för denna värme så ja roffa åt mig i syrrans garderob. Jeansshorts från gina tricot, t-shirt vette tusan, skärp h & m, fransväska vet ej. Mina converce och Ray-ban solisar.

Nu måste jag packa lite för morgondagen. Blir after work med jobbet. Så jäkla drygt att inte jobba och bo i samma stad. Man bor i en resväska.


FREDAGENS OUTFIT








SOM NI VET glömmde jag kamerasladden hemma så kunde inte föra över alla bilder, men det gör ju inget att de kommer så här i efterhand. Fredagen bjöd på fint och soligt väder, vad passar inte bättre då än att köra på barbent och kjol. Så här såg jag ut i fredags.
Skinn/mocka kjol från H & M, mönstrat linne från gina tricot, hallsband Lindex, ring köpt i barcelona, armband lånade av syrran (glömde allt hemma)

Nu måste jag åka till jobbet. Ha en bra dag!


HELGEN







HEJ OCH HÅ. Vad tiden går. Nu kommer äntligen bilderna från helgen upp. Vi startar med fredagen. Då var vi pch åt mat och tog en öl på grekiska. Så underbart att sitta på en uteservering med vännerna och bara njuta.

 

 


SACT




SÅ JA, DÅ var man hemma igen, nyduschad och extremt trött och utmattad. Ska ta nå att äta och försöka hålla ögonen öppna till den svenska dokumentären Sex and the city 2 i New York. När Sofi Fahrman hänger med bakom kulisserna. Bänka dig framför TV:n och zappa över till TV3! Och missa inte premären på bio på fredag!





MÅNDAG



SATAN I GATAN. Förlåt för dålig uppdatering, igår jobbade jag till 21 och när ja kom hem så gick ja och la mig direkt efter helgens partyn. Nu går det undan. Vilken stress. Har jobbat som vanligt idag (till 16) sedan iväg och köpte ett par converse till dammråttan och lämta tillbaka de de beigea byxorna (bilden) behöll de svarta. 99kr snacka om KAP. Skulle hellre vilja ha de beigea men de satt inge vidare bra. Nu har ja slängt i mig mat och måste iväg till dansen. Hinner inte slappa nu för tiden. Fullt ös hela tiden..

Later.


SATURDAY



SOM NI VET är jag i köping hos mina bruttor i helgen och glömde naturligtvis min kamerasladden hemma. (jag som har massor av foton att visa, men för göra det sen) så jag bjuder på lite cambilder från igår kväll när vi förfestade hos Emma. Nu måste jag kila, blir grillning, öl och brännboll ikväll.


TATTO








KOLLA IN SYRRANS nya tatto. snygg eller hur? Snacka om egen. "Familjen i mitt hjärta, tankar och själ"
Nu måste jag börja fixa mig, ikväll väntas middag med tjejerna och fest. TREVLIG FREDAG!


FRIDAY




ÅH JAG SKULLE kunna göra i princip vad som helst för denna outfit ikväll. Dum som jag är åker jag till köping med bara kort kjol och byxdress på tro om att det skulle bli varmt. Åh jag blir så arg, måste rota igenom syrrans garderob och se om ja hittar nå liknande. Hinner verkligen inte åka hem och hämta. På tal om bilden så köpte jag likadant halsband igår på h&m såg jag nu.



later.

 


DAGENS OUTFIT


Levis shorts, beyond retro, transparant blus gina tricot, solbrillor och väska köpta  barcelona, skor converse.


DÅ HAR MAN dansat 1,5 timme och sprungit 5 km i skogen. Så nu sitter jag här nyduschad och mätt. Ska bara föna håret, sen sova. Ska upp 5.30 imorgon och jobba. Hoppas ni har haft en bra dag! Natti.


PAUSE


Sara & Annelie

SÅDÄR JA, KOM precis hem från dansen. Dagens outfit kommer senare. Nu ska jag och Sara ut och springa. Hon ska sova här inatt. Trevligt värre!


Later

HALV OUTFIT




SÅDÄR JA, NU är jag redo för att möta upp Sara & Annelie. Ska iväg på stan en sväng och kika lite, hörde subway! Mumms! Drar iväg till dansen direkt sen, det ligger ju på stan. Ska försöka få till en hel outfit bild sen! Kör på shorts för första gången i år (om man bortser från barca resan) tänkte att jag inviger dom plus de nya conversen för det är 34 grader i solen på min termometer. Välkommen härliga sommar!

Later.

COCCO



Råläckra ringar, precis i min smak. Jag har verkligen fastnat för den tuskosa trenden. Silvriga smycken med turkosa detaljer är hur läckert som helst!


VILL HA !



SITTER OCH DRICKER mitt morgonkaffe i vanlig ordning när jag är ledig. Har gjort iordning ett litet kollage med 5 saker jag bara måste ha! Den mönstrade kjolen kommer hem på posten snart. Bootsen känns lite höstiga men är ett par klassiker som håller jämt!


INSPIRATION



DAGENS INSPIRATION kan jag lugnt säga. Så här kommer jag garanterat klä mig i sommar. Har dessutom beställt liknande byxor och skor från h&m. Jag är helt såld i beige nyanser från topp till tå nu. Vill ni hitta mer inspiration. Ta ett titt HÄR vettja..
Annars då? Joo jag har tryckt i mig en hamburgetallrik strips, farligt, farligt. Men det är jag värd känner jag. Nu ska jag måla naglarna och tå naglarna.

Tjing.

OVER ZICE


Kofta från modekungen.se


JAG MÅSTE INFÖRSKAFFA mig en overzice kofta i denna gråa färg. Så skönt och mysigt på sommarkvällarna men främst att åka i till jobbet varje dag. Det är inte så jätte varmt tidigt på morgonen och sent på kvällen så den här skulle passa utmärkt. Vad gör ni idag? Jag sitter fortfarande och poppar musik, äter en banan och dricker blåbärssoppa haha vad löjligt det låter, men det är super gott. Har ingen lust att laga mat till en person eller äta ensam så det får duga. Nu regnar det ute också, kanske blir en joggingrunda ikväll iallafall. Återstår och se.


DANCE


JAG HAR JU lovat att visa er lite bilder från min dans och här kommer dom. Snälla, söta Malin tog med sig sin system kamera och fotade oss. Tack! Killen på bilderna är våran danstränare, och jag har beiget linne och knut på huvudet.









MEDALJ





JUST JA, HAR glömt att visa er min fina medalj från vårruset igår. Jag är så stolt över mig själv att jag gjorde det och det kändes så jäkla skönt att passera MÅL linjen, precis som på tv. Om vi tänker 1år tillbaka hade jag inte klarat av och sprungit hela rundan, och igår GJORDE JAG DET. Helt otroligt vad 1 års träning kan göra. Det kändes som att jag hade 80-90% av folket bakom mig när ja kom i mål, sprang om många under loppet så det kändes skitbra att vara bland dom första. Det kom in folk i mål- linjen när vi satt och hade picknick till och med..Bra kämpat Linda! Nu är jag riktgit taggad för dansen, ska bara fokusera på det nu. Det går inte att köra flera saker samtidgt och lära sig olika koreografier med både dans och gympan. Belöningen för allt slit får ta-mig-fan vara conversen!


DAGENS KÖP





KÖPTE NYA CONVERSE idag. Har letat efter ett par överallt, men det är slut överallt. Vill ha ett par låga (såklart!) och idag efter jobbet sprang jag in på skinngubben i köping (Annelie hade skvallrat att det fanns där) och där står mina 36or och väntar på mig. Enda paret så dom var nog meningen till mig. Dock kunde jag inte köpa mina UTE-joggingskor som jag hade tänkt. Här prioritetar vi hahaha, fyfan så man är! Passion for fashion, varför kommer alltid hälsan och jobb efter? Det är egentligen DET man ska prioritera i första hand. Man börjar ju bli dum på riktigt.


LÄSNING





HAFFADE SOFIS MODE på hemvägen, ja plöjer både elle & glamor ganska fort efter att dom dampt ner i brevlådan. Så nu ska jag lägga mig i soffan och läsa och njuta av att jag slutade 12 idag och är ledig imorgon!
Snart ska ni få se DAGENS KÖP. Lalalala, jag är sååå nöjd så jag vet inte vad. Snart, snart..


NYTT I GARDEROBEN




HÄR ÄR MINA nya-gamla skor kanske man ska säga? Köpte dom i vintras (från dinsko) med invigde dom idag. Fyndade även dessa tights på h&m´s rea. Snacka om kap, 74.50 bara haha skrattretande. Sitter och lyssnar på dansmusiken vi ska uppträda med, den måste gå in i mitt huvud. Jag är verkligen inte van med salsa och rumba musik. Det är rätt bra musik ändå, speciellt raggaton, jäkligt mycket ryttmer. Här snackar vi dansmusik.


I MÅL




KOM I MÅL 31,5 min. Hade ju satt mitt mål på 30, så det var riktigt nära men jag får skylla på alla som stod i vägen och inte kunde starta snabbare och som sprang framför mig och stannade hela tiden. Jag & Anna sprang hela vägen, fy satan vad vi är bra! Vi var nog bland de 10%-20% första i mål skulle ja tro. Det var inte lika jobbigt som jag trodde, hade jag vetat om sträckan hade jag nog tagit i mer. Vågade inte ta ut mig till max när jag inte viste hur långt det var kvar. aja uppvärmning för tjejmilen or what? haha..


VÅRRUSET



STARTNUMMER 1510. Japp, japp, jag är laddad. Jag sitter här och väntar in kockan sedan är det bara att ge sig av. Ska springa vårruset, 5 km. Mitt mål är 30 min och det är liksom ett lågt "mål" för att vara mig, men jag ska försöka ta det snabbare. Hungrig är jag också, men det känns lite för sent att äta nu, vill inte få håll. Så det får bli ett äpple och nåt mer?

Någon mer som kka springa? Wish me good luck!




NYTT I BADRUMMSSKÅPET



KOM PRECIS HEM från jobbet. Blev lite shopping idag också. Köpte hudvårdsprodukter (ögoncreme, rengöring och ansiktssalva) av MARY KAY, så nu är jag pank resten av månaden. Men ska man vara fin får man lida pin som man säger. Jag är mycket nöjd iallafall. Älskar Mary KAY´s produkter, dryga är dom också. Kan starkt rekomendera!





SPETS



GODDAG PÅ ER. Gud jag är totalt slut idag efter en hård helg. Hur ska jag orka kämpa mig igenom ett danspass om 2 timmar? Sitter och poppar musik och tar det allmänt lugnt. Egentligen skulle jag behöva ta en siesta men det hinns inte. Måste äta nå innan träningen. Och på tal om bilden - så är jag totalt frällst i vit spets. Att matcha med brunt och beiget som på bilden är ett plus i kanten. Snyggt!





GÅRDAGENS OUTFIT





GÅRDAGENS OUTFIT BESTOD av en vit spetsboddy (ny!) från gina tricot, mönstrad kjol (ny!) från h & m, Skor (Nya!) Nelly, väska zara, kavaj gina tricot. ring h & m, Skinnjacka från h & m, användes dock aldrig.

Hoppas ni har haft en fin söndag!


GÅRDAGEN





SOM NI REDAN vet bjöd gårdagen på födelsedagsfest. Väldigt trevligt. Blev lite väl sent inatt så jag är riktigt trött idag. Har trots allt hunnit med en annan födelsedagsmiddag, många som fyller år nu. Lika trevligt är det. Gårdagens outfit kommer strax.


HAPPY BIRTHDAY




GRATTIS Madde på födelsedagen! Och ett stort tack för igår!


DAGENS OUTFIT




mockajacka & långklänning från H & M, kilklackar Nelly, väska Zara, hallsband & solbrillor lindex.


INVIGDE MIN NYA långklänning idag (Äntligen). Den är typ 1 dm för lång, men detta rädda jag med ett skärp i midjan och vek över. Måste sy upp den. Vad gör ni en sån här vacker dag? Jag & Annelie sitter och dricker öl och laddar upp inför kvällens födelsedagsfest på spantgatan lalalala..Måste bara byta om fort, tror jag kör på det nya jag köpte idag, sen sticker vi. Tjing tjing.

TREVLIG LÖRDAG, ni övriga. Vi ses på Tabban!

 


SUNSHINE




ÅH JAG ÄR så himla glad, solen lyser, riktig sommarvärme idag. Kom precis hem från en snabb shoppingrunda och lunch med bästa Annelie & Wenda. Ni får hela dagens outfit alldeless strax. Ska bara njuta lite mer av solen med en kall öl innan den försvinner..

Tjing tjing.


SATURDAY



GOD MORGON, SITTER och dricker mitt morgonkaffe. Vakna riktigt tidigt idag. Tänkte ta min ipod och ta mig ut på en intervall träning med power walk/joggning. Måste ladda upp inför VÅRRUSET som är på tisdag känner jag. Solen skiner, underbart!

Later.


VASST



SÅDÄR JA..Då var man hemma igen. Nyduschad och mätt. Det blir en lugn fredag för min del. Satsar på morgondagen istället när jag ska på födelsedagsfest! Är riktigt sugen att klä mig som på bilden. men har ingen grå topp med vassa axlar. Satan i gatan vad snygg outfit. Ett stort hallsband på det och lite färg på läpparna, vióla.

Nu blir det kortspel och ett glas vin. Är totalt slut i kroppen. Det blir tidigt ikväll känner jag.
TREVLIG FREDAGSKVÄLL .


FRIDAY



NÄR MAN ÄNTLIGEN är ledig så regnar det konstant ute. Har inte vart utanför dörren på hela dagen och det känns kan jag säga, jag verkligen kryper på väggarna här hemma. Så fruktansvärt rastlös så det finns inte. Är van att göra något hela tiden, så ja kan inte esn ha en ledig dag. Fruktansvärt. Annelie (till höger på bilden) är iallafall på väg till storstan så vi får se om det blir utgång idag. Det återstår att se. Hoppas, hoppas, hoppas. Bara sätta sig och ta ett glas vin. Underbart!

Nu måste jag åka iväg till dansen, typiskt att det ska vara på fredagskvällar!


REPRIS





Lovar du att vara ärlig?
absolut
Du heter: Linda
Smeknamn: älsklingen
Födelsedata: vattuman
Bra egenskap: Oemotståndlig, har jag bestämt mig för något, så GÖR jag det.
Dålig egenskap: Svår som fan. Har svårt för männsikor som inte tycker och tänker som jag
Beroende av: mat
Vem behöver du mest just nu: mina vänner
Vad tror folk om dig? Massor! bla. att jag är rik
Stämmer det? nej.
Vad får du oftast komplimanger för? att jag är pålitlig, spontan, duktig på det jag gör.
Vad säger du för att imponera på någon? ger beröm!
Hur imponerar man på dig? humor, bra självkänsla och bjuder på maten.
Brukar du skratta för dig själv? det händer men oftast åt mig själv haha
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Kan ja sova hos dig inatt ?
Var bor du? Västerås
Trivs du där: stundvis, men vill flytta utomlands
Sprit, cider, vin eller öl: ett glas rött tack!
Är du allergisk i mot något: nej
Har du haft sex idag: nej
Nästa mål i ditt liv: byta jobb
Hur svarar du i mobilen: hallå!
Vem ringde du senast? Sara
Antal timmar sömn inatt: 12
Brukar du komma i tid: fint folk kommer sent!
När mår du bra: när jag umgås med folk jag tycker om.
När blev du fotad senast: igår
Hur känner du dig nu: rastlös efter 24 timmars ledighet
Vanligaste färg på dina kläder: ala neutral - beige, vitt
Vad saknar du: alla mina vänner och sol
Hade du en bra kväll igår: absolut!
Favorit dryck på morgonen: kaffe såklart
Rakar du benen: varje dag! Det hoppas jag verkligen ALLA kvinnor gör!
Är du blyg? Det händer
Sysslar du med någon idrott: ja, jag dansar och gympar
Vill du hellre ha mail än brev: ja, tack
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: det gör jag!
Har du spytt offentligt: haha nej det tror jag inte!
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: runka hahaha
Är du nöjd med ditt liv: nja.
Är du bortskämd: ja
Vad gör du i morgon: ska på födelsedagsfest
Vad är det värsta du vet? avundsjuka, folk som stjäl energi från en.
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? 0-5000 beror på vad jag gör!
Vad behöver du just nu? nytt jobb
Vad längtar du till: Barcelona! Sol, bad, shopping, party, middagar och vin!
Vad är det finaste du fått? en resa till gran canaria, en diamant ring och 20 loppor
Hur gammal är du: 23
Om fem månader: fyller Sara år!
Du samlar på: samlar och samlar...modetidningar och kläder har jag gott om! eller förresten MYNT samlar jag på! är väl uppe i några tusen nu.
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Annelie på jobbet hahaha eller Sara
Gillar du golf: har aldrig testat.
Vilken tid gick du upp idag: Ledig idag, sov till 10.
Har du sovit i din egna säng inatt: hahaha absolut!
Har du strumpor på dig nu: nej
Vad ska du göra ikväll: ska iväg på ett danspass sen blir et antagligen ett glas vin
Är det okej att gråta: det tycker jag
Laddar du ner musik och film från Internet: ja har spotify
Vad skulle du göra om du vann en miljon: hohoho.. investera i aktier.
Bär du glasögon eller linser: inget av dom. men skulle behöva ha ett par glasögon känner jag!
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: nej
När går du upp ur sängen en helgmorgon: om jag är ledig så mellan 10-12
Har du piercing: öronen, naveln, har haft i tungan
Vill du gifta dig: Ja!
Vill du ha barn: självklart!
Solar du ofta: solarium? aldrig. Ute? med solskyddsfaktor och solhatt haha
Är du bra på att laga mat: ja, riktigt duktig!
Gillar du att dansa: älskar att dansa!
Hur vig är du: haha gammal gymnast!
Vad dricker du helst när du är törstig: vatten
Tror du på ett liv efter döden: ja
Tycker du om sushi: aldrig provat
Har du tandläkarskräck: nej
Är du morgon- eller kvällsmänniska: inget, dagmänniska!
Vilken ögonfärg har du: melerade, alltså grön/blå/grå
Biter du på naglarna: ja när jag vill säga nåt som jag inte bara kan kläcka ur mig.
Röker du: ingen kommentar
Hur ofta tränar/motionerar du: 4-5 dagar/veckan
Vad gör du på helgerna: om jag inte jobbar så försöker jag träffa mina nära och kära!
Motto i livet: I´m beautiful, your beautiful!

 

 Vad tycks om dessa frågor? hitt eller miss?


ÖNSKEOUTFIT



EXAKT SÅ HÄR vill jag se ut idag. Var ska ja hitta ett par mönstrade harembyxor? Man kanske ska åka ner på stan en sväng och kika lite, är ju trots allt ledig idag. Och jäkla regn som ställer in min joggingtur. När jag äntligen är ledig och har tid. Men får nöja mig med ett danspass ikväll.

Nu. brunch.


HÄNG PÅ !



HUDARS SKYMMNING. Ser att Klingan ska medverka i ett välgörenhetsprojekt, Togatåget för alzeimersforskningen. Gud så avundsvärt. Jag arbetar ju med alzheimersdrabbade och jag ska givetvis skänka en tia. Elin säger: Nu ska jag be er om något ut över det vanliga. På torsdag är jag med i Togatåget tillsammans med detta gänget ovan. Tanken är att vi tillsammans ska bilda världens längst Togatåg med hjälp av våra läsare, tittar, lyssnare och syftet är att samla in pengar till alzheimerforskningen. Att ställa upp för välgörenhet är en självklarhet för mig och jag hoppas detsamma gäller er. JA, absolut svarar jag!


RANDIGT




Jeanstights bikbok, randig tröja gina tricot, skinnjacka h&m, hallsduk cubus.

HÄR KOMMER SOM utlåvat en dagens outfit bild (även gårdagens outfit för den delen) i ganska dålig tappning men vad gör man inte för er. Ni vill ju se och jag kan inte ta kort på hela mig om jag inte får hjälp. Lite svårt men detta blir nog bra. Hoppas ni har haft en bra dag tots att det regnat konstant hela dagen.


INSPIRATION


Vem gör det inte bättre än denna donna? Så klockren outfit.


HALLÅ PÅ ER. Gud vilken fullspäckad dag, full rulle sen 05.30 imorse. Äntligen är jag hemma och lagar mat, dö hungrig. Trots att det är röd dag idag så har jag jobbat och stått i, till och med hunnit med gymmet en sväng. Känns väldigt bra. Ni ska få en dagens outfit snart, måste bara äta först.

Later.


NYTT I GARDEROBEN







BLACK AND WHITE. När man inte hinner springa på stan och plocka så blir det nätshopping. Livsfarligt. H & M har fått in lite nyheter och jag kunde (som vanligt) inte motstå frestelsen. Klickade hem dessa tre plagg igår. En mönstrad långklänning, en mönstrad kjol och en långbent byxdress. Äntligen, hoppas allt sitter som ett smäck för jag är super nöjd med alla tre köpen. Ne nu ropar sängen på mig!


SHOES



ALLTSÅ JAG FATTAR inte att det blir samma sak varje gång. Dessa skor köpte jag i höstas, men inte använt dom en enda gång. Däremot har jag lånat ut dom en gång. Men varför köper jag hela tiden skor jag inte använder? Det är långt ifrån alla men det är många. Dom dessa på bilden, VARFÖR? Dom är ju inte ens snygga !
Svårburna är som också. Dom går inte att matcha till allt heller, tex jeans eller kortkjol. NEJ UCSH.
SKOR BORTSKÄNKES! Förövrigt kom jag hem för ett bra tag sen (nu när jag tittar på klockan). Hade precis besök av Robin, han Jimmy kollade hockey och dricker öl och jag äter havrefras haha..




INSPIRATION




SITTER OCH DRICKER mitt morgon kaffe. Ska strax åka iväg till jobbet. Tänkte bjuda på en inspirationsbild innan, så här skulle jag vilja se ut idag. Slappt, ledigt men ändå chict. Randigt och rutigt ihop? ja vist!



TISDAG




KOM PRECIS UT från en dusch. Har inte vart och dansat idag, körde ett gympapass istället. Jätte kul för er att veta men ni vill ju veta vad jag gör om dagarna. Och det är det jag gör. Jobbar, tränar, äter, sover, bloggar. Shoppar om jag har en ledig dag. Då vet ni det. Förövrigt har jag inte så mycket att säga än att jag ska äta fläskfilé nu. Gött. Brist på nya bilder, bjuder på en bild på mig från Stockholm i sommras. Jag rotade fram dessa jeans här om dagen, åh vad jag älskar dom. Dom åker på så fort tillfälle ges.


DETALJER



NYSS HEMKOMMEN FRÅN ett dansen, inte lika svettigt längre då vi bara kör koreografi och teknik fram till juni. Sen blir det blandat igen. Rätta mig om jag har fel, men jag tror jag redan har lagt upp den här bilden i vintras. Minns ni? Men sak samma. Jag ville bara visa er detaljen på på knuten på skärpet, nyanserna på plaggen, att matcha ton i ton samt kontrasten mellan korta shorts och lång kavaj. Påklätt ihop med avklätt, det kommer jag köra på i sommar. Så hett. Är även ute efter en liknande topp/buister/body som på bilden. Vet någon var jag kan haffa en sådan?

nu - snabbdusch

 





ÖNSKEOUTFIT



ÅH JAG BARA längtar tills jag kan gå klädd så här som på bilderna, bara ben i shorts, kjolar och klänningar. Love it. Än är det bara att drömma om bara ben, men under långklänningen kan man fuska. Nu blir det förkväll, modemåndag som vanligt med Elin Kling. Bra underhållande!

 

 


DAGENS OUTFIT




Over zice tröja gina tricot (ny!), tights och jacka köpta i barcelona,
boots skopunkten, leopardsjal lånat av syrran



KOM PRECIS INNANFÖR dörren. Poppar musik, jag har hittat en sån jäkla bra låt. Monday morning med Melanie Fiona. Kan inte sluta lyssna på den, känn gunget med darling babe. Är riktigt hungrig nu. Måste ta nå att äta innan jag svimmar. Men jag bjuder på en Dagens-outfit bild innan.

Later.


RENSAT




JAG ÄLSKAR SÖNDAGAR. Idag har jag tagit mig en lång sovmorgon, gått och sörplat på mitt kaffe hela dagen, tvättat, surfat runt, poppat musik, läst bok och läst elle, har inte gått utanför dörren på hela dagen. Känns så underbart skönt att ladda batterierna inför en ny, bra arbetsvecka som startar med möte imorgon. Sist men inte minst har jag rensat lite i garderoben. Åhh herre jusses vad jag hittade smultron-plagg som hade gömt sig långt in bakom allt som ja totalt glömt bort. Har nu hängt upp dessa plagg längst fram för nya idéer.

Nu måste jag föna håret (hatar att lägga mig med blött hår) sen blir det film.




 

NEW


Skinnbyxor gina tricot, randig tröja h&m, kavaj cubus, halsband lindex


VAD TYCKER NI om min nya header? Tyckte att det var på tiden att byta ut den. Jag har kämpat hela eftermiddagen med den och äntligen känns den rätt okej. Har försökt att byta stil på texten också men jag lyckas inte hitta den rätta, ska fortsätta leta. Har ni nå tips?

TREVLIG SÖNDAG!


NYTT I GARDEROBEN



HAT TOTALT GLÖMT bort att visa er mina senaste inköp. Här är de iallafall och jag bara älskar tightsen, har likadana fast i militärgröna och dom används flitigt. Båda plaggen kommer från gina tricot.


NUDE




SÖNDAG IDAG, härliga söndag. Sitter framför datan och läser bloggar som jag annars aldrig hinner, just nu är jag inne på Frida fahrman och hittar denna bild. Kan inte säga mer än att jag älskar nude färger. Så jäkla hett så ja nästan blir grön. Har liknande shorts som den högra bilden högst upp. Dom kommer garanterat användas flitigt i sommar.

Nu blir det brunch.


YESTERDAY





kostymbyxor ellos, flätat bälte ginatricot, transparant topp h&m, kavaj med markerade axlar vila, fransväska cubus.

SOM SAGT BLEV det utgång igår. Väldans trevligt! Kvällen började hos mig, sedan vidare till tabban och avslutade kvällen på pluto med massa drinkar och dans. Tack för en bra kväll !

Nu - maat!


PARTY TIME




JANINA ÄR PÅ VÄG hit, Woop Woop, kvällen bjuder på party. Bjuder på lite bilder från förra sommaren när ja, Sara & Janina var ut på Bill & bobb, en oförglömlig kväll när minnes uppdateras med dessa bilder. Ikväll kör vi en repris fast dock bara jag och Janina, men det ska bli minst lika kul!

Nu måste ja dra iväg och dansa ett pass sen kör vi.
Hörde jag skål?


FREDAG





VI FIRAR IN helgen med paket från H & M plus nya elle & glamour som damp ner i brevlådan (igår) Det blir en härlig helg det här. Mycket läsning, ja är inne i en bra bok också. Kan verkligen inte sluta läsa den, förskräkligt. Den är så beroendeframkallande och spännande. Tredje boken jag läser i mitt korta liv som jag inte somnar till efter en sida. Jag är 10 topp på att läsa några rader och sen kommer jag på mig själv att jag ligger och tänker på annat haha, (men ögonen följer med i raderna) då är det bara att börja om. Efter några gånger upprepande av detta börjar mina ögon hänga, sen är jag inne i dimman.


Ne nu måste jag öppna H & M paketet, vet inte ens vad jag har fått, har beställt allt möjligt. Hoppas det är något ja kan ha ikväll ;)



CONCEALER



KAN VARA DEN bästa investering i sminkväg på länge (om man då bortser från de och de och de) Ne men jag har aldrig använt concealer innan, och jag säger bara I love you till dig lilla burk. Helt plötsligt har jag inte en skavank i hela ansiktet. Är det det därför alla är så fina och släta i ansiktet utan en enda por och inte vill avslöja hemligheten? Ha, jag har kommit ifatt er ;) Fick ett tips av syrran också, som ja ska bevara för mig själv.

Ne nu måste jag göra lite mat, skippa lunchen idag. Är trött på mina fryspizzor och sill föll mig inte i smaken.


GE MIG



ÅH  JAG SUKTAR fortfarande. Ge mig dessa träklackar innan jag snart får hjärnblödning. Satan i gatan vad dom e snygga. Det lutar åt utgång ikväll yeah ! Men föst måste jag iväg på ett danspass, blir arg att det är så sent på fredagar. Men vad gör man inte för sin dansgrupp..aja kvällen är ung och jag me;)

Tjing

SOLGLASÖGON







GLAD FREDAG PÅ ER my fashionistas! Idag är det en bra dag, jag slutade kl 13 och är ledig hela helgen. Kan inte bli bättre. Har fått efterfrågan att tipsa om sommarens solglasögon. Och ja, vist kan jag det. Det som gäller är först och främst de klassiska Ray-Ban (wayfarer, clubmaster, pilot) Välj själva efter smak, tycke och stil. Och det allra senaste som känns ganska nytt (som egentligen slog igenom förra sommaren) är runda bågar samt de "Lady gaga" inspirerade som är raka upptill. Det är de jag kommer använda, och som sagt det är min stil och min smak. Ni ska givetvis köpa ett par som ni själva tycker är snygga och inte följa trender slaviskt. Och slutligen spräcker jag hemligheten, jag äger ca 20 par men använder endast dessa på bilderna.


BLÅTT FRÅN TOPP TILL TÅ



BLÅTT ÄR FLOTT, så är det bara. Personligen älskar jag blått, speciellt kornblått och allt i jeansväg. Här är mina 9 favoriter. Våga bära jeans från topp till tå för en trendrätt look.  


TORSDAG



HALLÅ PÅ ER. Kom precis innanför dörren, jobb som stått på schemat. Lyckad dag förövrig. Har inte så mycket mer att säga än att jag är riktigt hungrig och måste äta NU.
Hoppas ni har haft en bra dag!




DAGENS




EN DAGENS, en dagens, en dagens tack! Här har ni en rackare. Idag är jag riktigt trött, vet inte hur jag ska orka dansa i 2 timmar. Skulle behöva ha lite ledighet känner jag, och om 3 veckor har jag semester i hela 12 dagar. Ska bli underbart, jag MÅSTE verkligen se till att komma iväg till solen åtminstånne 7 dagar eller nå sånt.
Ne nu måste jag äta innan ja måste åka iväg.

Later.


MINIMALISM



DET HÄNDER INTE särskilt ofta att jag bloggar om foto, men jacques-dequekers jobb är mer än se värt. Otroligt spännande att se en utveckling i bilderna från start till slut. Förövrigt är jag riktigt rastlös, gympan var inställd idag för tyngdlyft final så jag har inte fått tränat av mig. Kryper i hela mig, istället har jag vart och handlat, rullat kötbullar (jag är en riktig husmor) och nu sitter jag här och läser bloggar, lyssnar på musik och äter smågodis. Fy på mig! Men åh så gott det kan vara ibland. Som ni kanske redan vet är jag en riktig livsnjutare när det kommer till allt man kan stoppa i munnen (missförstå inte) och absolut inte du Annelie! hahaha..

 

 


BEIGE & BLÅTT




Alltid lika stilsäkra Hannah inspirerar mig som sjutton. Skora är att dö för. Jag måste investera i ett par liknande, och helst i beige. Ja är i en beige period nu som ni kanske har märkt. Beige & blått är riktigt flott. Hennes (och hennes killes) blogg hittar ni HÄR, värt en titt.


STYLINGTIPS







KÖPTE SOFIS MODE på hemvägen, har inte gjort det på väldigt väldigt länge, men passa på att haffa den när den stod framför ögonen på mig och frestades. Och jag blev verkligen överraskad av Karolina skandes mode repotage "aldrig mer garderobspanik" Dels tipsar hon om vårens/sommarens trender (nästintill uttjatat) men hon gav mig ett tips, att tänka i teman: Kanske vill du se ut som en cool fashiontjej på väg till tennisbanan, eller varför inte som pocahontas? Välj sedan de plagg i din garderob som passar bäst på temat. Voilá. Bra ide och smart tänk. Kan bli riktigt kul och annorlunda.


RUNDA BÅGAR



Solglas från Lindex


PHUU, HEJ OCH HÅ. Kom precis innanför dörren, som vanligt har jag varit på jobbet hela dagen och på hemvägen svängde jag in till elgiganten för att investera i ett par nya hörlurar så jag får bästa resultat av min ipod. Förövrigt invigde jag mina nya runda solglasögon. Vet inte vad jag tycker, men dom är fulsnygga på ett coolt sätt. Dom ska nog användas flititgt trots allt.

Nu måste jag laga mat - dör av hunger.
Later babes.


ARG, ARG, ARG





PHUU äntligen hemma igen, satan i gatan vilket dyrt danspass, det låg en P-böter på 700 spänn under min vindrutetorkare när jag kom ut. Tack för den. Men detta firar vi med att jag blev tilldelad att dansa reggae, ragga & hiphop (TACK!) på cityfestivalen här i västerås 1 juli. Kom och titta vettja! Förresten, snart kommer det upp en film och lite bilder från danslektionerna. Jag återkommer om det. Och det blir inget dansprogram med tv 4, det var någon idiot som ringde och lurade min danslärare. Kul skämt. Aja, det är som det är, synd. Hade vart riktigt roligt att vara med i ett dansprogram när man blev uttagen och allt. Men efter nedgång kommer uppgång, håll tummarna!


Nu- dusch

ME AND MY SIS




GODDAGENS. Kom hem från jobbet för en stund sen. Syrran är här på besök, vi har precis lagat mat, det blev kycklinggryta med bacon och pasta mumms! NU sitter vi och lyssnar på spotify och väntar på att klockan ska bli 18.15 så vi kan åka och dra av ett danspass. Nu måste jag göra henne sällskap.

Vi hörs ikväll
Later.

GRABBAR, SE HIT !



JAG VET ATT det finns killar som läser min blogg. Och därför passar jag nu på att ge adressen till stilsäkra Andreas modeblogg. Ni hittar han HÄR.

KEEP IT SHORT



OUTFITS INSPIRATION ser ni här. När vädret varken är varmt eller kallt är det perfekt att ha shorts ihop med kavaj och lite grövre skor. Snygg kontrast när det är påklätt på överkroppen ihop med bara ben. I like. Grått från topp till tå i olika nyanser är något jag kommer inspireras av. Samt beige och svart ihop, snyggt!


RUNDA




SOM VANLIGT PÅ söndagar - eller när jag har lite tid över, brukar jag gå igenom alla modebloggar jag läser.
Frida Fahrman är en av dem. Såg även att hon haffat samma runda solglas som jag från Lindex. Dom kommer varvas med mina RayBan clubmaster. Snart väntas pizza. mmm..det var länge sen!

TREVLIG SÖNDAGKVÄLL

 

 


GÅRDAGENS GRILLFEST







Körde på en randig och rutig outfit igår. Klänning, strumpbyxor H&m, halsband Lindex.


JAHA DÅ VAR grilldebuten för i år avklarad. Som vanligt vid debuten var vi ute på landet, hos Jimmys mamma. Det blev massa god mat, Champange, öl, vin och kladdkaka till dessert på det. Underbart gott! Har tyvärr inte så jätte många bilder från gårdagen, och med respekt för andra kan jag inte lägga upp mer än det här. Nu ska jag ha lite spa här hemma. Älskar söndagar!

Later.

GÅRDAGENS OUTFIT



Trenchcoat, strumpbyxor H & M, boots skopunkten, väska zara


HEJ PÅ ER. Vilken härlig dag det är idag, solen lyser och det är varmt ute. Jag har jag vårstädat sen 12 i förmiddags, otroligt skönt att balkongen är vårfräsch inför alla grillkvällan här framöver! Straxkommer bilder från gårdagens grillfest, tänkte bara bjuda på en outfit bild innan.


1:a MAY








Paljettkjol & Buister gina tricot, randiga strumpbyxor, halsband, nagellack h&m


ÅH HERRE JUSSES vilken kväll igår. Idag mår man verkligen som man förtjänar. Trevligt värre, inte minst på förpärlan. Tack alla för en fin kväll. Förövrigt har jag haft sen värsta morgonen på länge, sov ju hos farsan inatt, på stan och vaknade av demostrationståget, fyfan säger jag bara. Måste dom börja så tidigt med alla dessa trummor och trumpeter? Blev livrädd ju haha..
Nu hinner jag inte mer, måste kila, ska iväg och grilla. Ha en fin kväll allesammans!

Later babes.


RSS 2.0