HELL YEAH




HEJ MINA STJÄRNOR! Har egentligen inte tid att blogga men jag slänger ut en snabbis. Hoppas ni mår bra och är glada! Nu har jag bråttom, ska iväg till jobbet - personalmöte!

Ps. så fina kommentarer jag får! Skit glad!

 

 


NEW SHOES




HÄR HAR NI mina nya skor som låg i h&m påsen här om dagen. kamelfärgade, riktigt sköna och kilklack, sitter som ett smäck och man kan styla dom på två olika sätt märkte jag efter en stund. Kalas bra! I h&m påsen låg även ett par skor till och ett par skinn-lapp tights. Behöll allt. Det är bra med nätshopping ibland när man inte har tid att känna på grejerna. Var helt emot det i början, men nu börjar spärren släppa sakta men säkert. Livfarligt!

Nu ska jag åka och dra av ett zumpa pass!
TREVLIG KVÄLL PÅ ER!

ONSDAG



ORIGINAL - OMGJORD! Titta in vad jag fick av syrran för ett tag sen! Tack! Har totalt glömt bort att visa den! Man blir ju så glad när någon gör så lite som att göra om en liten bild. Jätte fint!

Ska försöka samla ihop era kommentarer och svara på era frågor snart. Jag ber om ursäkt att jag inte kan svara på vissa kommentarer som ni skriver, men ni lämnar ingen återadress som jag kan svara till (?)
Är det nå fler frågor ni vill ha svar på så kommentera på detta inlägg så kan jag ta upp det i allmänna frågorna (som jag delar med mig av) om någon dag.


FASHION




PASHION FOR FASHION. Satan i gatan vilka snygga outfits. Stora lösa kavajer, pennkjol, knappar, strumpor i skorna! Det blir vad man gör det till. Förövrigt är jag ledig idag, håller på och städar här hemma som man aldrig annars hinner. Skulle egentligen behöva tvätta också, men det får bli en annan gång när tid finns över. Skulle egentligen ner på stan med Annlie också, men det hinner jag inte heller, fullt upp! Skulle behöva ha 2 veckors semester nu känner jag och hämta lite krafter . Är totalt slutkörd. När man inte ens kan sova när man är övertrött, då har det gått för långt! Men men, sånt är livet, bara bita ihop som vanligt och gå vidare!

Later.

ZUMBA




SITTER HEMMA HOS syrran i köping och laddar med en kaffe - det är ju zumba idag så jag inväntar att klockan ska bli 18.30 så jag kan börja röra mig ner till danslokalen. Eller danslokal är det väl inte här i köping precis, golvet är ju glashalt, livsfarligt! Men någon slags lokal är det iallafall. Känner mig mycket piggare idag än igår, är ledig imorn, så det blir kanon!

Fick precis finbesök här också, lite oväntat sådär. Det gillas!
TREVLIG TISDAG!





LÅG KNUT



PHUU VAD JAG är trött! Satan i gatan, det här håller inte. Nu har jag brutit spärren mot mig själv. Jag är inte och dansar!? Vad är det frågan om? Vad är det som har hänt? Nää istället ligger jag här på soffan och bloggar, LÄSER andras bloggar, facebookar, msnar och äter godis och jobbar på kaggen. Fy på mig Linda! Usch, vad jag skäms! Trots uppehåll i 4 dagar så ORKAR jag inte gå en meter efter jobbet idag. Stackars min lilla utslitna kropp! Nää nu ska jag hoppa in i en varm dusch, bädda rent i sängen, laga god mat, rå om mig själv och imorgon, då jäklar ska jag vara en ny människa.

 

Later.


MATERIAL-MIX







IDAG VAR DET så fruktansvärt kallt när jag vakna så jag var bara tvungen att dränka mig i kläder! Usch, hösten och vintern är absolut inte min grej. Vist, nice höstmode. Men temperaturen gör mig både deppig, arg, och ja..jag vet vad..Förbannad! Men som tur är så kom solen fram till slut men höststormarna förblev..Jag värmde mig i en stickad tröja från monki, sammets tights bikbok, parkas köpt i barcelona, skor H&M och hallsduk från zara.


SHOPPING



KOM PRECIS INNANFÖR dörren. Pust och stön, idag är jag riktigt trött. Jag förstår inte, jag försöker sova så mycket jag bara kan men ändå känner jag mig inte utvilad och på alerten. Vad är det för fel? Dessvärre svängde förbi och hämta ut mitt paket från h&m efter jobbet. Det jobbiga är att jag inte vet vad jag har beställt, utan det får bli en suprise! Känner ni igen er? Man klickar hem grejer då och då och så är det längre leveranstid på vissa saker osv, osv och så vet man inte vad man får alla gånger. Men nu kan ja inte hålla mig. Måste öppnas snarast möjligast!


TRENDSÄKRA VAL



399kr, h&m


599, bikbok


1282kr, topshop




1499kr, h&m

1599kr, topshop

2999kr, filipa k


700kr, vila

700kr, åhlens

 

 


GAAH NU HAR jag kämpat för er skull. Har plockat ut de allra hetaste jack-valen som finns i butik just nu.

Arméinspirerat, mocka, ull, päls, rött, fiskbensmönstrat, rutigt, långa, korta, raka snitt, enkla jackoa/kappor. Markerad midja, rak modell, fårullskrage. Här har ni höstens hetaste jackor!

Ett tips från mig - begrav dunjackan och satsa på en läcker päls i djurprint i vinter. Värmer lika gott om inte mer!
Ne nu måste jag åka väg och jobba.

TREVLIG SÖNDAG!


HETASTE VALEN





Cape-jackan - pälsen - fårskinnsjackan. Lårhöga stövlar, beigea toner från topp till tå. armyinspirerat- trendsäker höst från new york!

Uppe med tuppen idag, så jag sitter och dricker lite kaffe och försöker fixa ihop ett kollage med höstens och vinterns jackor åt er. Det rockiga modet går mer åt det dressade. Det bästa - missmatcha.


GÅRDAGENS OUTFIT


lacktights från bikbok, bandeua topp, paljettopp och leopardkavaj från H&M. Hallsband lindex, ringar H&M

JA HÄR HAR ni en helbild på outfiten som jag till slut bestämde mig för igår. Hade först kjol, sedan harembyxor, och slutligen belv det lacktights efter många om och men (typiskt mig och inte kan bestämma sig!). Till det körde jag svarta kilklackar med öppen tå och skinnpajen.

Nu blir det en dusch - inte lukta usch!
Ikväll väntas det gourmé-middag med älgstek och whiskey&pepparsås! Mumma!


INFLYTTNINGSFEST





GÅRDAGEN BJÖD PÅ inflyttningsfest hos syrran. Det börja som tjejfest, hallsades champange, slutade som killfest, avslutades på erotikmässa på hantis. Ja så kan man nog sammanfatta kvällen kort och gott.
trevlig kväll!

Nu blir det en pizza men Annelie och Sara!
Trevlig lördag!

OUTFIT


Leopardtunika och skinnjacka från h&m, lacktights bikbok, skor från dinsko


SÅ HÄR HAR jag sätt ut idag. Blev lite väl stressigt efter jobbet. Men nu äntligen är det en lugn halvtimme innan alla tjejer börja stampla in, och jag måste byta om och börja fixa mig NU!

Ha en trevlig fredagskväll gott folk!


GRÅTT


Nagellack från depend 25 kr.

KÖPTE ETT NYTT nagellack idag när jag gjorde stan i köping på jakt efter en schysst inflyttningspresent till min kära syster. Jag säger bara GRÅTT/METALLIC, riktigt nice! Och ikväll kör vi all in för hon har inflyttningsfest! och efter det blir det erotikmässa, hahaha gött!

Nu ska jag locka hennes hår, tänkte slänga upp en outfit bild strax. Snart, snart så!




TILL SALU





SÄLJER MIN NYA fårskinnsjacka från h&m. strl 38. Aldrig använd, prislapp på. (tappat bort kvittot för återlämning)
299kr. skriv i kommentarsfältet - namn och telefon så ringer jag upp och gör en deal.

Nu - jobb! Fan jag missar extra träningen idag för vårat dansuppträdande. Jäkla jobbkvällar!


HARD






JAG ÄR I en hård och tuff period i mitt liv. Mycket jobb, mycket stress, mycket träning, mycket dans, mycket av ALLT, vilket resulterar i dåligt humör, dåligt med sönn, dåliga matvanor mm. mm. mm..24 timmar / dygnet räcker inte för mig, jag skulle minst behöva ha det dubbla för att orka med allt. Och mot alla odds tänker jag inte sluta med det jag brinner för mest, dansen! Mot alla odds tänker jag kämpa!
Jag brukar aldrig sova middag eller sova på dagen överhuvudtaget (hinner liksom inte) men idag när jag kom hem la ja mig i soffan, det tog 3 sek -sen sov jag som en stock - drömde mardrömmar och vakna av att klockan ringde - iväg på dans. Nu är kl 22.00 och jag har precis duschat och ätit (har inte ätit sen 12) så nu sitter jag här för att ge er ett inlägg - Nu måste jag föna håret, annars vaknar jag som ett troll imorgon bitti -sen SOVA ! Jobb imörn igen!




A DOG





SITTER HEMMA HOS syrran och inväntar att klockan ska slå 19 så jag kan åka och dansa. Är totalt slut efter jobbet men vad gör man inte för lite träning. Men först måste jag presentera / välkommna syrrans nya lilla vovve, Gustav. Sötaste mopsen! Han ville inte gå ut och bli rastad av mig. Han tvärstannade i dörren hahaha men efter lite övertalan av Sara så gick det an!

Later.


HOTTIE

KATE MOSS IGEN, så hett så jag dör. Jag vet att jag visat er den här bilden förr, men jag gört igen! Röda skinnbraxer till mig - JA TACK!

Nu måste jag åka iväg och dansa. bye!


KLUPMSKO



JAG HAR FÅTT många förfrågningar angående höstens skotrender. Och jag är inte den som kan bestämma vad folk ska ha för skor eller följa för trender. Men en av höstens hetaste sko för mig stavas klumpsko (kilklackar) Öppen tå tycker jag känns allra hetast just nu, men kanske inte den allra praktiska sko när det är blött ute. Passa på att använda dem flitigt innan kylan biter tag på riktigt. Annars är det mycket boots och kängor med snörning som gäller till vardags,. Med eller utan klack är helt upp till var och en. Och mer stövletter och pumps till fest. Självklart kan man även använda sina converse skor ett tag till, så länge vädret håller, men dom börjar kännas lite 2009 (läs uttjatat) för mig som jag brukar säga. Ett tips: Köp dom bekvämaste skorna och strunta i trender (lätt för mig att säga) men det är faktiskt ett bra tips.

Hoppas det hjälpte er på vägen!


MÅNDAG




GODDAG. ÄR LEDIG idag. Ny färsk måndag och allt. Tog mig en riktigt lång sovmorgon, skönt, för det blev en lång natt inatt med valvakan och allt. Men gud så skönt att det är över och att vi nu går mot en bättre framtid tillsammans! Nu ska vi inte prata politik nå mer. Utan nu måste jag äta lunch och ta tag i dagen!

Later.

LADIES NIGHT














ÅH VILKEN KVÄLL igår. Vi började med 10 tjejer hemma hos Madde med pizza och vin (skulle först på after work men ångrade oss i sista sekund). Sedan vidare till ladies night. Bara tjejer så långt ögat kan nå och 4 killar. wooow! Har aldrig vart på ladies night tidigare men gud vilken upplevelse! Grym show (jag och syrran blev kära i Andreas jonsson hahaha det slutade med att jag paxade han) Sara skulle ju ha Måns muller först) Amanda paxade Brolle, så då var det bara Peter jöback kvar för andra Linda hahahah..Vilken kväll, efterfest på pluto med drinkar och dans och kvällen slutade på vega grillen för den godast hamburgartallriken ever. Var dock lite för trött igår så jag kunde inte köra all in, men vi hade kul ändå ;) Det blir garanterat ladies night nästa år! Och till alla som inte har varit på ladies night tidigare, bjud med er alla tjejer ni känner och åk dit, ni kommer ha en grym kväll och ett nice minne i handbagaget.


Nu blir det film, sen sängen - upp och jobba imorn!

 

 

 


GÅRDAGENS OUTFIT







SÅ HÄR SÅG JAG ut igår. Jag invigde min svarta over ziceade transparanta skjorta som jag köpte i våras som jag totalt glömt bort (som vanligt). till det hade jag en kjol, en buistier och strumpbyxor. Allt i svart, svart, svart och allt från h&m, h&m, h&m förutom hallbandet och nitarmbandet som kommer ifrån lindex.


DENIM BABY





TILL ALLA ER som inte haffat en jeansskjorta än, är det hög tid att göra det. Här har jag ett budget-tips. 249kr från H&M. Kan inte bli bättre! Denim+denim=sant.

Förövrigt har jag semeter idag, så underbart skönt att få sova ut efter gårdagens ladies night. Bilder kommer upp om en liten, liten stund. Kan inte säga mer än att det var grymt! Bra drag, bra artister, bra underhållare och ja hela kvällen var BRA!


GÅVA






TITTA VILKEN FIN gåva jag fick här om dagen . Näthandskar som hon hade fyndat på loppis för 10 kr. Specialutvalde för just mig. Hon tyckte jag kunde ha dom på fest, gud så gulligt. Ja vad kan jag säga mer än Tack! Gud så rart. Jag vet inte om jag kommer våga använda dom men jag ska nog försöka tvinga på dom en vacker dag! Älskar gåvor av alla slag! Det värmer!


Nu blir det tunnbrödsrullle ! Satan i gatan vad länge sen man åt det.

NEW




NYTT I GARDEROBEN är denna leopardkavaj. Jag och leopard går liksom hand i hand på nå vis. Det är såå mycket Linda över det! Skulle egentligen bara åka och lämna tillbaka en tröja, men det händer ju inte att man kommer ut från h&m tomhänt. Det blev även en väska på det. Ska bara skifta väska så ska ni få se den också.

Ne nu fortsätter debatten på 4an, I like! Följer det slaviskt.

WAKA WAKA




SKULLE EGENTLIGEN FILMA in waka waka koreografin i danslokalen, men något gick snett. Det blev 2 dåliga bilder istället (?) Jag bjuder på dom nu när jag har bloggtorka. Det får bli ett nytt försök ikväll eller nästa vecka när hela dansgruppen är med så ska jag försöka lägga upp den här om någon lär mig hur man lägger upp filmklipp. Har inte lyckats kommit på det än..

Nu måste jag åka och dansa - Ha en fin kväll!

ELLE




ÅÅH TITTA VAD som damp ner i brevlådan nyss. Nya elle, kan inte bli bättre en dag som denna. Blir läsning direkt i väntan på att få åka och dansa om två timmar.

Damsugade just upp en levande fluga (med flit) hahaha jag fick panik och skrek för mig själv. hahaha stackars fluga alltså. Undra om den fortsätter att leva i dammsugspåsen ?

 


HÖST RENSNING






SKA FORTSÄTTA RENSA min garderob som jag började med förra veckan. Fy fan det ligger kläder högt och lågt. Har ingen ordning alls längre känner jag. Får inte plats med allt. Nackdelen är att man bara står och tittar och inte orkar ta tag i det (det tar flera timmar för mig) Ska ju prova, prova igen, tänka, fundera, har en kanske hög som provas om på det mm..Ja jag är riktigt jobbig på den fronten. Fördelen är ju att man hittar ju guldkorn man inte sätt på evigheter som absolut ska komma till användning nu. I like, I like!
Och till alla mina vänner: Det är först till kvarn!!!!! Bara jag blir av med skiten.

 

 


GÅRDAGENS






SÅDÄR JA, DÅ har jag städat färdigt för idag . Känns skönt att få bort lite dammråttor.

Igår körde jag på tights från h&m, och over-zice tröja från gina tricot. Skinnjacka h&m, leopard scarf cubus och kilklackar med öppen tå från dinsko. Riktigt vardagsoutfit, jag är ju verkligen en tights och overzice-tröja tjej. Har varit det i flera år nu. Sååå tråkigt, jag vet. Men ack så bekvämt det är! . Måste verkligen ta och ändra på det nu känner jag. Känns lite 2009 som jag brukar säga (hahaha) det är min nya fras när något känns lite väl gammalt. Försöker byta ut converse skorna mot klackar någon gång och piffa till med lite hallsdukar eller scarfar som igår.




SKINNBYXOR







DAGENS TIPS ÄR dessa skinnbyxor från h&m, 299 ynka kronor. Givetvis är det inte äkta skinn. Själv äger jag redan 2 par som jag kommer använda flitift i höst. Annars hade jag nog satsat på dessa med normalhög midja. Snyggt både med converse eller kängor/boots till vardags och klackar till fest! Det blir vad du stylar det till. Och ett hett tips nu i höst - blanda olika material ex. skinn och stickat, skinn och jeans mm..


Ne nu måste jag ta tag i städning här hemma när jag väl är ledig och har tid, blir inget gjort när man fastnar här. Jäkligt lätt hänt av mig.

 


FILIPPA K



ÅH JAG BLIR helt till mig när jag ser dessa bilder från Filippa K's visning. Snor inspirationen rakt av. Gillar när linjerna är raka och enkla. Gillar skarpt den lite för korta byxan (utan uppvikt som jag oftast kör med) Jag märker att modet går mer och mer mot damigt och vuxet ala 60 tal. Välskräddat och elegant med mycket vad -och ankellånga kjolar/klänningar, capribyxor och fina kavajer.


LEOPARD




VILKEN SNYGGING ALLTSÅ. Jag har letat efter en liknande huuur länge som helst, fast i transparant material. Någon som vet var jag kan hitta en ?

Förövrigt kom jag hem från jobbet för en stund sen, har tryckt i mig lite mat och mina vitaminer snabbt, ska åka och dansa ragga om 25 min och efter det zumba och efter det zumba power..lalala tjat, tjat, tjat. Men så ser mina dagar oftast ut. Och fasiken, jag börjar få ont i örat . Vad kan det vara ?





MÖNSTRAT




HITTA DEN HÄR donnan på minoutfit.se och fastnade direkt för kavajen. Satan i gatan vad snygg den är. Jag skulle nog inte kombinera både byxor och kavaj i samma mönster samtidigt, men vågat, annorlunda och snyggt på henne. Det slutade med att jag var tvungen att klicka hem kavajen som jag tänker matcha precis som på bilden fast med svarta byxor. Älska inspiration !

 

 


NEW



HAR TOTALT GLÖMT bort att visa er mina nya buisters. Köpte dom för säkert 3 veckor sen, men har inte invigt dom än. Den översta är väl mer som en bh, jag har blivit heeelt såld på buisters. Har säkert 4 st nu och jag älskar när det är lite påklätt - avklätt. Ni fattar ? Den randiga tänkte jag bära ihop med ett par byxor med hög midja och kavaj till det, den andra spetssaken tänkte jag använda som vanlig bh bara. Båda kommer iallafall från h&m och är riktgit nice!.


NYTT I GARDEROBEN





GUDARS SKYMNING Vad länge jag sov idag. Vakna runt 12, det har inte hänt på väldigt, väldigt länge..Har precis ätit frukost och tar mig lite kaffe nu och poppar musik som vanligt. Jag gillar rutiner oavsätt dag . Ska strax iväg och hämta ut min nya jacka som har kommit på posten . Hoppas den sitter som den ska, annars blir jag riktigt besviken .

HA EN FIN SÖNDAG !


SATURDAY




ÅÅÅH, JAG ÄR totalt slut som människa. Trött, trött, trött efter dansuppträdandet (och gårdagen!). Har precis duschat och fixat . Nu vill jag bara sätta på mig den här filt ponchon och krypa ner i soffan till en bra film och ha en riktigt flottig pizza till. Åh Det skule vara nå!

TREVLIG KVÄLL!


NEW SHOES


Skor från h&m

INVIGDE MINA NYA skor idag. Kan inte säga mer än att jag älskar dem. Nu har jag bråttom, ska iväg och dansa.
Trevlig fredag!

HÖST



DET ÄR VERKLIGEN höst ute. Det känns i luften och i mig. Blir lite deppig. Jag är en sommarmänniska rakt igenom . Har vart inne hela dagen, och poppat musik, kollat dansvideos på youtube så nu går jag iväg till ica och handlar innan jag måste åka och dansa. Har extra träning idag för vi har ett uppträdande imorgon! Blev inget stockholm för mig i helgen, synd ! Men snart, snart kommer jag Louise!!

Later.

KATEMOSS




HON GÖR DET igen. Kate moss. En kvinna som aldrig misslyckas, det bara finns där - avundsvärt!

Förövrigt har jag en ledig dag (och helg för den delen) Så himla skönt. Sitter och lyssnar på skön musik, tittar på raggavideos och glömde totalt bort att äta frukost. Så jag sitter och äter just nu. Blev så himla sugen på havregrynsgröt, (fråga mig inte varför, men jag blir det imellanåt) och när gröten är klar och jag ska hälla på mjölk så va den slut. Tog ju sista till kaffet imorse. så det fick bli att skrapa ur smörpaketet och ha smör på gröten. En given hitt kan jag säga till er som inte testat det. Dags att åka och handla - svar JA!

 

Later

 




ORANGE






IDA SJÖSTEDT bjöd på orangea läppar, blek hy och eyeliner till perfektion. Satan i gatan vad snyggt. Tack för den, ska genast köpa mig ett läppstift i den här här nyansen.

Nu - jobb .

SOMMAR 2010
















JAG VILL BARA tacka för en helt underbar sommar. Det har varit en av dom bästa sommrarna i mitt liv och jag har haft det så förbannat jävla kul trots nedgångar man kämpat sig igenom. Har träffat så mycket nya fina människor, vuxit som person och levt med mina bästa vänner. Tack till alla som var med och förgyllde den!

Nu måste jag åka iväg och dansa. Ha en fin kväll!

 

 


PAGE

ÅÅÅHH JAG BLIR sååå sugen på att klippa page igen när jag ser dessa bilder på Nathalie. Fy satan vad snyggt! Jag dör verkligen. Passar ju perfekt nu när jag är blond igen. Men samtidigt har jag kämpat med att odlat ut min page i över 3 år nu Åh vad sugen jag är. Perfekt längt, färg, ja allt! Ska jag ?


STYLE



GOD FÖRMIDDAG . ÄNTLIGEN har jag en ledig dag - underbart skönt att få sova ut och känna sig utvilad. Sitter och dricker kaffe och går igenom mejlen (som jag annars aldrig hinner!) och lyssnar på Melissa horn.

Det är inte modellen i sig jag ska skriva om, det är stylisten till höger. Fy fan vad snyggt kombinerat med upprullade, stentvättade jeans med hög midja och instoppad svart transparant skjotra till ett par låga tygskor. Och inte tala om hårfärgen. Läckert!


DANCE


Bild på mig & Ida danslokalen

BÄTTRE SENT ÄN aldrig. Förlåt. Verkligen förlåt för dålig uppdatering. Fy skäms på mig. Har verkligen haft fullt upp med jobb och all dans. Kl är nu 22 10 och äntligen har jag 5 min över - som jag ger er!
Ja jag vet inte var jag ska börja. Zumba & Ragga igår, zumba idag, zumba imorgon, zumba på fredag, zumba på lördag. Ja där har ni min vecka plus att jag jobbar heltid och pendlar utöver det. Tufft, men ack så kul det är!

Ska försöka lägga in en film när vi tjejer batlar (stavas det så?) mot varandra! Men det är någe fel, hmm, ska försöka lösa det.

Nu - sängen.

 

 


ZUMBA



Bild är tagen på ett uppträdande vi hade med våran dansgrupp, Zumba sweden, på cityfestivalen 2010


JAG MÅSTE NÅ ut med informationen angående succé premiären -ZUMBA i köping- Det var så otroligt många som ville komma och prova på så mer än hälften fick inte chansen att testa på att dansa ZUMBA. Därför har min danslärare (Fernando Amigo) utökat till 4 pass på tisdagar. Tiderna är följande:

Zumba basic kl 17-18 OCH 18-19 (lite lättare tempo med latinska ryttmer)
Zumba POWER kl 19-20 OCH 20-21 (Hårdare tempo, fitness dans, bränner över 1000 kalorier på ett pass)

Så nu kan ni som inte fick chansen att dansa loss komma på tisdag och prova på för 60kr. Sedan börjar terminen efter det. Det är först till kvarn (som betalar terminsavgiften 900kr) Vi tar bara in 50 st/pass.

Dansa dig lycklig med Zumba sweden !


BLACK AND WHITE







ANNELIES ÖVERRASKNINGS 30ÅRS FEST med jobbet..Förfest hos mig sedan till Limone för middag, vin, skratt och gråt. Bra kväll! Vi är ett härligt gäng .


LAST WEEK


HÄR ÄR RESTEN av bilderna från Danielas födelsedagsfest hemma hos mig.

















BLUE

 



SÅ HÄR SER jeansklänningen ut fram och bak till alla som undrar. Den kommer från h&m aids kollektion (i våras) Så den finns inte kvar i butik. Förövrigt är jag ledig idag, måste ta tag i allt som annars aldrig sker. Så det blir en tvätt och städdag idag! Så det är bara att sätta igång så är det gjort så kan jag ta helg sen!

Later.

OUTFIT




Byxor h&m, guldlinne gina tricot, halsband har jag för mig jag köpte i barcelona (?)


SÅ HÄR SÅG jag ut förra lördagen när vi var hemma hos mig och firade Danielas födelsedag! Kvällen slutade som vanligt med utgång! Underbar kväll. Mer bilder under kvällen kommer..


PLASTIC



PLASTIC SHOESE. Modeveckan bjöd på plastiga skor. Snyggt? nja, man kanske vänjer sig till våren..Men grönt nagellack? Ja tack! Uppladdningen på bilder är ganska seg just nu, men jag lägger upp bilderna från förra helgens kräftskiva och Annelies 30 års fest så fort jag kan.

Later.

HAPPY BIRTHDAY

 






Passar på att fira båda mina vänner som har födelsedag idag!

DET ÄR INGEN VANLIG DAG, FÖR DETÄR ANNELIES 30 ÅRS DAG OCH MELISSAS 22 ÅRS DAG!
HURRA HURRA HURRA!!!

Tack för igår Annelie och alla på jobbet, Kvällen igår var grym!

Nu - jobb.


DENIM


Klänning H&M


FÖRLÅT FÖR DÅLIG uppdatering. Har verkligen inte haft tid att blogga de senaste dagarna. Har vart mycket jobb, mycket dans och så massa förberedelser inför en 30 års fest och lite sömn på det. Men jag är ledig imorn och på fredag, då kommer mina dagar i bilder här på bloggen i efterhand. Ett liv i stress. Hur ska jag lösa det? Ni missar inget, jag lägger ut alla bilder så fort jag bara kan!




FORTSÄTTNING



HÄR KOMMER LITE fler bilder från våran kräftskiva i fredags. Eliten e samlad, allt e på topp!


















RSS 2.0