PARTY TIME






HAHAHA JAG VET inte om jag ska skratta eller gråta men jag hittar dessa bilder på syrrans data från min 23 års fest. Herre min skapare vad kul vi hade den kvällen. Resten av bilderna håller jag för mig själv hahaha

Nu väntas fest - ska bara hoppa in i en dusch först.
Hörde jag skål?


NEW BAG






JAG VAR BARA tvungen att haffa den här väskan på h & m här om dagen. Köpte precis en ny väska i Barcelona, eller två rättare sagt. Men nu har jag tre nya och nu är det nog, jag kunde inte motstå leopardfrestelsen. Tycker om att handtaget är ganska litet och att det finns exelrem på som är avtagbar samt att den är lagom stor. Jag måste få rum med hela mitt liv där i då jag inte alltid är på hemmaplan. Har för mig att den kosta 299kr om jag inte minns fel. Skynda fynda!


NUDE

 

ÅH JAG HAR fortfarande inte börjat packa, fastnade här. Såå otippat. Ne nu jäklar måste jag fixa allt. Va inne hos klingan och kikade, herre gud vad ZARA´s sommar är! Nude färger, jag verkligen älskart! Så underbara plagg så jag blir grön! Jag måste verkligen dit.


BLACK AND WHITE



HALORDOS. Kom precis innanför dörren. Vad har ni gjort idag? En annan har jobbat som vanligt. Det har faktiskt gått förvånansvärt fort och bra trots att jag har en elev att ta hand om. Väldigt roligt och spännande måste jag säga. Nu måste jag packa lite för imorgon, ska till min födelseort köping och festa till lite med mina vänner och jag vet inte alls vad jag ska packa (ha på mig), så jäkla svårt när man inte är på hemmaplan och kan byta outfits efter humör.. Funderar på min nya långrandiga klänning, men vi får se, det löser sig nog som vanligt. Ska nog inte behöva gå naken haha!
Later.


LÄDERSHORTS




GOD MORGON mina fashionistas! Jag slänger in ett snabbt inlägg, måste åka till jobbet NU. Alltid i sista sekund, men det är ju så fruktansvärt skönt att ha sovmorgon, men nu har jag bråttom. Jag vill ha ett par bruna lädershorts, någon som vet var jag kan hitta ett par ? Äger ett par svarta, men vill gärna ha lite färg att varva med.

GLAD TORSDAG!


MAKE UP STORE



OM NI MINNS så fick jag ett presentkort i present när jag fyllde år och jag gjorde slag i saken och shoppa loss på Make up store. Köpte ett cremepuder, täcker bra, utan att det blir ett kakigt resultat. Älskvärt! Det blev även en conceler (stavas det så?) plus en jäkligt dyr pensel man ska applicera med. Har aldrig använd conceler förut så jag tänkte köra debut på den imorgon. Brukar ni använda pensel till conceler?

 

Nu måste jag kila iväg till dansen.

Later.

 

 


TURKOST




MINA NYA NAGELLACK. Det var inte meningen att köpa båda, det bara blev så (gud vad jag ursäktar mig hela tiden haha) men det var verkligen inte meningen. Jag köpte det gröna först sen när jag gick in på h&m såg jag det turkosa och stod och velade ett tag. Sen tog jag det, hann inte lämna tillbaka det gröna, är alltid ute i sista sekund, vi var tvugna att skynda oss till dansen så nu har jag båda kulörerna. Men vad gör väl det? Man kan ju blanda dom så blir det en ny färg! Smart ja va då.

(ursäkta dammet på byrån haha)
Nu blir det grillad kyckling och ris till middag. Mumma!


IPOD



EXAKT SÅ HÄR ser min nya ipod nano ut. Lätt, smidig, silvrig, väger ingenting. Jag har snott bilden från deras hemsida, orkade verkligen inte att ta en bild på min egna för att ladda upp en bild när ja precis laddat upp alla andra bilder. Så nu jäklar ska ja få alla danslåtar av Fernando (min danslärare) och gröta in alla takter, dunk och koreografi i min hjärna. Han säger att det inte räcker med att lyssna på låtarna 1 gång om dagen. Utan HELA TIDEN, till slut kommer takten och koreografin in automatsikt? Låter skumt men får väl lita på honom. Ska bli spännande att se om det verkligen hjälper. För er som undrar dansar jag Zumba power 3 dagar/veckan och nu tränar vi för ett framträdande vi ska göra i sommar. Så nu vet ni det. Någon som har en likadan ipod? Är den bra?



DAGENS OUTFIT




SÅ HÄR HAR jag sätt ut idag. Väldigt lätt och bekvämt (är ett måste när man sitter i en bil 1 timme om dagen)
Slängde på mig leopardscarfen för extra toutch.

Tights med dragkedja, ginatricot
Topp, gina tricot
Jacka, h&m
Skor, Dinsko
Leopardscarf, lånat av syrran


HÅLIGT




KOM PRECIS innanför dörren. Stressig dag det här. Har jobbat som vanligt, vart och handlat och nu ligger en kyckling i ugnen. Måste skynda mig måste iväg och dansa om 2 timmar (maten måste hinna smälta) Här har ni en dagsfärsk bild på mig. Invigde min nya håliga tröja idag också. Åh vad mysig och härlig den är! En hel dagens får ni se strax.

Tröja från gina tricot


MÖNSTRAT




SOM NI REDAN vet har dom smygbörjat REA:n lite var stans och jag är inte den som gillar rea men denna mönstrade kofta haffade i luften, den bara låg där. Den fyndade jag för 149kr på H & M. Visst är den läcker? Den känns väldigt mycket Linda ala vardag och det är just det jag behöver - en mönstrad kofta att slänga på axlarna eller ha under jackan på morgonen när det är lite extra kyligt ute. En färgklick helt enkelt. Jag kollar ofta inte på storlekar, jag tar det som sitter bäst. Och på denna kofta är det XL. Hell yeah I'm a big mama! Tycker om när det är lite over zice. Nu blev det mycket engelska här men aja ni fattar.
REA kap.


VECKANS KAP



OKEJ HÄR HAR vi veckans KAP. En randig maxiklänning. 99kr från H & M Den kommer jag använda flitigt i sommmar. Hur i helskotta kan det vara så billigt? Jag kom och tänka på när vi var in på en affär i Barcelona (Daniela varnade oss för att det var billigt och dålig kvalite, så tänk vad ni köper) Det var inte i närheten så bra som h&m OCH det var inte ens billigare (vissa grejer) än h&m. Så jag måste bara tjata ut det - ÄLSKA BUDGET! Man får så mycket mer för pengarna och jag älskart!


BEIGE & LEOPARD



GUDARS SKYMNING. När jag packade upp allt jag fick med mig hem igår på shoppingrundan insåg jag att jag bara hade köpt beigea/lerbruna färger samt randigt. Jag ska strax visa er mitt kap, och då snackar vi KAP.

Later

GÅRDAGENS





GODDAGENS mina älsklingar! Kom hem från gympan en stund sen. Jag tänkte att det var på tiden att ni skulle få se mitt riktiga jag när jag precis kommit hem från träningen. Så så här ser jag oftast ut när jag både dansar och tränar. Phuu vilken lång dag det har varit idag, har jobbat 7-16 sen tränat på det när man är halvdöd. Det kan bli tråkigt att bara blogga på kvällen när man har gjort allt, då hinner ni ju liksom inte följa med mig och min vardag, men för att göra det långa kort så tänkte jag beskriva det såhär..
Jag bor i västerås och jobbar 4 mil bort i köping, jobbar heltid dvs 8 timmar om dagen/5 dagar i veckan, vilket resulterar i tidiga mårnar och sena kvällar och tyvärr har jag inte den möjligheten att blogga på jobbet trots att man kan bli lite sugen på spontaninlägg ibland. Så där har ni förklaringen på att mitt bloggande blir lite hackigt fördelat över dygnet. Men jag gör mitt bästa och försöker skriva kort och gott (bortse från detta inlägg) haha

Nu - dusch

DAGENS OUTFIT






JAHAPP DÅ VAR man nyduschad och mätt som en plätt. Skönt. Nu skriker sängen på mig, ska upp 05.30 och jobba som vanligt. GODNATT gott folk.

Som ni ser blev det ingen denim outfit idag, kändes inte alls bekvämt till shoppingrundan. Istället blev det detta.
Byxor - ellos
Tisha - gammal skrot som ja klippt till magkort
Halsband - 2:a hand
Skor - Din sko
Kavaj - gina tricot

DETALJ



ÅH HERRE MIN SKAPARE vad slut jag är efter shoppingrundan och träningen. Det är jobbigare än vad man tror att dansa. Mycket att tänka på samtidigt som det är hård kondition. Idag blev vi filmade också, grymt! Nu ska jag hoppa in i en snabb dusch, sen ska ni få en hel outfit bild. Dagens detalj får detta halsband stå för, fick det av Maggan (eller jag snodde det för att hon skulle bli av med dom!) Styla rätt så blir det hett.

Later babes!

MÖNSTERMIXA




Mönster, mönster, mönster! Om det är någonting som du inte behöver oroa dig för i vår och sommar, så är det att bära för mycket mönster. Visningarna fullkomligt bubblar över av olika mönstermixar. Förutom blommigt, randigt, prickigt och djurmönstrat, ser vi mer abstrakta mönster, aztek- och kalejdoskop-inspirerade mönster. Som konstverk för ögat. Våga missmatcha topp och underdel. Jag fullkomligt älskar trenden och kommer köra på den stenhård. Den känns ny och fräsch.
Mer inspiration hittar ni HÄR




BYXA



JAG HAR GÅTT och förälskat mig i dessa byxor. Jag måste bara ha dom. Vill gärna ha ett par mönstrade i samma modell också. Det ska jag kika efter idag på shoppingrundan. Skulle verkligen behöva ha en ny kamera (för att ge er bättre bildkvalite) och införskaffa mig en ipod också, kalla mig vad ni vill men jag äger ingen sådan (måste ha en för att få in alla danslåtar och lyssna om och om igen tills alla danssteg sitter utantill). åh det här är inte roligt. Ge mig en drömvinst nu tack!

 


DENIM BABY



MÅNDAG, NY VECKA, nya tag. Är ledig idag så planen var att jag skulle ta mig en välbehövlig sovmorgon men vakna runt 9 iallafall. Utvilad och pigg efter en hård jobbhelg. Sitter fortfarande och sörplar på mitt morgon kaffe, jag är en riktig kaffe männsika. Fick en kaffemaskin i present också, det säger ju allt.

Förövrigt tänkte jag köra på en denim outfit idag. Ska försöka komma ihåg att ta en outfit bild. Inte alltid man lyckas, men förhoppningsvis ska Sara få ta en.

Later.

 


MJUKISAR



GLAD SÖNDAG gott folk. Jag vakna för en stund sen, sitter med mitt morgonkaffe i största hugg och kikar igenom mejlen en snabbis innan jag ska åka iväg till jobbet. Rätta mig om jag har fel, men det är några nya läsare här på bloggen! Det uppskattas verkligen. Kul att ni har hittat hit och jag hoppas ni tycker bloggen är givande och inspirerande. Tänkte även passa på att ge er lite inspiration om mjukis "trenden" Hur snygg är den egentligen? Jag fullkommligt älskar den, Styla rätt med instoppad skjorta, kavaj och klackar och du har en inspirerande outfit. Jag måste bara haffa ett mar "mjukisar" så fort jag kan.


SATURDAY





HERRE MIN SKAPARE vart tog dagen vägen? Har jobbar 7-16, kom hem och råkade somna på soffan. Vaknade runt 20.00 Hela dagen är ju borta? Nu känns det riktigt segt, har precis ätit oxfile och tagit ett glas vin med b-friend. Pratar om min dans och framtiden. Kul för mig, men sämre för honom haha..Blir tidigt ikväll, ska jobba imorgon också. Förlåt för dålig uppdatering igår, jag var totalt slut efter dansen, det blev en dusch och en pizza sen somna jag på soffan (igen!) Det är inte lätt.


VOGUE US MAY 2010



Lugg, magkort, hög midja, smalt bälte, utsvängda byxor, handväska, brunt, elegant.
Älskvärt!

Tips: Byxor med hög midja gynnar er med korta ben (får benen att se längre ut)
Utsvängda byxor gynnar er som är lite knubbiga (ger en smal siluett)


LÅNGKLÄNNING



Bild lånad av Sofie ekström

JAG KAN INTE låta bli att frestas av denna sorts långklänning av bomull. Den är lite fulsnygg sådär, men matchar man rätt kan det bli riktigt snyggt. Jag skulle vilja köra på antingen en jeansväst eller en mocajacka med fransar till, plus hatt, solglas, löst sittande skärp och massvis med assoceoarer till. Det kan bli en av sommarens hetaste klänning.

 


PRICKAR




TÄNKTE TIPSA ER om att det finns en liknande variant av min prickigt topp jag köpte på BikBok i höstas på Modekungen.se Den kommer användas flitigt även i vår och sommar.

Nu måste jag deklarera, phuu vad pengar jag går back på att pendla till jobbet varje dag. 2 månadslöner om året betalar jag i bara bensin, känn på den. Dags att söka jobb här i västerås snart? Jaa. Men vad ska jag jobba med? Vet inte alls, är riktigt kluven. Någon som har nå förslag?

 

 


TILLSPETSAT



VITA SPETSTIGHTS? Ja tack! Modekungen har ett par riktigt heta som jag inte skulle tacka nej till. Lite romantiskt men samtidigt så chict. Vårfräscht skulle jag vilja säga. Pricken över i:t är de blå kilklackarna. Ge mig!



GÅRDAGENS OUTFIT






HÄR KOMMER en halvtaskig outfit bild från igår. Jag orkar verkligen inte ta på mig kläderna igen och fota så detta får duga. En outfit i all sin enkelhet, man slänger på sig det som är närmast och drar. Som de flesta tjejer vet så byter man outfits flera gånger om dagen ibland och igår blev det ett byte av skor och jacka efter jobbet.

Trenchcoat, h&m
Jenas, gina tricot (gamla som gatan)
topp, cubus
skor, skopunkten


BARCA



ALL RIGHT äntligen har mina vänner kommit hem från barcelona efter att ha suttit fast en vecka. Detta firar vi med ett gäng bilder från deras kamera.

HOODIE








JAG VERKLIGEN älskar hoodies, har dom till till träningen och även till vardags med tights eller jeans. Modekungen har två snygga alternativ som jag inte skulle tacka nej till, har en liknande variant som den gråa, men måste tyvärr lägga fokus på nya träningskläder denna månad, klickade precis hem ett par träningsbyxor från h&m, plus lite till (som vanigt) Livsfarligt. Men man kan inte motstå budget. Älskvärt!

Vad vill ni se mer/mindre av här på bloggen?
Skriv i kommentarsfältet här nedan, ni är dåliga på att kommentera! Skärpning!
Skriv, skriv, skriv..


INSPIRATION



DAGENS INSPIRATION får denna donna stå för. Tror jag ska inviga mina marinblå chinos snart och matcha precis som på bilden, vitt, beige och brunt. För övrigt kom jag hem för en stund sen, har vart hos tandläkaren. Inga hål, skönt!

Later.

BILLY AND I






JAG FULLKOMMLIGT älskar sommarkollektionen med Billy and I. Tack för upprepad inspiration, cykelbyxan, kavajklänningen, västen, strumpor i skorna och korta slappa t-shirten. Åh vad jag längtar tills jag kan bara alla dessa plagg. Just nu sitter jag och inväntar att klockan ska bli 19.20 så ja kan åka iväg och köra ett danspass, hejja hejja!


A DREAM



ÅH JAG VERKLIGEN suktar efter en walk in closet som man kan hänga kläderna glest på klädhästar som dessa. Rena drömmen. I och för sig har jag en liten walk in closet, men ytterst liten, räcker inte riktigt till. Allt hänger dubbelt på alla galgar och alla byråer är fullproppade. Har till och med kläder i tv bänken och uppe på vinden haha patetiskt att man inte får plats med allt. Det är så svårt att hitta plagg, inspiration och nya kombinationer. Dags att flytta till större snart ? eller kanske en klädbytardag? Någon som är intresserad?

 

 


TURKOST



DET ÄR INGEN NYHET att jag älskar smycken. Ringar, som armband. Örhängen som halsband. Ja jag har drivor här hemma som ja samlat på mig under åren. Och här är en till i samlingen, min nya XL ring jag fyndade på h&m i barcelona, ynka 49,50kr. Som hittat.



MÖNSTRAT





MÖNSTRADE LUFTIGA BYXOR 

Jag har ju fått för mig att jag vill ha något färgat/mönstrat/mixat på benen den här våren. Jag måste därför spana in ett par läckra varianter. Jag var lite skeptisk i början men börjar gilla det mer och mer..Snyggt till både klackar och sandaler, fest som vardag. Ja jag tror nog jag ska haffa mig ett par.
Vad tycker ni om den mönstrade byxan? Not or not?


TOPSHOP SOMMAR 2010




SITTER OCH TITTAR in topshops sommar kollektion igen. Dom har verkligen fått till det. Något jag ska investera i är en ljusgrå eller ljusbeige långklänning och kilklackar i trä. Vill ni se hela kollektionen, titta in HÄR

 

 


FÄRG



MEN ÅH TITTA in koftorna! Satan i gatan vad läckra. Perfekt slappa och stora. Sköna och gröna. Jag måste verkligen skaffa massa koftor, är riktigt sugen på båda två.


I WISH




ÅH VAD JAG ÖNSKAR att jag hade dessa plagg. En prickig jumpsuit och en fulsnygg knälång jenaskjol. Det är bara att fortsätta suckta för jag kommer definetivt inte ha råd att köpa dessa (om det inte finns nå billigare varianter?)
Jag är så shoppingsugen så jag nästan kvider, eller jag är nyfiken på vad som finns i butik. Har inte shoppat sen 1800 talet känns det som (om man bortser nätshopping). På tal om nätshopping, det är inte alls samma grej som att shoppa live. Jag vill se utbudet, känna, ta på , prova. Shoppingsugen släks inte med nätshopping. Jag är bra sugen på att spränga resekontot och shoppa loss ;) men det ska ja inte göra..

 


TISDAG




GODDAG PÅ ER. Äntligen är jag hemma efter både jobb och träning. Förlåt för dålig uppdatering, det blir lite tight med tid när jag jobbar heltid och tränar dans 3 dagar i veckan plus gympa. I juli blir det lugnare chema då jag ska ha semester från både jobbet och träningen. Liite långt dit men alltid något att se fram emot. För övrigt så börjar jag bli frisk (JAAAA!!!) efter 2 flaskor hostmedicin och ett pack alvedon, nässpray och vila. Men däremot har jag smittat mina vänner på jobbet =(

Nu- dusch och mat.
Later.

MIU MIU



DÅLIG HÅRDAG? Brist på inspiration? Gör som MIU MIU och fläta i lite (läs mycket!) löshår i en fläta på sniskan. Så himla enkelt och så snyggt. På tal om något helt annat, jag håller på och tvättar, och när ja kommer ner och ska hänga upp tvätten så har både torktummlaren, torkskåpet OCH torkrummet lagt av. Det är nå slags strömavbrott ochjag kan inte få igång elen. Så det ligger 8 masiker blöt tvätt där nere. Jag var tvungen att sno grannens tid (vi har två tvättstugor) för att hinna torka hälften. Fyfan säger jag bara. Har inte tid med det här.


KATASTROF




JAG BLIR SÅ ARG. En av mina vänner blev bestulen av sin väska när vi satt i en park och hade picknick i Barcelona och där i låg hennes pass (och hela hennes liv, pengar, mobil, allt) så hon kom inte hem med oss som väntat. Så fixade hon ett preliminärt pass och skulle flyga hem torsdagen därpå. Och när hon kommer till flygplatsen så har dom ställt in alla flyg pga av vulkanen på Island. Så hon fick åka tillbaka till barcelona på "obestämt tid" och nu sitter jag just och läser om vulkanen på Island - Ny aska kan stoppa flygen! Alltså vad är detta? Tydligen kan detta hålla på i flera år. Vadå ska dom inte komma hem eller? Tre dagars weekend blev till en vecka och nu är dom inne på 2a veckan. KATARTROFALT!


SOL




MAN BLIR BRA sugen på sommar nu när solen lyser. Visst våren är härlig, men sommaren slår nog allt. Glida runt i jeansshorts, sandaler, hatt, färgstarka naglar och solbrillor. Åh vad jag längtar. Förresten jag klickade just hem den leopardmönstrade bikinin. Kunde inte motstå trots att jag har en liknande i tre kantsmodell. Jag gillar bandeau bikinis så slipper man fula solmärken.



VÅRENS IT JACKOR




SÅDÄR JA då har jag fixat ett kollage på vårjackor ni ska satsa på i år. Nykommlingen och den dominerande trenden i vår och sommar är army-inspirerat i militärgrönt och beige. Sedan har vi klassiker som trenchcoats, skinnjackan och jeansjackan (som aldrig går ur tiden) Sist men inte minst har vi kavajen, gärna i nudefärger om hudfärgat, beiget, ljusrosa och vitt. Lång eler kort varienat- bestäm själv, men den långa dominerar mest just nu och vill du sticka ut? Satsa på en randig, blommig eller denim kavaj.

Välj och vraka bland vårens it jackor. Samtliga jackor kommer från Modekungen.se



DAGENS OUTFIT






SÖNDAG IDAG och jag har varit på jobbet hela dagen (jobbade igår också för den delen) trots att jag fortfarande är sjuk. Jag är arbetsnarkoman, blir rastlös när jag bara sitter hemma och inte gör något trots att jag knappt kan andas. Kom hem för ett bra tag sen och jag har tagit en outfit bild för att visa er mina nya sjal jag köpte i Barca som jag invigde idag. Jag verkligen älskar den, färgen är perfekt, lite sådär vårig brun/beige och materialet är tunnt och skönt sen är den så där stor som jag vill ha. Lovely. Den kommer från Zara.

Jeans, Gina tricot
Farfarströja, cubus
Jacka, någon affär i Barca
Kängor, skopunkten


NYTT I GARDEROBEN







NYSS HEMKOMMEN från dansträningen, eller det var ett tag sen nu ser jag, kom hem runt 20.30 har hunnit ätit tacos också. Mumms! Idag var det bara koreografi men träning ändå, ja tog det ganska lugnt eftersom förkylningen inte släppt riktigt än. Men den är på väg bort, det känner jag. Hann ta några bilder på min nya väska också som jag invigde idag. Älskar påsigheten, silverkedjan och toffsarna som händer ner, precis en sådan jag letat efter. Uttjatat nu men den kommer från Barcelona. Köpt på Zara (för er som inte viste det så kommer zara från spanien, inte Sverige som många tror)

Övriga outfiten består av:
Militärgröna tights från Gina tricot.
Magkort tröja från barcelona (Ny!)


LEOPARD DREAM




Nu ska jag utanför dörren för första gången på nästan 2 dygn, känns skönt att få lite frisk luft. Tänkte gå till ica och handla och returera lite grejer från h&m. Ja behöll leopard jumsuiten och det vita linnet från The Garden Collection. Resten kändes lite onödigt efter all shopping i Barca. Ska försöka få till en bild på min andra nya väska också, den är riktigt het. Älskar den från första stund.

Nu - föna håret.
TREVLIG FREDAG!


LAPPAT




JAG MÅSTE KÖPA nya jeans. Just nu är jag på jakt efter ett par lappade snyggingar som dessa. Riktigt tighta ska dom vara och stuprör. Någon som vet var jag kan hitta ett par ? Jag blir lite dumsnål när det gäller trendplagg, då budgetkedjorna har massor, så jag ser gärna att dom ligger under 1000 lappen.


ÖPPEN TÅ



ÄNTLIGEN kan man sätta på sig ett par skor med öppen tå. Dessa på bilden skulle jag inte tacka nej till, men plånboken tillåter inte ett enda köp till. Snyggt matchat med skinnbyxorna till och neutralt nagellack. Det känns verkligen som våren kommit nu när dom sopat gatorna på grus och solen värmer.

Later.



PITCHERS


OKEJ MINA VÄNNER. Här kommer lite bilder från våran 2a Barcelona resa. (för er som inte vet så har vi två kompisar som bor där) Årets första rosévin är uppdrucket i solen, shopping för hela slanten, bruch på trappan, parkhäng med picknick och vin samt sena middagar med underbart sällskap. Bara ben, gångpromenad längs hamen, bikinin åkte på premiär för beatchen. Massage på stranden och fest, party och fotboll. Kan inte bli bättre. Så fantastisk resa IGEN. Barcelona har verkligen ALLT i ett, älskar staden och TACK för en fantastisk resa tjejer!














KONJAKSBRUN



JAG HOSTAR IHJÄL mig, har snart klunkat upp hela hosmedicin-flaskan, är helt groggy och skön haha..
Här ser ni ett av köpen i barca, den konjaksbruna axelremsväskan. Den kommer användas flitigt i sommar. Köpte även en till väska, med drasko och toffsar. Den får ni se sen. Även lite bilder därifrån som ja lovat, ska fixa det imorn.

Har på mig beigea tights gina tricot, militärgrön skjorta från h&m, vita converse, solbrillor RayBan.

NEW



DESSA TRE PLAGG klickade jag hem från h & m för en stund sen. En mönstrad tunika, en vit tunn skjorta och batik tights. Mycket nöjd, hoppas det är lika snygga i verkligeheten annars blir det retur.
Fick precis posten, mina andra grejer från h & m har kommit, måste gå och hämta ut dom på en gång. Om jag minns rätt så var det en leopardmönstrad jumpsuit, en blå kjol, ett vitt stort linne och ett halsband och ett skärp.
Återstår att se.

H & M






GODDAG PÅ ER. Jag är hemma och är sjuker idag. Inte alls roligt. Sitter framför datan, hostar och sörplar te. Har säkert knaprat två kartor alvedon nu på 3 dagar. Jag tänkte tipsa er om att det finns en liknande jacka som jag köpte i barcelona på h & m för 399kr. Tunn, ljus och härlig. Ett av vårens kap och förövrigt så har h & m lite rea just nu, In och kika vettja. Jag klickade hem lite smått och gott nyss. Tänkte visa er det snart.

 

Later.


KLUMPFOT




JAG FULLKOMMLIGT älskar kilklackar. Så bekväma och snygga. Man kan ha dom till allt, vardag som fest, kjol till byxor. Nu till våren har jag investerat i ett par beige kilklackar. Det kasnke jag redan har berättat? Jag är lite snurrig ibland, hjärnan hänger inte med i mitt tempo när jag är sjuk och trött.

Imorgon tänkte jag visa er lite bilder från Barcelona så håll utkik!


LÅNGKLÄNNING




LIGGER HEMMA och är riktigt dunderförkyld. Usch, det kan ju vara det värsta som finns. Hostar som en tok, rastlösheten börjar krypa sig fram så jag sitter och kollar in semesterställen. Ska åka utomlands i juni, men har inte riktigt bestämt var än. Någon som har något bra tips?

Tänk er att glida fram på gatorna i en långklänning som denna - undebart. Måste hitta min perfekta dröm, testade en svart ganska rak i barcelona men den såg ut som en pyamas på mig.


INSPIRATION




MÅNGA UNDRAR var jag får min inspiration ifrån? Och svaret är: Överallt, tidningar, filmer, modebloggare, affärer, på stan och med min fantasi. Ser jag någonn snygg outfit så givetvis försöker jag haffa upp inspirationen och styla om den till min egen stil och vad jag trivs i. Så där har ni svaret. Fast oftast slänger jag bara på mig nå utan att tänka, typ när man har bråttom till jobbet eller träningen.

Nu blir det sängen. Måste bli frisk.



 


DAGENS






SÅDÄR JA, då var allt uppackat och klart. Känns jätte skönt, fast nackdelen att tvättkorgen är överfull. Här har ni en "Dagens outfit" utan jacka. Idag kör jag jeans på jeans. Gillar det skarpt.
Tights från Cubus, Jeans skjorta H&M Herr (som jag blekt själv i klorin)

Ska strax åka och handla, har verkligen ingenting i kylen.
Latar.

 

 


PARKAS






DENNA BEIGA PARKAS köpte jag i Barcelona. Tror det var ett av det bästa av köpen jag gjorde där nere. Jag har vart på jakt efter en snygg parkas länge och helst i beige och den här var ju som hittad för ynka 25 euro och den inveg jag idag. Väldigt skön måste jag säga!


MÅNDAG ?




GUD VILKEN RÖRA det är här hemma nu. Så här ser det ut i hallen. Ligger resväskor överallt, kläder skor överallt. Har inte koll på nånting nu känner jag. Dammråttorna tar över allt mer och köket ska vi inte prata om. Det känns som måndag idag också, bara för att jag var ledig igår. Den här veckan kommer bli snurrig, och jag blev ännu mer förkyld igår efter dansen så jag hoppade över gympan idag. Måste spara på krafterna tills dansen imorgon. Ni kanske tycker att jag är dum som tränar sjuk? Ja, det tycker jag med, men jag måste. Kan inte missa en enda gång för nu hände det grejer kan jag säga.

Dags att packa upp allt nu!
Later.


NEW




HÄR HAR NI ett av kapen jag fyndade i Barcelona. Ett par solglas att varva med mina Ray-Ban. Dock gör dom sig inte lika bra på bilderna som i verkligheten. Förövrigt så mår jag lite bättre nu efter 2 alvedon, vila och mat, så jag ska nog pallra mig ner till dansen iallafall.

Later.


HOME





SÅDÄR JA, då var man hemma igen efter en minst sagt fullspäckad weekend i Barca. Det blev shopping, vin, parkhäng, middagar, partykvällar, sol på beatchen, fotboll. Jag känner mig jag lite halvsjuk efter resan så jag ligger på soffan och vilar upp mig, tror inte jag orkar gå på dansen ikväll. Halsen är öm och det värker i öronen efter sena nätter, tidiga mårnar.

Mer bilder kommer sen - håll utkik!

HELGSTÄNGT







SITTER OCH FÖRFESTAR hemma hos mig. Ska strax bli upphämtade av snälla Danne som ska köra oss till flygplatsen. Barcelona here we come!


TREVLIG HELG!

BEIGE




JUST JA. Har glömt bort att säga att jag fick hem mina prylar från Nelly igår. Jag nätshoppade i veckan, eller om det var förra veckan? Har ingen koll på dagarna längre. Och igår kom paketet och jag var där lika fort för att hämta ut det av ren nyfikenhet. Efter att jag testat allt så behåller jag dessa två par skor och leopard tunikan, resten var för stort/litet. Har fått kommentarer att dom till höger är väldigt svåra att gå i så jag vågar inte ta med dom till Barcelona, annars hade ju det var perfekt. Jag har testat att gå i dom här hemma och det är inga problem, men ja vågar inte chansa, jag litar på er!

Natti.


FINA BEKINIS



USCH JAG ÄR INTE ett dugg trött. Eller övertrött? Är ensam hemma och ska sova ensam inatt. Läskigt värre! Vågar inte riktigt dra mig åt sängen trots att klockan är 23.00 och ja ska upp 05.30. Jag sitter och spanar in lite bekinis inför sommaren. Har ni hittat er? Eftersom jag ska åka utomlands första veckan i juni så måste jag ha en ny fräsch känner jag. Jag är sugen på dessa tre, speciellt den zebramönstrade då jag redan har en leopard i trekantsmodell. Sjukt snygga alla tre. Samtliga kommer från h & m. Tack alla budget kedjor! Vad hade jag gjort utan dom?

Bilder lånade av Marcella





YELLOW



JAG KAN INTE sluta avundas denna bild. Tittar på den stup i kvarten och inspireras. Lång kavaj till kort kjol, strumpor i skorna, hatten, ja helheten, kontrasterna. Är riktgit sugen på att bära öppna sommarskor till kjol och imorgon får jag göra det!! Jag börjar känna pirret i kroppen, jag längtar. Efter sol!

Hur ska ja kunna somna inatt?

PACKNING




GOD KVÄLL. Kom hem från jobbet för en stund sen. Börjar få lite resfeber nu känner jag, lite stressigt att hinna med allt. Har precis hunnit måla naglarna och nu återstår bara packningen. Packa säkert Linda! Vi är tre st tjejer som ska (lägg märke till ordet) DELA på EN resväska. Hur det nu ska gå haha..Men packa säkert är det enda jag säger. Mina Ray-Ban är redan nerpackade, då förstås i mitt handbagage. Nu återstår bara resten!

Later.


MÖNSTRAT




JAG HAR FÅTT mönsterfnatt. Älskar allt som har med mönster att göra, känns verkligen fräscht nu i sommar. Gärna missmatchat. HOT. Dessa två tunikor beställde jag här om dagen från Nelly.com. Ska strax testa dom och skorna jag beställde, håll tummarna!


BATIK




JAG TROR JAG har glömt att visa er min nya våriga hallsduk i batikmönster? Rätta mig om jag har fel , det känns som att jag glömt det iallafall. Eller det kanske är en scarf? Den kommer från H & M och kostar ynka 129kr. Som hittat.

Vad har jag annars gjort idag då? Jobbat, tränat och duschat.
Nu blir det mat.

Later.




DAGENS







MÄTT OCH BELÅTEN. Satan i gatan vad gott det är med varma mackor! Hade det inte vart så onyttigt hade jag nästintill levt på det. Här kommer en hel outfitbild. Det blev ingen bra bild framifrån då min kamera lever sitt egna liv ibland, men ni ser en helhet. Beige, brunt och svart. Älskar kombinationen av ljusa naturnyanser tillsammans. Det kommer bli min melodi hela sommaren känner jag och självklart kommer jag kominerat med vitt och militärgrönt..

Nu - söndagsmys tänkte jag säga, det är ju för sjutton måndag idag. Måndagsmys då!
Tjing.


NYTT I GARDEROBEN






DAGEN FLÖT PÅ fort som sjutton idag. Kom innanför dörren för en stund sen. Det var påskmat i sin ordning och snickerstårta på det. Åh det var så chokladigt gott så ja kommer drömma om en bit till. På mig hade jag mina beigea tights (Nya!) en transparant grå/brun skjorta, och min svarta transparanta kofta-skjorta eller vad jag ska kalla det för ? (också ny!) Båda kommer från gina tricot. Halsband från H & M

Bild på hela outfiten kommer strax.
Nu blir det varmamackor av taco köttfärsen från igår!


BARCA






NEDRÄKNINGEN har börjat för länge sen men nu börjar det kännas. Denna vecka drar vi, Rättare sagt på torsdag drar vi iväg. Åh jag längtar. Så här såg det ut förra året vi var där. Kan inte visa mer bilder än så här mohahaha..Känsliga tittare förstår ni. Tyvärr är det inget badväder nu när vi åker, men man tackar inte nej till lite vårsol, fest och shopping.

Later.


ÖNSKEOUTFIT



GOD MORGON säger jag. Efter att har jobbat hela påsken så är jag värd en riktigt lång sovmorgon idag. Jag blev desutom väckt (!) för en timme sen. Nu sitter jag här mätt och belåten efter frukosten och surplar på mitt kaffe och går igenom mejlen ja inte hunnit på flera dagar. Lite bråtom nu, vi ska hem till b-friends pappa på påskmat om två timmar. - Och så här skulle jag velat klä mig idag. Snyggt, vårigt trots att det snöar ute (!!!) Måste hitta en grön overzicetopp som denna, hur läcker som helst ju!

Later.

YESTERDAY








GLAD PÅSK i efterskott eller vad man ska säga ?. Gårdagen spenderades mestadels på jobbet (10 timmar) och imellan hann jag hem till min mor en sväng på påskmiddag. Trevligt och gott. Nu har jag ätit påskmat och godis för ett år känns det som. SKÄRPNING!
Outfiten bestod av jeansskjorta från jc, jeans BikBok, halsband Lindex, skor Dinsko.

Later.


DEN LILLA BEIGEA



GODDAGENS. Sorry för dålig uppdatering, har jobbar som en tok. Den här fredagen har verkligen kännts lång! Men det ska väl långfredag göra ? Har jobbar 7-16, dagen tog aldrig slut kände det som. Men men nu är jag hemma och har precis avnjutit en varm dusch, ett ägg och en banan haha..Nu väntar jag bara att få korka upp vinaren och steka på fläskfilén, sen är kvällen under kontroll.

TREVLIG FREDAG!

Dagens tips: Den lilla beigea slår ut den lilla svarta i vår. Investera i en vettja!


RSS 2.0