DAGENS OUTFIT






Jeans tights, poncho (NY!) och väska från h&m, skor Dinsko.


ÅH ETT LIV i stress trots ledig dag. Hann inte blogga innan jag stack utanför dörren imorse. Tack för att du ringde och väckte mig Lina! Slängde bara upp håret i en knut och stack, hann inte fixa mig. Har iallafall hunnit med en shoppingtur och en lunch med mina babes. Vad det blev får ni förmodligen se när jag har bloggtorka. Nu sitter jag har dricker kaffe och tar alla vitaminer för dagen (ja ni vet väl att jag var och köpte vitaminer för 600) hahaha det är ju skrattretande, men men ska man orka mitt tempo så måste man. Ne nu måste jag åka iväg till dansen. Ha en fin kväll. Det kommer upp fler bilder från kräftskivan senare ikväll om jag hinner.

 


KRÄFTSKIVA





ÅRETS FÖRSTA (och förmodligen den sista också) kräftskiva ägde rum i fredags med alla tjejerna. Gud så trevligt det var! kräfthattarna var på och snapsvisorna sjungdes ikapp med massa skratt. Som alltid slutade det med utgång, I like, I like!

NEUTRAL



ÅHHH DET ÄR så snyggt med neutrala hårfärger! Varken blond eller brunett, lite mitt i mellan-neutralt. Älskart!
Inte att tala om den randiga klänningen och jeansjackan - lovely.




INSPIRATION





SITTER OCH LÄSER lite modebloggar på min lediga dag. Någon som verkligen har fått till det med tidig-höst-outfits är Collan. Jag älskar kontrasterna mellan av- och påklätt,  mjukt- och hårt. Paljetter ihop med jeans och klackar är verkligen en hitt och hallsduk till shorts! Tack för den inspirationen!


FRIDAY



FREDAG OCH LÖNING. Alla tjejer samlade och vin. Kräftor och skratt. Ja det känns att det är fredag och jag är TAGGAD! Det enda som jag inte brukar ha problem med är kläder, men det har jag idag. Är det för kallt för kjol? Byxor har man ju hela vintern. Kanske ska köra på långklänning? Jaaaa, det återstår att se vad det blir. Kanske blir en liknande outfit som på bilden. Jäkla väder och vara kallt. Jag vill ju ha sommar!!

Later.

 





GOLD



GULDIGA NAGLAR ? JA Tack! Men idag kör jag på turkosa. Nu måste jag in i en dusch, ska iväg på kräftskiva ikväll. Två kompisar från barcelona kommer på besök så hela helgen är fullspäckad! Och imorgon är det hennes födelsedag lalallala. Tjing tjing!




GRILLFEST


Klänning/linne gina tricot, skor nelly, ring h&m


SITTER PÅ JOBBET och har rast. Här har ni en del bilder från en grillfest i juni. Första gången jag åt vildsvin. Trevlig kväll då jag skulle göra en repris på mitt dirty dancing hopp som gick bättre än sist men absolut inte lyckat hahaha...Jag vet inte vad som händer i mitt huvud när jag tar ett glas vin. Men är man dansare så vill man kunna allt.


FÅRSKINNSJACKA



INGEN HAR VÄL missat fårskinnsjackan vid det här lagret. Jag beställde precis denna från h&m. Har en liknande redan- i ull istället för skinn som jag köpte på rean i våras, men skinn värmer ju bättre under vintern så jag var bara tvungen att slå till och nu är den slutsåld landet över.

Nu måste jag åka iväg till jobbet. 12:e dagen i rad jag jobbar, dock sista sen är jag ledig hela 4 dagar. Underbart!
TREVLIG TORSDAG!


TRANSPARANT





DAGENS TIPS FÅR bli denna transparanta skjorta från h&m, divided. Ynka 99 kr och den är din. Köpte min i sommras någongång, men jag vet att den finns kvar i butik (om ej slutsålt). Invigde den idag och den är riktigt snygg på om man har ett par höga jeans under och en buister. Eller ett linne om man hellre vill ha det. På hösten älskar jag svart. Svart, svart, svart!



ÖNSKEOUTFIT



ÅH VILKEN HÄRLIG sensommar outfit. påklätt men ändå inte för vamt. Det är ju lite sån årstid nu, för kallt utan jacka, för vamt med jacka..på, av, på, av..jobbigt! Det jag skulle behöva i garderoben är just ett par jeans i den här färgen och stilen, lite småslappa men ändå inte b-friend stuk eller tighta. Helt perfekta! Måste leta efter ett par! Och solglasögon på hösten piffar bara upp en outfit! Förövrigt kom hem från jobbet för en stund sen, kikar igenom lite mejl och inväntar min privata kock för en god onsdags middag!

Later.


NYTT I GARDEROBEN



GODKVÄLL, KOM HEM från jobbet för en stund sen. Sitter och läser på om lite politik inför valet. hmm, det e svårt. Vet inte vad jag ska välja. Nytt i garderoben är denna långklänning och leopard scarf jag fyndade på h&m i söndags. Älskar lånklänningar !

Nu - sängen!


DAGENS OUTFIT






SOM NI MÄRKT har jag fått låna en kamera tills vidare. Så här kommer en halvdålig dagens outfit. Denim tights (Nya!) från h&m, vit transparant skjorta gina tricot, skor converse.

NYTT I BADRUMMSSKÅPET




DESSA TVÅ PRODUKTER fick följa med mig hem på min lilla shoppngtur i söndags. I och med att jag blekt upp håret lite så behöver det fukt, fukt och näring. Min frisör har tvingat på mig både shampo, balsam, inpackning, silver shampo och leave in balsam för väääldigt dyra slantar. Har alltid kört med vanliga "ica" shampon tidigare (som tydligen inte ska vara bra för håret) Så nu köpte jag någon repair creme för kluvna toppar som ska göra susen och värmeskydd (det måste man ha om man fönar och plattar/lockar) . Båda från frissan.





UGGLA




ÅÅÅH JAG HAR ju totalt glömt bort att visa er min nya uggla jag fyndade för 2 veckor sen. Den är ju bara för söt. Här är den tillsammans med en ring (också ny!)

Känner mig en aning rastlös när det är 1 veckas uppehåll med både dansen och gympan. Jag är ju van att hålla igång hela tiden..Åka hit och dit, vara överallt. Nu är det stendött på den fronten. Jag som hade laddat upp inför höstens träning förra veckan, men men.. Den får ta en omstart nästa vecka!
Ni kommer väl och provar på zumba v 35 i fryx danssalar? Gratis och allt första veckan. Måndag & onsdag kl 19.



GÅRDAGENS OUTFIT




Långklänning, skinnpaj & väska från h&m, skor converse.


SORRY FÖR DÅLIG uppdatering. Har vart en tuff jobbhelg. Gårdagen spenderade jag på jobbet, 7-21 men hade 4 timmars rast, då passade jag och syrran på att åka till eskilstuna och shoppa lite med förhoppning att höstkläderna hade kommit i butik. Men icke, sommarreorna var kvar med ytterst få höstuppdateringar. Tur i oturen hittade jag lite åndå. Vad det blev får ni se sen.
Ursäkta att jag ser så sliten ut i ansiktet på korten, det var 7 dagen i rad jag jobbade med ytterst lite sömn. Kroppen blir lätt påfrestad.




INSPIRATION



TITTA IN VAD den här bönan alltid får till det med outfits. Snacka om inspiration till mig. Brukar oftast inte hinna läsa alla bloggar, men jag vakna 8.30 imorse så nu har jag gått igenom en hel del till en kopp kaffe! Mys! Hennes blogg hittar ni  HÄR.

Nu måste jag åka iväg till jobbet.
TREVLIG LÖRDAG!


FASHION





JAG ÄR SÅ gryyyymt sugen på att kapa av mig håret i den här längden. Vill ha färgen med (som jag skrev i vintras om jag minns rätt?) Åh jag har sån beslutsångest, Vad tycker ni ?

Nu - maat!



THE MOSS


KATE MOSS. Behöver jag säga mer ? Satan i gatan vilka snygga skinnbraxer, leopardkavajen äger! Snygg kombo och jäkligt hett. Förövrigt kom jag hem från jobbet för en stund sen. Skönt med en kort dag såhär ibland. Sitter och kikar igenom era kommentarer och vad alla modebloggare skriver om modeveckan i stockholm, mer om det sen..Nu måste jag fortsätta här..

Later.


BIKTA ER !




UPPE MED TUPPEN idag..Det är så skönt när man vaknar av sig själv utan att klockan hinner ringa. Så jag sitter här och gå igenom mejl och dricker kaffe. Underbar morgon. Det är så kul att många läsare hänger kvar trots mitt sommaruppehåll. Jag trodde jag skulle tappa alla läsare jag lyckats få. Men det betyder ju bara att ni gillar min blogg och det är jag riktigt stolt över. Men den ska bli bättre, och det kan den ju bara bli pga er. Så vad vill ni se mer av här på bloggen? privatliv, trender, dagens outfit, shopping, mer bilder, mer text? Passa på att bikta er i kommentarsfältet så ska jag se till att bloggen blir bättre. Ge gäna kritik också !


Nu - jobb.


STOCKHOLM









OKEY, DÅ KÖR vi igen. Stockholms dag/kväll/natt med tjejerna. Underbart kul, bra väder, bra mat, bra shopping, bra vin, bra räksallad, bra hotell, bra utekväll. Ja allt var så jäkla bra och underbart! Vi satt på uteserveringar och åt och drack, startade med champange (såklart!) åt itialenskt, gick vidare och tog en öl, ett glas vin, mera mat, sedan blev det drinkar osv osv..Det får vi ta och göra om! Grymt kul! Förra året var jag och Jimmy där 2 gånger/2 weekends. Jag bara älskar stockholm (innerstad då vill säga!) Gamla stan är riktigt mysigt. Ska förresten till stockholm igen i sep och hälsa på en kompis! yeey!

Nu måste jag iväg och dansa, phuu jag har sån träningsvärk efter i måndags. Jag förstår inte att ett års träning kan gå av sig på 4 veckors uppehåll. Helt otroligt..


NEW SHOES



GODDAGENS, KOM PRECIS innsnför dörren. Var och hämtade ett paket från h&m på hemvägen från jobbet. Och i låg dessa underbara skapelser. Riktigt snygga, jag är rikgitg kär i dom, perfekt vardagssko med liten klack . I like, I like. Dom kommer slitas med hälsan. Och på tal om hälsan - Det är exakt 2 veckor kvar tills jag ska sluta röka (jaa, jag röker) Det blir nämligen rökförbud på jobbet så jag tänker kämpa in i det sista. Hoppas jag fixar det utan problem! Heja, heja, heja!

Later.



SPEGELGLAS




JAG ÄR SÅ frustrerad och arg att sommaren redan är över. Har den ens varit här? Det känns inte som att det vart sommar än trots att jag vart utomlands 3 gånger sen april. Sol borta, men dåligt hemma igen..Dåligt väder i Sverige hela semestern (bortse från smögen) Jag har ju inte ens hunnit slita ut alla mina solglasögon. Inte hunnit använt alla bikinis, mina jeansshorts, långklänningar jaa you name it. Har inte ens använt min lilla hinkgrill eller frysväska! Vad är detta ? Denna sommar har inte varit en vanlig sommar . Den har gått i luftbubblans tecken. Har upplevt massor, på gott och ont . Det har varit skoj, bedrövigt, skit kul, astråkigt, knäppt. Jag har gapskrattat, gråtit floder, varit glad, varit besviken.  Jag har lärt mig vilka mina vänner är och det är jag riktigt tacksam över! Ja den här sommaren har minst sagt vairt den mest känsloladdadade sommar i hela mitt liv. Jag börjar närma mig jorden igen, snart, snart landar jag, äntligen!

Nu - movie time!






H & M GULDKUND


Allt från h&m - gillar byxorna skarpt, kunde inte välja så ja köpte båda (i våras)


GODDAGENS MINA FINA! Ett liv i stress kallas det för. Kom hem från jobbet för en stund sen, har vart och storhandlat på ICA, och jag menar verkligen storhandlat! Känns riktigt skönt att ha det avklarat, dock svidigt i plånkan men vad gör man inte för god mat och lite skönhetsprylar? Typ allt!

Nog om det, det jag skulle komma till var att jag är guldkund hos h&m (ingen har väl missat det vid det här lagret?) Fick hem ett brev idag där det stod - du är vår bästa kund (jo tack, jag vet) Du har har handlat för 15328kr sedan juni 09 och får här med 1050 i presentkort av oss. Tack H&M! Men inte nog med det, jag brukar ju på 100kr hemskickat lite då och då OCKSÅ (!) jaa, vad kan jag mer säga än att jag älskar er h&m!

Ne nu ska jag laga mat, döhungrig!
Later.


POWER MEET




OKEY, JAG BILDPEPPRAR er nu ett tag framöver. För det e ju bilder ni vill se vet jag ju. Först ut är power meet. Kvällen startade på en gräsmatta på löga där jag avslutade det hela med bugg för att dra vidare till sjökrogen och göra mitt dirty dancin hopp (aldrig igen) ni kan ju lista ut hur det gick. Jag var på väg över bryggan/ner i vattnet, men som tur var kasta jag mig undra åt sidan (nära att slå i skallen i staketet ist) ojojoj, vilken kväll. Oförglömlig åt alla håll. Kom väl hem runt 4 snåret ?

Ne nu ska jag åka iväg och dansa.
Resan i bilder fortsätter när jag antingen kommer hem ikväll eller imorgon.

Ciao.

 




MÅNDAG


Byxdress och skärp & ring från h&m


MÅNDAG IDAG, NY färsk vecka. Jag älskar måndagar på något vis. Känns skönt att rutinerna börja komma igen. Ska starta träningen (eller dansen) idag efter 4 veckors uppehåll. Hur det nu ska gå ? Ge mig 3 veckor så är jag på topp igen (!) Man känner ju inte sig så fräsch i kroppen efter den här sommaren, vilket resulterade i att jag åkte ner till hälsokost efter jobbet (eller efter min och Melissas fika rättaresagt) och köpte vitaminer för 600kr (jag kan inte mer än att garva åt mig själv!) Men den här måndagen känns som en nystart. Nu kööööör vi vitaminkur för hela slanten. Hey ho lets gå!



HÖST-FEELING


Paljettbikini h&m, solglas Ray-Ban


DET ÄR JU inte riktigt så här fint väder idag, men man kan ju alltid drömma. Jag tror att hösten är här nu, har en riktig höstkänsla i kroppen. Ni får nöja er med gamla bilder tills jag har åkt och hämtat en annan kamera. Eller gamla e dom ju inte heller, max 2 månader bara. Ni har ju missat en hel del i bildväg under sommaren så jag ska försöka lägga ut så mycket som möjlig nu under dagarna så ni vet vad jag har gjort under semestern. SATAN I GATAN vad jag mår dåligt för att min kamera blev stulen, alla vackra bilder på hela semestern. Smögen, barcelona, alla partyn och grillfester.. hmm aja, bara att bita ihop som man gör med allt annat här i livet.

Nu - söndagsmys med toast och film.






FRIDAY




FREDAG DEN 13 gav mig inte så värst mycket otur som jag förväntade mig, peppar, peppar..(jag är extremt skrockfull). Den gav mig snarare ett lyckorus som höll i hela natten. Här hade ni kvällen i bilder. Körde på samma outfit som i onsdags. Det blir lätt så när man trivs så bra i nått. Och förresten, nu e det dags att sluta shotta tequila..Emily, ska vi gå till shotbaren ? hahaha..





LILLÖRDAG




Kjol & paljettopp H&M, skor din sko. hallsband från Barcelona (tror det också var från H&M)


BÖRJADE JOBBA I onsdags igen efter ca 4 veckors semester. Kunde inte motstå frestelsen att följa med tjejerna ut en lillördag trots att jag jobbade dagen efter. Som ni redan säkert vet, jobbar jag i köping och bor i västerås och jag åkte till jobbet som vanligt i slitna jeans och converse (hade inga planer alls att följa med ut från början). Men efter lite velande och övertalning så slutade med att jag åkte ner till bolaget i köping för en flaska rosé och in på din sko och h&m för att köpa en ny outfit, ett par skor, ett linne, en kjol och en bandeua bh (jag vägrade åka hem till västerås för att hämta kläder och jag vägrar att gå ut i jeans och tygskor!!) Så kan det gå när man är spontan . Kalas kul kväll och Nordman spelade, grymt!


OKEY, DÅ KÖR VI IGEN


Klänning/linne från gina tricot, Kilklackar från Nelly, Ring H&M


EFTER ETT OVÄNTAT sommaruppehåll fortsätter nu bloggen som vanligt. Resan började med att datan krachade när jag kom hem från Rhodos, vilket resulterade i att jag inte kunde blogga eftersom jag inte hade en dator. Efter reparationen av datan så blev jag bestulen av min kamera i barcelona. Datorn och kameran går liksom hand i hand för bloggen. Men nu ska jag göra ett tappert försök att få igång bloggandet igen med hjälp av en lånekamera (tack syster) tills jag får en ny kamera av försäkringsbolaget (forhoppningsvis).



7 AUGUSTI




OKEJ, JAG HAR en hel del att berätta. Jag vet inte alls vart jag ska börja. Jag har (efter 1års velande) blivit blond IGEN, känns oerhört skönt att komma tillbaka till sitt rätta jag igen. (jag till vänster, syrran till höger) Bilden tagen i stockholm för 2 veckor sen. Datan är färdiglagad, hämta den igår. Äntligen kan jag börja blogga igen tänkte jag tills att jag kom på att min kamera blev stulen i barcelona!! SUCK. Var där en vecka, kom hem i torsdags. Blev av med hela väskan, pengar, mobil, min älskade klocka och smycken mm..Så typiskt när man ska ner och nattbada efter en hel natts clubbande. Så inga barca bilder för den här gången. Förövrigt har jag haft en underbar semester. Var i smögen 5 dagar också, helt underbart! Åh alla fina bilder därifrån också! Jag blir så arg. Nu e det bara att börja spara igen till nästa äventyr. Ska försöka fixa fram lite bilder från tidigare i sommras.


RSS 2.0