ELSAS MODE


KLICKADE PRECIS hem Sofie Fahrmans bok - ELSAS MODE. Är så nyfiken på den så ja knappt kan vänta! Hoppas verkligen den förgyller mina förväntningar så man kan följa triologin om det blir någon!
Ja nu är jag inne i en bok period igen. Älskar det lika mycket som jag hatar det. Man läser oavbrutet och hinner inget annat än att läsa (och somna på köpet)





091030


HJÄLP mig att hitta mina stora ringar! Mina 2 bästa favoriter är spårlöst borta? Någon som hittat/lånat/sätt dom? Lämna genast tillbaka dom!

Nu - dusch och fix inför kvällens middag och födelsedags fest!
Ännu en gång. GRATTIS SYSTER YSTER !!





URA DIG


TITTA vad jag hitta. Hur grymt som helst. En stor klocka som skärp.
Vill haaaa!
Det är ju ingen tvekan om att det är klocktider, pryd armen, halsen, midjan, jaa allt vad du kan komma på med  din favorit klocka! Eller varför inte sätta på flera klockor på samma arm? Lek vildt.







 

CHICT


Jag är såå sugen på en svart vanlig rock. Nu ska jag ta mig i kragen och leta. Har ju bara min A formade med dubbelknäppning, men vill ha en lite längre och mer herrinspirerad att variera med. Har inte hittat någon som faller mig i smaken än och samtidigt kan det se förjävligt ut när man är kort och har en lång rock. Så lite mitt i mellan längd är det som jag är ute efter..Någon hurtig springare på stan som sätt någon? Med en stor halsduk till så tror jag att det kommer bli perfekt! Denna rocken hittar ni på Monki.

För övrigt håller jag på och storstädar. Verkligen på tiden. Tar ett break nu. Har fått massor med nya vänner (dammråttor) som intar alla hörn. Glad fredag!






ROCKSTAR


JUST JA,
har totalt glömt bort att lägga upp bilder från i onsdags. Vi var på en rockkväll, två kompisar spelar i ett band och hade spelning. Det gjorde ju inte saken värre att Jimmys farsa avslutade hela kvällen med att deras band spelade. Riktigt rockigt med andra ord.


Don sjunger och spelar gitarr, Robbin på trummor.



Jimmys farsas band. Jimmys farsa till höger på gitarr. En riktig hårdrockare.



FRIDAY


DET ÄR INGEN VANLIG DAG, för det är SARAS FÖDELSEDAG, HURRA HURRA HURRA!

God morgon på er..är ledig idag och hela helgen, ska bli så underbart skönt att jag nästan redan nu känner mig rastlös. Tog mig en riktig lång sovmorgon, vaka runt 10 utvilad och pigg. Just nu sitter jag och surplar på mitt kaffe och strosar runt bland lite bloggar. Ikväll väntas födelsedagsmiddag-fest för min syster som fyller hela 21 år! ETT STORT GRATTIS TILL DIG MIN SARA! Hoppas verkligen kvällen blir riktigt festlig och trevlig!




Våra roliga stunder!



JIMMY CHOO


ÅH NEEJ, jag råkade somna direkt när ja kom hem efter jobbet, vakna för en stund sen, laga lite mat och nu sitter jag här. Usch vad tiden går fort, dagarna bara rullar iväg.


Ingen har väl missat att h&m´s  gästdisigner för den här gången är Jimmy choo. Kollektionen består mestadels av SVART, hitta lite blått också, vilket jag verkligen gillar. Utöver det så handlar det mycket om glitter, glamour, skinn, djurmönstrat och nitar. Ja ni vet vad hela hösten har bestått av, sexig rock ´n roll.
Kollektionen släpps den 14 Nov på utvalda h&m butiker i hela världen. Först till kvarn.





Här har ni mina favoriter..älskar den djupblå klännngen.


Hela kollektionen hittar ni
HÄR 




HOT




Åh jag fullkomligt älskar den här outfiten. Älskar när skinnbyxan sitter lite löst och transparent topp till gör susen! Dra ner tuffhetsgraden med ett par pumps med rosett. Underbart! Tack för den inspirationen! Hot, hot, hot.
Bild snodd av Klingan .


PÄLSFEBER


Nu har jag jobbat kväll fyra dagar i sträck och det är inte det lättaste att hålla bloggen uppdaterad när man börjar 12 och slutar 21. Men för eran skull slänger jag in åtminstånne ett inlägg innan jag åker.
Det är så fruktansvärt kul när man får så mycket fina kommentarer av er, privat som här på bloggen. Har även märkt att jag har svenskar som bor i new york som också läser! Mycket kul! Och alla ni andra som älskar min beroendeframkallande blogg (som ni kallar det) Tusen tack! Jag är så otroligt tacksam, det är såå kul när man hör sånt!


Pälsa upp dig i vinter! En stark trend som håller i sig.





DIOR S/S 2010


GODMORGON. Vakna för en stund sen, sitter här med mitt morgon kaffe i största hugg och kikar runt lite på bloggar. På tal om bloggar, ni är några stycken som undrar vilka bloggar jag läser. Jag kan säga med sanningens ord att oftast hinner jag inte läsa så många men när jag väl får tid så blir det ca 10 olika modebloggar, Klingan, collan, emma, frida, natalie, felicia, hanna&john, sofie mf. Tyvärr uppdaterar inte mina vänner så ofta så dom har glömts bort av någon anledning på senaste tiden men så fort tilfälle ges går ja in och kikar! Sen är det ju så att man läser ju bara det man är intresserad av och för min del är det ju MODE.


Så här vill DIOR att vi ska klä oss i sommar!
Jag kan inte säga mer än att jag älskar det! Transparent, korsetter, svart, vitt, strumpor i skorna. Röda läppar. Älskart.



DAGENS.


HÄR KOMMER en mega snabb Dagens outfit. Bekväm, skön och varm. Inviger dessutom förra årets kängor och min nya kofta som jag har som jacka från h&m herr. Nu måste jag åka till jobbet.
Later.





Jeans gamla som gatan, kofta h&m herr, scarf cubus, kängor skopunkten.



NYTT I GARDEROBEN


Nytt i garderoben är dessa urläckra strumpbyxor! Passar perfekt både till vardags och fest. Lite kul att varva med lite mönster och inte alltid bära enfärgade.

Nu har jag bråttom, måste åka till jobbet. Lång dag idag.
Glad MÅNDAG!


Strumpbyxor Lindex.

3 FAVORITER


SÅDÄR JA..Måndag morgon. Färsk vecka och nya utmaningar! Jag börjar tycka om måndagar mer och mer. En del har värsta jobbångesten, men jag har inte det. Jag tycker det är skit kul att åka till jobbet trots avståndet och väglaget och allt. Det är det värt (ett tag till iallafall). Man är ju bra sugen på Norge, men det är fortfarande en funderare.

Här kommer mina TRE favoriter som ja flititgt kommer att änvända i vinter. längre kavaj, päls och skinnjackan och sen får man ju inte glömma den längre rocken..






LANZA


MÅSTE TIPSA ER OM LANZA dust it.
Fyllde på mitt stylingskåp idag med LANZAS verision av dust it för brunetter! Håret blir lätt dassigt/vitt av OSIS dust it me nu äntligen har LANZA tänkt ett steg längre! Har använt den här sedan i sommras och är super nöjd. Snabbt, enkelt och stylingbart på 2 sek. För övrigt en lugn lördag, hemmamys med god mat och soffhäng! Imorgon väntas jobb 12-21.






Ps. GLÖM INTE ATT STÄLLA OM KLOCKAN INATT. EN TIMME BAKÅT!!


DAGENS


Jag har blivit duktig på att fota dagens outfit känner jag. Men det är inte så roligt längre när min kamera strax bör pensionera sig, bilderna blir hela tiden suddiga och i dålig kvalité. usch vad tråkigt. Men jag gör så gott jag kan tills ja köper en ny.

Förövrigt idag så kom mamma på besök och med sig hade hon en påse hemmagjorda bullar & ville ha kaffe. Trevligt var det men det blev lite stressigt för ja och Jimmy hade tid hos frissan 14.30 och mamma kom 14.
som tur är så är min frissör min kompis så ja kunde smidigt ändra tiden till 15.00
Meningen var att jag skulle kapa längderna rakt av, lite lång page inspirerat, men väl framme våga jag inte så det blev bara en rijäl toppnng, ca 6 cm åkte av. Det känns mycket fräschare nu. Och Jimmy blev glödhet i håret;)

Nu blir det lördagsmiddag - flygande jakob.
Trevlig lördag!

Invide min nya stickade tröja med paljettaxlar på. Riktigt skön och mysig. Gillar den skarpt. Snygg kontrast ihop med lack tights.







Lacktights BikBok, stickad tröja H&M, skor DinSko.

MY NEW SHOES


VECKANS KAP är dessa skor. Perfekt klack till vardags och perfekta att ha i alla väder. Snuskigt snygga detaljer, jag blev kär i dem på en gång. Så dom här ankelbootsen blir definetivt veckans kap och blir det sista paret jag köper i år (förhoppningsvis) Ni hittar dem på DinSko. Har köpt tre par denna vecka så nu har jag KÖPSTOPP på hög nivå. Men hittar jag ett par LÅRhöga stövlar (med klack såklart) som passar och sitter snyggt och tight så tänker jag inte tveka en sekund. Det viktiga är att dom slutar uppe på låret inte inte vid knät/strax över knät. Dom ska sitta PÅ LÅRET! Någon som vet var ja kan fynda ett par under 3000? Svarta är ett måste!







GÅRDAGENS


GÅRDAGENS 25 års fest var super trevlig! Det var länge sen man träffa alla gamla vänner man har växt upp med. Som sagt så startade kvällen med "fördrink" hos marre och lite fix, sedan vidare till Tessan för att lämna av presenten som bestod av en glasskål fylld med guldtior på botten och en fisk i vattnet. Hur kul present är inte det då!! Klockrent! Sedan vidare till lunkans för middag. 20 pers va vi. Sedan utgång på det! Trevlig kväll trots att jag börjar avsky stället vi gick till.


Så här såg min outfit ut igår. Kvällen till ära invigde jag min nya paljettkavaj, skinn/mocka kjolen och de gigantiska skorna. Tyvärr har jag inga bra bilder under kvällen för ingen ville vara med på bild och dom bilderna ja fick blunda alla på så jag hoppas verkligen någon kan skicka mig bättre bilder under kvällens gång!
Vicky, känn dig manad!









skinn/mocka kjol h&m, transparent topp h&m, paljettkavaj BikBok, skor h&m trend, halsband och nitarmband lindex.


DAGENS.


GODDAGENS. Här komme en snabb dagens outfit. Har jätte bråttom,ska fixa mig för att sedan åka till köping på 25 års fest. VERONICA FYLLER "%; STORT GRATTIS! Kvällen börjar hos Marre, sedan vidare till lunkans på middag. 19 personer är vi. Efter det blir det utgång på b&s. Hoppas verkligen kvällen blir super trevlig! Skål och svälg, trevlig helg!




allt från H&M, skor Dinsko.


GÅRDAGENS KÖP








GODDAG! Dessa byxor blev gårdagens köp. Ni hittar dem på h&m, köpte även båda skorna. (h&m & DinSko)
Nu ska jag åka iväg på jobb. Har jätte bråttom så jag säger later.

LITTLE RED


Ingen har väl missat att RÖTT & LILA är höstens it färger.
Den lilla svarta har fått stor konkurens. Den lilla RÖDA har tagit över allt mer i höst och kommer hänga kvar hela vintern. Vad tycker ni? Hot or Not?
Själv har jag lite svårt för just rött på kläder. Men ja fortsätter att köra på röda läppar och naglar.



Hanna & Natalie matchar varandra på bloggawards. Bild lånad av Frida Fahrman



Lindex satsar också på rött.

THE PARTY REPORT






LINDEX har verkligen tuffat till sig och blivit en kedja som hakar på lite trender från catwalken.
Här har ni mina 2 favorit outfits ur kollektionen. Har gått och blivit tokförälskad i kostymbyxor (bilden överst), gärna lite kortare nertill och matchat med transparent topp och paljetter. HETT. Tubklänningar och tubtoppar känns också hett på vinterns alla fester! ps. glöm inte det XL stora halsbandet för maxad effekt. Mer om Lindex party report hittar ni HÄR .

Lindex har massvis med läckra smycken nu också, Själv är jag ägare till dessa två, det högra blev dagens köp!




DAGENS.

HALLÅ HEJ på er! Dagen har bara svirsat förbi idag. Har jobbat hela dagen, åkte direkt ner på stan för att möta upp Annelie & Sara för en shoppingsväng. Men hann inte så långt för Sara skulle iväg och träna så ja trotsade och gick runt ensam. Värt varenda sekund kan jag säga, för ja har verkligen shoppat loss..Det är nog bäst att shoppa ensam, man har god tid på sig och slipper stressen. (jag är ju inne i en affär hur länge som helst, ska gå igenom allt och testa det ja vill testa.) Skit jobbig kan jag vara men men man måste leta för att hitta guldkornen. Nog om det. Min energinivå är på NOLL just nu, måste fylla på med mat så här kommer en snabb dagens. så får ni se vad ja fick med mig hem senare!
Later
.







Mina nya skor jag köpte idag. Älskar dem. HÖÖÖG klack med plattå. Bekväma, snygga, klumpiga. Älskart!
Skor DinSko, Jeansskjorta jc, sammets tights lindex, svart urtvättad skorotig t-shirt gammal som gatan, hallsduk h&m

 

HOME SWEET HOME



KOLLA IN stylingen i Karl lagerfelds hem. Klähängare som möblering och massa foton på tavla som inspiration lutandes på golvet. Åh ja nätan dör av avund. Så där vill jag också ha det sen när det är dags för flytt/renovering. Behöver betydligt större lägenhet än vad jag har. Egentligen vill jag bo i en 3a och ha ett rum som en walk-in-closet. Skulle vara nice! Så man kan se alla kläder man har och inte beöva hänga 4 dubbelt på galgar i min ytterst lilla walk-in-closet.





DAGENS TREND




VÄSTEN - Underbar accossoar! Lyfter din outfit. Värmer i kylan och är bara såå snygg. Satsa på säkra kort som skinn eller mocka och hösten är räddad.

Och på tal om något helt annat. Älskade syster har rensat garderoben. Och JAG har första tjng kan ja säga! Jävlar Janina om du hinner före. haha kläderna ligger redan hos mig! Du får ta resterna;) FÖRLÅT! Ska verkligen tänka på dig när ja provar allt -not- hahaha iiih wiiiie!
Åkte och hämta allt direkt efter jobbet, fort som fan (måtse tillägga) för att hinna före, innan ja stack iväg på gympan. Yaaa, ikväll blir det prova, testa, tänka och sen betala loppis värdinnan.

Nää Nu - dusch. Har så himla mycket att stå i så ja måste kila med en gång.

wiiiiieee!


INSPIRATION






Ap Snyggt! Ledig vardags outfit. Lacktights, leopard i alla dess former, En dutt av paljetter, fransar och nitar. Bra kombo! Låt dig inspireras av en rockigt toutch.



DAGENS.




Skinnbyxor

HALLÅ HEJ. Här kommer en halvtaskig bild på dagens outfit bestående av skinnbyxor, svart sliten t-shirt, armeliknande jacka som jag invigde idag, lite ledigt, skön. nitboots och leopard scarf som detalj.. Måste verkligen ha en ny kamera. Får varken med mitt huvud eller skorna för att bilden blir så dålig långt ifrån. Funderar på en Canon power shot s90 efter jul. Men det återstår och se, ska kolla vad den har får för betyg innan ja slår till.

På tal om någon helt annat. Kom hem från jobbet för en timme sen. Jobbade med Dan nu ikväll, åh ja kan inte säga mer än att vi garva mer än att jobba. Humoristisk är bara förnamnet.
Han säger: Linda, har du knorr?
Jag: Knorr? 
Dan: Ja grissjukan
Jag:Grissjukan?
Han: Svininfleuensan pucko!
Linda: hahahahaha
aa så roligt har vi på jobbet för att inte dra alla våra mellan 5 & 7 skämt.
Man lever bara en gång.
Nu ska ja inta soffan och godis skålen!



SCARLETT










JUST JA. Glömde totalt bort att säga att min kära far var här igår på besök. Han har varit på kryssning och tänkte på mig, ja fick denna underbara doft. Fräschare doft kan man inte hitta. Den luktar nästan tvål. Såg den i GLAMOUR också att dom rekomendera den denna månad. Tack snälla pappa!



BREAKFAST



GODMORGON. Tog mig en liten sovmorgon idag. Har precis duschat. Sitter här och surplar mitt mogon kaffe. Nu ska ja äta en god frukost, äggröra, knäckebröd & juice. Gott, gott en blir det att åka till jobbet så jag har lite bråttom nu. Vilken härlig dag idag, ny färsk vecka. Ja tycker om åndagar på nå sätt.
Glad Måndag!








.





Brist på bilder får ni den här närbilden på mig!

Som ni märker håller jag på att fixar lite här på bloggen. Har hållt på hela dagen, det är ap-svårt. Det krävs koncentration, tänk och smarthet. Fy satan vad jag är trött på alla koder och skit nu. Måste ta en pause nu känner jg men ja är inte klar på långa vägar. Ja testar lite olika men jag säger till när allt är klart så får ni tycka till !

Nu blir det PIZZA mmm mumms

GÅRDAGENS









Köpte även denna matt-svarta paljett blazer igår på min shoppingrunda. Från VILA.

Kvällen började med ett glas champange hemma hos mig innan vi drog oss ner åt stan för att ha en trevlig 3 rätters-middag på restaurang dispaniga. Underbart god mat där. Jag åt en plankstek som ja sa och drack massa rödvin så läpparna blev blå..
Jimmy prova på sniglar till förrätt, alltså jag kan inte säga mer än att jag spyr av tanken att suga i sig sniglar. Dom kom in med hela huset/skalet på sig, usch vad vidrigt det såg ut, men han tyckte det var gott. Till och med godare än ostron. När klockan blev 23 gick vi vidare till tabban för att möta upp Robin, tog 2 öl där för att sedan gå vidare till pluto och skaka rumpan och dricka drinkar! Underbar kväll. Tyvärr har jag inga kort under kvällen för ja glömde kameran hemma.




VECKANS KÖP


Kavaj BikBok

JAPP här har ni den. Min älskade paljettkavaj. Jag köpte den till slut iallafall. Efter mycket velande om priset så blev den min när Jimmy övetalade mig och sa jaa köp den! Jag behövde ha den där sista pushen för att slå till, men ja ångrar ingenting! Den är ju lovley underbart satans snygg! Det skriker ju Liiinda om den!

Ne nu måste jag ta mig en brunch - blev bara kaffe till frukost.
Later.




BEST FRIEND




Latex
och päls jobbar bra ihop tycker jag, man skulle nästan kunna tro att dom är bästa vänner eller nått. Men dom där skorna tycker jag är ganska hemska faktiskt, hur lyckas man gå utan klack liksom?

Shoppingrundan gick snabbt, hade bara 2 timmar på mig (och då skulle jag välja ut kläder åt jimmy också) och det är inte det lättaste för allt man plockar åt honom vill han inte ha, eller tycker är fult. Välj själv då kan jag tycka! Vad jag haffa åt mig får ni se sen. Blev iallafall 2200 fattigare. Men ja är nöjd!

Nu har jag lite brådis här, ska ut och äta middag ikväll och 2 vänner kommer hit innan så ja måste skynda mig lite...lalalala vad trevligt det ska bli! Är sugen på en stor kall och en stor fet plankstek.




SHOPPING NEXT



LÖRDAG.. Lugn kväll igår, sa godnatt vid 12.  Är utvilad och pigg idag..Jag tänkte åka ner på stan en sväng och kika lite så jag har lite bråttom. Sitter här och fönar håtet samtidigt som ja sitter här och skriver..
Hoppas alla mår bra idag! Glad lördag!
Later.



SIKTA HÖGT





JAG BLIR GRÖN av avund när ja ser dessa heta stövlar. Måste ha ett par och det är SNART. Imorgon hoppas jag..
Om ja ska rensa plånboken för dem så ska ja ha ett par. MED klack såklart. I love them too mutch.

För övrigt har jag inte gjort ett gjota efter att ja kom hem från jobbet. fastna framför internet ett tag (typ 3 timmar) gått igenom allt som skas gå igenom. fixat och trixat. Nu är ja helt slut i ögonen, om ja är övertrött eller om ja setat här vettesjutton!




Nu blir det TACOSoch sen väntar efterlngtae IDOL. Vad tror ni, vem åker ut ikväll?

FRIDAY

HALLÅ på er! Har precis kommit hem från jobbet. Är sjukt trött efter den här arbetsveckan så idag blir det fredagsmys på hög nivå. För våran del består det av tacos och kika idol. Kan inte bli bättre. Men först, en tupplur. Skulle så gärna vilja åka ner på stan och rensa butikerna, men jag väntar tills imorgon och på söndag! Ska även försöka hålla mitt löfte att fixa ihop lite tips och trender som gäller i vinter, vad ni kan klä er i och med osv...så håll utkik.  Trevlig fredag!


Har inga färska bilder så ni får en bild på mig och jimmy sen i höstas när vi var på kräftskiva!

Lacktights BikBok, jeansskjorta Jc, skor DinSko, halsband Lindex


DEN LILLA SVARTA


Dagens rekomendation är den lilla svarta. En svart klänning är något varenda tjej bör ha i sin garderob. Passar till allt, ur sexig och kan stylas till max. Helt klart höstens och vinterns favorit i alla tider.
Så har ni inte en - dags att investera i en.

Den här outfiten skulle jag inte tacka nej till en het lördagskväll. Klänningen med dragkedjedetaljer och den häftiga skärningen gör susen till ett par svarta strumpbyxor, klackar och kavaj.
Skorna kommer snart hem till mig på posten. Men skulle kunna döda för paljettkavajen.



BLACK IS LOVE



Kan inte sluta avundas dessa läckra donnor! HOT, HOT, HOT! Titta vad man kan göra med en svart outfit! Urläckert!
Inspiration på hög nivå. Älskar de lårhäga stövlarna och den silvriga detaljen på låret. Så enkelt men ack så stilfullt. Höga skinnhandskar tackar jag inte heller nej till. Mixa och lek, skinn, päls, stickat, mocka, glans, matt, transparent, heltäckande, påklätt, avklätt. Kan inte säga mer än I LOVE IT.

Mockakjolen ska bli min snart! och sen tänkte jag även ta tillbaka min svarta pälskrage av mamma som hon fick av mig förra året för att jag inte använde den så mycket. Ångest! haha eller om ja ska köpa en ny på lördag.





MY SHOES


JUST JA. Har totalt glömt bort att visa er mina mina nya mocka heels. Klacken är betydligt högre än på bilden och dom är betydligt svartare. Min kamera verkar strejka titt som tätt. Måste verkligen införskaffa mig en ny snart. Någon som har något bra tips? Jag har inte en aning om vad som gäller nu eller vilken kamera som är bäst. Noll koll på den fronten.

Och jag skulle verkligen behöva göra en extrem makover här på bloggen. Den ser ju förskräklig ut, så tråkig. Men samma där, jag fattar INGENTING om det heller. Hjälp mig någon!





Nu ska ja få massage av min personliga massör! Kors i taket!
Heipa.


HÖSTEN/VINTERNS JACKOR




9 läckra höst & vinterjackor att fynda.

Pälsjackor, kappor, trenchcoat, armejackor, parkas, skinnjackor med pälskrage, och för att inte nämna den herr inspirerade rocken. Älskar! (har tyvärr ingen bild på den) men som sagt listan kan göras lång för hur många olika modeller det finns i år..
Ett tips när ni letar efter den perfekta jackan är att hitta en jacka som passar just DIG. Din stil och din kropp. Den ska sitta som ett smäck och ge dig utstrålning och självkänska. Detaljerna avslöjar vem du är! Följ hjärtat och köp den direkt när det klickar mellan er!

Hellre en ful jacka på rätt person än en snygg jacka på fel person!




ONSDAG




Helt vanlig onsdag, men inte på jobbet. Usch säger jag bara för allt. Det är helt kaos när inte min Annelie är där. Så jag måste hylla henne idag. hon är så stark, hon har har pondus, hon är lagledaren och kan tala för sig. varför kan inte bara alla vara som dig (och mig haha).
Somna som en stock på soffan när ja kom hem. Vakna precis. Fortfarade trött, ska en jobbdag ta alla krafter ifrån en? Förändring tack! Förändring nu innan jag får en hjärnblödning.

Nu - en grillad kyckling me ris och currysås mmmm mums.


LONDON FASHION WEEK


Lukta på våren redan nu! Modeveckorna är i full gång att visa upp vårens och sommarens trender 2010.
Här kommer fem starka trender att spana in.



PASTELLER


Det är helt klart att det finns en färgkarta som Londons största designers vill att vi ska gå klädda i i vår – pasteller. Även klumpiga skor och markerad midja fortsätter att dominera.




MARKERA BYSTEN



Trenden att låta bh:n synas och att bära underkläder som plagg utvecklas alltmer och plaggen blir en kombination mellan en top, klänning och en bh i alla möjliga former och varianter. HETT HETT HETT



DIAMANTER & STRASS



Glittret har flyttat sig från smyckena och hamnar nu istället på kläderna. Som ett påsytt halsband, som täcker ett helt plagg eller bara som små dekorationer. Shorts med volanghög midja och markerade axlarhänger kvar. I like.



TRE-STEG-STYLING


Jag säger bara styla tre olika färger i tre steg – en upptill, en i mitten och en nedtill.
Remskorna/sandalerna hänger kvar.



ELDFLAMMA


Hetaste färgen på partystassen i höst enligt London Fashion Week: Orange!


DAGENS


Så här har jag sätt ut idag innan träningen. Skinnbyxor+magtröja. Hett hett. 

HALLORDOS mina fashions! Måste bara tala om att vi hade chemamöte på jobbet idag. Vi har den möjligheten att lägga vårat egen önskechema (till viss grad då förstås) det får ju inte stå obemannat. Men det gick bra, jag jobbar till 15.00 på julafton, ledig 2 juldagen och helgen därefter, även ledig nyår och nyårsdagen plus helgen där med. Så det känns helt okej för min del.
För övrigt är jag nyss hemkommen från ett hett gympa-pass. Känns skönt att ha kommit igång med träningen igen. Skönt att svettas, kämpa och ta i. Är vrålhungrig nu , har inte ätit sen lunch så ja måste äta snart. Idag blir det fisk & spenat. Men först en dusch.
Later.



HETT HETT HETT



Åh jag vill ha den här skinnjackan från acne. Så hett med den vita pälskragen..Men är alldeless för dyr för min plånbok. Hoppas verkligen på en budgetvariant på denna skapelse. Någon som vet om det kommer?





INSPIRATION



ALLTSÅ DET här är sjukt pinsamt. Förlåt, förlåt att jag inte har uppdaterat som vanligt. Men nu är jag äntligen hemma och är relativt pigg igen. Har haft en fullspäckad arbetsdag, råkade ta en powernap direkt när ja kom hem (man blir helt slut efter en dag på mitt omtumlande jobb), vakna vråålhungrig så ja börja lagat köttfärssås.

På tal om bilden..Hur inspirerande är det inte? Älskar flätan på sniskan. Har haft en liknande idag men glömde totalt bort att fota. Och röda läpparna är ju lite uttjatade men sååå fortfarande hett.



FREDAGENS


Tjejligan i fredags förutom Joanna (som är fotografför tillfället) Satan i gatan vilken trevlig kväll






Lite bilder med tjejerna från i fredags. Förfest hos mig sedan vidare till bluemoon.






DAGENS








Kostym/harembyxor ellos, topp h&m (lånat av sara) mocka stövletter gamal som gatan

JAPP, JAPP; JAPP så här såg jag ut i fredags. Men det blev omstyling senare för utgång!
After worken var odräglig, maten tog slut när vi väl hade stått och köat 30 min så vi drog vidare till tabbans after work istället.! tacos även där. Bra sälskap och bra stämning. I like it! Jädrans vilken trevlig fredag det var!





BLACK AND WHITE






SÅDÄR JA nu är jag redo. Tjejerna är förhoppningsvis på väg hit nu så jag sitter här och väntar in dom.
Det blev leopard idag med en knut på sniskan och snelugg. Har inte haft snelugg på flera år känns det som. Enkelt och stilfullt. Hela outfiten får ni se ikväll. Nu m¨åste jag fixa det sista innan dom kommer!
Bluemoon after work. Here we come!




ÖNSKEOUTFIT




HÖRRNI idag är det crazyfriday! Jag väcktes av att telefonen ringde, brukar oftast vara otrevlig då men helt otippad var jag utvilad och glad. Sa varken att ja skulle ringa upp sen eller bara la på utan jag börja prata trevligt! Bra gjort av mig! SUG IN!
Som hastigast klädde ja bara på mig och gick till ica. Var slut på både det ena och det andra. Köpte  färskt nybakat bröd, färsk juice! Bra start på dagen.

Nu ska ja hoppa in i en dusch för det väntas after work med tjejerna idag, och detta skulle jag vilja ha på mig idag men får gott hitta nå annat liknande att klä mig i. Grått/svart&vitt bra kombo!
Tjiing



GLAMOUR


SKINN, nitar, svart, rosa, leopard, transparent, randigt, klumpiga skor & markerad midja.


JAA NI SER...GLAMOUR damp ner i brevlådan idag. Kan det bli mer underbart! Jag älskar när jag kommer hem och en ny modetidning ligger och väntar på mig. Ni kan ju även köpa denna i buktik, fast det vet ni väl redan?

Nu ska ja ta en efterlängtad dusch efter en städ-och tvätt dag. Sen blir det att inta soffan med stormsteg. Imorgon väntas lite shopping och after work. Längtar.

Och förresten. Har glömt att gratta mormor här på bloggen. Hon blev ju hela 78 år igår. (har bara mormor kvar av alla mor och far föräldrar så ja måste ta vara på tiden med henne) Massor med Grattis till dig än en gång.
Hoppas du blir fin i håret av presenten du fick!


MINOUTFIT






LEDIG DAG IDAG. Vilket innebär städ- och tvättdag för min del. Hinner aldrig med det annars. Så jag sitter här och sörplar på mitt mogon kaffe medan jag väntar in tvättmaskinerna. Tog mig en väl behövlig sovmorgon idag. Har ju som sagt jobbar 6 dagar i sträck. Men jag ska inte klaga, är ledig i 4 HELA dagar nu!

Måste passa på och tipsa er om MINOUTFIT.SE Bilderna ovan kommer därifrån. Där hittar ni massor av inspiration, både vardags outfits och party outfits. Ta en titt vettja:)

Nu måste jag fortsätta här..
Later.


MINA OUTFITS




GODKVÄLL mina fashions! Har haft fullt upp idag. Jobbat, jobbat och jobbat. Vart iväg på gympan och nu är jag äntligen hemma! Helt slut.
Här har ni lite favoritoutfits. Fan vad bilder man har på datan. Hoppas verkligen inte den kollapsar..
Och en sak...Ni börjar bli dåliga på att kommentera!!! Det är ju er jag skriver för, jag vill ha mer kommentarer!!  Skriv, skriv, skriv. Både ris och ros. Vad kan ja göra bättre? vad vill ni se mer/mindre av? Det är bra att kunna gå tillbaka och kolla vad ni vill se när man inte har någon blogginspiration överhuvudtaget.

Nu blir det att inta sängen med stormsteg!
Tjiiing.


HOLA





Men guud titta vad ja hitta! En bild på mig och min vän Lindas son Nicolas. Bilden är tagen för ca 2-3 veckor sen när vi var och lunchade på latte en lördag när jag hade rast från jobbet. Sista sensommardagen minns jag, solen var ljummen för sista gången för år. Hoppas verkligen på flera sådanna tillfällen!

För övrigt.. Kom hem från jobbet för ca 2 timmar sen. Har fastnat framför internet sen dess (jäkligt lätt hänt) Men nu ska ja in i en dusch och sen inta sidoläge i soffan. Hämtmat ikväll ?



Balmain ss10




Jag kan inte sluta älska Balmain. Här har ni den senaste kollektionen för vår/sommar 2010. Känns väldigt likt de två senaste kollektionerna but I like it.
Glitter, skinn, kavajer med markerade axlar, klumpiga skor och låga midjor. Precis som jag vill ha det nu (och i vår förstås)



MJAAAUU

NU NI ska ni minsan få höra vad jag hade för mig i lördags kväll. Har totalt glömt bort att berätta, har haft full rulle här hemma.. Efter att jag kom hem från jobbet i fredags fick ja nå ryck och börja rensa garderoben (otippat men värt varenda minut) Sen i lördags efter jobbet fortsatte jag..Alla kanske-kläder åkte ner i kartongen DIREKT kan jag säga. Sen gick jag över till Grannen där min kusin också befann sig och hade världens "second hand kväll" eller "loppiskväll" kalla det vad ni vill. Fick ihop 700 kr och blev av med en hel del. Jag blev nöjd och dom blev nöjda. Jäkligt underhållande lördag med andra ord.



Allt detta gick jag över med i regent..




INSPIRATION




här ser tightsen ut på som jag beställde från H&M exclusive förra veckan. åh vad underbart läckra dom är! Och inte minst har Hanna (bilden) haffat dom och matchar dom perfekt med svart! Hennes blogg hittar ni HÄR
Älskar hennes sköna bilder på bloggen och dessutom ger hon massor av inspiration. Ta en titt vettja. Ska även passa på att säga att hon (och john, dom har bloggen tillsammans av någon anledning) är nominerade till årets orginella blogg 2009.


För övrigt... Har jobbat 12-20 idag så har inte hunnit, kunnat, orkat blogga förrän nu. Var iväg på gympan med Annelie också. (Måste stryka under Annelie på jobbet) Fan vad duktiga vi är, jag känner mig stolt. En dusch på det sen fick det fick bli varma mackor i ugnen och massa chokladgodis på det som kvällsmat. Det är jag värd, det tänker jag unna mig..Gott.
Hejpa.



PINK LADY




Tjenixen alla kex. Hoppas ni har haft en bra dag! En annan har jobbat hela dagen, men det har gått ganska bra. Tog det lugnt igår (ovanligt) så man var ju relativt pigg idag (iallafall mellan 8-13) sen gick det bara utför. varannan gäsp, varannan nick. Och på tal om imorse.. Nu är jag riktigt trött på att skrapa rutorna på bilen 6 på morgonen men en isskrapa slö som ett gammalt rostigt rakblad och ja trött som en narkoleptiker..Ne usch för minusgrader. Hösten köper jag med då ska det vara PLUS.
Hemresan från jobbet ska vi inte tala om, satt och sjöng för mig själv (högt) för att hålla ögonen öppna och inte köra av vägen, hade cd på högsta volym. Tänkte på konstiga saker och satt och skratta för mig själv..Jaa det hjälpte för nu är jag pigg som en mört och somna inte ens när ja la mig på soffan..

På tal om bilden.. Syggaste trenchcoat/kappan för den här sessongen hittar ni på h&m för 699.
Våga bära färg, helst denna kulör. Höstens trendigste kulör!


VOUGE PARIS OCTOBER 09


Här har ni omslaget till oktober nummret av VOUGE PARIS Hottie hottie..
Gillar skarpt over-knee strumporna & pälsjackan med markerade axlar är bara något att drömma om..
Gillar även frisyren. Blont och slarvigt. Jag har mer och mer börjat gilla blont. Dags för förändring snart kanske?




SKINNAD & FLÄTAD



Dagens outfit består av skinnbyxor med dragkedjedetaljer ginatricot. Boots. Stickad tröja ginatricot, sjal cubus
Håret har jag slarvigt i en fläta. För övrigt sitter jag och min b-friend och tittar på IDOL och äter ost & kex plus massa olika korvar från delikatessdisken. Underbart gott!

Annars idag har jag jobbat hela dagen, kom hem runt 15.30 började sy upp och in massa byxor. Efter det hade jag energin på topp så ja börja rensa garderoben (igen) så det är bara att komma på loppis alla som vill.

Glad fredag!


HOTHOTHOT




HUR HET är inte den här bilden då..Riktigt snygg måste jag säga. Leopard, kedjor och nitar. Hårt & sexigt.

Älggrytan blev gudomligt god. Det gjorde jag bra! Synd att det blev så sent bara men det var det värt.
Jimmy sa att det var bland det godaste han ätit och då blir man ju GLAD!

Nu har jag 6 dagars jobb framför mig, men sen, sen är jag ledig i hela fyra dagar. Kan inte bli bättre.
Nu ska ja inta sidoläge i soffan.
Tjiiing.



NYSKAPT




Skapade nya kontraster på den här stickade tröjan. Satte dit en säkerhetsnål på vardera axel och vipps så blev den genast mycket roligare och SNYGGARE. Kom på nyss att jag har inte varit ut en enda gång idag. Har fastnat framför datan. Fy satan vad man är beroende, det är nästan vidrigt. En sak som jag måste få gjort idag är att sy om och upp mina grå jeans. Men först. Tro det eller ej. Jag ska göra en ÄLG GRYTA! hahaha vad rolig det låter men ja ska göra ett försök. Resultatet återstår att se..den ska iallafall koka i tre timmar. Så jag hinner sy och duscha unde tiden.
Later.




BRUNCH



Jag har fått förslag att lägga upp mer "vad jag äter för mat bilder" och recept på maten. Sen vill ni veta vad jag gör om dagarna, se mer vardags-bilder (kort på mig när jag är nyvaken bla.) hahaha ni är roliga ni. Ska försöka se till att det kommer mer sådanna bilder i fortsättningen. Vad gör man inte för sina läsare.
Först ut: Dagens BRUCH.
Jag är så fruktansvärt dålig på att äta frukost, så oftast blir det brunch för mig (Brunch=Frukost lunch på förmiddagen)







Omelett & sallad (veg)
3 ägg (gärna ekologiska och frigående)
Salt, peppar, vispa ihop
1 hackad tomat
och lite lök
rör om och stek.

Man kan även ha i skinka, svamp, paprika, ost, spenat
Ja allt vad som faller er i smaken.
Riktigt gott och dessutom så lätt och nyttigt.

Vill ni köra på en magrare variant så gör omeletten på bara äggvitan.
Men jag är vitamin-torsk så ja vill gärna få i mig allt av det bästa så jag kör med hela ägget. Det är massa vitaminer i gulan.


I WISH






SOM SAGT har jag en ledig dag idag så ja sitter och tar en kopp kaffe och kikar igenom alla modebloggar jag brukar läsa dagligen och hitta denna döläckra skinnjacka med puffärm och sammetsdetaljer att dö för. Kommer från Alexander Wang. Fy satan vad snygg den är. Älskvärd! Ingen har väl missat att ja blivit en puffärms-nörd på senaste tiden hahaha låter så roligt men det är ju sååå HOT.





HANDSKAR










KYLAN närmar sig med hög fart. Dags att plocka fram handskarna (om ni inte redan har gjort det?)
Här har ni sex läckra handskar och det är ju ingen tvekan om att det är SKINN & MOCKA som gäller. Detaljer som dragkedjor, rosetter och päls känns hett. Personligen äger jag ett par svarta i skinn, men är på jakt efter ett par i mocka MED dragkedjor. Någon som har sätt sånna? Kräsen som man är. Jag vill satsa på säkra kort som är tidlösa.

Dessa tre högst upp kommer från H&M och de längst ner från Lindex. Skynda fynda!


RSS 2.0